Lipton Demlik Poşet Çay

Toplam 9 sonuç

 

Bir fincan sıcak çay denince akla ilk gelen isimlerden olan Lipton,  özel olarak harmanlanmış taze çay yapraklarından elde edilen demlik poşet çayları ile özellikle ofis ortamındaki çay tiryakilerine rahatlık ve kullanım kolaylığı sağlar. Dumanı üstünde çayınızı dakikalar içinde içmeniz için tek yapmanız gereken, demliğin içine Lipton demlik poşet çayı koymak ve üzerine kaynamış su eklemektir.

Damak Tadınıza En Uygun Demlik Poşet Çayı Keşfedin

Lipton demlik poşet çaylar, aralarından seçim yapabileceğiniz her türlü damak tadına uygun birçok lezzet ile birlikte gelir. Tüm bu lezzetler arasından sizin için ideal çayı bulmak için aşağıdaki demlik poşet çay ürünlerini inceleyebilirsiniz:

Lipton Early Grey Demlik Poşet Çay

Doğu Karadeniz’in eşsiz çay yapraklarının taze bir şekilde kurutulup incecik kesilmesi ve demlik poşete uygun şekilde toz formuna getirilmesiyle elde edilen bergamot aromalı “Lipton Early Grey Demlik Poşet Çay”, mevsiminde toplanmış çay yapraklarından elde edilen leziz bir siyah çaydır. Ortalama 3 bardak çay için 1 demlik poşet çay yeterlidir.

Yellow Label Demlik Poşet Çay

Karadeniz’in kaliteli çay yapraklarının kurutulup incecik kesilmesi ve demlik poşete uygun şekilde toz formuna getirilmesi ile elde edilen “Yellow Label Demlik Poşet Çay”, özel harmanla elde edilen bir siyah çay türüdür.

Lipton Doğu Karadeniz Demlik Poşet Çay

Bergamot aromalı “Lipton Doğu Karadeniz Demlik Poşet Çay”, geleneksel Karadeniz demlik çay lezzetinin tadını doya doya çıkarmanızı sağlayan, demlenmesi oldukça kolay ve pratik bir siyah çay çeşididir.

Lipton Extra Demlik Poşet Çay

Ateş kırmızısı renk deme ulaşması için özel olarak harmanlanan ve lezzetini uzun süre koruyabilen “Lipton Extra Demlik Poşet Çay”, özel yöntemlerle yapılan harman işlemiyle benzersiz bir lezzet sunar.

Lipton Early Filiz Poşet Çay

Kehribar rengi deme ulaşması için özel olarak harmanlanan ve Doğu Karadeniz’in en taze ve kaliteli çay yapraklarıyla elde edilen “Lipton Early Filiz Poşet Çay”, benzersiz lezzetiyle size her seferinde mükemmel demlenmiş çay keyfini yaşatır.

Lipton Profesyonellere Özel Harman Jumbo Demlik Poşet Çay

Ofiste daha kolay ve hızlı şekilde çay keyfi yapmanızı mümkün kılan “Lipton Profesyonellere Özel Harman Jumbo Demlik Poşet Çay”, en kaliteli çay yapraklarının işlenmesiyle elde edilmiştir. Kilitli ambalaj yapısına sahip demlik poşetlerin her biri, her demlemede eşit lezzet elde edebilmeniz için 25 gramlık yapıdadır ve 1 poşetten çıkan çay sayısı 35 bardaktır.

Neden Lipton Demlik Poşet Çayları Tercih Etmelisiniz?

Lipton demlik poşet çayları tercih etmenin ilk ve en önemli avantajı rahatlık ve kullanım kolaylığıdır. Bu, büyük bir faktördür, çünkü temizleme işlemi yapraklı çaya kıyasla son derece zahmetsiz ve kolaydır.

Lipton Çay Poşetlerinin Öne Çıkan Özellikleri Nelerdir?

Lipton demlik poşetler, sağlığa zararlı herhangi bir bileşene sahip değildir. Doğal lifler kullanılarak üretilen demlik poşetler, çayın deminin suya tamamen geçmesini sağlar. Demlik poşet oldukça sağlam yapıda olduğu için yırtılma gibi problemlere sebep olmaz.

Bir Pakette Kaç Tane Lipton Poşet Çay Var?

Lipton demlik poşet çaylar; 40’lı olarak sunulan Lipton Ekonomik Jumbo Demlik Poşet Çay’dan, 250’li pakette sunulan bergamot aromalı Lipton Earl Grey'e kadar farklı adette paket seçeneklerine sahiptir. Siz de bu lezzet dünyalarını keşfetmek isterseniz, uygun fiyatlı ve özenle yetiştirilen çaylardan elde edilen Lipton demlik poşet çay çeşitlerini Avansas’ta bulabilirsiniz.