El İşi Malzemeleri

Toplam 29 sonuç

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

El İşi Malzemeleri Nelerdir?

Büyük ya da küçük fark etmeksizin herkesin yaratıcılığını besleyen el işi malzemeleri, boş zamanları rahatlatmak için kullanılır. Malzemeler sayesinde sevdiğiniz bir hobiyle ilgilenebilir ve zamanınızı keyifli bir şekilde değerlendirebilirsiniz.

El işi malzemeleri; yaş gruplarına, tasarım niteliklerine, işlevselliklerine ve materyallere göre farklılık gösterir. Eğitici ve öğretici özellikleri ile dikkat çeken ürünler, geniş bir çeşitliliğe sahiptir. Malzemeler, çocukların el becerilerine ve zihinsel gelişimlerine olumlu yönde katkıda bulunur.

Avansas’ta uygun fiyata ana malzeme olarak kullanılan krapon kağıdı, şönil, fon ve maket kartonu ile birlikte pul ve ponpon gibi aksesuarlar da yer alır. Kaliteli malzemelerden üretilen el işi malzemeleri ile yaratıcılığınızı net bir şekilde gösterebilirsiniz.

Şönil

Şönil, ip ile üretilen kadifemsi bir kumaş türüdür. El ve göz koordinasyonunu sağlayan malzeme, basit etkinliklerde kullanılır. Çocukların el ve parmaklarını kullanmayı gerektiren ürün, ince motor becerilerini geliştirir.

Dolgun yüzeyi ile dikkat çeken şönil, kullanıldığı alana parlak ve canlı bir görünüm kazandırır. Battaniye, havlu, eşarp, yatak örtüsü ve yastık yapımında rol oynayan kumaş türü, çocukların okul aktivitelerine de farklı bir hava katar.

Hobi amaçlı tercih edebileceğiniz ürün ile projelerinize renk katabilirsiniz. Farklı aksesuarlar ile birlikte kullanabileceğiniz şönil sayesinde ihtiyaçlarınızı rahat bir şekilde giderebilir ve çalışmalarınızı süsleyebilirsiniz. Avansas’ta karışık renklerde bulunan ürün, simli yapısı ile estetik bir görünüme sahiptir.

Krapon Kağıdı

Birbirinden farklı el işi çalışmalarında kullanabileceğiniz krapon kağıdı, buruşuk görünümü ile ön plana çıkar. Esnek yapısı sayesinde kolay bir şekilde formunu değiştirebilir ve çalışmalarınızı süsleyebilirsiniz.

Okul öncesi etkinliklerinde sıklıkla karşılaşabileceğiniz ürün, desenli ve desensiz olarak üretilir. Kağıt ile dekorasyona hareket katabilir ve estetik bir hava yaratabilirsiniz. Çiçek ve ponpon gibi aksesuarlar ile okul ya da evinizi süsleyebilirsiniz.

Dilerseniz kağıdın üzerine kalem ile desen çizebilir dilerseniz de düz bir şekilde kullanabilirsiniz. Kolay yırtılmayan 50x200 cm ölçülerinde üretilen krapon kağıtları, size uzun ömürlü bir kullanım sağlar. Kırmızı, mavi ya da beyaz gibi renklere sahip ürünler arasından tercih yapabilir ve çeşitli etkinlikler gerçekleştirebilirsiniz.

Fon Kartonu

En önemli el işi malzemeleri arasında yer alan fon kartonu, hobilerin vazgeçilmezidir. Ürün; ders, proje ve hobi gibi etkinliklerin başrol oyuncusu olur. Çocukların hayal gücüne katkıda bulunan fon kartonları, duygusal zekalarını artırır.

Öğretici aktiviteler gerçekleştirmenize yardımcı olan ürünler, eş zamanlı olarak el ve göz koordinasyonu sağlar. Lale, gemi, rüzgar gülü ve kedi gibi sayısız şekil yapabilir ve dekorasyonunuzu oluşturabilirsiniz.

50x70 cm boyutları ile canlı renklerde üretilen fon kartonları, aktivitelerinize dinamik bir hava katar. Sağlıklı materyallerin kullanıldığı ürünler, 8 farklı renge sahiptir. Çocuk ya da yetişkin fark etmeksizin herkesin ilgisini çeken fon kartonu ile yeni bir hobi edinebilir ve keyifli anılar biriktirebilirsiniz.

Pul ve Ponponlar

El işi malzemeleri, boş zamanları değerlendirmek için kullanılan araç ve gereçlerden oluşur. Yaratıcılığınızı sergilemenize yardımcı olan ürünler ile ortaya hayallerinizi süsleyen eserler çıkarabilirsiniz.

Ana malzemelerin yardımıyla ürettiğiniz aksesuarları çeşitli süslemeler ile renklendirebilirsiniz. Pul ve ponponlar, sıklıkla tercih edilen ürünler arasında yer alır. Ponponlar ile şapka, kıyafet, örtü ya da hayvan figürleri yapabilir, çocuklarınızla unutulmaz bir zaman geçirebilirsiniz.

Ponponlar, rengarenk görünümleri sayesinde bulunduğu zemine canlılık katar. Ürünleri ördüğünüz atkı, bere ya da eldivenlere takabilirsiniz.

Okul öncesi etkinliklerinde sıklıkla kullanılan pul çeşitleri, çocukların ilgi odağı olur. Parlak, canlı ve renkli görünümleri ile dilediğiniz her yeri süsleyebilirsiniz.

Mukavva

Hemen hemen her yerde görebileceğiniz mukavva çeşitleri, farklı sertlik derecelerine sahiptir. Oluklu ve oluksuz modelleri ile çeşitli yerlerde kullanılır. El sanatlarında tercih edilen ürün, pek çok amaca hizmet eder.

Sevdiklerinize hediyelik eşyalar yapabileceğiniz mukavva ile kitap gibi ürünleri de paketleyebilirsiniz. Kalın bir karton çeşidi olan mukavva, el işi çalışmalarınızın dayanıklılığını artırır. Ürünü dilerseniz kuru, sulu ya da pastel boya ile renklendirerek kullanabilirsiniz.

Yaratıcı fikirlerinizi mukavva ile somutlaştırabilir ve farklı tasarımlar oluşturabilirsiniz. Sert ve kalın bir malzemeden üretilen mukavvalar, kolay deforme olmaz. Isı, su ya da darbelere karşı dayanıklı olan ürünü güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz.

El İşi Malzemeleri ile Neler Yapılabilir?

El işi malzemeleri, sayısız araç ve gereçten meydana gelir. Hobilerinizi yaparken ihtiyaç duyacağınız ürünler, size pratiklik kazandırır. Tercih ettiğiniz çalışmaya göre malzeme seçmeniz gerekir.

Ürünler; kalite, dayanıklılık, özellik, renk ve işlevsellik açısından değişkenlik gösterir. Hayatınızı kolaylaştıran eşyalar sayesinde keyifli zaman geçirebilirsiniz. Hobilerinizi dilerseniz çocuklarınız ile dilerseniz tek başınıza yapabilirsiniz.

Karton ve kağıtlardan yaptığınız üç boyutlu çalışmalar, sınıfları süslemenize yardımcı olur. Pul ya da ponponlarla toka yapabilir ve çocuklarınızı mutlu edebilirsiniz. El işi malzemeleri, tasarımlarınızı eğlenceli hale getirir.

Ev, okul ya da ofis fark etmeksizin her yeri süsleyebilir, kıyafetlerinizi yenileyebilirsiniz. Özel günlerde; bayrak, yılbaşı süsü, çiçek, hayvan ve insan figürü, ev gibi sayısız çalışma gerçekleştirebilirsiniz.

El İşi Malzemeleri Çocukların Kullanımı İçin Uygun mudur?

El işi malzemeleri, çocuk ya da yetişkin fark etmeksizin herkesin kullanabileceği ürünlerden oluşur. Bazı araç ve gereçleri çocuklarınız ile yapacağınız aktivitelerde rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Çalışmalar, çocukların bilişsel ve fiziksel güçlerinin artmasına yardımcı olur. Motor becerilerini geliştiren aktiviteler, keyifli zaman geçirmelerini de sağlar. Makas, bıçak, falçata gibi kesici aletleri siz kullanırken onlar da kartonları yapıştırıp çizimlerinizi renklendirir.

Farklı yaş gruplarına hitap eden ürünler arasından uygun bir tercih yapabilirsiniz. Böylece, çocuklarınızı da çalışmalarınızın içine dahil edip gelişimlerini sağlayabilirsiniz. Onlar, eğitici ve öğretici ürünler sayesinde verimli bir şekilde zaman geçirir.

Çocuklar, kendi kullanımlarına uygun malzemeler ile hayal güçlerini ortaya çıkarır ve yaratıcı eserler üretir.

Avansas’ta Satılan El İşi Malzemeleri Sağlığa Zararlı Maddeler İçerir mi?

Avansas el işi malzemeleri arasında; krapon kağıdı, pul, ponpon, mukavva, şönil, boyama önlüğü, siyah göz, kinetik kum, fon kartonu ve çiçekçi tülü gibi araç ve gereçler yer alır.

Kaliteli ve dayanıklı materyallerden imal edilen ürünler sayesinde dekorasyonunuzu değiştirebilirsiniz. Avansas el işi malzemeleri, Avrupa standartlarına göre üretilerek sağlığınızı önemsediğini kanıtlar.

Birbirinden farklı markalara ait ürünler ile hayatınıza renk katabilir ve yaratıcılığınızı çalışmalarınıza yansıtabilirsiniz. Avansas, ürünleri geri dönüşümlü malzemelerden tasarlayarak sunar.

Sağlığa zararlı hiçbir kimyasal ya da kanserojen maddenin kullanılmadığı el işi malzemeleri sayesinde proje, sunum, aksesuar ya da okul öncesi etkinlikleri yapabilirsiniz.

Avansas’ta Satılan El İşi Malzemeleri Çabuk Deforme Olur mu?

El işi malzemeleri, yapıları gereği dayanıklı materyallerden üretilir. Isı, su, kir ya da darbelere karşı dayanıklı olan ürünleri uzun yıllar gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Kalın ve sert mukavvalar, dayanıklı krapon kağıtları, kolay deforme olmayan süsleme aksesuarları ile dilediğiniz çalışmayı gerçekleştirebilirsiniz. Çocuklarınızla yapacağınız etkinliklerde fark yaratabilirsiniz.

Avansas ürün çeşitliliği ile ihtiyaçlarınızı kolay bir şekilde karşılamanıza destek olur. Hızlı bir şekilde deforme olmayan malzemelerin yardımı ile hayatınıza pratiklik katabilirsiniz.

El İşi Malzemeleri Fiyatları Ne Kadardır?

El işi malzemeleri, sayısız ürün çeşitliliği ile ön plana çıkar. Ürünler arasında; aksesuarları yaparken kullanacağınız karton, kağıt, makas veya önlük gibi ana malzemeler ile birlikte boya, pul, ponpon çeşitleri de yer alır.

Malzemeler; kalite, marka, model ve özelliğe göre değişen geniş bir fiyat yelpazesine sahiptir. Kullanmanız gereken araç ve gereçleri belirledikten sonra seçim yapabilir ve çalışmalara başlayabilirsiniz.

Avansas, her ihtiyaca ve bütçeye uygun el işi ürünü sunar. Dilediğiniz malzeme ile dekoratif ürünler tasarlayabilir ve evinizde dinamik bir hava oluşturabilirsiniz.