Ürün Kodu: 70832
Ürün Barkodu: 2000000032542

Marka : Lipton

Product State: A0

Lipton Earl Grey Demlik Poşet Çay 250'li

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 250'li paket
  • 800 gr
  • Bergamot aromalı çay
  • Yumuşak içim
  • Pratik ve kolay demleme

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Çay, günün her anında sizi rahatlatan bir içecektir. Bu nedenle ister evde ister iş yerinde olun, en kaliteli çay markalarını tercih ederek çay keyfinizi eşsiz bir hale getirebilirsiniz.

Çay denilince akla ilk gelen isimlerden olan Lipton, kullanıcılarına her zaman en lezzetli çaylarla buluşturur. 250’lik pakette sunulan bergamot aromalı Lipton Earl Grey demlik poşet çay ile uzun süre kesintisiz bir çay keyfi yaşayabilirsiniz.

Ürünün 250’lik pakette olması, kalabalık ortamlarda kullanımını mümkün kılar. İş yeri, restoran, kafe gibi çok sayıda kişiye çay servisi yapılan yerler için son derece uygun bir üründür. Bu lezzete daha uzun süre sahip olmak için toptan olarak sipariş verebilirsiniz. Avansas’ta uygun bir fiyata sahip olabileceğiniz bu ürünü, uzun süre kullanabilirsiniz.

Genel Bilgiler 
MarkaLipton
ModelEarly Grey Demlik Poşet Çay 250 'li Paket
Paket Bilgileri 
Paket İçi Çay Poşeti Adeti250 Adet
Ambalaj TürüFolyo
Paket Gramajı800 gr
Tek Poşet Gramajı3,2 gr
Uygun Saklama OrtamıNem ve harici kokulardan etkilenmeyecek şekilde muhafaza ediniz.
Ürün Bilgileri 
ÇeşidiDemlik Süzen Poşet Çay
AromaSiyah Çay / Bergamot
Yaprak FormuToz
Organik mi?Hayır
İçindekiler 
Siyah Çay,Aroma verici (bergamot) 
Enerji ve Besin Öğeleri (Hazırlanmış 100 ml^lik çayda) 
Enerji1 kcal/4kJ
Yağ0 g
Doymuş Yağ0 g
Karbonhidrat<0,5 g
Şeker<0,5 g
Protein<0,5 g
Tuz0 g
Hazırlama / Tüketim Önerisi 
 Çay kazanının demlik haznesine 25 adet demlik poşet çay ekleyin.Demlik haznesine 4 litre kaynamış su ilave edin. 25-30 dk bekleyin.
Belge / Sertifika / Ödüller 
Sahip Olduğu BelgelerISO 9001,FSSC 22000 , ISO14001 ve OHSAS 18001

Lipton Earl Grey demlik poşet çay; Doğu Karadeniz’in eşsiz çay yapraklarının taze bir şekilde kurutulup incecik kesilmesi ile elde edilir. Sonrasında ise demlik poşete uygun şekilde toz formuna getirilen çay, poşetlere aktarılır. Çayın üretiminde herhangi bir katkı maddesi ya da boya kullanılmaz. Üretim, tamamen hijyenik koşullarda gerçekleştirilir.

Demlik poşetler, sağlığa zararlı herhangi bir bileşene sahip değildir. Doğal liflerden elde edilen poşet, çayın deminin suya tamamen geçmesini sağlar. Sağlam yapıda olduğu için yırtılma gibi sorunlar ortaya çıkmaz.

Lipton Earl Grey 250’li Demlik Poşet Çay Lezzetli midir?

Lipton Earl Grey demlik poşet çay, son derece lezzetli bir yapıdadır. Bu nedenle, günün her anında keyifli bir içim olanağı sunar. Yiyeceklerin yanında tüketebileceğiniz bu çayı, tek başına da tüketebilirsiniz. Bir bardak çay hem rahatlamanıza hem de yorgunluğunuzu gidermeye yardımcı olur.

Lipton Earl Grey 250’li Demlik Poşet Çay Çabuk Hazırlanır mı?

Lipton Earl Grey demlik poşet çayın hazırlanması son derece kolaydır. Çaydan istediğiniz lezzeti alabilmeniz için kaynak suyu ya da içme suyu kullanmanız gerekir. Kireçli çeşme sularını kullanmanız halinde hem çayın rengi hem de tadı istediğiniz gibi olmaz.

Suyu kaynattıktan sonra uygun poşet miktarını belirlemeniz gerekir. Bir poşetten üç bardak çay çıkmaktadır. Bu nedenle, kişi sayısına uygun poşet kullanmanız gerekir. Her poşet için demliğe bir bardak su eklemeniz yeterlidir. Fazladan bir bardak daha ekledikten sonra çayın demlenmesini beklemelisiniz. Bunun için 15-20 dakikalık bir süre uygundur. Hazırladığınız çayı yarım saat içerisinde tüketmeniz tavsiye edilir.

Lipton Earl Grey demlik poşet çay, sizi çaydanlık temizleme zahmetinden de kurtarır. Tortular demliğe yapışmadığı için çaydanlığı kolayca temizleyerek zamandan tasarruf sağlayabilirsiniz.

Lipton Earl Grey 250’li Demlik Poşet Çay Aroması Hoş mudur?

Lipton Earl Grey demlik poşet çay bergamot aromasına sahiptir. Bu sayede, yumuşak içiminin yanı sıra sizi hoş bir aroma ile buluşturur.

Avansas’tan Alışveriş Yapmak Güvenli midir?

Web sitemizde güvenli bir alışveriş deneyimi yaşamanız için gereken bütün standartlar sağlanmıştır. Kredi kartı bilgileriniz başta olmak üzere tüm kişisel bilgileriniz, her zaman korunmaktadır. Ödemeleriniz sırasında kullandığımız VeriSign sistemi bilgilerinizi şifreleyerek bankalara iletilir. Bu sayede, herhangi bir dolandırıcılık olayına karşı %100 koruma sağlanır. Kimlik ve iletişim bilgileriniz ise veri tabanımızda her zaman güvendedir.

Satın aldığınız ürünler, teslimat sürecinde herhangi bir zarara uğramaması için korunaklı bir şekilde paketleme yapıldıktan sonra kolilere konulur. Bu sayede; satın aldığınız ürünler ne kadar hassas yapıda olursa olsun, herhangi bir zarara uğramadan size teslim edilir.

TOBB Güven Damgası ile güvenilir e-ticaret siteleri arasında yerini alan web sitemizden yapacağınız alışverişlerinizde, her zaman güvende olduğunuzdan emin olabilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Lipton Earl Grey Demlik Poşet Çay 250'li
279,62 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.