Dekoratif Masaüstü Ürünler

Toplam 4 sonuç

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Dekoratif Masaüstü Ürünler Nelerdir?

Masaüstü dekoratif ürünler, ofislerin havasını değiştirmek ve dekorasyonu zenginleştirmek için kullanılır. Bu ürünler, masaüstü düzenini sağlayacak şekilde fonksiyonel bir yapıda da olabilir. Küre, sallanan toplar, biblolar, çerçeveler ve saatler… Masaüstünde kullanabileceğiniz çok sayıda ürün saymak mümkündür. Burada kendi zevkiniz, yaptığınız iş ve çalışma alanının genişliği karar vermenize yardımcı olacaktır.

Bazı meslek grupları, masaüstü dekoratif ürün seçiminde mesleklerine göre seçim yapmayı tercih eder. Örneğin; avukatlar ve doktorlar mesleklerini yansıtan bibloları daha sık kullanabilmektedir. Sadelikten yana olanlar, genellikle masasının üzerinde çok fazla dekoratif ürün kullanmamaktadır. Rengarenk bir çalışma ortamı yaratmak isteyenler ise fonksiyonel araçlardan biblolara masalarının üzerinde çok çeşitli ürünler bulundurmaya çalışmaktadır.

Zevklere ve tercihlere göre şekillenen masaüstü ürünler polyester, ahşap, metal, plastik ve cam gibi farklı malzemeler kullanılarak üretilir. Kaliteli ve uzun süreli kullanım imkanı sunan ürünler, her zaman daha fazla tercih edilir. Dekoratif gereçlerin kompakt boyutlarda olması da çalışma alanının daraltılmaması için önemlidir.

Her ürün farklı bir renge ve tasarıma sahiptir. Ofis mobilyalarında kullandığınız renklere uygun şekilde bir seçim yapmanız halinde, dekoratif olarak daha şık bir görüntü elde edebilirsiniz. Fakat renklerin psikolojik etkilerini de dikkate alırsanız; size iyi gelen ve sizi mutlu eden renklere sahip ürünler, her zaman daha ideal bir seçim olacaktır.

Masaüstü dekorasyonuna tarihsel açıdan bakıldığında; gelişen teknoloji ile ham maddeye şekil verme konusunda kullanılan yöntemler, geçmişe nazaran çok fazla alternatif tasarımın doğmasına neden olmuştur. 3D yazıcılarla elde edilen tasarımlar, 3 boyutlu ve gerçeğe yakın biblolar elde etmenize bile olanak tanımaktadır.

Bu kadar çok alternatif arasında, klasik ürünlerden vazgeçemeyenler için de çok sayıda seçenek vardır. Şık bir sümen takımı, ahşap organizer ve isimlik… Resmi ortamların vazgeçilmezi olan bu üç ürünle de oldukça düzenli ve hoş bir görüntü elde etmek mümkündür.

Hediyelik Dekoratif Masaüstü Ürünler Nasıl Seçilir?

Masaüstü dekoratif ürünler; sevdikleriniz için iyi bir hediye alternatifi olabilir. Tercihinizi yaparken; kişinin mesleğini, çalışma ortamını, zevklerini göz önünde bulundurabilirsiniz. Alacağınız hediye, yakınlık seviyenize göre de farklılaşabilir. Resmi bir iş ilişkisi içerisinde bulunduğunuz kişiler için kalem, masaüstü dekoratif kalemlik, organizer gibi fonksiyonel yapıda olan hediyeler daha uygundur.

Samimi olduğunuz kişilere ise eğlenceli bir biblo ya da beraber olduğunuz fotoğrafları içeren şık bir çerçeve hediye olarak alınabilir. Bunun yanı sıra motivasyon sözleri içeren çerçeveleri tercih ederek de hediyeyi sunduğunuz kişinin, çalışma ortamına konsantre olmasını kolaylaştırabilirsiniz.

Hediye seçiminde dikkat etmeniz gereken bir diğer detay da çalışma ortamının ciddiyetidir. Eğlenceli biblolar, herkesin hoşuna gidebilir. Fakat yapılan işin ciddiyeti ya da işverenlerin bu konudaki tutumları nedeniyle, hediyeniz çekmecelerde ve dolaplarda unutulup gidebilir. Bu nedenle; mesleklere uygun bir seçim yapmak, her zaman daha avantajlı bir seçim olacaktır.

Saniyelerin bile önemli olduğu işlerde, dakik olmak zorunda olanlar için masa saati ideal bir hediye seçeneği olarak düşünülebilir. Görsel olarak hoş bir görüntüye sahip dekoratif masaüstü saatler ile çalışma ortamına bir renk katmak ve zamanı takip etmeyi daha eğlenceli hale getirmek mümkündür.

Çalışanların gün boyu vakit geçirdiği ofislerde, kitaplar önemli bir yere sahiptir. Kitapların her zaman düzenli bir görüntü oluşturması için ilginç tasarımlara sahip olan kitap tutucular da hoş bir hediye olarak düşünülebilir. Ahşap, metal ve farklı malzemelerden üretilen kitap tutucular; insan ve hayvan figürlerini içerecek şekilde ya da sade bir tasarıma sahip olacak şekilde üretilebilirler. Bu ürünler hem masaların üzerinde hem de raflarda kullanılabilir.

Sevdikleriniz için hediye seçimi yaparken çalışma arkadaşlarından da fikir alabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarından aldığınız bilgilere göre hediye alacağınız kişinin neye ihtiyacı olduğunu anlayabilir ve ona uygun bir seçim yapabilirsiniz. Eğer iş arkadaşınıza hediye almak istiyorsanız özel günleri beklemeden ihtiyaç duyduğu bir ürünü ona hediye olarak sunabilir, beklenmedik bir anda mutlu olmasını sağlayabilirsiniz.

İşverenler de yeni çalışanlarının işe adapte olmasını kolaylaştırmak ya da eski çalışanlarının kurumsal bağlılığını güçlendirmek için masalarında kullanabilecekleri dekoratif ürünler hediye edebilir. Eğer siz de çalışanlarınıza böyle bir sürpriz yapmak istiyorsanız; tüm çalışanlarınız için ortak bir seçim yapabilirsiniz. Bu noktada; isimlik, kalemlik, telefon tutucu gibi alternatifleri değerlendirebilirsiniz.

Yeni işe başlayan çalışanlarınızın masasının boş kalmaması için de temel ihtiyaçlarından oluşan bir set hediye etmek, iyi bir fikir olabilir. Bu setler, kişilerin iş ortamına uyum sağlamasına ve işlerini daha kolay tamamlamasına yardımcı olabilir.

Özel günler için de masaüstü dekoratif ürünler, iyi bir hediye alternatifi olabilir. Evlilik yıl dönümü, sevgililer günü ya da doğum günlerinde şık tasarımlı dekoratif ürünler, sevdiklerinizi mutlu etmek için uygun bir seçimdir. Bu noktada, yakınlık derecesine göre seçeceğiniz kişiye özel tasarımlar ya da sevginizi yansıtan biblolar; sevdiklerinizin masalarının üzerinde sizden bir anı olarak yerini alır.

Ofis Dekorasyonu İçin Masaüstü Dekoratif Ürünlerin Önemi Nedir?

Günün büyük bir çoğunluğunu ofisinde geçiren kişiler için masaüstü dekoratif ürünlerin önemi büyüktür. Çalışma alanında sevdiği ürünleri bulunduran kişiler, işlerine daha kolay odaklanırlar. Bulunduğu ortamdan keyif alan kişiler, ofiste vaktin nasıl geçtiğini anlamadan çalışmalarını sürdürür.

Bu ürünlerin bir diğer faydası da dekorasyon anlamında şıklığı tamamlamasıdır. Mobilyalar ya da duvarlarda kullanılan renklerde herhangi bir değişik yapmak, yüksek bir maliyet gerektirir. Bu nedenle; masalarda yapılacak dekoratif süslemeler, ofis dekorasyonunun daha canlı bir hal almasına yardımcı olur.

Ofisinize gelen konukların, sizin iş ortamınız ve ciddiyetiniz hakkında bilgi edinmesi ve yeni iş bağlantılarının kurulması açısından da masaüstü dekoratif ürünlerin önemi büyüktür. Konuklarınızın bekleme sürelerinde sıkılmadan vakit geçirmelerine yardımcı olmak için şık yapıda olan masaüstü evrak raflarına ve ve magazinliklere; katalog, dergi ve broşür koyabilirsiniz.

Konuklarınızın rahat etmesini sağlamak için masaüstünde bulunduracağınız küllük ve şekerlik de keyifli bir sohbet ya da uzun sürecek bir iş görüşmesi için ideal yapıda olan ürünlerdir.

Avansas’ta Satılan Masaüstü Dekoratif Ürünler Kaliteli ve Şık mıdır?

Sizleri her zaman en güvenilir markalara ait en kaliteli ürünlerle buluşturan Avansas, masaüstü dekoratif ürünlerde de en iyi seçimleri yapmanıza yardımcı olur. Ahşap, metal, plastik gibi çok farklı malzemeler kullanılarak elde edilen bu ürünler, uzun süreli kullanım imkanı sunar. Bu sayede, masalarınızın üzerinde her gördüğünüzde sizi mutlu edecek bir dekorasyon oluşturabilirsiniz.

Aldığınız tüm ürünler, ilk günkü canlılığını her zaman korur. Web sitemizden satın aldığınız ürünlerin hem depolama sırasında hem de taşıma süresince kalitesini koruması için gerekli önlemler alınır. Bu sayede, ürünlerinizi hasarsız ve eksiksiz teslim alırsınız.

Şıklığını ve kalitesini her zaman koruyan ürünler sayesinde; uzun süre bir değişiklik yapma ihtiyacı hissetmeden, masanızın zevkinize uygun bir görünümde olmasını sağlayabilirsiniz.

Masaüstü Dekoratif Ürünlerin Fiyatları Ne Kadardır?

Çok fazla çeşidi bulunan masaüstü dekoratif ürünlerin fiyatları; ham maddesine, modeline ve diğer özelliklerine göre değişiklik gösterir. Özel tasarımlara sahip, el işçiliği ile elde edilen ürünlerin fiyatları daha yüksek olabileceği gibi kaliteli materyal kullanılarak elde edilen ürünler de yüksek bir fiyattan satışa sunulabilir. Masaüstü dekoratif ürün konusunda çok sayıda seçenek olduğu için her bütçeye uygun bir alternatif bulmanız mümkündür.