Brother Muadil Toner

Toplam 6 sonuç

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Brother Muadil Toner

Mono ve çok fonksiyonlu lazer yazıcılarda, fotokopi makinelerinde kullanılan toner, kâğıt üzerine çıktı alınmasını sağlar. Yapısı büyük oranda karbon ve polimerden oluşan toner tozu, yazıcıda yapılan işlem sırasında drum üzerine aktarılan alanlara yapışır. Bu işlemin ardından pozitif yüklü kâğıt drum ile yan yana geldiğinde bu parça üzerindeki tozlar kâğıda geçer. Kâğıdın ve üzerindeki tozların yüksek ısıda sıkıştırılması sonucu yüksek kaliteli baskı elde edilir.

Toner seçimi yaparken ürünün baskı kalitesine, sayfa baskı kapasitesine ve kullanılan yazıcı ile uyumuna dikkat edilmesi gerekir. Yüksek baskı kalitesine sahip Brother muadil toner gibi ürünler uyumlu yazıcı ve fotokopi makinelerinde yüksek çözünürlüklü çıktılar üretmenize ve cihazlardan yüksek performans almanıza olanak tanır. Uygun fiyat ile maliyetleri aşağı çeken muadil toner çeşitlerinin sayfa baskı kapasitesinin yüksek olması uzun süre kaliteli baskı almanıza olanak tanır.

Toner yenileme maliyetlerinizi düşürmenize yardımcı olacak muadil toner çeşitleri ofiste veya evde kullandığınız yazıcınızda profesyonel baskı kalitesi elde etmenizi sağlar. Uygun fiyat avantajına sahip ürünlerin yüksek kaliteli içerikleri fotokopi kâğıdı üzerine net ve okunabilir çıktılar almanızı kolaylaştırır. Uyumlu olduğu yazıcı modellerinin fazlalığı ile öne çıkan Econoprint muadil toner ise 700 - 1.500 sayfa baskı kapasitesi sayesinde uzun süre kullanılır.

Brother muadil toner modellerine uyumlu yazıcılar çözünürlükleri, yazdırma hızları ve fonksiyonel tasarımları ile yüksek performans sağlar. Brother lazer yazıcı modelleri siyah-beyaz yazdırmayı kolaylaştıran teknolojileri sayesinde profesyonel çıktı almanıza yardımcı olur. Ev ve ofis kullanıcılarına pratik çözümler sunmak için üretilen ürünler ekonomik toner kullanımları ile maliyetlerin düşmesine katkıda bulunur.