Isıtma Soğutma

Toplam 23 sonuç
BunlarıBiliyor muydunuz?

Tonerlerin, mürekkebi toz halinde püskürttüğünü ve modeline göre 6000 sayfaya kadar çıktı verebildiğini biliyor muydunuz?

Isıtma Soğutma Ürünleri Nelerdir?

Isıtma soğutma ürünleri, gereken iklimlendirmeyi sağlayan sistemlerdir. İhtiyaca yönelik oluşturulan bu elektrikli ev aletleri, hem soğutma hem de ısıtma için ayrı ayrı tasarlanmıştır. Geniş bir ürün yelpazesine sahip olan ısıtma soğutma ürünleri içinde en popüler olanları; ısıtıcılar, klimalar ve vantilatörler olmaktadır.

Mekanlardaki havayı ısıtabilen veya soğutabilen klimalar, pek çok insan tarafından tercih edilmektedir. Çeşitli ısıtıcılar ise ihtiyaç duyulan sıcaklığı sağlamaktadır ve bu anlamda farklı fonksiyonel özelliklere sahiptir. Kullanılan vantilatör ve fanlar, sıcak havalarda serinlemenize katkı sağlamaktadır. Özellikle kalabalık iş yerleri ve mağaza gibi ortamlarda gereken hava sirkülasyonu için siz de en uygun ısıtma soğutma ürününe Avansas üzerinden ulaşabilirsiniz.

Isıtıcılar

Bulunduğu mekanı ısıtmak adına farklı özellikleri bulunan ısıtıcılar, soğuk kış aylarının vazgeçilmez ürünleri arasında yer almaktadır. Bu ürünlerin elektrikli olan modelleri, hem hızlı hem de kolay bir sıcaklık ayarı sunmakla beraber ayaklı ya da duvara monte edilen seçeneklere sahiptir. Ayrıca ekonomik olarak da avantajlı olan bu ürünlerde, özellikle elektrikli ısıtıcı fiyatları kullanıcıların büyük beğenisini kazanmaktadır.

Bir diğer ısıtıcı türü olan fanlı modeller de güvenli ısınma sistemleri arasında yer almakta ve iş yerleri ile evlerde bulundurulmaktadır. Yeni nesil ısıtıcı fanlarda artık uzaktan kumandayla kontrol sağlanabilmektedir. Konvektör modeller ise daha etkin bir sıcaklık vermektedir. Bu anlamda şömineler ve sobalar en dikkat çeken ürünler arasında yer almaktadır. Isıtıcı fiyatları ise modele göre değişmektedir.

Klimalar

Isıtma soğutma sistemleri arasında yer alan klimalar birbirinden farklı özelliklere sahiptir. Günümüz dünyasında artık her evde bulunan klimalar, içinde bulunduğu mekanı ihtiyaca göre ısıtmakta ya da soğutmaktadır. Genel olarak yaz aylarında serinlemek için kullanılan bu sistemlerin çeşitli modelleri bulunmaktadır. Bu anlamda klima fiyatları, kendi aralarında farklılık göstermektedir.

Bulunduğu mekanın ısısını çok kısa bir sürede değiştiren klima, dört mevsim kullanılabilen bir ürün olup değişken hava şartlarına uyum sağlayabilmektedir. Üstelik bu ısıtma soğutma ürünlerinde hava temizleme özelliği de bulunmaktadır. Bu sayede içerideki hava sirkülasyonunu sağlar ve temiz havanın içeri dolmasına yardımcı olur.

Ek olarak klimaların nem dengeleme özelliği de bulunmaktadır. Eğer odada fazla nem varsa emilerek dengeli bir atmosfer oluşturulmaktadır. Pek çok klimada hava üfleme ayarı yer almaktadır. Bu sayede, kullanıcılar isteğe göre hava giriş-çıkışını değiştirebilmektedir.

Vantilatörler

Özellikle iş yerleri için gerekli görülen vantilatörler, bulundukları havayı serinletmekte ve yaz günlerinin kurtarıcı ürünü olmaktadır. Sıcak günlerdeki yorucu etkiyi azaltan vantilatörlerin pek çok farklı modeli bulunmaktadır. Masaüstü, ayaklı ya da sanayi tipinde olabilen bu ürünlerin bazıları uzaktan kumandayla çalışabilmektedir. Üstelik rahatlıkla kendi fan hızını ayarlayabildiğinden boş yere ısınmamaktadır.

Tüketiciler tarafından oldukça talep gören kule tipi vantilatörler, gösterdiği yüksek performans ile takdir toplamaktadır. Ayrıca görsel açıdan estetik bir görünüm kazandıran tavan vantilatörleri, otellerde sıklıkla kullanılmaktadır. Sadece şıklığıyla değil, fonksiyonel özellikleriyle de dikkat çeken bu soğutma sistemleri, geniş ve kapalı alanların da gözdesidir.

Serinletme ile birlikte aydınlatma da sağlayan diğer modeller ise tavan vantilatörleridir. Tavan vantilatörlerinin dizaynları oldukça işlevseldir ve bu ürünler bulunduğu ortama hoş bir hava katmaktadır. Fakat farklı hız kademelerinde çalıştırma imkanı arıyorsanız, ayaklı vantilatörler bu alanda en doğru tercih olacaktır. Böylece istediğiniz serinliğe kısa sürede ulaşabilirsiniz.

Masa başı işte çalışanların ve bilgisayarda uzun süre vakit geçirenlerin ise ilk tercihi masa vantilatörü olmaktadır. Portatif özellikte olan bu ürünler, az elektrik tüketmesi ile ilgi çekmektedir.

Özellikle evinde astım hastası olan aileler, son teknoloji vantilatör tercihinde bulunmaktadır. Bu sayede, havayı istenilen düzeyde nemlendirme imkanı yakalanmaktadır.

Avansas’ta Hangi Markalara Ait Isıtma Soğutma Ürünleri Bulunur?

Avansas olarak pek çok markanın ısıtma soğutma sistemi alanındaki ürünlerinin tedariğini gerçekleştirmekteyiz. Bu anlamda, firmamızdaki soğutma ürünleri oldukça talep gören markalar, Samsung klima ve Vestel klima şeklinde olmaktadır.

Vantilatör kategorisinde ise Leitz ve Medisana markaları ön plana çıkmaktadır. Evde ya da ofiste, istenilen ısı dengesini sağlamak için siz de Avansas’ın size sunmuş olduğu fırsatlardan faydalanabilirsiniz.

Isıtma soğutma ürünlerindeki avantajlı fiyatlardan faydalanmak için tek yapmanız gereken sipariş vermek olacaktır. Bu sayede evinizde istediğiniz nem dengesini sağlayabilir, iş yerinizdeki verimi artırabilirsiniz.

Isıtma Soğutma Ürünleri Alırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Isıtma soğutma ürünleri satın almadan önce dikkat etmeniz gereken bazı detaylar bulunmaktadır. İhtiyaçlarınızı net olarak belirlemeniz ve bu ihtiyaçlar doğrultusunda bir seçim yapmanız en doğrusu olacaktır. Bu anlamda ısıtma soğutma sistemi ürünlerinin hangi mekanda kullanılacağı da önem arz etmektedir.

Dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta ise alacağınız ürünün boyutudur. Bu sebeple doğru ölçü alınmalı ve kaplayacak yerin alanı hatasız belirlenmelidir. Tüm elektronik ürünlerde geçerli olan bu kriterler, ısıtma soğutma sistemleri için ayrı bir öneme sahiptir.

Eğer mekanınızın ihtiyaçlarını bilirseniz, daha verimli bir soğutma ya da ısıtma işlemi uygulanacaktır. Benzer şekilde aldığınız ürünün kapasitesi mekan ihtiyacından fazlaysa da problem olacaktır. Bu sefer, ortam çok daha hızlı bir şekilde soğuyacak ve rahatsızlık verici bir his oluşturacaktır. Üstelik ürün, boş yere enerji harcayarak hem gürültü kirliliği oluşturacak hem de size ekstra maliyete sebep olacaktır.

Alacağınız klimayı büyük bir mekana koyacaksanız salon tipi klima tercih etmeniz en doğrusudur. Fakat küçük bir mekanı soğutma niyetindeyseniz split klima daha iyi bir seçenektir. Tüm bunlarla beraber iyi bir klimanın A enerji sınıfı olması önemlidir.

Isıtma Soğutma Ürünlerinin Fiyatları Ne Kadar?

Isıtma soğutma ürünleri için stabil bir fiyatlandırma politikası bulunmamaktadır. Bu anlamda ürünlerin fiyatları kendi arasında değişkenlik göstermektedir. Farklı markaların ürünleri, doğal olarak farklı fiyatlara sahip olacaktır.

Isıtma soğutma sistemleri için belirlenen fiyatlar, ürünlerin kalitesine ve kullanım alanına göre değişmektedir. Eğer doğru bir ürün almak istiyorsanız ileride pişmanlık yaşamamak adına ürün özelliklerini iyice incelemeniz önerilmektedir. Avansas olarak müşterilerimize sunduğumuz özel avantajlı fiyat tekliflerinden yararlanmak için kategorilerimize göz atmanız yeterli olacaktır. Siz de ihtiyacınız olan ürünü seçerek güvenli alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz.

En İyi Isıtma Soğutma Ürünleri Markaları Nelerdir?

Isıtma soğutma ürünleri için piyasada pek çok marka bulunmaktadır. Bu markalar içinde en ilgi gören firmalar ise Samsung, Vestel, Leitz ve Medisana olmaktadır. Bu markaların çeşitli ürünlerinin tedariğini yapan Avansas, müşterileri için her bütçeye uygun bir fiyatlandırma politikasına sahiptir.

Isıtma Soğutma Ürünleri Güvenilir Bir Şekilde Avansas’tan Alınır mı?

Yıllardır verdiği güvenli alışveriş hizmetiyle müşterilerin odağı haline gelen Avansas’ta, ısıtma soğutma ürünleri için memnuniyet garantisi verilmektedir. Bu anlamda ısıtma soğutma ürün çeşitleri ile müşterilerine güvenilir bir intiba bırakan firmamız için önemli olan doğru hizmettir.

Ayrıca Avansas olarak TOBB Güven Damgası sahibi olduğumuzu da bilmenizi isteriz. Ek olarak, üründen memnun kalmamanız halinde hızlı bir iade süreci sağlamaktayız. 30 gün içinde istediğiniz ürünü iade edebilir ya da değiştirebilirsiniz. Müşteri hizmetlerimiz bu süreçte sizin yanınızda olmaktadır. Tek yapmanız gereken ürünü faturasıyla birlikte Yurtiçi Kargo’ya ücretsiz teslim etmek olacaktır.