Masaüstü Bilgisayar

Toplam 9 sonuç
3 Taksit
3 Taksit
3 Taksit
3 Taksit
3 Taksit
3 Taksit
3 Taksit
3 Taksit

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Aradığınız Ürünü Bulamadınız mı?

Avansas’ta Satılan Masaüstü Bilgisayar Markaları Nelerdir?

Günümüzde teknolojinin ilerlemesiyle beraber bilgisayarlar hayatımıza girdi. Bilgisayarlarında birçok farklı çeşidi bulunmaktadır. Masaüstü bilgisayarlar da bunlardan biridir. En iyi masaüstü bilgisayar markaları şu şekilde sıralanmaktadır:

  • Casper masaüstü bilgisayar
  • Hp masaüstü bilgisayar
  • Asus masaüstü bilgisayar
  • Msi masaüstü bilgisayar
  • Lenovo masaüstü bilgisayar

Avansas’ta satılan masaüstü bilgisayar markaları ise aşağıdaki gibidir:

  • Asus
  • Casper

Masaüstü bilgisayar fiyatları, performans ve özelliklerine göre değişiklik göstermektedir. Bu tarz bilgisayarlar daha çok oyun oynayanların tercih ettiği bilgisayarlardır. Masaüstü oyun bilgisayarı, oyun tutkunları için vazgeçilmez bir bilgisayar çeşididir.

Satış sonrası hizmetlerin yetersiz olması ve bilgisayarların bir süre sonra düzgün bir biçimde çalışmaması, müşterilerin en fazla çekindikleri konuların başında gelir. Avansas’tan alınan cihazların hiçbirinde bu sorunlarla karşılaşılmaz. Bunun yanı sıra, müşteriler lisans sorunu ile de karşı karşıya kalmazlar. Uygun fiyatları ile Avansas’ta satışa sunulan ürünler, kullanıcılarını daima memnun etmeyi başarırlar.

Eğer masaüstü cihaz satın almak istiyorsanız, sayfamızda yer alan Asus ve Casper markalarının bilgisayarını detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. En ucuz masaüstü bilgisayar fiyatlarına sitemizden ulaşabilirsiniz.

Masaüstü Bilgisayar Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Masaüstü cihazları satın alırken dikkat edilmesi gereken pek çok nokta bulunmaktadır. Bu ürünler, oldukça yüksek performansa sahiptirler. Hem ofis hem de iş yeri gibi alanlarda her odaya uyumlu bir şekilde kullanılmaktadırlar. Masaüstü bilgisayar satın alırken dikkat edilmesi gereken noktalar şu şekilde sıralanmaktadır:

  • İşlemci ve bellek: Masaüstü cihazlardan yüksek bir performans elde edebilmek için işlemci ve belleğin iyi olması gerekmektedir. İyi bir işlemci ve bellek sayesinde, bu cihazlar çok daha uzun süreli kullanılabilmektedir. Satın alınacak olan bir masaüstü bilgisayarda, yedinci nesil Intel Core i7 ve i5 işlemciler ve RAM bağlamında da DDR4 ve DDR5 bellekler olmalıdır.
  • Ekran Kartı: Masaüstü cihazların ekran kartı da oldukça önemli detaylardan biridir. Ekran kartı olarak, AMD Radeon 530 2 GB ve NNVIDIA GeForce 940MX 2 GB en iyi ekran kartı modellerinden biridir. İyi bir ekran kartı tercihi ile görsel olarak çok daha iyi bir deneyim yaşanması mümkündür. Bu sayede, daha iyi bir grafik performansı elde edilebilmektedir.
  • Disk / SSD: Masaüstü bilgisayarlarda, işlemci ve bellekten sonra performans konusunda en etkili parçalardan biri de disk/SSD’dir. Genellikle geniş kapasiteli 7200 RPM’li HDD’ler uygundur. Eğer masaüstü bilgisayarlar oyun oynamak için kullanılıyorsa ve multimedya uygulamaları da yoğun olarak çalıştırılıyorsa, hem HDD hem de SSD’lerin yer aldığı masaüstü modelleri tercih edilmelidir. Bu sayede, daha geniş kapasite ve iyi bir performans sağlanabilir.
  • Ekran Çözünürlüğü: Masaüstü cihazlarda bir diğer dikkat edilmesi gereken detay, ekran çözünürlüğüdür. Yüksek görüntü çözünürlüğü konusunda, full hd ve minimum 2k çözünürlük tavsiye edilmektedir. 23.8" FHD (1920 x 1080) ve 27" QHD (2560 x 1440) kaliteli ekran çözünürlüğü sağlamaktadır.
  • Klavye: Masaüstü bilgisayarların, kompakt bir yapısı bulunmaktadır. Masaüstü cihazları daha etkili ve konforlu kullanabilmek için klavye tercihi de oldukça önemlidir. Bu bağlamda, kablosuz ergonomik klavye ve fare tavsiye edilmektedir.

Masaüstü bilgisayar satın alınırken dikkat edilmesi gereken diğer özellikler ise boyut, ağırlık, ses kalitesi ve kamera özellikleridir. Ses ve kamera kalitesinin özelliklerine, bilgisayar satın alınmadan önce bakılmalıdır. Tüm bu aygıtların özellikleri ve kalitesi ürünün performansını belirlemektedir.

İstekleriniz doğrultusunda, masaüstü cihazların özelliklerini detaylı bir şekilde araştırarak, kendinize en uygun modeli seçebilirsiniz. Hemen masaüstü bilgisayar siparişinizi verin ve gerisini Avansas’a bırakın.

Laptop Mu Masaüstü Bilgisayar Mı Tercih Edilmelidir?

Hangi bilgisayarı seçeceneğiz ne istediğiniz ile ilgili alakalıdır. Günümüz teknolojisindeki gelişmeler sayesinde, hem laptop hem de masaüstü bilgisayarlardan istenilen verimler alınabilmektedir. Teknolojideki gelişmeler sayesinde, kendi ihtiyaç ve isteklerinize en uygun ideali seçebilirsiniz.

Laptopların piyasaya sürülmeye başlaması ile beraber masaüstü kullanıma sahip bilgisayarların satışları geride kaldı. Laptopların sayısı artmaya başlayınca, fiyatları da azalmaya başladı. Bu durumdan dolayı daha fazla tercih edilir hale geldiler. Teknolojik ilerlemelerin devam etmesiyle beraber, masaüstü kullanımlı bilgisayarlar da aynı hızla gelişmeye başladı ve tercih edilir bir konuma geldiler.

Laptop veya masaüstü bilgisayar tercihi, kişisel beklentilere göre değişiklik göstermektedir. Bu bağlamda hangi çeşidi daha iyi kullanabileceği düşünülüyorsa, o tercih edilmelidir. Laptop kullanımı, masaüstüne göre daha pratik ve kolay taşınabilirdir. Bu bağlamda, her yere götürebilmesi gereken bir cihaz seçilmesi isteniyorsa laptoplar daha uygun olacaktır.

Laptoplar daha hareket halinde bir yaşam ve iş hayatına sahip insanlar için uygun olmaktadır. Ayrıca masaüstü kullanımlı bilgisayarlara göre daha az yer kaplamaktadır. Masaüstü kullanıma sahip bilgisayarlar ise, daha fazla güç ve geniş bir imkan sunmaktadırlar. Daha iyi bir hoparlöre ve klavyeye sahiptirler. Sonuç olarak, laptop ve masaüstü bilgisayar tercihleri, kişisel ihtiyaçlara göre değişiklik göstermektedir.

Bir bilgisayardan beklentinize ve hangi amaçla kullanacağınıza karar verdikten sonra ‘Laptop mu yoksa masaüstü bilgisayar mı?’ sorusunun cevabını vermelisiniz. Genel olarak bakıldığında hizmet ve performans açısından çok büyük farkları bulunmamaktadır. Sadece aralarındaki en bariz fark, birinin kolaylıkla her yere taşınabilirken bir diğerinin sürekli sabit kalmasıdır.

Eğer çok hareketli bir hayatınız varsa ve bilgisayarınız sürekli yanınızda olsun istiyorsanız, laptop seçmek sizin için daha akıllı bir tercih olacaktır. Diğer bir açıdan oyun oynuyorsanız veya sabit bir işiniz varsa masaüstü bilgisayarlar sizin için daha uygun bir tercihtir.

Masaüstü Bilgisayar Kullanmanın Avantajları ve Dezavantajları Nelerdir?

Masaüstü kullanıma sahip bilgisayarların performansı, taşınabilir bilgisayarlara göre çok daha fazladır. Hazır sistemler, oyun oynamak ve çizimler konusunda yüksek bir hizmet sunmaktadır. Sabit sürücü ve bileşenleri oldukça güçlüdür.

Masaüstü kullanıma sahip bilgisayarlarda ekran kolaylıkla değiştirilebilmektedir. Fiyat konusunda uygundur ve hemen hemen diğer bilgisayar çeşitlerinden olumsuz anlamda bir hizmet farkı bulunmamaktadır. Masaüstü kullanımlı bilgisayarların parçalarına kolaylıkla müdahale edip tamiri gerçekleştirilebilmektedir.

Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayarlara göre fazla güç kullanmaktadır. Bu durum, masaüstü cihazların daha fazla gücün verilmesi gerektiği anlamına gelmektedir.

Masaüstü cihazları kullanmanın dezavantajları ise, taşınabilir bir bilgisayar değildir. Birden fazla parçası bulunmaktadır. Masaüstü cihazların kurulması zorlu bir süreç haline dönüşebilmektedir. Birden fazla parçayı kurup başlatmak uzun sürebilir.

Masaüstü kullanıma sahip bilgisayarların kurulumu için çok daha fazla alan gerekmektedir. İşlemcisi de laptoplara göre daha fazla büyüktür. Masaüstü cihazların temizliği ve kontrolü de, dizüstü bilgisayarlara göre daha uzun sürmektedir.

Bir masaüstü bilgisayarda, kişisel tercihler doğrultusunda daha büyük monitörler kullanılabilmektedir. Masaüstü cihazlar, kişisel tercihlere göre daha kolay yönlendirilebilmektedir.

Masaüstü kullanıma sahip bilgisayarların sistemleri, uzun ömürlüdür ve iyi performans sağlamaktadırlar. Bu bilgisayarların, donanım yapılandırılmaları da son derece pratik bir şekilde özelleştirilebilir.

Masaüstü Bilgisayar ile Birlikte Alınabilecek Bilgisayar Aksesuarları Nelerdir?

Masaüstü kullanımlı bilgisayar ile birlikte alınabilecek pek çok bilgisayar aksesuarları bulunmaktadır. Başlıca bilgisayar aksesuarları ise şu şekilde sıralanmaktadır:

  • Flash sürücüler
  • Klavye
  • Hoparlörler
  • Oyun donanımı
  • Monitör
  • Mouse
  • Kablosuz donanımlar ve harici sürücüler
  • Web kameraları ve sıkıştırılmış hava tüpü

Yukarıdaki aksesuarlar, sıklıkla tercih edilen ürünlerdir. Masaüstü cihazların kullanımında gereklidirler ve ürünün performansının arttırılmasını sağlamaktadırlar.

Masaüstü cihazlar genellikle oyun tutkunlarının ve ofis çalışanlarının başlıca tercih ettiği bilgisayar çeşitlerinden biridir. Bu bağlamda ihtiyaç duyulan aksesuarlar da değişiklik gösterebilmektedir.

Eğer sizler de birer masaüstü bilgisayar arayışı içerisindeyseniz sayfamızdan size en uygun ürünü seçip hemen siparişinizi oluşturabilirsiniz. Hızlı teslimat bölgesinde iseniz, Avansas güvencesi ile tüm siparişleriniz 1 iş günü içerisinde kapınıza kadar