Brother Kartuş

Toplam 8 sonuç

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Brother Kartuş Hangi Yazıcı Modelleri ile Uyumludur?

Brother kartuş modelleri, yüksek kaliteli baskı almak için oldukça uygundur. Farklı türlerdeki çeşitliliği ile Brother kartuş modelleri içerisinde her türlü ihtiyaca uygun ürünler bulunur.

Kartuş seçimi yapılırken özellikle yazıcı modeline dikkat edilmelidir. Eğer yazıcı lazer özellikli ise kartuş yerine toner kullanılır. Brother toner de kartuş gibi uygun fiyatlı ve kaliteli bir üründür.

Yazıcı ile uyumlu olmayan kartuş kullanımı cihazda tamiri zor hasarlara sebep olur ve cihazın kullanım ömrünü kısaltır. Ayrıca baskı kalitesini de ciddi derecede düşürür. Yüksek kaliteli baskılar almak ve cihazı sağlıklı kullanmak için orijinal ve uyumlu ürünler kullanılmalıdır. 

Brother kartuş modelleri, orijinal ve kaliteli olmaları sayesinde, uzun kullanımlar sonucunda bile yazıcıda herhangi bir hasara sebep olmaz. Yazıcı ile uyumlu kartuş seçimi yapıldıktan sonra güvenle kullanılabilir. Yüksek baskı kapasitesi ve kalitesi ile Brother kartuş modelleri, kullanıcılar için güvenilir bir ekipmandır. Brother kartuş türleri arasından yazıcının marka ve modeline uygun olan tip ve ihtiyaç duyulan renk seçilebilir. 

Brother Kartuş Modeli

Brother Yazıcı Modeli

LC539XL-BK Siyah, LC535XL-Y Sarı, LC535XL-M Kırmızı, LC535XL-C Mavi

DCP- J100,

DCP- J105, 

MFC- J200

LC565XLY Sarı, LC565XLC Mavi, LC569XLBK Siyah,

LC565XLM Kırmızı 

MFC- J2310, MFC- J2510, 

MFC- J3520, MFC- J3720

LC67BK Siyah, LC67Y Sarı, 

LC67C Mavi,

LC67M Kırmızı

DCP- 185C, DCP- 385C, DCP- 395CN, DCP- 585CW, DCP- J715W, DCP- 6690CW, MFC- 490CW, MFC- J615W, MFC- 790CW, MFC- 795CW, MFC- 990CW, MFC- 5490CN, MFC- 5890CN, MFC- 6490CW, MFC- 6890CDW

BT6000BK Siyah, BT5000C Mavi, BT5000Y Sarı, BT5000M Kırmızı

DCP- T300, DCP- T500W, 

DCP- T700W, MFC- 800W

Brother Kartuş Modelleri Doldurulabilir Özelliğe Sahip midir?

Her kartuşun olduğu gibi Brother kartuş modellerinin de belirli bir baskı kapasitesi vardır. Baskı kapasitesi, kartuşun içerdiği mürekkep miktarına göre farklılık gösterebilir. Mürekkebi bitmiş Brother kartuş modelleri, doldurulabilir özelliğe sahip olmasının getirdiği avantajla düşük ücretlerle kullanıcıların ihtiyacını karşılar. 

Kartuş dolumu sırasında özensiz davranılması, kartuşun baskı kalitesini etkiler. Mümkün olan en temiz ortamda kartuşun içerisine başka bir cisim kaçmasına izin vermeden işlem gerçekleştirilmelidir. Kartuş dolumu yapılırken dikkat edilmesi gereken noktalar vardır.

  • Çalışma alanı hazırlanmalıdır. İşlem sırasında mürekkep ile çalışılacağı için belirli bir yere zemini korumak için bir materyal serilmelidir. 
  • Eldiven giyilmelidir.
  • Boş kartuş yazıcıdan çıkarılmalıdır.
  • Kartuş doldurma işlemi temiz bir yerde yapılmalıdır.
  • Kartuşun, mürekkebin ve yazıcının birbirleriyle uyumlu olmalarına dikkat edilmelidir. 
  • Dolum sırasında, kartuştan mürekkebin taşmamasına önem gösterilmelidir.

Kartuş dolumu, bir enjektör yardımıyla mürekkep tüplerinin içinden alınan kartuşla uyumlu mürekkebin kartuşa yavaş bir şekilde boşaltılması ile gerçekleşir. Kartuşa mürekkep doldurmadan önce kartuşun mevcut havasını almak önemlidir. Ayrıca kartuş dolumu esnasında, kartuşa çok fazla mürekkep koyulmamalıdır. Dolumu yapılan kartuş, yazıcıya tekrar konulduktan sonra bir süre beklenmeli, daha sonrasında kullanılmalıdır. Bu sayede yüksek kalitede baskı almak mümkün hale gelir.

Brother Kartuşlarda Tıkanma Problemi Meydana Gelir mi?

Kartuşlarda tıkanma problemi, kullanıcıların sıkça başına gelebilen problemlerden biridir. Tıkanmaya sebep olan birçok etken vardır. Bu etkenlerin başında ise kalitesiz kartuş kullanımı gelir. Kartuşlarda tıkanma yaşandığı zaman, ılık suya batırılmış bir pamuk ile mürekkep çıkış yerini temizlemek, geçici çözüm olarak işe yarayabilir. Fakat uzun vadede cihaza ciddi zararlar verebilir.

Kartuşlarda tıkanma problemi, dikkatsiz kullanım sonucunda da oluşabilir. Mürekkebi bitmiş olan kartuşun tekrar doldurulması sırasında yapılabilecek bir hata, kartuşlarda tıkanma problemi yaratabilir. 

Kartuş dolumu esnasında, dolum yapılan yerin temizliği daha sonra bu problemle karşılaşmamak için önemlidir. Kartuş yazıcıdan çıkarıldıktan sonra dolum yapılıp tekrar yazıcıya takılana kadar, uygun bir yerde muhafaza edilmelidir.

Brother kartuşlar, uygun fiyatlı olmalarının yanı sıra oldukça kaliteli ürünlerdir. Maksimum performans hedeflenerek üretilen Brother kartuşlarda tıkanma problemi meydana gelmez.

Avansas’ta Satılan Brother Kartuş Modelleri Orijinal midir?

Güvenilir alışverişin adresi Avansas, sattığı her ürünün orijinal olmasına dikkat eder. Uygun fiyatlı ve kaliteli Brother kartuş modelleri, Avansas'ta satışa sunulur. Avansas'ta satılan Brother kartuş modelleri orijinaldir. Olası bir problemde kolay iade ve değişim imkânı vardır. 

Avansas'ta satılan orijinal ve uygun fiyatlı Brother kartuş modellerinin kaliteli ürünler olması sayesinde, kalitesiz ve orijinal olmayan kartuş kullanımından ötürü yazıcıda oluşacak bozulmaların tamir masrafından da tasarruf edilebilir. Ayrıca kartuşların sahip olduğu yüksek baskı kapasitesi ile kullanıcılar, mürekkep bitme korkusu olmadan yüksek sayıda baskı alabilirler. Avansas’ta satılan Brother kartuşun orijinal olması, detaylı görsel baskıların yapılmasında da fark yaratır. Küçük detayların daha net basılması ve mürekkebin dağılmaması en önemli özelliklerindendir.

Brother Kartuşlar Akıtma Yapar mı?

Kartuşlarda karşılaşılan en büyük problemlerden birisi de kartuşun akıtma yapmasıdır. Akıtma yapan kartuşlar ayrıca yazıcıya da zarar verir. Bu problemle karşılaşmamak için orijinal ve kullanılan yazıcıya uygun kartuşları tercih etmek gerekir.

Bir kartuş sızıntısı mutlaka büyük bir problemin sonucu olmayabilir. Kartuşun yazıcıdan çıkarıldıktan sonra düzgün bir şekilde geri takılmaması ya da boş bir kartuşu doldururken yapılan bir hata, kartuşun akıtma yapmasına sebep olabilir. Bazen kartuşu çıkarıp tekrar takarak bazen de iyi kapatılmamış kapağı kapatarak, kartuşun akıtma yapmasının önüne geçilebilir. 

Avansas güvenilirliği ile satılan Brother kartuşlar, optimum fayda sağlayan ürünlerdir. Kaliteli ve orijinal ürünler olması sebebiyle doğru ve uygun yazıcılarda kullanıldığı takdirde akıtma problemi yaşanmaz.

Brother Kartuş Mürekkebi Ekonomik midir?

Kartuşların kendisi kadar mürekkeplerinin de uygun fiyatlı olması, kullanıcıların memnuniyeti açısından önemlidir. Baskı kalitesinin yüksek olması için mürekkebin de kaliteli olması gerekir. Brother yazıcı kartuş mürekkebi hem kaliteli hem de ekonomik olmasıyla dikkat çeker. 

Harici satılan Brother kartuş mürekkebi, kartuşun orijinal baskı kapasitesi kadar sayıya ulaşır. Burada önemli olan mürekkebin kartuşla uyumlu olmasıdır.

Brother kartuş mürekkebi, Brother kartuşlar gibi yüksek kaliteli baskı alabilmek için üretilirler. Mürekkebi biten kartuş için hem ekonomik hem de kaliteli mürekkep ile dolum yapmak önemlidir. Kartuşun yeniden doldurulabilir olması ekonomik fayda sağlama konusunda belirleyiciyken harici satılan tonerin de ekonomik olması gerekir. Avansas, kartuşlarda olduğu gibi tonerlerde de uygun fiyatlar ve geniş ürün yelpazesi sunar.

Brother Kartuş Fiyatları Ne Kadardır?

Kartuş fiyatları incelendiğinde birçok farklılık gözlemlenir. Kartuşun özellikleri ve baskı kapasitesi, kartuş fiyatlarını doğrudan etkiler. Özelliklerin yeterli, ürünün kaliteli ve fiyatın da uygun olması, bir kartuşun tercih edilme sebeplerindendir. Brother kartuş, tüm bu beklentileri karşılayabilen bir üründür.

Brother kartuş fiyatları da özelliklerine göre farklılıklar gösterir. Pek çok kartuş modeline göre uygun fiyatlı olan Brother marka kartuşlar, kendi arasında modellere ayrılırlar. Bu model ayrılığı, yazıcıların marka ve modellerine olan uyumluluk için gereklidir. 

Avansas, Brother kartuş ürünleri için rekabetçi fiyatları bir araya getirir ve geniş bir fiyat aralığı sunar. Bu doğrultuda ihtiyacı karşılayan en ideal ürüne ulaşılabilir. Avansas’ın Brother kartuş ihtiyacını orijinal ürün ile çözemeyen kullanıcılara yönelik bir çözümü de vardır. Orijinal ürün performansı gösteren Brother muadil kartuş seçeneklerine de Avansas’tan ulaşılabilir.