HP Muadil Kartuş

Toplam 13 sonuç

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Hp Muadil Kartuş Hangi Yazıcı Modelleri ile Uyumludur?

HP markası; baskı sistemleri, bilgi teknolojileri ve sayısal donanım üzerine üreticilik yapan uluslararası bir şirkettir. Üretmiş olduğu çeşitli teknolojilerle dünyaca bilinen bir marka olan HP, kalitesinden oldukça söz ettirmektedir. 1984 yılında Xerox ve Canon teknolojisini kullanarak HP LaserJet yazıcı serisini piyasaya sürüp mürekkep püskürtmeli yazıcı ve lazer yazıcıları ile piyasaya girmiştir.

Bu noktada yazıcı konusunda uzun bir geçmişe sahip olan marka, bu alanda oldukça donanımlıdır. Sahip olduğu donanımın da etkisiyle en kaliteli yazıcı, tarayıcı ve mürekkepleri üretmeye devam etmektedir. Kalite ve marka prestiji nedeniyle birçok ürünü kullanıcılara pahalı gelebilmektedir.

Tam da bu durumda, gelişen teknolojiyle de aynı kaliteyi yakalayabilen muadil ürünler piyasada yerlerini almıştır. Ucuz maliyet ve kaliteyle birçok kişinin tercihi olan muadil markalar zamanla satışını da artırmaktadır. Özellikle HP marka toner ve kartuşlarda tercih edilen muadil markalar; Printpen, Refill ve Econoprint bu sektörde adından sıkça söz ettirmektedir.

HP muadil kartuş; HP marka yazıcılarda orijinal mürekkep kalitesini sağlayan, fakat daha ucuza mal olan ürünlerdir. Piyasada bulunan bilindik markaları tercih etmek yine de büyük bir önem taşımaktadır. Kullanıcı hatası bulunmadığı müddetçe uzun yıllarca kullanılabilen muadil kartuşlar, daha ekonomik ve kullanışlı bir etki sunmaktadır.

HP gibi daha birçok markaya ait muadil kartuş bulunabilmektedir. Bu nedenle iyi bir marka satın alındığı müddetçe istenmeyen durumlar ortaya çıkmamaktadır. Muadil kartuşlarda dolum yapmak pek önerilmemektedir; ancak stok sorunu bulunuyorsa bu kartuşlarda bir kere dolum yapılabilir. İkinci ya da daha fazla dolum ise muadil kartuşlarda sağlıklı bir sonuç ortaya çıkarmayacaktır.

Kullanıcıların oldukça merak ettiği konulardan biri de HP muadil kartuşların hangi yazıcılarla uyumlu olabildiğidir. Avansas’ta satışta bulunan Printpen, Refill ve Econoprint muadil HP kartuş markaları birçok HP yazıcı modeliyle uyum göstermektedir.

Orijinal bir HP kartuş gibi performans gösteren bu kartuşlar, üretimi yapılan markaların kalitesini taşımaktadır. Bu nedenle, muadil kartuş tercih ederken kalitesinden şüphe etmenize gerek yoktur. Avansas’ın üstün kalite anlayışı ve müşteri memnuniyeti ilkesiyle en kaliteli ürünlere en uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Hp muadil kartuşların uyumlu olduğu HP yazıcı modelleri şu şekildedir:

  • HP 920 XL
  • HP 932 XL
  • HP 933 XL
  • HP 934 XL
  • HP 935 XL
  • HP 950 XL
  • HP 951 XL
  • HP 901 XL
  • HP 903 XL
  • HP 953 XL
  • HP 650 XL
  • HP 971 XL
  • HP 21 XL
  • HP 22 XL
  • HP 78 XL
  • HP 301 XL
  • HP GT51XL
  • HP GT52XL
  • HP 913A
  • HP 45

HP muadil kartuşların uyumlu olduğu HP yazıcı modellerine ait listelemede; sarı, mavi, kırmızı ve siyah renk seçenekleri de mevcuttur. Avansas’ta satışı yapılan Printpen, Refill ve Avansas Econoprint markalarına ait en kaliteli muadil kartuşlara siz de en uygun fiyatlara anında sahip olabilirsiniz.

Hp Muadil Kartuş Yazıcıya Zarar Verir mi?

Kullanıcıların en çok merak ettiği konulardan biri olan muadil kartuşların yazıcıya zarar verip vermediği konusu, büyük bir önem taşır.

Muadil kartuşlar, mürekkep püskürtmeli yazıcılarda ve lazer yazıcılarda tercih edilmektedir. Yan sanayi kartuş olarak da bilinen muadil kartuşlar, ait olduğu markanın orijinal yazıcısına eşdeğer olarak üretilmektedir. Orijinal kartuşların yüksek fiyatlı satışları, kullanıcıları muadil kartuş arayışına yönlendirmektedir. Birçok markanın üretmiş olduğu sertifikalı muadil kartuşlar, piyasanın bu talebini tam anlamıyla karşılamaktadır.

Güvenilir şekilde üretilen ve kaliteyi önemseyen HP muadil kartuşlar yazıcılara zarar vermez. Maliyet avantajıyla her ne kadar kafada soru işaretleri bıraksa da, Avansas’ta bulunan HP muadil kartuş markaları yazıcınıza hasar vermeyip orijinal kartuşlarla aynı derecede performans gösterir.

Bu noktada, Avansas’ın müşteri memnuniyetine ve kaliteli ürünlerin tedarikine vermiş olduğu önem etkisini göstermektedir. Siz de güvenilir ve avantajlı fiyatlarla çeşitli ürünlere sahip olmak istiyorsanız gönül rahatlığıyla Avansas’ı tercih edebilirsiniz.

Avansas’ta Bulunan Hp Muadil Kartuş Modelleri Kaliteli midir?

Kalite kavramını en iyi şekilde benimseyen ve kaliteyi ürünlerinde de müşterilerine doğrudan yansıtabilen Avansas, her türlü teknolojik ürünlerde de aynı hizmeti sağlamaktadır. Avansas’ta satışı yapılan muadil kartuş markaları, çeşitli sertifikalara sahip ve kalitesini kanıtlamış markalardır. Bu nedenle, Avansas’ta bulunan HP muadil kartuş modelleri oldukça yüksek performanslı ve uzun ömürlü ürünlerdir.

Uyumlu oldukları yazıcı modellerine hiçbir şekilde hasar vermeyen mürekkepler, birçok renk çeşidiyle de müşterilerin ihtiyacına tam anlamıyla yanıt verebilmektedir.

Avansas Econoprint

Avansas’ın kendi üretimi olan ürünlerden yalnızca bir tanesi olan Avansas Econoprint, muadil kartuşlarda kullanıcı beklentisini ve memnuniyetini tam anlamıyla karşılayabilmektedir. Çeşitli marka yazıcılara uyumlu çeşitleri bulunan Avansas Econoprint, uygun fiyatlarla Avansas’ta satışa sunulur. Yazıcınıza herhangi bir zarar vermeyen bu muadil kartuş modelini siz de tercih edebilirsiniz.

Printpen

Yazıcı ürünlerinde Türkiye’de pazar lideri olan Printpen, yazıcı markalarının yaklaşık %90’ına ürün sunmaktadır. Son baskıya kadar aynı kaliteyi koruyabilen Printpen marka muadil kartuşlar, HP marka yazıcılar için üstün baskı kalitesi garantisi vermektedir.

Refill

HP GT52XL modeli için mavi, sarı, kırmızı ve siyah renk seçenekleri sunan Refill marka muadil kartuş, diğer marka ürünler gibi yazıcıda hiçbir hasara neden olmamaktadır. Yüksek kaliteli baskı ve avantajlı fiyatı tek pakette sunan marka, profesyonel bir baskı deneyimi sunar.

Hp Muadil Kartuş Mürekkebi Akıtma Yapar mı?

Mürekkep akıtan kartuşlar, yazıcının bir süre sonra çalışmasını aksatmakta ya da tamamen hasar vermektedir. Orijinal kartuşlarda bile yaşanabilen bu problem, muadil kartuşlarda kullanıcıların kafasını bir hayli karıştırabilir.

Kullanıcı hatası ve taşımada bir sıkıntı olmadığı müddetçe, HP muadil kartuş modelleri akıtma yapmaz. Akıtma yapmayan, kaliteli ve uygun fiyatlı muadil kartuş çeşitleri için Avansas’tan müşteri memnuniyeti garantili alışverişler gerçekleştirebilirsiniz.

Hp Muadil Kartuş Modelleri Çabuk Tükenir mi?

Muadil kartuşların çabuk tükenmesi, gramajının az olması ya da paket içeriğinin yanlış belirtilmesi gibi durumlar, Avansas’ta satışı yapılan modellerde kesinlikle yaşanmaz.

Pakette belirtilen miktar kadar kullanıcıya ulaşan muadil kartuşlar, orijinal kartuşlar gibi aynı performansta baskı yapmaktadır. Bu nedenle, kartuşun mürekkebi çabuk tüketmesi ya da kısa sürede bitmesi gibi durumlar meydana gelmemektedir.

Hp Muadil Kartuşlar Canlı Renkli ve Kaliteli Baskılar Yapar mı?

Orijinal kartuşlarla neredeyse hiçbir kalite farkı bulunmayan muadil kartuşlar, canlı ve kaliteli baskılar sunmaktadır. İlk baskıdan son baskıya kadar performansta herhangi bir düşüş ya da aksama meydana gelmez. Baskılarınızdaki kaliteyi korumak için muadil kartuşları, uygun fiyat ve hızlı teslimat avantajlarıyla satın alabilirsiniz.

Hp Muadil Kartuş Fiyatları Ne Kadardır?

HP muadil kartuş ve HP toner fiyatları; ürünün markası, modeli, rengi ve miktarına göre değişiklik gösterebilir. Orijinal ürünlere göre daha uygun bir fiyat sunan muadil kartuşlar, bütçenizi korumanıza güvenilir yollarla yardımcı olmaktadır.

Avansas’ın uygun fiyatlı ve kaliteli ürünlerine oldukça kolay ve hızlı bir şekilde sahip olabilirsiniz. Eğer hızlı teslimat bölgesinde bulunuyorsanız sipariş ettiğiniz ürünler 1 iş gününde teslim edilmektedir. Üründe meydana gelen kullanıcı hatası dışındaki sorunlarda hızla iade işlemlerini başlatabilir ve kolayca ürününüzü değiştirebilirsiniz.