Vantilatörler

Toplam 4 sonuç

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Vantilatör Modelleri Nelerdir?

Vantilatörler, özellikle sıcak havalarda tercih edilen, gün içinde birçok kişinin sıcak havadan rahatsız olmasını engelleyen oldukça önemli araçlardır. Bunun yanı sıra vantilatörler, günümüzde sıcak hava da sağlayabildiği için kış mevsiminde de tercih edilmeye başlandı. Tabii, bunun yanı sıra Fakir vantilatör de birçok kişinin gözdesi olmuş durumda diyebiliriz.

Piyasada birçok vantilatör modeli yer alıyor, bu vantilatörlerin sayısı da gitgide artıyor. Her birinin kullanıcıya sunduğu imkanlar ise elbette ki değişiklik gösteriyor. Avansas aracılığı ile dilediğiniz zaman ulaşabileceğiniz, kaliteli vantilatör modellerini detaylı bir biçimde şu başlıklar altında sıralayabiliriz:

Buharlı Vantilatör

İlk sırada buharlı vantilatör seçeneği yer alıyor. Buharlı vantilatör, kullanıcılar için serin bir alan sunarken bulunduğu ortama aynı zamanda, nem de sağlamış oluyor. Buharlı vantilatörler, genel olarak ayaklı şekilde üretilir. Nem haznesine temiz su doldurduğunuzda, bulunduğunuz alanın zaman içinde tamamen nemlendiğini hissedersiniz.

Buharlı vantilatör, genellikle “sulu vantilatör” adı ile de biliniyor. Evinde ya da ofisindeki kuru havadan şikayetçi olan biriyseniz, seçmeniz gereken vantilatör çeşidi kesinlikle buharlı vantilatör olmalıdır.

USB Vantilatör

Vantilatör çeşitlerini anlatmaya, USB vantilatör ile devam ediyoruz. USB vantilatör, geçtiğimiz yıllardan itibaren çok sık tercih edilen bir vantilatör çeşidi haline geldi. USB vantilatörlerin kablo ucunda USB bağlantısı bulunur, dilediğiniz an bu USB’yi bilgisayarınıza takabilirsiniz. Bilgisayara bağlı olarak kullanmak istemiyorsanız, bir şarj adaptörü yardımı ile prize takılı şekilde de kullanabilirsiniz.

USB vantilatörü; dilerseniz soğuk, dilerseniz de sıcak yaz aylarında kullanabilirsiniz. Böylece, her mevsimde USB vantilatör kullanarak rahat etmiş olursunuz. USB seçeneği, vantilatörün oldukça ergonomik ve portatif olmasını sağlar. Avansas farkı ile hızlı bir şekilde USB vantilatör siparişi verebilirsiniz. En ucuz vantilatör olarak USB vantilatör örneğini verebiliriz.

Duvar Tipi Vantilatör

Duvar tipi vantilatör de yine birçok kişi tarafından tercih edilen bir vantilatör çeşidi olarak karşımıza çıkıyor. Duvar tipi vantilatörler, duvara monte edilerek kullanılıyor. Duvar tipi vantilatör, bu şekilde konumlandırıldığı için bulunduğu ortamda, diğer vantilatörlere göre çok daha az alan kaplamış oluyor.

Vantilatör kurmak istediğiniz ortam, küçük bir ortam ise duvar tipi vantilatörü rahatlıkla kullanabilirsiniz. Duvar tipi vantilatörler, genel olarak pencerenin olduğu kısma monte edilmek suretiyle temiz havanın içeriye daha hızlı şekilde girmesini sağlamış oluyor.

Kule Tipi Vantilatör

Sırada kule tipi vantilatör var. Kule tipi vantilatör, görsel açıdan salon tipi klimalara çok fazla benzetiliyor. Bu vantilatörlerin en iyi şekilde konumlandırılabilmesi için vantilatörlere özel bir alana ihtiyaç duyulmaktadır.

Kule tipi vantilatörlerin diğer vantilatör çeşitlerinden farkı ise hız ayarının bulunmasıdır. Bunun yanı sıra uzaktan kumanda ile kontrol seçeneği de sunuyor. Pratik ve ergonomik bir kullanım için kule tipi vantilatörü öneriyoruz. Aynı zamanda kule tipi vantilatörler, tasarım açısından da sıklıkla tercih ediliyor.

Masaüstü Vantilatör

Masaüstü vantilatör, genellikle çalışma odası ve ofis gibi ortamlarda kullanılmak için üretilmiştir. Masaüstü vantilatörlerin neredeyse hepsi, diğer vantilatör çeşitlerine göre daha ufak boyutlarda tasarlanmıştır. Bu nedenle “mini vantilatör” adı ile de bilinir. Masaüstü vantilatör alırken, ortama uygun bir ebat seçmeniz gerekir, aksi halde sığdırma sorunu yaşayabilirsiniz.

Tavan Vantilatörü

Son sırada ise tavan vantilatörü var. Tavana monte edilmek sureti ile kullanılan tavan vantilatörleri, hiç alan kaplamadığı için birçok kişi tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Kanatlı sistemi sayesinde daha yüksek serinlik gücü sağlamış oluyor. Havayı, bulunduğu ortama tamamen eşit olarak yaydığı için hiçbir sorun yaratmamış oluyor.

Bu vantilatörü kullanabilmeniz için tavan uzunluğunun, en az 2 metre olması gerekiyor. Hava akımının eşit yayılması için de tavan vantilatörünün kanat uzunluğu en fazla 1.5 metre olarak tercih ediliyor.

Vantilatör Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Vantilatör almaya karar verdiyseniz, vantilatör seçerken dikkat etmeniz gereken noktalar olduğunu da belirtmek isteriz. Dikkat edilecek her şeyi sizler için şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Vantilatör seçerken yapmanız gereken ilk önemli şey. satın alacağınız vantilatör çeşidine karar vermek olacaktır. Vantilatörü konumlandıracağınız ortama uygun bir seçim yapmalısınız. Ufacık bir alana büyük boyutlarda bir vantilatör yerleştiremeyeceğiniz için bu madde oldukça önemlidir.
  • Ağırlığının ne kadar olduğuna dikkat etmelisiniz.
  • Uzaktan kumanda özelliğinin olup olmamasına dikkat etmeniz, mühim bir konu diye düşünüyoruz.
  • Satın almayı planladığınız vantilatörün kademe sayısı ve salınım gibi pek çok özelliğini detaylı olarak araştırmayı unutmayın. Bu tür özellikler, satın aldığınız vantilatörün kullanım ömrünü etkiler.
  • Alacağınız vantilatörün watt gücü, büyük önem arz ediyor. Watt gücünün önemli olma sebebi ise vantilatörden istediğiniz verimi alıp alamayacağınızla alakalıdır. Watt gücü yüksek olan bir vantilatörden en iyi verimi alırsınız, hiçbir zorluk yaşamamış olursunuz.

Vantilatör Çok Fazla Enerji Harcar mı?

Vantilatör almadan önce en sık sorulan soru, vantilatörün çok enerji harcayıp harcamadığı ile alakalı olur. Hayır, vantilatör çok fazla enerji harcamaz. Klima ve diğer soğutma sistemlerine kıyasla çok daha az enerji harcadığı kanıtlanmış bir gerçektir. Bu nedenle, Avansas aracılığıyla satın alacağınız klima modelleri, sizi zor duruma düşürmez.

Yeni teknoloji ile beraber doğa dostu ürünler tasarlandı, bu da doğal olarak elektrik tüketiminin daha da azalmasını sağladı. Yeni nesil vantilatörler, oldukça az elektrik enerjisi tüketir. Gönül rahatlığı ile satın alıp kullanmaya başlayabilir, Avansas farkıyla indirimli fiyatlardan da yararlanabilirsiniz.

Vantilatör Ne Kadar Gürültü Yapar?

Vantilatör almadan evvel dikkat edilmesi gereken en önemli şeylerden biri, elbette ki vantilatörün ne kadar ses çıkardığı ile alakalıdır. O halde size güzel bir haberimiz var! Yeni nesil vantilatörler çok az ses çıkarır. Ortamdaki sessizliği korumanın en güzel yolu sessiz bir vantilatör satın almaktan geçer.

Birçok kişi, çok ses çıkaran vantilatörlerden satın almak istemiyor. Bunun yerine, tercihini sessiz vantilatör satın almaktan yana kullanıyor. Bu konuda herkesi gayet haklı buluyoruz. Çünkü ses çıkaran bir vantilatör iş yapmanızı, sohbet etmenizi, herhangi bir şeye odaklanmanızı hatta uyumanızı bile engelleyebilir. Avansas’tan satın alacağınız hiçbir vantilatörde gürültü sorunu ile karşılaşmayacağınızın garantisini veriyoruz.

Vantilatör Fiyatları Ne Kadar?

Birçok kişi, vantilatör almadan önce, doğal olarak, fiyat konusunda fikir sahibi olmak istiyor. Avansas kalitesi ile satın alacağınız vantilatör fiyatları, her bütçe için uygun olmaktadır. Avansas’ta sizi zorlayacak bir fiyat skalası bulunmuyor, gönül rahatlığı ile dilediğiniz çeşit vantilatörü internet üzerinden satın alabilirsiniz.

Vantilatör Nasıl Kurulur?

Vantilatör nasıl kurulur sorusu vantilatör satın almak isteyen herkesin cevabını merak ettiği en önem verdikleri sorulardan biridir. Vantilatörün kurulma şekli tamamen vantilatör türüne göre değişiklik gösteriyor. Satın aldığınız vantilatör masaüstü olabilir, tavan vantilatörü de olabilir. Her birinin kurulumu farklı yapılır.

Dediğimiz gibi her vantilatörün kurulma şekli farklıdır. Çünkü, her bir vantilatörün sistemi birbirinden farklı biçimde çalışacak şekilde düzenlenmiştir. Bu yüzden belli bir kurulum şekli yoktur. Avansas aracılığı ile satın aldığınız her vantilatörün kullanım kılavuzu paket içerisinde yer alır. Avansas farkıyla alacağınız soğutma sistemleri doğru bir tercih yaptığınızı size en iyi şekilde hissettirecek.