Televizyon

Toplam 9 sonuç

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Televizyon Ne Kadar Elektrik Harcar?


Evlerimizin baş köşesinde bulunan ve ev dekorasyonunu kendisine göre yaptığımız televizyonlar, hayatımızda vazgeçilmez bir yere sahiptir. Televizyon satın alırken birçok ölçütü göz önünde bulundurur ve bu ölçütlere dayanarak seçim yaparız. Televizyon modelleri arasından seçim yaparken, televizyonun ne kadar enerji tükettiğini de göz önünde bulundururuz. Televizyon ürünlerinin ne kadar elektrik harcıyor olduğu birçok etkene göre farklılık gösterir.

  • Televizyon ekran boyutu
  • Televizyonun enerji sınıfı
  • Televizyon özellikleri
  • İnternete bağlanıp bağlanmaması
  • LCD tv veya LED tv olması
  • Smart TV özelliğine sahip olması

Örnek verilecek olursa; 52 inç LED ekranlı bir televizyon saatte 240 Watt enerji harcar, 47 inç LCD ekranlı bir televizyon ise saatte 190 Watt enerji harcar: Anlaşılacağı üzere televizyon özellikleri ile enerji tüketimi arasında ciddi bir ilişki vardır. Bu hesaplamaya göre televizyon 32 inç olduğunda daha az enerji harcayacaktır.

Enerji tüketiminde, televizyon özelliklerinden daha fazla rol oynayan unsur, televizyonun hangi enerji sınıfına dahil olduğudur. Satın alacağınız ürün enerji sınıfı çizelgesinde ne kadar üst sıralarda yer alıyorsa, enerji tüketimi de o ölçüde azalacaktır. C enerji sınıfına dahil bir televizyon, B sınıfındaki televizyondan daha fazla enerji harcar. Teknolojinin son harikası olan A+++ enerji sınıfına dahil televizyon ürünleri oldukça az enerji harcar.

Hangi Televizyonlar İnternete Bağlanır?


Teknoloji sayesinde hayatlarımız oldukça kolaylaşırken, dünyanın her yerinde üretilen içeriklere ulaşmamız da daha basitleşti. Dünyanın herhangi bir noktasında üretilmiş olan dizi veya filmleri evdeki televizyonlarımızdan izleyebiliyoruz: Bunun için tek şart akıllı tv sahibi olmak.

Günümüzde birçok marka akıllı televizyon üretmekte ve piyasaya sunmaktadır. Televizyon 82 ekran ürünlerinden tutun da televizyon 140 ekran ürünlerine kadar birçok televizyonda smart tv özelliği bulunmaktadır. Smart televizyonlar sayesinde yalnızca uydu üzerinden yayınlanan içerikleri değil; istenilen her dizi ya da film kolaylıkla izlenebilir.

Akıllı televizyon özelliğine sahip olan ürünler, internete kablosuz olarak bağlanır. Bu özellik sayesinde internetteki içerikleri izlemek isteyen kişilerin yalnızca WİFİ’ye bağlanması yeterli olur. Sitemiz üzerinden satışı yapılan; Xiaomi TV, Seg TV, LG TV, Axen TV, Arçelik TV ve Vestel TV ürünlerinin çoğu akıllı tv özelliğine sahiptir. İnternet bağlantısı olan televizyonlara kolayca ulaşmak için Avansas.com üzerinden yaptığınız aramaları, akıllı tv olarak daraltmanız yeterli olacaktır.

Televizyonun Kaç Ekran Olduğu Nasıl Anlaşılır?


Televizyon satın alırken elbette en önemli ölçütlerden biri televizyonun kaç ekran olduğudur. İzlemek istediğiniz film veya dizileri, hangi ekran boyutlarında görmek sizi memnun edecekse o ürünleri satın almanız gerekir. Televizyon boyutları müşterilerin ilk olarak baktığı özelliktir. Televizyon boyutu çok büyük olsa da televizyon ekran özelliği bu boyutla doğru orantılı olmayabilir. Örneğin televizyon 102 ekran ürünleri, ekran boyutunun ölçüsünü vermez. Televizyon ekran boyutunu saptamak aslında oldukça kolaydır.

Televizyon ekran boyutu ölçümü çapraz olarak yapılır. 82 ekran televizyon satın alındığında yatay olarak bir uçtan diğer uca ölçüm yapılmaz. Sol üst köşeden sağ alt köşeye kadar ölçüm yapıldığında ekranın boyutu ölçümlenebilir. Ölçüm yapılırken, televizyonun yalnızca iç kısmı ölçülür; dışta kalan çerçeve kısmı ekran boyutuna dahil değildir.

Televizyon ekran boyutu ne kadar büyük olursa olsun, bazı kişiler için yeterli olamayabilir. İzlediği içerikleri dev ekranlarda izlemek kişinin özel zevki olabilir. Sitemizde bulunan televizyonların ekran boyutları, her kullanıcıyı memnun edecek cinsten olsa da özel zevk sahibi olan kişiler, sitemiz üzerinden projeksiyon cihazı ürünlerini inceleyebilir ve uygun fiyatlı çözümlere kolayca ulaşabilir.

Televizyon Modelleri ve Özellikleri Nelerdir?


Televizyon modelleri arasında seçim yapılırken, tüketicinin asıl göz önünde bulundurduğu kıstas ekran özellikleridir. Full HD ekran özelliğine sahip olan ürünlerde yüksek çözünürlüklü yayınlar izlenebilmektedir.

Televizyonlar ekran özelliklerine göre sınıflandırılır. Televizyonlarda bulunan ekranların, hangi boyutta olduğu veya hangi özellikleri taşıdığı sınıflandırmanın temelini oluşturur.

Oled TV


Oled Tv ürünleri led televizyonların bir üst modelidir. Oled televizyonların açılımı ‘Organic Light Emitting Diode’dir. Organik kelimesi, anlamını panelin içerisindeki karbon film tabakasından alır.

Oled TV’lerin, Led TV’lere kıyasla en büyük avantajı kendi ışıklarını üretiyor olmalarıdır; Led TV’ler ise bu ışığı yaymaktadırlar. Oled televizyon modelleri bu özellikleri nedeniyle sinemaseverler ve oyun meraklıları tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Diğer televizyon modellerine kıyasla daha fazla detay gösterme özelliğine sahiptirler. Oled televizyon ürünleri birçok marka tarafından piyasaya sürülmektedir. Arçelik tv ve LG televizyon ürünleri, bu sınıflandırmada öne çıkan markalardandır.

4K TV


4k tv ürünleri için teknolojinin son harikası denebilir. 1080p görüntü kalitesinden daha yüksek görüntü aktarımına sahip olan bu ürünler, izleyiciye görüntünün içindeymişçesine gibi bir his yaratır. Yıllardır bu alanda üretim yapan Vestel tv ve teknoloji alanındaki yenilikleri ile tanınan Xiaomi televizyon ürünleri, bu kategoride öne çıkan markalardandır.

Led TV


LED televizyonların, diğer televizyonlardan en büyük farkı ışık kaynağıdır. LED televizyon modellerinde her pikselin arkasında bir LED ışığı bulunmaktadır: LED TV’lerin görüntü kalitesi bu nedenle oldukça etkileyicidir. LED TV üzerinden izlenen görüntüler daha canlı ve daha gerçekçidir. LED televizyonlar, daha keskin detay isteyen tüketicilerin ilk tercihleri arasında yer alır. Vestel televizyon 140 ekran ürünlerinin çoğunda LED ekran özelliği bulunmaktadır.

LCD TV


LCD televizyonlar, satın alımı en sık yapılan ürünlerdir. Sıvı kristaller aracılığı ile görüntü aktarımı sağlayan bu ürünlerde, renk geçişleri daha detaylı olarak gözükmektedir. LCD televizyon ürünlerinin sıklıkla satın alınmasının bir diğer nedeni ince ve şık tasarıma sahip olmalarıdır. Net görüntü kalitesinin sağlandığı bu ürünler fiyatları nedeniyle de tüketicinin gözdesi konumundadırlar. Birçok markanın üretimini yaptığı bu ürünlerde Axen televizyon ve Seg televizyon fiyat uygunluğu nedeniyle öne çıkmaktadır.

Televizyon Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?


Televizyon satın alımı yapılırken, tüketici birçok kararı aynı anda almak zorundadır.

  • Televizyon markası
  • Görüntü kalitesi
  • Ses kalitesi
  • Wifi özelliğinin olup olmaması
  • Teknik servis noktalarına yakınlığı
  • Hangi amaçla kullanılacağı
  • Nerede kullanılacağı
  • Televizyon fiyatları

Yukarıdaki maddeler, karar aşamasında göz önünde bulundurulan unsurların başında gelir. Televizyon ev ortamında kullanılacaksa yüksek çözünürlüklü bir ürünün satın alınması daha mantıklı olacaktır. İş yeri ortamları için satın alınan ürünlerde, göz önünde bulundurulması gereken unsur fiyat olacaktır.

Televizyon alındığında, ev içinde kullanılacaksa tv ünitesi de almak gerekli olacaktır. Televizyon ünite modelleri arasından seçim yapılırken, ürünlerin hem kullanışlılığı hem de tasarımı karar alma sürecinde etkilidir. Televizyon satın alırken uzatma kablosu satın almanız önerilir. Yeni nesil uzatma kabloları ile elektrik tüketiminden avantaj sağlayabilirsiniz.

Avansas’ta Televizyon Fiyatları Nasıl?


Televizyon alırken sizleri memnun edecek olan fiyatlara Avansas üzerinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Televizyon fiyatlarını belirleyen birçok unsur bulunur. Satın almak istediğiniz ürünün; markası, modeli, ekran özellikleri ve ses kalitesi fiyatı doğrudan etkiler. Televizyon fiyatları markaların kendisi tarafından belirlenmektedir. Lg televizyon fiyatları ve Samsung televizyon fiyatları arasındaki farklılıklar, markaların kendi belirledikleri ücretlerin çeşitliliğinden ileri gelmektedir.

Televizyon satın alırken, ihtiyaçlarınızı doğru bir şekilde saptadıktan sonra Avansas üzerinden arama yaparsanız; sizin için belirlenmiş en ucuz televizyon fiyatlarını hızla görüntüleyebilirsiniz.