Canon Kartuş

Toplam 16 sonuç

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Canon Kartuş Hangi Yazıcı Modelleri ile Uyumludur?

İş yerinde baskı kalitesinden ödün vermemek için pek çok şirket, Canon yazıcıları tercih eder. Yüksek kalitesi ve verimiyle Canon yazıcılar için en uygun kartuşlar, Canon yazıcı kartuşlardır. Avansas üzerinden en yaygın model serisi olan Canon Pixma serisi yazıcılar, Canon Pixma kartuşlar ile beraber kullanılır. Her Canon yazıcıya uygun Canon kartuş bulunur. Güvenilir hizmet ve kalitesiyle Avansas, müşterilerin aradığı her Canon kartuş ürününü bünyesinde barındırır.

Canon Kartuş Modelleri Doldurulabilir Özelliğe Sahip midir?

Kartuşlar, işyerlerinin en önemli sarf malzemelerinden biridir. Baskı ve çıktı alma işlemleri işyerlerinde önemli bir yer tutar. Çıktı işlemleri arttıkça elbette kartuş sarfiyatı da artar. Sarfiyatın artması ile daha sık kartuş değiştirilir. Kartuş değiştirme sıklığının artması ise işyerleri için giderleri ciddi bir ölçüde çoğaltır. Üstelik kartuş sarfiyatının artması, çevre kirliliği gibi olaylara da sebep olur. Artan kartuş sarfiyatları ise doldurulabilir kartuş ile kolayca azaltılabilir. 

İşyerlerinde doldurulabilir kartuş kullanılarak yeni kartuş satın almadan, eski kartuşlar kolayca doldurulup kullanılabilir. Bu sayede önemli miktarlarda tasarruf yapılmış olur. Kartuş dolumu, ofis ortamında kolaylıkla da yapılabilecek bir işlemdir. Herhangi teknik bir bilgi veya özel alete ihtiyaç duyulmadan, kartuş dolumu yapılabilir. Birkaç dakika içerisinde boşalmış olan kartuşun dolumu gerçekleştirilebilir. Böylelikle ofis içerisindeki  baskı cihazlarında çok vakit kaybedilmeden, tekrardan baskı yapılmaya devam edilebilir. 

Düzenli olarak doldurulan bir kartuş, 30 kereden fazla doldurulabilir. Kartuşun püskürtmesi azaldığında ve çıktılar silik çıkmaya başladığında, yeni bir kartuş kullanılması gerekir. Kaliteli tercih için Canon kartuşlar gönül rahatlığı ile tercih edilebilir. Cİhazınıza uygun olacak Canon kartuş modelleri, tekrar tekrar doldurulabilme özelliğine sahiptir. Canon kartuş bittikten sonra tekrar doldurarak hem tasarruf edilebilir hem de yüksek performanslı ve kaliteli baskılar yapılabilir.  

Canon Kartuşlarda Tıkanma Problemi Meydana Gelir mi?

Yazıcılarda kullanılan kartuşların en önemli problemlerinden biri tıkanma problemidir. Eğer yazıcıda çıktı almaya çalışıldığında, herhangi bir baskı işlemi görünmüyorsa, büyük ihtimalle kartuş tıkanması gerçekleşmiştir. Çoğunlukla yaşanan sorun, kartuşun içerisindeki nozullarda meydana gelmektedir. Nozulların tıkanması, dışarıdan oluşabildiği gibi içeriden de olabilir. Nozulların tıkanmasıyla baskı alınacak olan kağıda mürekkep akışı olmaz. Bu sorun genellikle kalitesinden emin olunmayan kartuşlarda meydana gelir. Canon kartuşlar, kalite açısından son derece güvenilirdir. Canon kartuşlar, kullanıldığı yazıcının uygunluğuna göre herhangi bir tıkanma problemi göstermezler. Avansas ile kartuş alışverişlerinde Canon kartuş tercih ederek, güvenilir kaliteye kolayca ulaşılabilir ve tıkanma problemi ile karşılaşmazsınız.

Avansas’ta Satılan Canon Kartuş Modelleri Orijinal midir?

Çevrimiçi alışveriş ortamlarında pek çok çeşit yazıcı kartuşu satılmaktadır. Bu yazıcı kartuşları arasından genellikle yazıcının markasına ve modeline uyumlu olanlar satın alınmalıdır. Ancak alınan bu kartuşun sipariş edildikten sonra, teslimatı gerçekleşene kadar orijinal bir ürün olup olmadığından emin olunamaz. Bu nedenle her alışveriş sitesinden alınacak ürünün orijinallik kontrolleri mutlaka yapılmalıdır. 

Canon kartuşların ise kendilerine özel orijinallik testleri mevcuttur. Bu testler, özel bir çaba sarf etmeden ve bilgi gerektirmeden uygulanabilir. Öncelikle Canon kartuş teslim alındıktan sonra, ürünün ambalaj içerisinde olması gerekir. Ambalaj üzerinde herhangi bir soyulma, açılma veya hasar meydana gelmemiş olmalıdır. Canon kartuşların logolarını kopyalamak bir hayli zordur ve holografik özellikleri vardır. Ayrıca, Canon kartuş üzerinde kullanıcıların kontrol edebilmesi için bir QR kod bile bulunur. Ambalaj üzerinde bulunan QR kodu telefonunuzda okutarak, cep telefonu üzerinden orjinallik testi yapabilirsiniz. Aynı zamanda Canon kartuş ambalajları üzerinde bulunan etiketler kabartmalı olup, çıplak elle hissedilebilir. 

Ambalaj üzerinde bulunan ve ürünün açılmadığının güvencesini veren güvenlik etiketleri de holografiktir. Üzerine yansıyan ışığın yönünün değişmesi ile renk geçişleri olur. Orijinal Canon ürünlerinin üzerinde ürün adı ve kodu plastik üzerine baskı ile yapılır. Sahtelerde ise ürün adı ve kodu etiket ile ürün üzerine yapıştırılır. 

Avansas, müşterilerine asla sahte ürün sunmaz. Bütün bu orijinallik kontrol aşamaları, Avansas’ta bulunan her bir Canon kartuşunda, gönül rahatlığıyla uygulanabilir. Bu şekilde Avansas ile müşteriler, sahte ürün şüphelerini gidermiş olurlar.

Canon Kartuşlar Akıtma Yapar mı?

Kartuşlar, normal şartlarda baskı işlemlerinde yazıcının gerektirdiği kadar mürekkep akışı yapmalıdır. Ancak oluşacak bazı sıkıntılar sebebiyle, kartuş akıtma yapabilir. Akıtma ise baskılarda istenmeyen lekeler oluşturması anlamına gelir. Bu, baskıda aranan kaliteyi düşürür. Baskı üzerinde oluşan akıtma lekeleri, görseller ve yazıları görünmez hale bile getirebilir. Aynı zamanda akıtma problemi, baskı cihazlarına zarar verebilecek sorunlardandır. Bu tarz bir problem, kartuşun kalitesinden şüphe duyulmasına sebep olur. Kullanılacak yazıcının modeline uygun Canon kartuşlar, kullanıcıları akıtma problemleriyle karşılaştırmaz. Canon kartuşlardan hiçbir şekilde bozuk olması beklenmez. Canon kartuş kullanarak hem kaliteli baskı elde edilmiş olur hem de baskı cihazının ömrü uzatılmış olur.

Canon Kartuş Modelleri Kaliteli midir?

İş yerinde kullanılacak yazıcı kartuşunun kaliteli olması istenir. Çünkü, iş içerisinde kullanılacak olan yazıcı çıktılarının berrak olması beklenir. Canon kartuşlar ise tam olarak arananı sunar. Canon kartuş ile yazıcıdan pırıl pırıl çıktılar elde edilebilir. Yüksek baskı kalitesi ile Canon kartuşlara, Avansas’ta kolayca ulaşabilirsiniz. Avansas, her Canon yazıcı tipine uygun Canon kartuş modelini müşterilerinin beğenisine sunar.

Canon Kartuş Mürekkebi Ekonomik midir?

İşyerlerinde yazıcılar için çokça kartuş tüketilir. Bu durum ise iş yeri için bazen büyük külfete yol açabilir. Düzenli olarak kartuş satın almak, hem yorucu bir iştir hem de maliyeti çok yüksektir. Bu nedenler ile her zaman verimi ve performansı yüksek yazıcı kartuşları tercih edilmelidir. Verimi ve performansı yüksek yazıcı kartuşları ile iş yerinde alınacak çıktı sayısı her kartuş başına yükselmiş olur. Eğer verimi yüksek yazıcı kartuşları tercih edilirse, sıklıkla kartuş değiştirmeye gerek kalmaz. İş yerine alınacak tek bir kartuş, yüksek sayfa sayılarında baskılar gerçekleştirilebilir. Bu şekilde kartuş maliyetleri azaltılabilir. 

Canon kartuşlar ise tam da aranan özelliklere sahiptir. Canon kartuşlar çabuk tükenmezler.  Yüksek sayfa verimi ile 1 sayfadan edeceğiniz mürekkep tasarrufu artar. Yüksek performansı ile daha az verimli olan kartuşlara göre katbekat güzel baskılar alınabilir. Üstelik tekrar doldurulabilme özelliği ile Canon kartuşlar, daha ekonomik çözümler sunar. Avansas’ta her Canon yazıcıya uygun Canon kartuş yer alır. Ayrıca Avansas’ta, biten her Canon kartuşa uygun Canon kartuş mürekkebi de bulunur. Bu mürekkepler ile tekrardan Canon kartuşu doldurarak ekonomik sonuçlar elde edilebilir. Canon kartuş mürekkebi yerine daha uygun çözümler de Avansas’ta yer alır. Canon muadil kartuş, Canon kartuş mürekkeplerine göre daha ekonomik bir çözümdür.

Canon Kartuş Fiyatları Ne Kadardır?

Her ofis alışverişinde olduğu gibi, kartuş alışverişinde de aranan adres Avansas oluyor. Uygun fiyatları ve iyi hizmeti ile Avansas, nerede olursanız olun, en avantajlı fiyatlarda Canon kartuşları kapınıza kadar getiriyor. Canon kartuşları ile hem kaliteyi hem de uygun fiyatları tek seferde yakalayın. En uygun Canon kartuş fiyatlarına ve Canon toner modellerine Avansas üzerinden rahatça ulaşabilirsiniz.