Jel Kalem

Toplam 26 sonuç

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Jel Mürekkepli Kalem Nedir?

Birçok çeşidi olan ve farklı amaçlarla kullanılabilen kalemler, okul hayatından iş hayatına kadar geniş bir alanda en sık kullanılan gereçlerden biridir. Küçük yaşlarda boya kalemi ya da keçeli kalem olarak kullanılan türler zamanla dolma kalem, pilot kalem ya da tükenmez kalem çeşitlerine doğru evrilmektedir.

Yazı yazmak için en temel ihtiyaç olan kalemler, süreç boyunca gelişmekte ve farklı formlarda üretilmektedir. Tükenmez kaleme benzeyen fakat yazım olarak dolma kaleme yakın olan jel mürekkepli kalem, son zamanlarda sıkça tercih edilen kalem çeşitlerindendir. Peki, jel mürekkepli kalem nedir?

İnce ya da kalın uç çeşitleriyle farklı yazım kabiliyetleri sunan jel mürekkepli (roller) kalem, mürekkep kartuşuna ve değiştirilebilir uç haznesine sahiptir. Gözle görülmesi zor bir uç mekanizması ile kalemde bulunan mürekkebi kağıda yavaşça bırakan bu kalem, mürekkebin çeşitli el hareketleriyle kağıda geçmesini sağlamaktadır.

Dolma kalemler gibi akışkan ve kesintisiz yazı yazma deneyimi sunan jel mürekkepli kalem, kağıt üzerinde de tıpkı dolma kalemler gibi kolayca kurumaktadır. Bu kalemler alt ve üst bölmelerin kolayca ayrılabildiği ve vida sistemi ile açılabilen kalem türlerindendir. Bu sayede kalem içinde bulunan mürekkep kartuşu hazneden kolayca çıkarılabilir ve aynı şekilde kolayca değiştirilebilir.

Dilerseniz farklı mürekkep renkleri koyarak farklı renkli bir yazım deneyimi de yaşayabilirsiniz. Net ve pürüzsüz bir yazım deneyimi sunan jel mürekkepli kalem çeşitleri, estetik yazı yazma sanatı yanikaligrafi ile uğraşan kişiler tarafından da sıkça tercih edilmektedir.

Eğer tek kullanımlık ve mürekkep değişimi mümkün olmayan tükenmez kalemler sizler için uygun bir seçenek değilse mürekkep değişimi sunan ve kesintisiz yazı yazma avantajına sahip olan jel mürekkepli kalem çeşitleri doğru bir tercih olabilir. Akışkanlığı, tekrar doldurulabilir özelliği, rahat kullanımı ve kayganlığı ile son derece kullanışlı ve ergonomik bir kalem niteliğine sahiptir.

Parlak mürekkep teknolojisine sahip olan jel mürekkepli kalemler, mükemmel ve kaliteli bir yazım deneyimi sunmaktadır. Son zamanlarda sıkça tercih edilmeleri nedeniyle genişletilen renk seçenekleri, bu kalemlerin daha çok kullanılmasına neden olmuştur. Hem metalik hem fosforlu hem de pastel renk seçenekleriyle çeşitli markalarda satışa sunulan jel mürekkepli kalemler, özellikle karton ve mukavva çalışmaları için son derece uygundur.

Jel mürekkepli kalemlerin metal ile çerçevelenen sağlam uçları, uzun ömürlü bir yazım fırsatı sunmaktadır. Bu sayede hem sağlam hem de güçlü bir kalem çeşidi olan bu kalem ile eşsiz tasarımlar yaratabilirsiniz.

Su bazlı mürekkep ayrıcalığı, farklı uç kalınlıkları, farklı renk seçenekleri ve şık kalem tasarımları ile farklı markalara ait en kaliteli jel mürekkepli kalem çeşitlerine Avansas üzerinden uygun fiyat avantajı ile ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz toptan kırtasiye alışverişi yaparak dilediğiniz her an yanınızda jel mürekkepli kalem bulundurabilirsiniz. Bu sayede, sık sık yeni kalem alma ihtiyacı duymadan uzun süreli bir kullanım sağlayabilirsiniz.

Jel Mürekkepli Kalemlerin Kullanım Alanları Nelerdir?

Yazmak ya da not almak kadar bu eylemin gerçekleşmesini mümkün kılan kalemler de oldukça önemlidir. Yazı yazma deneyimini eşsiz bir hale getiren ve farklı deneyimler yaratan kalemler, kaliteli yapılarıyla kesintisiz bir kullanım sunmalıdır. Bu nedenle zamanla, kullanım amaçlarına ve alanlarına göre farklı çeşitlerde üretilen kalemler ortaya çıkmıştır.

Bu çeşitlerden yalnızca biri olan jel mürekkepli kalem, genellikle profesyonel sektörlerde ve yazı yazmanın büyük önem taşıdığı alanlarda tercih edilmektedir. Değiştirilebilir mürekkep seçeneği ile yazı yazarken kullanıcıyı yarı yolda bırakmayan bu kalem çeşidi, su bazlı mürekkebi ile akıcı bir yazım deneyimi sunmaktadır.

Bu kalem kaligrafi sanatında, sektörlerin yazı işlerinde ya da okullarda sıkça tercih edilmektedir. Öğretmenler tarafından kullanıldığı gibi öğrenciler tarafından da kullanılmaktadır. Özellikle karton ve mukavva tasarımlarında, kağıt yapısı nedeniyle yazıların daha kolay detaylandırılması ve yumuşak yazım sağlanması jel mürekkepli kalemler ile gerçekleştirilmektedir.

Jel mürekkepli kalemlerin kullanım alanları çeşitlendirilebilir. Akıcı ve kesintisiz bir yazım deneyimi isteyen herkes rahatlıkla jel mürekkepli kalemleri tercih edebilir.

Jel Mürekkepli Kalemler Yumuşak Yazım Sağlar mı?

Jel mürekkepli kalemler, sahip oldukları su bazlı mürekkepler sayesinde akıcı bir yazı deneyimi yanında yumuşak yazma deneyimi de sunmaktadır. Yazı yazarken tükenmez kalemlerde uygulanması gereken baskı, jel kalemler için uygulanmamaktadır.

Kalemin kolay kullanım özelliği sayesinde rahat bir tutuş ile kesintisiz şekilde yumuşak yazım elde edebilirsiniz. Ayrıca kağıtlarda tükenmez kalemler gibi leke bırakmayan jel kalemler, yumuşak yazım deneyiminin yanı sıra temiz ve hijyenik bir kullanım da sunmaktadır.

Avansas’ta Satılan Jel Mürekkepli Kalem Çeşitleri Dayanıklı mıdır?

Müşterileri ile yalnızca kaliteli ve güvenilir ürünleri buluşturan Avansas, özellikle kırtasiye kategorisinde bulunan ürünler için bu duruma ayrıca özen göstermektedir. Bünyesinde en kaliteli ve en popüler markalara ait jel mürekkepli kalemleri barındıran Avansas, dayanıklı ve uzun ömürlü ürünlerin garantisini de vermektedir.

Jel mürekkepli kalemler sahip oldukları su bazlı mürekkep sebebiyle kurumaya daha meyillidir. Bu nedenle kalemler genellikle kapaklı ya da koruma hazneli şekilde satışa sunulmaktadır. Dayanıklılık ve uzun ömürlülük sağlayan bu koruma yöntemi, kullanımı oldukça konforlu olan kalemlerin sık sık değiştirilmesini önlemektedir.

Bu kalemler, kolayca değiştirilebilen mürekkepleri sayesinde kalemin gövdesine herhangi bir zarar gelmediği müddetçe uzun bir süre rahatlıkla kullanılabilir.

Jel Mürekkepli Kalemler Mürekkep Akıtır mı?

Canlı ve düzgün yazı yazmaya yarayan jel mürekkepli kalem mürekkebi, kuruduktan sonra da suya dayanıklı bir yapıya sahiptir. Özellikle yağ bazlı mürekkebe sahip kalemlerde meydana gelen kalem filtresinden mürekkep akması ya da bulaşması gibi durumlar su bazlı mürekkep özelliğine sahip jel kalemlerde yaşanmamaktadır.

Dolma kalem mürekkebine benzer yapısı ile son derece kaliteli bir kullanım sunan jel mürekkepli kalemler kumaşlara, kağıda ya da cildinize mürekkep bulaştırmaz.

En Kaliteli Jel Mürekkepli Kalem Markaları Hangileridir?

Sert yüzeylerde bile yumuşak bir yazım deneyimi sunan jel mürekkepli kalemler, şık tasarımlarıyla da oldukça dikkat çekmektedir. Yapısı gereği kaliteli bir kullanım sunan bu kalemler çeşitli maliyetlerden kaçınmak için kalitesiz ve dayanıksız yapılarda da üretilebilmektedir. Bu nedenle bilindik ve güvenilir markalardan alışveriş yapmak son derece önem taşımaktadır. Kırtasiye ürünleri ve kalem kategorisinde kullanıcıların beğenisini ve güvenini kazanan markalardan bazıları şunlardır:

  • Uni-Ball
  • Rotring
  • Serve
  • Pensan
  • Scrikss

Jel kalem kategorisinde kaliteli seçenekler sunan Uni-ball, Scrikss ve Pensan markaları, sahip oldukları ürünler ile sorunsuz ve kesintisiz bir yazım deneyimi elde etmenizi sağlamaktadır.

Uni-Ball

Kalıcı, uzun ömürlü, parlak renkli ve yumuşak yazım deneyimi garantisi veren Uni-Ball; ürettiği jel kalemler sayesinde çift taraflı kağıt kullanımı avantajı sunmaktadır. Kimyasal maddelere karşı dayanıklı mürekkep ile üretilen Uni-Ball jel kalemleri Avansas’tan uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Scrikss

60’lardan beri yazı gereçleri üreten Scrikss markası, teknolojiyi ve gelişimi yakından takip eden bir markadır. Birikimini ve deneyimini ürünlerinde doğrudan yansıtan marka, jel mürekkepli kalem kategorisinde de kalite ve teknolojiyi bir arada bulundurmaktadır.

Pensan

Kalemlerde konfor ve yüksek performans arayan kullanıcıları kaliteli ürünlerle buluşturan Pensan, jel mürekkepli kalemlerini parlak mürekkep teknolojisi ile üretmektedir. Tüm jel kalemlerini İstanbul’da üreten Pensan, yerli bir marka olma ayrıcalığını da müşterilerine sunmaktadır.

Jel Mürekkepli Kalem Fiyatları Ne Kadardır?

Kullanılan malzeme, marka, kalem ucu, mürekkep kapasitesi ve paket içeriğine göre farklı fiyatlara sahip olan jel mürekkepli kalemler uygun fiyat avantajı ile Avansas’ta satışa sunulmaktadır.

Avansas’ta yer alan kaliteli ürünler, son derece sağlıklı malzemelerden üretilmekte ve standartları karşılamaktadır. TOBB güven damgası sahibi Avansas, online alışveriş için güvenilir bir alışveriş platformudur. E-ticaret alanında müşteri memnuniyetini kazanmış olan Avansas, şeffaf hizmet anlayışı sayesinde daima beklentilerinizi karşılar.

Siz de kaliteli ve ekonomik bir okul ürünleri alışverişi yapmak istiyorsanız Avansas’ı tercih edebilirsiniz. Üstelik eğer hızlı teslimat bölgesinde bulunuyorsanız siparişlerinizi 1 iş günü içinde teslim alabilir ve ürünleri kullanmaya hemen başlayabilirsiniz.