Şömiz

Toplam 12 sonuç

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Şömiz Nedir? Ne İçin Kullanılır?

Şömiz, belge ve evrakların bir arada tutulmasını sağlayan ürüne verilen isimdir. İçerisine konulan belgeler için bir cilt görevi görür. Bu sayede evrakların dış faktörlere karşı korunmasını da mümkün kılar. Şömiz dosya ve şömiz çerçeve modellerinin yoğun olarak kullanıldığı yerler; ofisler ,mimarlık ve mühendislik firmaları, okullar ve bireysel çalışma alanlarıdır.

Bu ürünler; günün büyük bir çoğunluğunun sunumlarla ve evraklarla geçtiği ofis ve ofis benzeri işyerlerinin olmazsa olmazıdır. Çünkü iş hayatında düzenli olmak ve verimli bir çalışma yapabilmek için sunum dosyaları ve şömiz dosya, büyük öneme sahiptir. Farklı çeşitleri bulunan bu dosya ve çerçeveler:

  • İçerisine konulan belgelerin yansıma yapmadan görünmesini mümkün kılmak
  • Dış faktörlere karşı koruyucu bir görev üstlenmek
  • Şık bir reklam ve sergileme yapma imkânı sunmak gibi birçok farklı işlevi yerine getirebilir.

Evrakların kaybolmaması için üretilen evrak tutucular, özel tasarımlara sahiptir ve efektif kullanım imkânı verir. Bu ürünlerin farklı boyutlarda ve farklı kullanım amaçlarına göre tasarlanmış olması tüm evrakların ve sunumların düzenli bir şekilde tutulmasına olanak sağlar.

Şömizler; A3, A4 ve A5 kâğıtlar için farklı boyutlarda tasarlanır. Evrak tutucuların yapıştırma, askılı, magnetik, plastik, duvar ünitesi, masaüstü gibi farklı çeşitleri bulunmaktadır. Bunlar, farklı mekanlarda kullanım kolaylığı sağlamak için geliştirilmiş olan ürünlerdir. Aynı zamanda farklı ihtiyaçlara da hizmet edecek biçimde tasarlanırlar. İhtiyacınıza uygun olan şömiz modelini tercih ederek çalışmalarınızı daha pratik ve hızlı bir hâle getirebilirsiniz.

Şömiz modelleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Evrak şömizi

Bu ürün, tüm pano çeşitlerinde kullanılabilir. Ürünler farklı renk seçenekleri ile kullanıcıya sunulur ve dayanıklı malzemesi ile belgelerinizi koruma altına alır. Paslanmaz ve çelik tel yapısı ile uzun ömürlü, ergonomik ve pratiktir. İhtiyaca bağlı olarak dikey, yatay ve çift taraflı olarak kullanılabilir.

  • Askılı şömiz

Dayanıklı metal askısı ve esnek yapısı ile oldukça uzun ömürlüdür. Paslanmadan yıllarca kullanılabilir. Yatay ve dikey olarak çeşitleri bulunur.

  • Magnet şömiz

Güçlü magnet şeride sahiptir. İş ortamlarındaki tüm metal yüzeylerde kullanılabilir. Bu tip şömizler, montaj gerektirmez, kullanım durumuna göre farklı çeşitlerini bulmak mümkündür.

  • Magnet çerçeve

Magnet çerçeve, tek kat sert PVC yapısına sahiptir. Panolar, raflar ve tüm metal yüzeyler için pratik bir çözümdür. Magnet çerçeve, çok ergonomik ve pratik bir üründür. Arka yüzeyinde bulunan güçlü magnetleri ile evraklarınızı sabit tutar. Hem dikey hem de yatay olarak kullanılabilir.

  • Duvar ünitesi

Duvar üniteli şömiz, pratik bir şekilde duvara monte edilebilir. Duvar ünitesi, evraklarınızı korumak için güvenilir ve etkili bir çözümdür. Pano tipi dosyalar, duvar üniteli modellerle kullanılabilir. Dosyanın çeşidine göre farklı ebatlarda duvar ünitesi bulmak mümkündür.

Şömiz Kullanmanın Avantajları Nelerdir?

Şömiz kullanımının en önemli avantajı işyerlerindeki belgeleri düzenli ve bir arada tutmayı mümkün kılmasıdır. Aynı zamanda bu ürünler, belgelerin güvende kalmasını da sağlar. Reklam ve sergileme yaparken de içerisinde bulunan dosyaların parlama nedeniyle görülmemesi gibi istenmeyen durumları engeller. Belgelerin üzerine sıvı dökülmesi, tozlanma, renk solması gibi çevresel faktörler nedeniyle ortaya çıkabilecek deformasyonlara karşı koruma sağlar.

Ürün türlerinin kendilerine göre de farklı avantajları bulunur.

  • Evrak şömizleri; oldukça pratik, esnek ve dayanıklı ürünlerdir. Bunlar tüm pano çeşitlerinde kullanılabilme avantajları vardır. Ayrıca bu ürünler, ihtiyaca bağlı olarak hem yatay hem de dikey olarak kullanılabilir.
  • Magnet şömizler ise iş ortamındaki tüm metal yüzeylere tutunduğu için pek çok kolaylık sağlar. Bu ürünler, A3, A4, A5,A6 gibi farklı boyutlarda olabilmektedir.
  • Dosya çerçeveler, PVC yapılı ürünlerdir. Dosya çerçeveler de tüm metal yüzeylere ve raflara tutunabilirler.
  • Duvar evrak üniteleri, kolay monte edilebilen ürünler olmaları ile ön plana çıkar. Bu ürünler pano tipi olan dosyalar ile kullanılabildikleri için de avantajlıdır.

Şömiz Kullanımı Pratik Midir?

Farklı ihtiyaçlara yönelik olarak tasarlanan bu ürünler, genellikle kurulum gerektirmeyen yapıları ile oldukça pratik bir kullanım imkânı sunar. Magnetik çerçeveli şömizler, metal olan her yere kolayca tutunur. Bunun haricinde bir kurulum süreci yoktur. Bu sayede ürünü size ulaştığı andan itibaren kullanmaya başlayabilirsiniz. Arka yüzeylerinde PVC mıknatısları bulunan bu ürünler, kullanıcı dostu bir tasarıma sahiptir.

Duvar üniteleri ise oldukça kısa sürede monte edilebilen ürünlerdir. Bu ürünlerin dayanıklı çelik tel yapıları sayesinde uzun yıllar güvenle kullanılması mümkündür. Avansas’ta satışa sunulan duvar üniteleri, elektrostatik boya ile kaplıdır. Bu sayede ürün renginde solma gibi istenmeyen durumlar ortaya çıkmaz. Kaliteli materyallerden üretilen bu ürünler, uzun yıllar boyunca güvenle kullanılabilir. Siz çıkarmak istemediğiniz sürece kendiliğinden düşme gibi olumsuz durumlarla karşılaşmadan duvar ünitesini kullanmaya devam edebilirsiniz.

Evrak yansımalarını önleyen antireflekte yapıları ile ürünler, belge üzerindeki yazıların kolayca okunmasını mümkün kılar. Bu da kullanım alanlarında işleri daha pratik hâle getiren ürün özelliklerinden biridir. Ürünlerin şık ve modern tasarımları, kullanıldıkları alana farklı bir hava katılmasına da yardımcı olur. Bu özel tasarımları ile tüm iş yerlerine kolayca uyum sağlar ve dekorasyonun bir parçası olarak kullanılırlar.

Şömiz Fiyatları Ekonomik midir?

Şömiz dosya ve çerçeveler; özellikle işyerlerinde, okullarda, resmi kurum ve kuruluşlarda yaygın olarak kullanılmaktadır. Evrakların ve belgelerin düzenli olmasını sağlayan bu ürünler, farklı tarzlardaki ihtiyaçlara yönelik olarak değişik özelliklere sahip olabilir. Satın alınacak olan ürünün tasarımına ve boyutlarına bağlı olarak fiyatlarda da değişim görülebilir. Ürünlerin markaları da ücretlerin birbirinden farklı olmasına neden olabilir.

Ürünlerin uzun süreli kullanılabilmesi için ürünün yapıldığı materyalin kaliteli olması gerekir. Şömizlerin yapıldığı materyal genel olarak sert dayanıklı bir malzemedir. Bu kaliteli materyal sayesinde evraklar, sabit kalır ve zarar görmez. Aksi durumda ürün, kolayca aşınır ve darbelere dayanamaz. Kolay aşınan ve dayanıklı olmayan ürünler, kısa süre içerisinde kullanılamaz hâle gelecek ve yenisi ile değiştirilmesi veya tamir edilmesi gerekecektir.

Avansas’ta satışa sunulan ürünler; dayanıklı yapıları onları uzun süreli kullanmanızı mümkün kıldığı için bütçe dostudur. Web sitemizde satışa sunulan tüm ürün çeşitleri içerisinde her ihtiyaca ve bütçeye uygun olan bir şömiz bulmak mümkündür.

Avansas’ta Satılan Şömizler Dayanıklı mıdır?

Avansas’ta satılan tüm ürünler, yüksek kalite standartları göz önünde bulundurularak üretilmiştir. Şömizler, genellikle sert PVC kullanılarak üretilmektedir. Yüksek dayanıklılığı olan bu ürünler, aşınma ve darbelere karşı dirençlidir.

Çevre dostu bir boyama yöntemi ile işlenen duvar üniteli şömizler, havanın etkisi ile paslanma ve kararma yapmaz. Güvenli ve uzun ömürlü bir kullanım sağlar. Metalden üretilen panolar, esnemez ve kırılmaz. Ayrıca bu panolarda zaman içerisinde renk değişimi gibi istenmeyen durumlar görülmez. Şömiz içinde konumlandırdığınız evraklarınız da güvenle korunur.

Magnetik şömizler de güçlü mıknatısları ve antireflekte yapıları ile oldukça dayanıklı ve işlevseldir. Avansas’ta satılan tüm evrak tutucular, kalitelidir ve uzun ömürlü bir kullanım garantisi sunmaktadır. İhtiyacınıza uygun tasarıma sahip ürünleri hemen sipariş edebilir; adresinizden teslim alarak kullanmaya başlayabilirsiniz.