Brother Muadil Kartuş

Toplam 1 sonuç

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Yazıcıların baskı yapması için kullanılan mürekkebe kartuş adı verilir. Kartuşların içerisinde bulunan mürekkep likit haldedir ve bir yazıcı yardımı ile kağıda geçirilir. Püskürtme yöntemiyle çalışan cihazlarda kullanılan kartuşlar hem siyah hem de renkli baskı yapmak için kullanılabilir. 

Brother Muadil Kartuş Hangi Yazıcı Modelleri ile Uyumludur?

Orijinal yazıcınız için kaliteli kartuşları tercih etmeniz hem baskı performansı açısından hem de cihazınızın dayanıklılığı açısından çok önemlidir. Özellikle sürekli baskı alınan iş yerlerindeki makinelerde kullanılan kartuşa ekstra önem vermek gerekir. 

Kaliteden ödün vermeden daha uygun fiyatlı kartuşlar satın almak isteyen kişilerin tercihi muadil kartuşlardır. Sözlük anlamına bakıldığı zaman, muadil kelimesi “eşit” demektir. Buradan da anlaşılacağı üzere muadil kartuşlar tıpkı orijinal ürünler kadar işlevsel ve kalitelidir. 

Hem orijinal hem muadil kartuş alırken dikkat edilmesi gereken unsurların başında yazıcınızın modeli ve kartuşun bu modelle uyup uymadığı gelir. Eğer cihazınız için uyumlu olmayan bir kartuş satın alırsanız ürünü kullanmanız mümkün olmaz ve masraf etmiş olursunuz. Ayrıca yazıcınıza uygun olmayan kartuşlar cihazınıza zarar da verebilmektedir.

Brother yazıcınız için tercih edebileceğiniz Brother muadil kartuşları satın almadan önce de hangi yazıcı modelleriyle uyumlu olup olmadığına dikkat etmelisiniz. Brother yazıcınız için uyumlu olan Brother muadil kartuş modelleri şu şekildedir; 

  • Refill Brother BT5000 Muadil Kartuş:

DCP-T300, DCP-T500, DCP-T700, MFC-T800, DCP-T310, DCR-T510, MFC-T810, MFC-T910

  • Printpen Brother LC-535XL Muadil Kartuş:

DCP-J100, DCP-J105, MFC-J200

  • Refill Brother BT6000 Muadil Kartuş: 

MFC-T800, MFC-T810, MFC-T910, DCP-T300, DCP-T500, DCP-T700, DCP-T310, DCR-T510 

Brother Muadil Kartuş Yazıcıya Zarar Verir mi?

Muadil kartuş, belirli markalara ait yazıcılar için üçüncü taraflar tarafından üretilen ürünlere denir. Muadil kartuşların en önemli özelliği, belirli cihazlarla kullanıma uygun olarak üretildiği için orijinal kartuşlarla aynı yapıya ve görünüme sahip olmasıdır.

Kalitesiz kartuşların cihazınıza zarar verebileceği doğrudur. Fakat bu risk aslında kalitesiz olan her şey için geçerlidir. Reçeteleri özel olarak üretilen ve sayısız testten geçtikten sonra sizlerin kullanımına sunulan Brother muadil kartuşlar, yazıcınıza hiçbir şekilde zarar vermez. Tıpkı orijinal kartuşa güvendiğiniz gibi gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Diğer bir yandan muadil kartuş kullanmak daha avantajlıdır bile denebilir. Orijinal kartuşlardan çok daha uygun fiyatlı olan ürünler sayesinde baskı giderlerinizi azaltarak tasarruf edebilirsiniz. 

Avansas’ta Bulunan Brother Muadil Kartuş Modelleri Kaliteli midir?

Kartuş satın alırken kaliteden ödün vermek, uzun vadede sizin için bir takım dezavantajlar oluşturabilir. Özellikle muadil kartuş seçimi yaparken mutlaka güvenilir markaların kaliteli ürünlerini tercih etmeniz önerilmektedir. 

Piyasada bulunan en kaliteli Brother muadil kartuş modelleri için Avansas’a güvenebilirsiniz. Avansas, sizin için kullanıcıların memnun olduğu ürünleri araştırır ve en uygun fiyatlarla satın almanız için beğeninize sunar. 

Printpen

Avansas’ta bulunan Brother muadil kartuş markalarından bir tanesi olan Printpen, sektöründe pazar lideri seçilerek kalitesini kanıtlamıştır. ISO 19752 standartlarına uygun olarak üretilen ürünler, Printpen tarafından garanti altındadır. Printpen muadil kartuşlar hakkında endişe yaşamamanız için her ürünün üzerinde bir barkod bulunur. Bu barkod sayesinde ürün kolaylıkla kontrol edilebilir. 

Printpen markası tarafından titizlikle imâl edilen Brother kartuşlar, ürünün son damlasına kadar mükemmel kalitede baskı yapmanıza imkân tanımaktadır. Müşteri memnuniyetine her şeyden çok önem veren marka tarafından üretilen Brother muadil kartuşlar, 1300 sayfa baskı kapasitesine sahiptir. Bastırdığınız grafikler ve yazılar, her zaman canlı ve net bir görünüme sahip olur. 

Refill

Avansas’ta satılan Brother muadil kartuş markalarından bir diğeri de Refill markasıdır. İsteğinize göre Refill markasının farklı renklere sahip kartuşlarını tercih edebilirsiniz. Ürünler 5.000 sayfa baskı kapasitesine sahiptir. Böylece uzun süre kartuş satın almak zorunda kalmadan, yüksek kaliteli baskılar elde edebilirsiniz.

Brother Muadil Kartuş Mürekkebi Akıtma Yapar mı?

Eviniz ya da iş yeriniz için yazıcı satın aldığınız zaman onu uzun süre kullanabilmek istersiniz. Yüksek fiyatlı ve kaliteli olan yazıcılarınızı fiziksel olarak iyi şartlarda muhafaza etseniz de uzun ömürlü kullanım sağlaması için tercih ettiğiniz kartuşların önemi de çok büyüktür. 

Avansas’ın geniş ürün yelpazesinde satılan Brother muadil kartuşlar, yüksek performans sağlaması için titizlikle üretilmiş ve gerekli testtlerden geçmiştir. Tasarımında kullanılan özel mürekkep kontrol sistemi sayesinde baskı sırasında mürekkep akmaz ve yazıcınıza zarar vermez. Ayrıca baskı aldıktan sonra hemen kuruyan mürekkep sayesinde de yazılar dağılmaz ve elinize bulaşmaz. 

Brother Muadil Kartuş Modelleri Çabuk Tükenir mi?

Muadil ya da orijinal ürün olması fark etmeksizin, kartuşun hızlı bir şekilde tükenmesi, işlerinizi sekteye uğratır ve sizi yarı yolda bırakır. İş hayatında çok fazla ihtiyaç duyulan yazıcıları ne zaman isterseniz kullanabilmek için uzun ömürlü kartuşlar seçmeniz gerekir.

Brother muadil kartuşlar yüksek baskı kapasiteleri sayesinde avantaj sağlamaktadır. Uzun süre hiçbir aksaklıkla karşılaşmadan kullanabileceğiniz kartuşlar, kullanılmadığı zaman da donmaz ve bozulmaz. 

Diğer yandan Brother muadil kartuşlar orijinal ürünlere kıyasla çok daha ekonomik olduğu için toptan satın alımlara uygundur. Avansas’ın rekabetçi fiyat politikaları sayesinde yapacağınız toptan kartuş alışverişlerinde tasarruf edebilirsiniz.

Brother Muadil Kartuş Canlı ve Kaliteli Baskı Yapar mı?

Görevi mürekkebi yazıcı aracılığıyla kağıda basmak olan kartuşları satın alırken önem verilmesi gereken unsurların başında baskı kalitesi gelmektedir. Brother muadil kartuşlar, canlı renkleri ve gelişmiş baskı kalitesi sayesinde grafiklerin çok net görünmesini sağlar. Bu sayede siz de daha verimli bir şekilde çalışabilirsiniz. 

Brother Muadil Kartuş Fiyatları Ne Kadardır?

Brother muadil kartuş fiyatları, seçtiğiniz markaya ve modele göre değişiklik gösterdiğinden net bir fiyat söylemek mümkün değildir. Avansas, en uygun fiyatlı muadil kartuşlar için en doğru adrestir. Ayrıca Canon muadil kartuş, Epson muadil kartuş ve Muadil toner modellerini de inceleyebilir ve kendi yazıcınız için uygun olan modelleri satın alabilirsiniz. Avansas’tan alışveriş yapmak size sayısız ayrıcalık sunar. 

Sipariş verdiğiniz andan ürününüzü teslim alana kadar her zaman ulaşılabilir olmak için çalışan Avansas ile aklınıza takılan tüm sorulara yanıt bulabilirsiniz. 7 gün 24 saat boyunca, dilediğiniz zaman alışveriş yapabilirsiniz. TOBB Güven Damgası’na sahip olan Avansas’tan yaptığınız alışverişlerde ödemeleriniz 3D Secure ve VeriSign altyapısı ile güvence altına alınmaktadır. Bu sayede gönül rahatlığıyla kredi kartınızı kullanabilir ve farklı taksit imkanlarından yararlanabilirsiniz.

Avansas’ın ayrıcalıklarından bir diğeri de hızlı teslimat sürecidir. Hızlı teslimat bölgesinden verdiğiniz siparişler 1 iş gününde adresinize teslim edilir. Türkiye’nin diğer bölgelerinden verilen siparişler, mümkün olan en kısa süre içerisinde kapınızda olur. Kargo süreciniz hakkında merak ettiğiniz bir şey olursa müşteri hizmetleri hattımızı arayarak öğrenebilirsiniz. 

Eğer elinize ulaşan üründen memnun kalmazsanız endişe etmenize gerek yoktur. Avansas, sizlere 30 gün boyunca kolay iade ve değişim imkânı sunar. 500.000 müşteri tarafından güvenle tercih edilen Avansas’ın benzersiz ayrıcalıklarından siz de yararlanmak isterseniz hemen alışveriş yapmaya başlayabilirsiniz.