Ürün Kodu: 60358
Ürün Barkodu: 4005401554998
Product State: A0

Faber-Castell Grip Broadpen 1554 Fineliner Kalem 0.8 mm Siyah

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 0.8 mm uç 
  • Su bazlı mürekkep
  • Siyah renk
  • Yıkandığında kumaşta leke bırakmaz

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

 

Faber Castell Grip Broadpen 1554 Keçeli Kalem 0.8 mm Siyah Ürün Özellikleri 
RenkSiyah
Kalem ucu0.8 mm
MateryalPlastik
Leke BırakmaYapmaz
Ofis KullanımıUygun

 

 

Yazı işleriyle uğraşan kişilerin, ofis çalışanlarının, öğrencilerin vazgeçilmezlerinden biri kalemlerdir. Özellikle sıklıkla kalem kullanan kişilerin kaliteli ve uzun ömürlü olmasına, rahat yazım imkanı sunmasına önem verdiği ürünlerden biri olan kalemler, kalitesi dünyaca ünlü bir marka olan Faber Castell’i sıklıkla tercih etmektedir. Faber Castell Grip Broadpen 1554 keçeli kalem 0.8 mm siyah, kalite ve rahatlık arayan kullanıcılar için mükemmel bir üründür.

 

Faber Castell Grip Broadpen Keçeli Kalem Kaliteli mi?

 

İş yerlerinde, okullarında veya yazı ve çizimlerinde sürekli olarak kalem kullananlar bilirler ki, kalemin kaliteli olması çok önemlidir. Rafta veya internet sitesinde çok beğenerek aldığınız bir kalemin, elinize aldığınızda kalitesiz ve yazım olarak hiç rahatlık sunmayan bir kalem olduğunu fark etmek hem para açısından hem de beklenti açısından istenileni vermez. Faber Castell Grip Broadpen, yazı yazarken elinizi acıtmaması, ağrıya sebep olmaması ile yazım rahatlığı imkanı sunmakla birlikte, kağıda aktarıldığında istenileni veren mürekkebi ile oldukça kaliteli bir üründür.

 

Faber Castell Grip Broadpen 1554 Keçeli Kalem 0.8 mm Siyah Çabuk Deforme Olur mu?

 

Kalemlerin sağlamlığı ve çabuk deforme olmaması kullanıcılar için büyük önem taşır. Faber Castell Grip Broadpen, kalitesinin yanında sağlamlığı ile de bilinen bir üründür. Ucunun çabuk kırılmaz ve deforme olmaz. Birçok alanında kullanılabilen keçeli kalem siyah rengi ile net ve dikkat çekici bir ton üstlenir. Bu şekilde yazılarınızda sıkça kullanabilir, önemli noktalara dikkat çekebilirsiniz. Siyah rengi birçok makale, yazı ve iş seçeneklerinde kullanabilir, hayatınızın her anına dahil edebilirsiniz.

 

Faber Castell Grip Broadpen Keçeli Kalem Çabuk Kurur Mu?

 

Birçok kalem aldıktan bir süre sonra, kısa bir kullanımın ardından kurur. Bu da kullanıcıların dikkat ettiği istenmeyen bir durumdur. Faber Castell Grip keçeli kalem, çabuk kurumaması ile kullanıcılarına uzun süreler kullanım sağlayan bir üründür. Ucunun kalitesi sebebiyle kalemin kapağını uzun süreler açık bıraksanız dahi kuruma yapmadan kullanmanıza imkan tanır.

 

Faber Castell Grip Broadpen Keçeli Kalem 0.8 mm Siyah Uzun Ömürlü Müdür?

 

Kalitesi, sağlamlığı, kağıt üzerindeki canlı ve baskın siyah rengiyle solmadan yazı yazma imkanı veren Faber Castell Grip Broadpen, çok uzun süre kullanabileceğiniz bir üründür. Ucu çok kolay deforme olmayan, uzun bir yazım imkanı veren keçeli kalemi bir kere almanız durumunda uzun süre kullanabilmeniz mümkündür. Tüm bu özellikleri sebebiyle kullanıcıların vazgeçemediği bir ürün olan Faber Castell Grip Broadpen, ofis ve okul kullanımları için son derece uygundur.

 

Faber Castell Grip Broadpen 1554 Keçeli Kalem 0.8 mm Siyah Uygun Fiyatlı mı?

 

Faber Castell Grip Broadpen ürününü ucunu kaliteli olması, çabuk deforme olamaması, canlı renge sahip olması özellikleriyle birlikte uygun fiyata alabilmeniz mümkündür. Rahatlıkla kullanmanız için üretilen keçeli kalem, öğrencilerin için de uygundur.

 

Faber Castell Grip Broadpen 1554 Keçeli Kalem 0.8 mm Siyah Ne Zaman Teslim Edilir?

 

Uygun fiyatı, kaliteli yapısı, sağlam ucu ve uzun kullanım imkanı sağlayan mürekkebiyle mükemmel bir ürün olan Faber Castell Grip Broadpen, avansas.com da sizleri beklemektedir. Hızlı teslimat bölgesinde olmanız halinde 1 iş günü içerisinde teslim edilen keçeli kalem için fırsatları kaçırmayın!

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Faber-Castell Grip Broadpen 1554 Fineliner Kalem 0.8 mm Siyah
97,38 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.