Fineliner Kalem

Toplam 39 sonuç

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Fineliner kalem çeşitleri, renkleri hayatın her alanına dahil etmek isteyen yetişkinler ve yeteneklerini yeni yeni keşfetmeye başlayan minikler tarafından kullanılan okul ürünleri arasında öne çıkıyor. İçerisinde pek çok canlı rengi barındıran setler halinde satışa sunulan fineliner kalem türleri, ofis ve kırtasiye ürünleri kategorisinin öne çıkan markaları tarafından üretiliyor. Sizler de işyerinin alışveriş yeri Avansas’ta farklı markalar tarafından üretilen fineliner kalem çeşitleri arasından ihtiyacınıza en uygun ürünü bulabilir ve satın alabilirsiniz. Peki ama fineliner kalemlerin öne çıkan özellikleri hakkında ne kadar bilgi sahibisiniz?

Fineliner kalemler, farklı yaş gruplarına hitap eden ve çeşitli ihtiyaçlara yönelik üretilen en yenilikçi kalem çeşitleri arasında dikkat çekiyor. Üreticileri arasında Faber Castell, BIC, Serva, Pensan gibi öncü markaların yer aldığı fineliner kalemler arasından sizin için en doğru ürünü bularak yazı yazma deneyiminizi eskisinden çok daha keyifli hale getirebilirsiniz!

Farklı Uç Kalınlıkları

Fineliner kalem çeşitleri, ihtiyaç ve beklentilere göre üretilen farklı uç yapılarına ve kalınlıklarına sahiptir. Bu doğrultuda Avansas’ta, 0.4 mm ve 0.8 mm kalınlıktaki uç seçenekleri arasından ihtiyacınıza en uygun çeşidi seçebilir, satın alabilirsiniz. Düz yazı yazarken kullanacağınız bir kalem arayışında iseniz 0.4 mm uç kalınlığına sahip fineliner kalem çeşitleri sizin için ideal olacaktır. Buna ek olarak, 0.8 mm uç kalınlığına sahip olan fineliner kalemler ile vurgulamak istediğiniz noktaları daha etkili bir biçimde fark ettiren çalışmalar ortaya koyabilirsiniz.

Fineliner Kalemler ile Yazı Yazmayı Keyifli Hale Getirin

Eğer üzerinde çalıştığınız iş size keyif vermiyorsa bu işi daha eğlenceli hale getirmenin bir formülü var: fineliner kalem çeşitleri! Kağıt üzerinde son derece hızlı ve kolay bir biçimde kayan uç yapısı ise fineliner kalemleri kullanırken elleriniz asla yorulmaz. Oldukça hafif bir yapıya sahip olan fineliner kalemleri ellerinizle kolaylıkla kavrayabilir, vakit kaybetmeden ve dilediğiniz gibi güzel yazılar yazabilirsiniz.

Dayanıklı ve Sağlam Uç Yapısı

Avansas üzerinden satışa sunulan fineliner kalem çeşitlerinin tümü, dayanıklı formu ve uzun yıllar boyunca kullanılabilen yapısı ile fark yaratır. Uzun süreli kullanımlarda dahi tükettiği mürekkep miktarı epey düşük seviyelerde olan fineliner kalemler ile yazı yazmaya aralıksız devam edebilirsiniz. Çevresi metal ile kaplanmış yazı ucu, yüksek baskı uygulandığında dahi eğilme ya da kırılmalara karşı son derece uzaktır.

Canlı ve Çeşitli Renk Seçenekleri

Dilerseniz imza kalemi olarak, dilerseniz not tutarken, dilerseniz de çocuğunuzun hayal gücünü ortaya koymasına yardımcı olmak amacıyla tercih edebileceğiniz fineliner kalem çeşitleri, oldukça geniş bir renk skalasına sahiptir. Mavi, kırmızı, siyah gibi klasik renklere ek olarak vişne çürüğü, pembe ve yeşil gibi renklere sahip biçimde üretilen fineliner kalemleri arasından zevklerinize en uygun rengi kolaylıkla bulabilir ve tek tıkla satın alabilirsiniz!

Su Bazlı Formül

Her biri yenilikçi teknolojiler ile ve sektöründe öncü markalar tarafından üretilen fineliner kalem çeşitleri, üstün mürekkep kalitesi ile öne çıkar. Kağıt üzerine uygulandığında oldukça kalıcı sonuçlar veren fineliner kalemler su bazlı formülü sayesinde cilde bulaşması durumunda su ve sabun yardımıyla kolayca temizlenebilmektedir. Bu sayede çocuklarınızın okulda resim derslerinde ya da evlerinizde çizim yapabilmeleri için de çevre dostu fineliner kalemleri gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz! Eğer renkleri seviyorsanız ve birbirinden renkli çalışmaları hayata geçirmek istiyorsanız fineliner kalem çeşitleri tam size göre! En uygun fiyatlı ve kaliteli fineliner kalemleri ise işyerinin alışveriş yeri Avansas üzerinden tek tıkla satın alabilirsiniz. Daha fazla ofis ve kırtasiye malzemesi için ise Avansas’ın okul ürünleri kategorisini ziyaret edebilirsiniz.