Tebeşir

Toplam 11 sonuç

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Tebeşir Çeşitleri Nelerdir?

İş yerlerinde ve eğitim kurumlarında, anlatılanların akılda kalması için farklı ürünler kullanılmaktadır. Anlatılanların anahtar kavramlarla herhangi bir yüzeye not edilmesi, hafızada daha fazla kalıcılık sağlar. Bu sayede etkili sunumlar veya ders süreçleri tamamlanmış olur. Eğitim kurumlarında ve ofislerde, tebeşir tahtası veya sunum panolarının olması, bu nedenle son derece önemlidir.

Geçmiş yıllardan itibaren en kullanışlı okul eşyaları arasında yer alan yazı tahtası, tebeşirler ile üzerine not alınan ürünlerdir. Bir yazı gereci olan tebeşirler, kullanıcılarının hayatını kolaylaştıran ürünler arasındadır. Uygulandıktan sonra kolayca yazı tahtası silgisi ile silinebilen bu ürünler, daha fazla konunun az bir süre içerisinde anlatılmasını sağlar.

Farklı çeşit ve renklerde üretilen ürünlerin en önemli özelliği, doğal bir yapıya sahip olmasıdır. Tebeşirler, kireçli kayalardan elde edilirler. Bu ürünler, yazı tahtası kalemlerine kıyasla daha düşük bir kimyasal içeriğe sahiplerdir. İş yerlerinde birçok insanın ve eğitim kurumlarında çocukların kullandığı bu ürünlerin, az miktarda kimyasal barındırması sağlık açısından son derece önemlidir.

Şemaların, çizimlerin ve yazıların bu ürünlerle yazı tahtalarına çizilip yazılıyor olması, tebeşirlerin sıklıkla satın alınmasını sağlayan unsurlar arasında yer alır. Farklı iş kollarında ve eğitim kollarında kullanılabilen bu ürünler, çeşitli özelliklere sahip olarak üretilmektedir.

Renkli Tebeşir

Renkler, insan hafızasını etkileyen farklı özelliklere sahiplerdir. Anlatılanların uzun süreli hafızaya kayıt edilebilmesi için sunumlar ve ders esnasında, renkli tebeşirlerin kullanılması gerekir. Renkli yazı tahtası gereçleri, tekli paketler halinde veya tek bir paket içerisinde farklı renkli seçenekler ile satışa sunulmaktadır.

Tekli paketler halinde piyasaya sürülen ürünler, farklı boyutlarda üretiliyor olsa da eğitim kurumları gibi yerlerde tercih edilmeleri tavsiye edilmemektedir. Bu yazı gereçleri, eğitim kurumlarında sıklıkla kullanılacakları için hızlı bir biçimde biteceklerdir. Tekli paket seçeneklerinin, ürün kullanımının seyrek olduğu alanlarda tercih edilmeleri daha karlı olacaktır. Sunumların belirli aralıklarla yapıldığı iş yerlerinde, tekli paket seçeneğine sahip olan ürünler tercih edilebilir.

Çok sayıda ürünün bir arada olduğu paketler, sıklıkla sunum yapılan iş yerleri ve eğitim kurumları için ideal bir seçenektir. Daha uzun süre kullanım imkanı sunan çoklu paketler, aynı zamanda çeşitli renk seçeneklerine de sahiptir. Özellikle çocukların sıklıkla dağılan dikkatleri, renkli tebeşirler ile tek bir noktada toplanabilir. Farklı renklere sahip ürünlerle anlatılan konular ve yapılan çizimler, hafızalarda daha uzun süre kalır.

Beyaz Tebeşir

Beyaz tebeşirler, eğitim kurumlarında ve iş yerlerinde uzun yıllardır kullanılıyor olan ürünlerdir. Yazı tahtası bulunan her yerde, bu ürünler muhakkak kullanılmaktadır. Ders anlatırken sıklıkla tercih edilen beyaz renkli yazı gereçleri, yazı tahtalarından hızlı bir biçimde temizlenebilmektedir. Bu nedenle beyaz renkteki ürünler daha sık tercih edilmektedir.

Farklı boyutlarda üretilen beyaz renkteki yazı gereçleri, ofislerin ve eğitim kurumlarının vazgeçilmez ürünleri arasında yer alır. Daha büyük boyutlarda olan ürünlerin veya daha fazla ürün adedi bulunan paketlerin tercih edilmesi, kullanıcıların karına olacaktır.

Likit Tebeşir

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte daha fazla ürün çeşidi piyasaya sürülmeye başlandı. Kullanıcı ihtiyaçları göz önünde bulundurularak üretilen ürünlerden biri de likit tebeşirlerdir. Bu ürünler, kalem şeklinde üretilmektedir ve oldukça fazla renk seçenekleri mevcuttur.

Yazı gereçleri arasında likit yapıdaki ürünleri ön plana çıkaran unsur, birçok yüzde kullanılabiliyor olmalarıdır. Cam, siyah-beyaz yazı tahtaları, kumaş ve pürüzsüz olan tüm yüzeylerde bu ürünler kullanılabilir. Kokusuz olan ve örtücü özelliğe sahip bu yazı gereçlerinin kullanım alanları daha geniştir.

Likit yapıdaki ürünler, iş yerlerinde kullanım için ideal bir yapıya sahiptir. Çizimlerin kolaylıkla yapılmasını ve yazıların hızla yazılmasını sağlayan bu ürün çeşidi, ele bulaşma ihtimali olmayan yapısı nedeniyle sıklıkla tercih edilmektedir.

Bu ürünlerin içerisinde çeşitli kimyasallar bulunduğu için eğitim kurumlarında tercih edilirken, küçük yaştan kişilerin ürünle temasının az olacağından emin olunmalıdır. Likit yapıdaki ürünlerin büyük bir çoğunluğu, her ne kadar sağlığa zararsız malzemeler ile üretiliyor olsa da çocukların bu yazı gereci ile teması halinde riskler arz edebilir. Bu nedenle likit yapıdaki tebeşirlerin, yaş olarak daha olgun kişilerin bulunduğu yerlerde tercih edilmesi gerekir.

Tebeşirin Kullanım Alanları Nelerdir?

Tebeşir boyalar, iş yerlerinde ve eğitim kurumlarında sıklıkla kullanılıyor olsalar da farklı kullanım alanlarına da sahiplerdir. Ürünler, çizim yapmak amacıyla camlar üzerinde kullanılabilir. Kampanya duyurularını yapmak veya sanatsal eserler ortaya koymak için de bu ürünler tercih edilebilir.

Tebeşir Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Tebeşirler, farklı kullanım alanlarında tercih edilmek üzere üretilirler. Çeşitli özelliklere sahip olan ürünler, kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla piyasaya sürülürler. Bu ürünleri tercih ederken aynı anda pek çok noktanın göz önünde bulundurulması gerekir. Bu nedenle ilk yapılması gereken, ürünlerin özelliklerinin detaylıca araştırılması ve ardından satın alım gerçekleştirilmesidir. Satın alım yaparken dikkat etmeniz gerekenler kısaca şu şekilde sıralanabilir:

  • Tozsuz tebeşirler ve likit ürünler, kronik akciğer hastalarının olduğu iş yerlerinde ve eğitim kurumlarında tercih edilmelidir.
  • Anlatılanların daha uzun süre boyunca hafızada kalmasını sağlamak için renkli ürünler satın alınmalıdır.
  • Satın alınan yazı gereçlerinin güvenilir markalar tarafından üretilmiş olması gerekir.
  • Sağlığa zararlı madde içermeyen ürünlerin alınması, sağlığı koruma açısından son derece önemlidir.
  • Ürünler, yazı tahtaları haricinde bir yüzeyde kullanılmak amacıyla satın alınıyorsa likit yapıdaki ürünler tercih edilmelidir. Likit formundaki yazı gereçleri, pürüzsüz olan tüm yüzeylerde sorunsuz bir biçimde kullanılabilir.

Avansas’ta Satılan Tebeşir Çeşitleri Dayanıklı ve Uzun Ömürlü müdür?

Kaliteli ürünlerin uygun fiyat avantajı ile satışa sunulduğu Avansas, 500.000’den fazla firmanın alışverişlerinde ilk seçeneği arasında yer almaktadır. İş yerlerinde ve evlerde ihtiyaç duyulan tüm malzemelerin kolaylıkla satın alınabildiği platform, kullanıcılarına pek çok avantajı aynı anda sunmayı başarmaktadır.

Avansas’ın kullanıcılarına sunduğu en önemli avantajlardan biri, dayanıklı ve uzun ömürlü ürünleri tek bir çatı altında buluşturmasıdır. Ofis ve kırtasiye malzemeleri alışverişlerinde de kaliteli ve dayanıklı ürünlere web sitemiz sayesinde ulaşılabilir. Satışa sunduğu ürünlerin güvenilir markalar tarafından üretilmiş olmasına önem veren Avansas, yalnızca dayanıklı ve uzun ömürlü tebeşir çeşitlerini kullanıcıları ile buluşturmaktadır.

Renkli, beyaz, likit ürün çeşitlerine ve çok daha fazlasına sayfamız aracılığıyla kolaylıkla ulaşabilirsiniz. TOBB tarafından sayılı firmaya verilen Güven Damgası’na sahip olan Avansas, online alışverişler için en güvenilir adresler arasında yer alır. Güvenli ödeme seçenekleri bulunan platform, kişisel bilgilerinizi ve kredi kartı bilgilerinizi ilgili banka yetkilileri dışında, üçüncü kişi ve kurumlarla paylaşmaz.

İş yeriniz için yapacağınız alışverişlerin tamamını, sayfamız üzerinden kolaylıkla tamamlayabilirsiniz. Satın alacağınız yazı gereçleri ve diğer tüm ürünler, mümkün olan en kısa süre içerisinde adresinize ulaştırılır. Dayanıklı, uzun ömürlü ve kaliteli tebeşirlere hızlıca sahip olmanız için tek yapmanız gereken siparişinizi tamamlamaktır.

Tebeşir Fiyatları Ne Kadardır?

Tebeşir fiyatları, pek çok unsura bağlı olarak farklılık göstermektedir. Ürünlerin kaçlı paketler halinde satıldığı ve hangi özelliklere sahip olduğu son derece önemlidir. Binlerce kaliteli ürün çeşidini kullanıcıları ile buluşturan sayfamız üzerinden, tebeşir çeşitlerini detaylı bir biçimde inceleyebilir ve toptan sipariş verebilirsiniz.