Ürün Kodu: 64483
Ürün Barkodu: 4902778571781

Marka : Uni-Ball

Product State: A0

Uni-ball Um-100 Signo Roller Kalem 0.7 mm Siyah

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 0.7 mm çelik uç
  • Kaliteli plastik gövde
  • Suya ve ışığa dayanıklı mürekkep
  • Tekli siyah renk

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Görünüm olarak tükenmez kaleme benzeyen fakat farkını yazı yazarken hissedeceğiniz roller kalemler yazılarınıza estetik katar. Dolma kalemin zarif ve şık görüntüsünü yakalayan, kağıda bastırmaya gerek kalmadan kolayca yazı yazıp çizim yapabileceğiniz bu kalemler, ergonomik tasarımı ile tutuş kolaylığı da sağlar.

Genel Bilgiler  
Marka Uni-ball
Model Um-100 Signo
Ürün Çeşidi Tükenmez Kalem
Üretim Yeri Japonya
Renk Siyah
Materyal Plastik
Mekanizma Kapaklı
Nokta Türü 0.7mm
Uç Kalınlığı 0.7mm
Mürekkep Jel
Yazım Kapasitesi 650 m
Dolum Yok
Ürün Boyutları 15x2x2 cm
Paket İçeriği 1 Adet
Garanti Yok

 

Ergonomi  
Yumuşak yazım sunan değiştirilebilir jel mürekkep var mı ? Evet
ergonomik tutuş sağlayan kauçuk grip var mı ? Hayır
Kauçuk kaplama ABS kapak var mı ? Hayır
Nikel kaplama klips bulunuyor mu ? Hayır
Paslanmaz çelik klips bulunuyor mu ? Hayır

Uni-ball Um-100 Signo roller kalem siyah renk, ışığa ve suya dayanıklı mürekkebe sahiptir. Kaliteli plastik gövdesi sayesinde darbelere ve dış etkenlere karşı dayanıklıdır. 0.7 mm paslanmaz çelik uçlu roller kalemi hobileriniz için okul projelerinizde ve iş yerinde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Jel mürekkepli roller kalemler, tükenmez kalemlere göre daha akışkandır. Roller kalemler doldurulup tekrar kullanılabilir. Kağıda dokunduğu an mürekkebi kağıtta görebilirsiniz. Gün içinde yazı yazmakla çok fazla uğraşanlar için kalıcı, uzun süre dayanıklı ve mükemmel etkili roller kalemler daha avantajlıdır. Aynı zamanda, gün içerisinde birçok kişinin temas edeceği bu ürünün üretiminde sağlığa zararlı hiçbir madde kullanılmamıştır

Notlarınızda fark yaratmak ve karşı tarafı etkilemek için kaliteli roller kalemleri tercih edebilirsiniz. Önemli yerlerin altını çizmek için de jel mürekkepli roller kalemler kullanılabilir. Uzun yıllar geçse de bu kalemlerle yazılan yazılar silinmez ve solmaz. Her baktığınızda dikkatinizi çeker. 0.7 mm kalınlıktaki uçlar genellikle en sık tercih edilen uçlardır. 0.7 mm uçlu kalemler geniş bir kullanım alanına hitap eder. En uygun fiyat avantajı ile Uni-ball Um-100 Signo siyah renk kalemi birkaç tıkla hemen satın alabilirsiniz.

Uni-ball Um-100 Signo Roller 0.7 mm Siyah Kalemin Gövdesi Sağlam mıdır?

Dış gövde yapısının sağlamlığı ile hemen fark edilen roller kalemler uzun yıllar boyunca çalışma masanızın en değerli malzemesi olacaktır. Jel mürekkepli roller kalemler, ince ve kalın uç seçenekleriyle beğeninize sunulur.

Kaliteli plastik gövdeye sahip Uni-ball roller kalemler, dış etkenlere karşı sağlamlığını korur. Darbeye, düşmeye ve sıvı ile temasa karşı dayanıklıdır. Mürekkep kartuşu ve kaplama kısmı kolayca zarar görmez. Uç kısmı da gövdesi kadar sağlamdır. Kolay kavranır, parmakları acıtmaz, ergonomik ve güvenilir bir üründür.

Uni-ball Um-100 Signo Roller 0.7 mm Siyah Kalem Mürekkebi Dağılır mı?

Uni-ball roller kalemin mürekkebi su ile temas ettiğinde dahi dağılmaz. Doldurulabilir şekilde tasarlanan roller kaleme uygun mürekkep seçilmelidir. Bu şekilde, mürekkebi solmaz ve beklenen sonucu hemen verir. Kendine has jel kıvamlı mürekkebi sayesinde net ve pürüzsüz bir yazı avantajı sağlar.

Kaligrafik yazı fontu yaratmak adına en başarılı kalem türlerinden biridir. Seri ve akışkan yazmayı sağlayan, ışıktan ve sudan etkilenmeyen, hızlı kuruyan bu ürünle dilediğiniz çalışmayı yapabilirsiniz.

Uni-ball Um-100 Signo Roller 0.7 mm Siyah Kalem Uzun Ömürlü müdür?

Kırtasiye malzemelerinde öne çıkan Uni-ball markası tarafından kaliteli materyalden üretilen Um-100 Signo roller kalemler, uzun yıllar boyunca bozulmadan kullanılır. Dayanıklı plastik gövdesi ve 0.7 mm çelik ucu sayesinde sudan, ışıktan, tozdan ve diğer bileşenlerden etkilenmez. Mürekkebi canlı ve kalıcıdır. Uzun süre dayanan mürekkebi bittiğinde roller kalemlere uygun jel mürekkep kartuşu ile tekrar doldurulabilir.

Avansas güvencesi ile satışta olan Uni-ball Um-100 Signo roller 0.7 mm kalemler, farklı renk seçenekleri okulda, evde ve iş yerinde en büyük yardımcınız olacaktır.

Avansas’tan Toptan Alışveriş Yapılır mı?

Avansas'tan dilediğiniz ürünü sipariş verip hızlı teslimat ve uygun fiyat avantajından hemen yararlanabilirsiniz. Ofis malzemelerinde aradığınız kaliteyi Avansas ürün seçeneklerinde bulurken, ürünleri çoklu ekonomik paketler halinde toptan da satın alabilirsiniz. Toptan satış imkanı ile daha fazla tasarruf edebilirsiniz.

E-ticaret sitelerine karşı önyargısı olan sayısız kullanıcı, aradığı güvenilir ürünleri en iyi fiyatlardan satın almak için TOBB Güven Damgası’na sahip Avansas’ı tercih etmektedir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Uni-ball Um-100 Signo Roller Kalem 0.7 mm Siyah
72,65 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.