Beslenme Çantası

Toplam 7 sonuç

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Çocuklar eğitim hayatına başladıkları andan itibaren pek çok malzemeye ihtiyaç duyar. Dersler için gerekli olan araç gereçler bir yana çocukların beslenme ihtiyaçlarını da karşılamak için malzemelere ihtiyaç duyulmaktadır. Bu malzemelerin en başında ise beslenme çantaları gelmektedir. Çocuklar gün içerisinde zamanların çoğunu okulda geçirdikleri için beslenme, tuvalet gibi temel ihtiyaçlarını da okulda karşılamaları gerekir. Çocukların beslenmeleri gelişimleri doğru orantılıdır. Beslenmenin gelişimdeki önemi nedeni ile okullarda da çocukların beslenmeleri için ayrılmış bir zaman olan beslenme saati vardır. Çocukların sağlıklı büyümeleri için dengeli ve yeterli beslenme alışkanlıkları edinmeleri gereklidir. Ebeveynler çocuklarının gelişimleri ve günlük almaları gereken besin değerlerine uygun olarak hazırlayacakları besinleri, çocukların beslenme çantalarına koyarak çocukların sağlıklı beslenmelerini sağlayabilirler.

Çocuklar İçin İdeal Boyut

Beslenme çantaları, ihtiyaçları karşılamaya yönelik farklı boyutlarda üretildiği için birçok ebeveyn çocuğu için hangi beslenme çantasının uygun olacağına karar vermekte zorlanır. Bu kararsızlığı ortadan kaldıracak çözüm ise çocuğunuzun yaşı ve beslenme alışkanlıklarıdır. Küçük beslenme çantası tercih ederseniz çantanın içine sınırlı yiyecek koyabileceğiniz için çocuğunuz yeterli besinleri alamayabilir. Eğer büyük beslenme çantası tercih ederseniz ise çocuğunuz diğer eşyaları ile birlikte büyük beslenme çantasını taşımak da zorlanabilir. Bu nedenle beslenme çantanızı seçerken çocuklarınızın tükettikleri yiyecek ve içecekleri referans almalı ideal boyuttaki beslenme çantanızı bu kritere göre seçmelisiniz. Çocuğunuzun bir öğünde tükettiği besinlerin porsiyonlarına ve yaşına göre uygun beslenme çantasına karar verebilir, güvenilir alışverişin adresi Avansas.com’dan beslenme çantalarına ulaşabilirsiniz.

Kolay Temizlenebilen Hijyenik Beslenme Çantaları

Çocukların sağlıklı olmaları için sadece beslenmeleri yeterli değildir. Aynı zamanda hijyenik ortamlarda hazırlanan ve sunulan yiyecekleri tüketmeleri gereklidir. Oysa çocuklar ve eşyaları okul ortamında birçok mikrop ve bakteriye maruz kalmaktadır. Beslenme çantaları da birçok yüzeye temas etmekte dolayısıyla çok hızlı kirlenmektedir. Bu nedenle beslenme çantalarının kolay temizlenebilir olması çantaların hijyenik olmasını böylece yiyeceklerin de sağlıklı kalmasını sağlar. Avansas.com’u ziyaret ederek çamaşır makinesinde yıkanabilen ya da kolay temizlenebilen beslenme çantası modellerini inceleyebilir, size en uygun olanı tercih edebilirsiniz.

Kolay Kullanım İmkanı

Çocuklar okula giderken pek çok şey taşımaktadır. Bu nedenle çocuklar tarafından rahat taşınabilen özellikteki beslenme çantaları tercih edilmelidir. Çocukların okula götürdükleri malzemeler günden güne değişiklik gösterebildiği için beslenme çantalarını rahat taşıyabilmeleri için beslenme çantalarının farklı seçeneklerinin olması önemlidir. Hem elde hem de askıda taşınabilen beslenme çantaları, çocukların o günkü yüklerine göre beslenme çantalarını kendileri için en uygun pozisyonda taşımalarına imkan verir. Peki sizin çocuğunuz beslenme çantasını daha çok nasıl kullanmayı tercih ediyor?

Çocuğunuzun Zevkine Göre Tasarımlar

Beslenme çantalarının işlevleri ebeveynler, görselliği ise çocuklar için önemli olmaktadır. Yetişkinlerin kendileri için sık kullandığı “önce gözümüz doysun” deyiminden hareketle çocukların da gözlerine hitap edecek tasarımlara sahip beslenme çantaları tercih ettiği bilinmektedir. Günümüzde özellikle çocukların, dikkatlerini çekecek tasarımlara sahip zararlı atıştırmalıklardan uzak durmaları için ilgilerini çekecek görselleri olan çantalar seçmek önemlidir. Çocuğunuzun beğendiği beslenme çantasını tercih ederek evde hazırlanan yiyecekleri tüketmesini ve sağlıklı beslenmesini sağlayabilirsiniz.