Yüzey Dezenfektanları

Toplam 3 sonuç

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Yüzey Dezenfektanı Nedir?


Ortamda bulunan mikroorganizmaların risk belirtmeyeceği düzeye kadar azaltılması işlemine dezenfeksiyon denir. Yüzey dezenfeksiyonu temiz bir ortamın sağlanmasında ve korunmasında önemli rol oynar. Peki yüzey dezenfektanı nedir?

Yüzey dezenfektanı, dezenfeksiyon işlemi için üretilmiş kimyasal içerikli ürünlerdir. Kimyasal bileşenleri sayesinde mikroorganizmaları kolayca öldürür.

Yüzey dezenfektanı alırken birçok özellik göz önünde bulundurularak alışveriş yapılmalıdır. Yüzey dezenfektanının koruma sağladığı alan geniş olmalıdır yani aynı anda bakteri, virüs ve mantarlara etki eden bir dezenfektan olmalıdır. Ayrıca toksin içermemeli ve tahriş edici olmamalıdır.

Bu nedenle, yüzey dezenfektanlarının dermatolojik olarak test edilmiş olması gerekir. Aksi taktirde kullanılan yüzey ile temasta veya ürünün kokusunun solunmasında insan sağlığı kolayca zarar görebilir. Kısaca, zehirlenme ya da cilt tahrişi gibi vakalar yaygın bir şekilde gözlemlenebilir.

Toksin içermemesi ve tahriş edici olmaması dışında kokusuz veya hoş kokulu ürünler olmalıdır. Bunlara ek olarak yüzey dezenfektanı içerisinde boyayıcı madde bulundurmamalı ve yüzeyleri boyamamalıdır. Alırken bu özelliklerin hepsinin göz önünde bulundurulmasına kesinlikle dikkat edilmelidir.

Avansas sizlere birçok dezenfektan çeşidinde yalnızca en kaliteli ve sağlığa uygun olan ürünleri sunuyor. Ürünlerinin kalitesi ile dikkat çeken Avansas, dezenfektan ürünlerinin en uygun fiyatlı olanlarını da bünyesinde barındırmaktadır.

Yüzey Dezenfektanı Çeşitleri Nelerdir?


Dezenfektanların birçok çeşidi vardır. Dezenfektan çeşitleri kendi arasında ayrılırken genellikle içerdiği ana bileşene göre adlandırılır. Q.A.C bazlı, halojen bazlı, alkol bazlı, perasetik asit bazlı, biquanid, amfoterik, aldehit bazlı, yüksek alkali ve asitler gibi birçok türde dezenfektan çeşidi vardır.

Bu çeşitlerden çoğu profesyonel kullanıma uygundur ve kullanırken dikkatli olunması gerekmektedir. Çoğu asidik ve tahriş edici özelliğe sahiptir. Kokusu ağır olanları ve buharının bile tehlikeli olduğu çeşitleri mevcuttur.

Yüzey dezenfektanı ise insan sağlığına daha zararsız ürünlerdir. Alkol bazlı yüzey dezenfektanı daha çok tercih edilen bir dezenfektan çeşididir. Bakteri, virüs ve mantarlara karşı etkilidir. Yüzey temizleyici dezenfektanların hepsinin dermatolojik olarak uygun olması gerekmektedir.

Yüzey Dezenfeksiyonunda Kullanılan Dezenfektanların Normal Dezenfektanlardan Farkı Nedir?


Yüzey dezenfektanı ya da el dezenfektanı, alkol bazlı alkollü dezenfektan olabilir. Fakat yüzey dezenfektanı diğer dezenfektanlardan daha farklı bir işlevi olduğu için bileşenleri ve özellikleri de farklıdır.

Yüzey dezenfektanlarının normal dezenfektanlardan asıl farkı daha güçlü bileşenlere sahip olmasıdır. Yüzey dezenfektanı içerdiği güçlü bileşenleri sayesinde daha etkili bir temizlik sunar. Normal dezenfektanlar hassas ciltler için bir sorun teşkil etmez fakat hassas ciltlerin yoğun yüzey dezenfektanı kullanımı sonucu cilt tahrişi yaşanabilir.

Yüzey Dezenfektanı Kullanımı Nasıldır?


Yüzey dezenfektanı çeşitlerine göre kullanım alanları ve kullanım şekilleri de değişmektedir. Çoğu alkol bazlı yüzey dezenfektanları çeşidi mutfak ve gıda üretimi yapılan yerlerde kullanılabilir.

Bazı dezenfektanların spreyli başlığı bulunmaktadır. Püskürten dezenfektan aparatı sayesinde yüzey kolaylıkla dezenfekte olur. Genelde temiz bir bez yardımı ile püskürtülen veya dökülen dezenfektan yüzeye geniş alanda sürülerek gerekli işlemi gerçekleştirir. Ayrıca dezenfektan yüzey temizleyici olarak çamaşır suyu gibi ürünler de kullanılır.

Çamaşır suyunun içerdiği maddeler sayesinde derinlemesine hijyen sağlanır. Çamaşır sularının da dahil olduğu yeni nesil yüzey dezenfektanları daha kullanışlı ve güçlüdür. Daha üstün bir hijyen sağlarken daha hızlı yüzey dezenfektanı etkisi görmek mümkündür.

Avansas’ta Hangi Marka Yüzey Dezenfektanları Bulunur?


Mutfak temizliği, banyo temizliği ve sayısız yüzeyin temizliğinde dezenfektanlar kullanılmaktadır. Çamaşır suyu da yüzey temizleyici ve mikroorganizmaları öldürmesinden dolayı yüzey dezenfektanı olarak adlandırılabilir.

Avansas her zaman müşterilerine sağladığı kaliteyi yüzey dezenfektanları ürün kategorisinde de sağlamaktadır. Birçok çeşitte ve markada yüzey dezenfektanlarını Avansas’ta bulmak mümkündür.

Domestos Yüzey Dezenfektanı


Domestos marka yüzey dezenfektanları en çok tercih edilen markalar arasındadır. Domestos’un sağladığı yüksek hijyen gücü sayesinde üstün bir temizlik sağlanır. En kaliteli markalardan biri olan Domestos, içinde bulunan bileşenleri sayesinde yüzey temizliği konusunda en çok tercih edilen markalar arasındadır.

Çok geniş ürün yelpazesine sahiptir. 750ml ve 3240ml olmak üzere iki farklı hacimde ürünleri bulunmaktadır. Bunun yanında kullanımı daha da kolaylaştırmak için sprey başlıklı Domestos marka ürünler de mevcuttur.

Ace Yüzey Dezenfektanı


Ace en kaliteli ve üst düzey hijyen sağlayan yüzey dezenfektanları markalarından birisidir. Uzun zamandır müşterilerine verdiği kaliteli hizmet ile en çok tercih edilen markalar arasındandır. Temizlik konusunda sunduğu kaliteli ürünler ile üst düzey hijyen sağlanır.

Biorad Yüzey Dezenfektanı


Biorad yüzey dezenfektanı mutfak ve gıda üretimi yapılan yerler için özel dezenfektanlar üretmektedir. Ürettiği dezenfektanlar toksin ve insan sağlığını riske atacak maddeler içermez. Çoğunlukla alkol bazlı ürünleri sayesinde yüzeyde bulunan mikroorganizmaları yok ederek üst düzey temizlik sağlar.

Avansas Yüzey Dezenfektanı


Avansas dezenfektan, Avansas kalitesi ile sizlere sunulan kaliteli bir dezenfektandır. Sağladığı temizlik performansı sayesinde ve Avansas kalitesi sayesinde müşterileri tarafından oldukça tercih edilir.

4kg, 5kg ve 20kg ürün seçenekleri mevcuttur. Hem ev için hem de ofis gibi kalabalık kişilerin bulunduğu ortamlar için uygundur. Sağladığı birçok farklı kokudaki ürünleri ile herkes tarafından sevilerek kullanılmaktadır.

Avansas’ın Yüzey Dezenfektanları Sağlıklı ve Güvenilir mi?


Yüzey dezenfektanlarının kalitesiz olması durumunda birçok sorunla karşılaşılabilir. Kalitesiz yüzey dezenfektanları ortamı yeteri kadar temizleyemeyebilir. Temizlenmeyen yüzeyler nedeniyle ortamda istenmeyen mikroorganizmalar çoğalabilir. Mikroorganizmaların çoğalması durumda ise ciddi ve sağlığı tehdit eden hastalıklar ortaya çıkabilir.

Yüzey dezenfektanlarının kalitesiz olması durumunda yaşanan bir diğer sorun ise kullanırken yaşanan sıkıntılardır. Kaliteli bir ürünün insan sağlığına zararlı olmadığına dair testlerden geçmiş olması gerekmektedir. Kalitesiz yüzey temizleyicilerin kullanılması durumda insan sağlığını olumsuz yönden etkileyen durumlar yaşanabilir. Cildin tahriş olması ve zehirlenme durumlarının yaşanması kalitesiz ürünlerde yaşanabilen sorunlardan bazılarıdır.

Bu durumları yaşamamak için her zaman kaliteli ürünleri kullanmak gerekmektedir. Avansas’ta bulunan her ürün gibi yüzey dezenfektanları da en çok tercih edilen kaliteli markalardan seçilmiştir. Avansas her zaman müşteri memnuniyetini misyonu olarak kabul etmiştir.

Avansas’tan Ofis İçin Toptan Yüzey Dezenfektanı Alışverişi Yapılır mı?


Yüzey dezenfektanı ofisler için de vazgeçilmez bir temizlik malzemesi olmuştur. Birçok kişinin kullandığı bu alanlarda hijyen konusuna çok dikkat edilmesi gerekmektedir. Üst düzey hijyen sağlayan ürünler tercih edilmeli ve kullanılmalıdır. Aksi takdirde istenmeyen birçok hastalık ortaya çıkabilir.

Temizliği sağlamak ve sürdürmek için de kaliteli ve güvenilir ürünler kullanılmalıdır. Kaliteli yüzey dezenfektanı ürünlerini Avansas’ta bulabilirsiniz. Kalitesini ve hizmetini her zaman müşterilerine sunmakta olan Avansas, toptan alışveriş imkanı sayesinde de ofis gibi kalabalık ortamlar için kalıcı çözümler üretmektedir.

Yüzey Dezenfektanı Fiyatları Ne Kadar?


Piyasada birçok çeşitte ve markada yüzey dezenfektanı bulmak mümkündür. Geniş ürün çeşitliliği nedeniyle yüzey dezenfektanı fiyatları konusunda da farklılıklar görülmektedir. Avansas’ta satışı yapılan yüzey dezenfektanı ürünlerinin hepsi herkesin tercih ettiği kaliteli ve güvenilir markalardır.

Kalite ve uygun fiyat konusunda her zaman tercih edilen ve müşterilerinden tam not alan Avansas, bu ilkesini aynı kalitede sürdürmeye devam etmektedir. Siz de güvenilir ve kaliteli yüzey dezenfektanı alışverişi yapmak istiyorsanız hemen şimdi sipariş verebilirsiniz.