Defter Kabı

Toplam 3 sonuç

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Defter kabı, özellikle de okula dönüş zamanlarında hem ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri tarafından hem de ebeveynler tarafından en çok ihtiyaç duyulan kırtasiye ürünlerinin başında geliyor. Defter ve kitapların üzerini oldukça pratik bir şekilde kaplamaya yardımcı olan kaplama kağıtları, bu eşyaların yıpranmasının da önüne geçmesi yönüyle öne çıkmaktadır. Ek olarak defterleri kaplamak defterlerin daha düzenli ve güzel görünmesini de sağlar.

Birçok Renk Seçeneği

Öğrencilerin kullandığı kitap ve defter sayısı oldukça fazladır. Bu nedenle her derse ait kitap ve defterleri aynı renk, diğer derslerin kitap ve defterlerini farklı renkle kaplamak çocukların düzenli olmasını ve defterlerini birbirlerinden daha kolay ayırt edebilmesini sağlar. Sarı, kırmızı, mavi gibi birçok rengi bulunan defter kaplarının renkli olmasını istemeyenler için de şeffaf renk seçeneği vardır. Çocuklarınızla, çocuklarınızın sevdiği renkler ile dersleri eşleştirerek defter ve kitap kaplamayı eğlenceli bir aktiviteye dönüştürebilirsiniz.

Kaliteli ve Sağlıklı

Defter kapları birçok sektörde kullanılan dayanıklı bir plastik türü olan polipropilenden üretilir. Yırtılmalara ve yıpranmalara karşı dayanaklı olan defter kaplarını yıllarca ilk günkü gibi kullanabilirsiniz. Çocukların okulda en çok temas ettiği materyallerin başında defter ve kitap kapları gelir. Bu nedenle defter kaplarının çocukların sağlığına zarar vermeyen maddeler kullanılarak üretilmiş olması önemlidir. Çocukların kullanımına uygunluğu En-71 testi ile onaylanmış defter kaplarını Avansas.com’da bulabilirsiniz. Sağlıklı ve dayanıklı malzemelerden üretilen en kaliteli defter kaplarını Avansas güvencesiyle satın alabilirsiniz!

Defter Kabı Çeşitleri Nelerdir?

Defter kapları olarak da bilinen kaplama kağıtları, defter ve kitapların üzerini kaplayan özel bir kağıt çeşididir. Özellikle de ilkokul ve ortaokul yıllarında yıpranmaya son derece açık olan kitap ve defterlerin çok daha uzun bir süre kullanılmasını sağlayan defter kapları, farklı amaçlara hitap edecek nitelikte üretilir. Bigpoint, Noki gibi ofis ve kırtasiye malzemeleri üretiminde sektörünün güçlü firmalarından tarafından üretilen defter kabı çeşitleri; kendinden giydirmeli olabileceği gibi yapışkanlı da olabilir.

Rulo Kaplar: Rulo defter kapları özellikle ilkokul kademesinde kullanılan farklı boyutlardaki defter ve kitapların ölçülerine uygun olarak kaplanması için ideal bir kap çeşididir. Yıllardır birçok öğrenci ve aile tarafından tercih edilen rulo kaplar defter ve kitapların zarar görmeden dönem boyunca kullanılmasını sağlar.

Hazır Kaplar: Günümüzde özellikle zamandan tasarruf etmek isteyenlerin gözdesi olan hazır defter kapları ile dakikalar içinde defter ve kitaplarınızı kolayca kaplayabilirsiniz. Bir öğrencinin kaplaması gereken kitap ve defterlerin sayıca fazla olduğu düşünülürse hazır kaplar birden çok çocuğa sahip aileler için adeta kurtarıcı bir niteliğe sahiptir.

Defter Kapları Hangi Ebatlardaki Defterleri Kaplar?

İşlevsel kullanım özelliği sayesinde okullarda sıkça kullanılan defter kapları ile hangi boyutlardaki defterlerin kaplanabileceği aileler ve öğrenciler tarafından sıkça merak edilmektedir. Rulo kaplar, tüm okul kitapları ve defterlerini kaplamak için uygundur.

Hazır kaplar ise A4 boyutundaki defter ve kitapların kaplanması için uygundur. Ancak dilerseniz daha küçük boyutlara sahip kitap ve defterlerinizi de hazır kapları uygun bir şekilde biçimlendirerek kullanabilirsiniz.