İğne Uç Kalemler

Toplam 15 sonuç

Konforlu ve Ergonomik

Ele tam oturan, uzun kullanımda eli yormadan yazabilme imkanı sağlayan ergonomik gövdelere sahip iğne uçlu kalemler yazım deneyiminizde konfor sağlar.

 

Uzun Ömürlü

Dayanıklı polistren gövdeleri ve çelik uçları sayesinde kullanı sırasında kırılıp deforme olmayan iğne uçlu kalemler size uzun süre hizmet ederler.

 

Yüksek Performans

Özel mürekkepleri ve çelik uçları sayesinde kullanım sırasında tıkanma, akma veya bulaşma gibi sorunlar yaşanmaz, takılmadan yazabilmenizi sağlarlar.

 

Arabica Kahve Çekirdekleri

Kahve Çekirdeği Yumuşak içim sunar

Kahve Çekirdeği Baharatlı ve aromalı
tatlar sunar

Kahve Çekirdeği Asiditesi yüksektir

Çekirdek

Robusta Kahve Çekirdekleri

Kahve Çekirdeği Sert içim sunar

Kahve Çekirdeği Topraksı tat sunar

Kahve Çekirdeği 2 katı daha fazla kafein içerir

Güvenilir Markalar

Dünyaca ünlü markalarının iğne uçlu kalemleri, ergonomik gövdeleri, tıkanmaya geçit vermeyen paslanmaz çelik uçları ile kalitelerini pekiştirirler.

 

 

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

İğne Uçlu Kalem Nedir?

Dijitalleşmenin negatif etkisiyle yazı yazma potansiyelinin gün geçtikçe azaldığı bu zamanlarda, eskisi kadar olmasa da hala yaygın biçimde kullanılan kalemler, çeşitlilikleri ile ön plana çıkıyor. İğne uçlu kalemler günümüzde yazım işlerimizi konforlu ve dayanıklı hale getiren en büyük yardımcı araçlardandır. Ofis malzemelerinin vazgeçilmezi olan iğne uçlu kalemler, kalemin uç kısmının ince bir iğneyi anımsatmasından dolayı bu isimle anılmaktadır. İnsanlar günlük hayatlarında daha kolay ve daha pratik bir şekilde iğne uçlu kalemleri standart pilot kalem olarak tanımlamaktadırlar.

İğne uçlu kalemler diğer tip kalemlere göre daha dayanıklı, konforlu, solmayan, dağılmayan, üstün performanslı, yüksek kaliteli özel mürekkeplerle donatılmıştır. İğne uçlu kalem adını ucundaki iğneye benzer 0.1mm, 0.3mm, 0.5mm, 0.7mm, 0.9mm, 1.2mm ve 1.6 mm arasında değişebilen ince ucundan almaktadır. Bu incelik kullanıcılara yazım sırasında rahatlık ve düzenli yazı yazabilme imkânı yaratmaktadır.

Günümüzde birçok iğne uçlu kalem çeşidi mevcuttur. Bunlardan başlıca olanları iğne uçlu tükenmez kalem, iğne uçlu pilot kalem, iğne uçlu roller kalem, pilot uçlu kalem, pilot dolma kalem ve iğne uçlu dolma kalem olarak sıralanabilir. Renk ve model çeşitliliği açısından oldukça geniş bir çeşitliliğe sahip olan iğne uçlu kalemler her türlü yazı işlerinizde kullanılmaya uygun halde satışa sunulmaktadır.

İğne Uçlu Kalemlerin Kullanım Alanları Nelerdir?

Günümüzde, iğne uçlu kalemlerin birçok alanda kullanıma uygun çeşitleri mevcuttur. Yazı yazarken, imza atarken, resmi yazışmalarda, mektuplarda ve daha birçok farklı alanda iğne uçlu kalem kullanımı yaygındır. İğne uçlu dolma kalemler ve iğne uçlu pilot kalemler renk çeşitlilikleri sayesinde ve ince uçları vasıtasıyla hayal edilebilecek her türlü yazım alanında rahatlıkla kullanılabilmektedir.

Özellikle günlük kullanıma uygun olan iğne uçlu kalemleri sizler de üniversitelerde, okullarda, iş yerlerinde ve daha birçok farklı alanda yazı yazmak için tercih edebilirsiniz. Örnek vermek gerekirse iş yerinizde imza atarken imza kalemi olarak Avansas’ın sağlamış olduğu iğne uçlu kalem markalarını tercih ederek kolaylıkla imzalarınızı atabilirsiniz.

Aynı şekilde okulda not tutarken tükenmez kaleme alternatif olarak yine Avansas’ın sağlamış olduğu iğne uçlu kalem çeşitlerinden faydalanarak farklı renklerde ve parlak görüntüye sahip yazılar elde edebilirsiniz.

Bir diğer kullanım alanı olarak ofisinizde, evinizde veya okulunuzda beyaz etiket ile farklı renk çeşitleriyle farklı yazılar yazarak kendinize bir hatırlatma metni oluşturabilir, bu etiketler vasıtasıyla önemli hatırlatmalarınızı dikkat çekici hale getirebilirsiniz.

İğne Uçlu Kalem Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

İğne uçlu kalem satın alırken düşünülmesi gereken önemli birkaç parametre vardır. Bu parametreler güveni, ergonomiyi, şıklığı ve tasarımı içermektedir. Bu parametrelere ek olarak özellikle kalemin kalitesine, dayanıklılığına ve performansına da çok dikkat edilmelidir.

Güvenilir ve hızlı kuruyan iğne uçlu kalemler, uzun ömürlü kullanım imkânı sağlayabilmeleri için dayanıklı malzemelerden ve konfor odaklı üretilmiş olmalıdır. Yazım sırasında iğne uçlu kalemlerin konforlu ve ergonomik olması bir diğer önemli husustur ve yazı netliği, mürekkep kalitesi, mürekkebin solmaması ve akmaması; iğne uçlu kalem satın alırken dikkat edilmesi gereken önemli hususlar arasındadır.

Kullanıcıların şikayetçi olduğu noktalardan biri kalemlerin ucunun kırılıp deforme olması ve istenmeyen biçimde istenmeyen zaman ve yerde akmasıdır. Bu şikayetlerin önüne geçebilmek için kalem alırken kapaklı ve çelik uçlu bir kalem tercih etmeniz tavsiye edilir. Çelik uçlu kalemler plastik diğer uçlu kalemlere göre çok daha uzun ömürlü dayanıklı ve güçlüdür.

Kalem tercihinizde bu parametrelere özen göstermeniz sizin için daha faydalı ve yararlı olacaktır. Özellikle pilot kalemlerde akıntı problemi yaşanmaması için kapak kalitesinin sızdırmaz yapıda olmasına ve ucunun çelik paslanmaz yapıda olmasına özen gösterilmelidir.

Bir başka husus, iğne uçlu kalemlerin mürekkep kaliteleridir. Mürekkebin yazım sırasında kesilmemesi ve cebinize veya çantanıza akmaması, pilot kalem tercihi yaparken önem arz etmektedir. Pilot kalemleri ve diğer tüm iğne uçlu kalemleri Avansas güvencesi ile tercih edebilirsiniz.

Avansas’ta Hangi Markalara Ait İğne Uçlu Kalemler Satılır?

Avansas, sizlere geniş bir iğne uçlu kalem yelpazesi sunmaktadır. Dünya markalarının iğne uçlu kalemlerini, dayanıklı gövdeye sahip, tıkanmaz, paslanma ve akıntı yapmayan çeşitlerini size sunmaktadır. Bu markaları başlıca Uni-ball, Artline, Serve, Bic ve Liqeo olarak sıralayabiliriz. Tüm bu markalara ait kalemleri Avansas sayesinde güvenli ve hızlı bir şekilde temin edebilirsiniz.

Uni-ball marka pilot kalemler 0.5mm ve 0.7mm olmak üzere iki tip iğne kalınlığına ve birçok renk çeşitliliğine sahiptir. Artline marka pilot kalemler 0.1mm, 0.3mm, 0.5mm, 0.7mm ve 0.8mm olmak üzere beş tip iğne kalınlığında olup siyah renk seçeneğine sahiptir.

Serve marka iğne uçlu kalemler 0.5mm olarak tek tip jel iğne ucuna ve üç çeşit renge sahiptir. Bic marka pilot kalemler ise 0.5mm tek renk olarak karşımıza çıkmaktadır. Son olarak Liqeo marka iğne uçlu kalemler ise 0.5mm üç renk olarak tüketicilere sunulmaktadır.

Pilot dolma kalem, iğne uçlu roller kalem, iğne uçlu renkli kalem gibi çeşitliliklere sahip olan markaların hepsi birbirinden kaliteli, konforlu ve yazım işlerini kolaylaştırmak için özenle seçilmiş dünya markalarıdır. Avansas tüm bu markalara ev sahipliği yaparak ürün tedariği konusunda tüketiciye güven vermekte, ekonomik açıdan öne çıkan çözümler yaratmaktadır.

Avansas’ta Bulunan İğne Uçlu Kalem Çeşitleri Ergonomik midir?

Avansas’ın sunduğu yelpazedeki kalemlerin hepsi birbirinden şık, kaliteli, ergonomik ve dayanıklıdır. Uçak gibi yüksek basınç içeren ortamlarda dahi akıntıya karşı dayanıklı olan bu iğne uçlu kalemler, gündelik kullanımda uzun saatler yazı yazan kullanıcıların ellerinin yorulmaması için özenle tasarlanmıştır.

Güvenle ve aralıksız yazı yazmaya imkan tanıyan bu ürünler, ele tam oturarak yazı ve konfor hissiyatını maksimize etmeyi amaçlamıştır. Aynı şekilde dolma kalemler, roller iğne uçlu kalemler, pilot kalemler de kullanıcıyı rahat ettirmek için tasarlanmış olup kalite, şıklık ve ergonomi ön planda tutulmuştur.

Tüm bu ergonomik tasarımların yanında bazı markalar, geleceğimiz olan çocukları da düşünerek çocuklar tarafından yutulma riskine karşı emniyetli kapaklara sahip ürünler geliştirmişlerdir.

İğne Uçlu Kalem Fiyatları Ne Kadardır?

Günümüzde kalem çeşitliliği oldukça fazladır. İnsanlar tercihlerini yaparken ürünlerin kalite, ergonomi, performans, dayanıklılık ve şıklık niteliklerinin yanı sıra fiyat değerlerini de göz önünde bulundurmaktadır. Pilot kalem kullanıcıları, iğne uçlu kalemlerini satın alırken kalemlerin dayanıklılığını, şıklığını, sızdırmaz yapısını, performansını, ergonomisi ve fiyatını göz önünde tutmaktadırlar.

Kalem fiyatları birçok parametreye bağlı olarak değişmektedir. Bununla birlikte, her kullanıcıya ve her bütçeye uygun iğne uçlu kalem bulabilmek mümkündür. Sizler de pilot kalem, iğne uçlu dolma kalem, iğne uçlu pilot kalem, iğne uçlu tükenmez kalem ve iğne uçlu roller kalem gibi daha birçok çeşit kalemi, geniş bir yelpaze sunan Avansas aracılığı ve güvenle temin edebilirsiniz.

Uzun ömürlü, dayanıklı, ergonomik ve şık bir kalem satın almak için oturduğunuz yerden sipariş vererek özenle paketlenmiş şekilde adresinize gelecek olan pilot kalemleri Avansas’tan sipariş edebilirsiniz.