Çaylar

Toplam 159 sonuç

 

BunlarıBiliyor muydunuz?

Tonerlerin, mürekkebi toz halinde püskürttüğünü ve modeline göre 6000 sayfaya kadar çıktı verebildiğini biliyor muydunuz?

Çay Çeşitleri Nelerdir?

Çay, yüzyıllar boyunca tadı ve sağlığa olan faydaları sayesinde hayatımızda kendine yer edinmiştir. Sabah kahvaltılarında ya da arkadaş sohbetlerinde sıcacık, içimizi ısıtan özelliği sayesinde vazgeçilmezimiz olmuştur. Bu içeceğin aynı zamanda, içeriğinde bulunan maddelerin sağlığa yararlı birçok etkisi bulunmaktadır.

Siyah, beyaz, yeşil veya kırmızı… Çeşidi ve rengi ne olursa olsun hayatımızın her anına tat katmaya hem de sağlığımızın koruyucusu olarak hayatımızda her daim yer almaya devam etmektedir.

Çay denilince aklına her ne kadar siyah çay gelse de birçok çeşidi mevcuttur. Bitkinin yapraklarından, köklerinden veya tomurcuklarından elde edilir. Tüm çeşitlerin içeriğinde sağlığa faydalı farklı farklı birçok madde mevcuttur ve bu sayede birçok sağlık sorununun tedavisinde etkileri vardır.

Yeşil Çay

Yeşil çay isminden sıkça söz ettiren çeşitlerden biridir. Aroması ve lezzeti sayesinde en çok tercih edilenler arasındadır. Demleme yöntemi ile elde edilen bu içeceğin tercih edilme sebeplerinden biri de sağlığa faydalı olmasıdır. Yeşil çay tavsiye edilen miktar kadar tüketilirse; kanser hastalığını tedavi etme, sağlıklı kilo verme ve sindirim sorunlarını giderme gibi birçok faydası bulunur. Ayrıca sakinleştirici çay çeşitleri arasında yer alır. Siz de kolayca içeceğinizi demleyip afiyetle içebilirsiniz.

Bitki Çayı

Soğuk kış günlerinde ve vücut direncinin azalmaya başladığı zamanlarda direnci yükseltmek ve iç ısıtmak için bitki çayı çeşitleri tercih edilir. Yorgunluğu alma, bağışıklık sistemini güçlendirme ve uykusuzluk gibi sorunlara birçok faydası olan bu içeceklerin de tercih edilen çeşitleri çok fazladır. Başlıca; ıhlamur, zencefil, kuşburnu ve papatya gibi bir sürü çeşidi vardır. Tüm çeşitlerinin de sağlığa birçok faydaları mevcuttur. Hoş kokulu, lezzetli ve aromalı bitki çayı çeşitlerini denemek için dilediğiniz ürünü Avansas’tan sipariş verebilirsiniz.

Beyaz Çay

Beyaz çayın sağlıklı olma özelliği sayesinde tercih edilmesi de bir o kadar arttı. Renksiz ve kokusuz yapısıyla tüm ilgiyi üstüne çeken bu ürün sizlere hem sağlıklı hem de hafif içim imkanı sunar. Cilde iyi geldiği gibi, beyaz çaylar içeriğinde kafeini en az bulunduran içecektir. Ayrıca bu ürünün kilo vermeye yarayan özelliği sayesinde kilo verme sürecinde kullanılması durumunda birçok olumlu etkisi vardır. Bu içeceği hazırlarken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta ise kaynatılmamasıdır. Demleme yöntemi ile hazırlanmalıdır.

Dökme Çay

Tiryakilerin, sabah kahvaltılarının, arkadaş sohbetlerinin olmazsa olmazı bu içeceğin de tercihe göre birçok çeşidi mevcuttur. Bu çeşitlerin arasında en çok tercih edilen ise dökme çaylardır. Pek çokları için şeker ile birlikte tercih edilir.

Poşet Çay

Poşet çayların bir diğer ismi sallama çaydır. Bu içecek, tek kullanımlık poşetler kullanılarak elde edilir ve bu şekilde satışa sunulur. Kullanımı da oldukça pratiktir. Doğru kullanımı ile birlikte dökme çay lezzetini elde edebilirsiniz. Ürünün bardakta kullanımı ise kısaca şöyledir: Poşeti bardağa koyun ve kaynatmış olduğunuz suyun üstüne dökün. Daha sonra 8 ya da 10 kez bardağa batırıp çıkarın ve 2-3 dakika boyunca bardakta bekletin. İçeceğiniz kısa süre içerisinde hazır! Eğer dilerseniz demlik poşet çayınızı semaverde ya da demlikte demleyebilirsiniz.

Avansas’ta Hangi Çay Markaları Bulunur?

Gün içinde tükettiğimiz içecekler hem enerjimizi yerine getiriyor hem de keyifli vakit geçirmemize olanak sağlıyor. Ofiste, iş molalarında kupamıza koyduğumuz ya da yemekten sonra demlediğimiz çaylar hayatımızın vazgeçilmezleri arasında yerini alıyor. Tükettiğimiz birçok çay çeşidi ve markası mevcuttur. Bu çeşitlilik arasında bazen istediğimiz çeşidi ve bütçemize uygun markayı bulmak hayli zorlaşıyor. Avansas sayesinde dilediğiniz marka çay çeşitlerine kolayca ulaşabilirsiniz. Hem bütçenize uygun hem de lezzetli çay çeşitlerini ve markalarını sizlere sunan Avansas ile tüm siparişler bir tıkla kapınızda.

Doğadan Çay

Doğadan çay markasının birçok çeşidi sayesinde doğal bitkilerden gelen lezzetli ve hoş kokulu içecekler kupanıza geliyor. Günün hangi saati olursa olsun keyif yapmak için Doğadan çeşitlerini tercih edebilirsiniz. Tercihe göre poşet ya da dökme çeşidi mevcuttur. Dilediğiniz birçok bitki çayı çeşitlerine Doğadan markası sayesinde Avansas güvencesi ile kolayca ulaşabilirsiniz.

Lipton Çay

Yumuşak içimli ve lezzetli tadı sayesinde tüketicilerin en çok tercih ettiği markalardan biri de Lipton çaydır. Lipton sayesinde ister evde ister iş yerinde, dilediğiniz her an çayınızı kolayca demleyebileceksiniz. İçinizi ısıtan Lipton markasını uygun fiyatlarla Avansas’tan sipariş verebilirsiniz.

Doğuş Çay

Doğuş Çay, lezzetli ve kıvamında bir içim tercih edenlerin vazgeçilmez markasıdır. Poşet ya da dökme çay olarak tercih seçeneği mevcuttur. Havalar soğumaya başladığında vücut direncimizi artırmak için bitkisel çeşitler tercih edilir. Bunların birçok çeşidini sizlere sunan Doğuş sayesinde artık hastalıklara karşı savaş açabileceksiniz. Demlediğiniz her bardakta yeni tatlara kapı açan Doğuş markası Avansas’ta!

Çaykur Çay

Uzun yıllar boyunca tiryakilerin en çok tercih ettiği marka olan Çaykur markası Avansas ile kısa süre içerisinde kapınızda. Dökme çay denildiğinde akla ilk gelen marka olan Çaykur’un birçok ürün çeşidi de mevcuttur. Dilerseniz bergamot aromalı, yeşil ya da beyaz çayı tercih edebileceğiniz gibi sıcak yaz günlerinde soğuk içim seçeneği sayesinde ferahlayabilirsiniz.

Avansas’tan Toptan Çay Alışverişi Yapılır Mı?

Gıda ve mutfak ürünlerinde yüzlerce marka ve ürünü sizlere sunan Avansas’ta aradığınız markalara da kolayca ulaşabilirsiniz. Her çeşidi dökme ya da poşet seçenekleri ile sizlerin satışına sunan Avansas’ta istediğiniz miktardaki ürünü sepete ekleyerek toplu alışveriş yapabilirsiniz. Bu sayede uygun fiyatlı çayları alırken tasarruf etmiş olursunuz.

Avansas’ın Sattığı Çay Markaları Güvenilir Mi?

Çaylar, evde kahvaltılarda ya da akşam sohbetlerinde, ofiste iş molalarında kupaya doldurulan ya da dışarıda arkadaşlarla bir yere oturduğumuzda sipariş ettiğimiz en çok tercih edilen içecekler arasında yer alır.

Hasta olduğumuzda ya da günün yorgunluğunu atmak için bitki çayları demlenir. Bu içecekler sıcak ya da soğuk olarak tercihe göre hazırlanır. Bu içeceğin ne kadar çok çeşidi olursa olsun, tiryakilerin ortak buluştuğu nokta tabii ki de kaliteli ve lezzetli içim tercihleridir. Kaliteli çaylar herkesin damak zevkine daha çok hitap eder. Peki kaliteli çaya ulaşmak mümkün müdür? Hangi markalar kaliteli ve güvenlidir?

Piyasada bulunan birçok marka mevcuttur fakat bulunan tüm markalar da güvenilir ve kaliteli olmayabilir. Hal böyle olunca da bu içeceklerin markasının seçimi de zorlaşır ve kişilerin ürünlere karşı güven problemi oluşur. Tüm bu güven problemlerini yıkan, yüzlerce marka ve binlerce çeşidi kapınıza kadar getiren Avansas’ta mevcut birçok çay çeşidi ve markası da bulunur.

Avansas’ın önceliği müşteri memnuniyetidir. Avansas’taki binlerce ürün, kaliteli ve güvenilirdir. Bu sayede hangi ürünü ve markayı kullanırsanız kullanın, sipariş verdiğiniz ürünler kaliteli ve güvenilir markalardır ve gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Gıda ve mutfak kategorisinde birçok çay çeşidi ve markası mevcuttur. Tüm markalar gereken kontrollerden geçmiş ve güvenilir markalardır. İster bitki çayı ister siyah ya da yeşil… Kısaca ihtiyacınıza ve zevkinize yönelik birçok markanın çay fiyatlarını inceleyebilir ve kolayca sipariş edebilirsiniz. Profesyonel sevkiyat ekibi sayesinde sipariş ettiğiniz ürünü hızlı bir şekilde kapınızdan teslim alabilirsiniz.