İmza Kalemleri

Toplam 15 sonuç

Kesintisiz İmzalar

Kaliteli elmas bilye uçları kağıt yüzeyinde takılmadan kolayca ilerken başarılarınızı güçlü bir imza ile taçlandırmanızı sağlar.

 

Akmaz, Kurumaz

Kaliteli elmas bilye uçları ile mürekkebin akması ve kalemin içerisinde kuruması gibi sorunları ortadan kaldırır.

 

Mürekkep Bulaşmaz

İmza kalemleri için özel geliştirilen mürekkepler attığınız imzaların kağıt üzerinde dağılması veya üzerinize bulaşmasını engeller.

 

Arabica Kahve Çekirdekleri

Kahve Çekirdeği Yumuşak içim sunar

Kahve Çekirdeği Baharatlı ve aromalı
tatlar sunar

Kahve Çekirdeği Asiditesi yüksektir

Çekirdek

Robusta Kahve Çekirdekleri

Kahve Çekirdeği Sert içim sunar

Kahve Çekirdeği Topraksı tat sunar

Kahve Çekirdeği 2 katı daha fazla kafein içerir

Şık ve Konforlu

Ele rahatça oturup kolaylıkla imza atmanızı sağlayan ergonomik gövdeleri ile şıklık ve konforu bir araya getirirler.

 

 

 

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

İmza Kalemleri

İmza, bir çeşit kimlik işareti gibidir. Bir anlamda da kendi kişisel damganız gibidir. Çünkü herhangi bir bir belgeye imza attığınızda o belgedeki şartları kabul ettiğinizin ve onayladığınız tek resmi ispatıdır imzalar. Bu nedenle küçük yaşlarda imzanıza karar vermeniz ve buna karar verdikten sonra asla değiştirmemeniz gerekmektedir.

Kişinin kendisine has en güzel imzaya sahip olması, onun kişisel prestijini önemli ölçüde etkileyen bir durumdur. Bu nedenle birçok insan henüz kariyerinin dahi başındayken eline aldığı müsvedde kağıtlar ile imza denemeleri yapmaktan kendisini alamamaktadır. Özellikle iş yerlerinde ve ofislerde birçok kişinin kendi kişisel imza kalemi bulunmaktadır. Günlük hayatında sık sık imza atması gereken kişilerin kusursuz ve hoş bir imza atması açısından son derece önemli olan imza kalemleri, Avansas.com farkı ile ofislerinizdeki yerini almayı bekliyor.

Estetik görünümlerin ön plana çıkarıldığı imza kalemlerinin uç kalınlığı 1.0 mm.dir. Bu sayede son derece zarif imzalar atabilen kurumsal firma yöneticileri, Uni-ball, Faber Castell, Pilot gibi ünlü markaların kalemlerini tercih etmektedirler. İmza atılırken her ne kadar siyah rengin ağır bastığı bilinse de, kırmızı ve mavi gibi temel renklerin de kullanıldığı birçok farklı imza kalemi bulunmaktadır. Bu noktada özellikle karışık renkli 3’lü imza kalemi paketlerinden almanızı tavsiye edebiliriz. Böylece imzalarınız daha fark edilebilir, daha ilgi çekici olabilir.

Güzel bir imzanın adeta bir karakter, prestij ve karizma göstergesi olduğu kurumsal firmalarda çalışan yöneticilerin tercih ettiği birbirinden özel markalara Avansas.com farkı ile sahip olabilirsiniz. Çünkü Avansas.com’un uygun fiyat avantajları ile sahip olabileceğiniz bu markalar ile siz de kendi klasınızı yaratarak çevrenizde bir saygınlık duvarı oluşturabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey, Avansas.com’da yer alan keçe ya da standart bilye uçlu imza kalemleri arasından bir seçim yapmak ve siparişinizi oluşturmak olacaktır. Siparişinizi 1 iş günü içerisinde kapınıza teslim eden Avansas.com, size internetten alışveriş yapmanın güvenini sonuna kadar yaşatacaktır. Online alışverişte kalitelinin ve güvenin adresi olan Avansas’a gelin, Avansas dünyasının ayrılacıklarından siz de sonuna kadar yararlanın.