Tuzlu Atıştırmalıklar

Toplam 10 sonuç

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Tuzlu Atıştırmalıklar Nelerdir?

Tuzlu atıştırmalıklar, kimi zaman keyfî olarak tüketilen kimi zaman da açlığı yatıştıran gıda ürünleridir. Çocukların gözünde “abur cubur” olan tuzlu atıştırmalıklar, günün her saati tüketilebildikleri için her alışverişte sepete atılır ve hemen her evin stoklarında mevcuttur.

Küçük paketleri sayesinde cebe ya da çantaya konması kolay olan tuzlu atıştırmalıklar, öğrenciler için de vazgeçilmezdir. Sabah kahvaltı, öğlen ise yemek yerine tüketilebilirken gün içinde de atıştırılarak acıkmayı önler. Özellikle yoğun çalışan kişiler de görev başındayken tuzlu küçük atıştırmalıklardan faydalanarak açlıklarını bastırabilirler.

Tuzlu atıştırmalık grubuna pek çok ürün dahil edilebilir. Fakat başlıca ürünlerin ve en çok tercih edilenlerin arasında cipsler, bisküviler ve krakerler vardır.

Cipsler

Cipsler, atıştırmalık ürünler arasındaki en popüler yiyeceklerden birisidir. Klasik cipsler patateslerin çok ince bir şekilde doğranması ve kızartılarak paketlenmesi şeklinde üretilir. Fakat cipslerin pek çok çeşidi vardır. Patates dışında mısır cipsleri de sıklıkla tercih edilir. Sade patates cipsi çok seviliyor olsa da çeşitli baharat ve aromalarla tatlandırılan cipsleri raflarda görmek mümkündür.

Bisküviler

Bisküviler, atıştırmalıklar kategorisinin en fazla nüfusa sahip gruplarından biridir. Ürün tipine göre buğday unu ya da farklı unların içine tuz, yağ, kakao, süt ya da süt tozu, susam, aroma verici gibi çeşitli gıda maddeleri katılarak üretilen bir mamuldür. Bisküvi genellikle dikdörtgen, kare ve yuvarlak şekillerde satışa sunulur. Özellikle çayın yanına tuzlu atıştırmalıklar arayanlar için idealdir.

Krakerler

Krakerler, tuzlu atıştırmalık grubunun en önemli üyesidir. Çünkü krakerlerin neredeyse tamamı tuzludur. Tuzsuz ürün çeşitleri de vardır fakat şekerlisi yok denecek kadar azdır. Bu gruptaki en popüler atıştırmalıklar, çubuk krakerlerdir. Sadesiyle, susamlısıyla, peynirlisiyle, baharatlısıyla ve pek çok farklı aromasıyla çubuk krakerler, en sevilen atıştırmalıklardandır. Krakerlerin fiyonk, yuvarlak, kare gibi farklı şekillerde ve tatlarda çeşitleri de vardır.

Diyet Tuzlu Atıştırmalıklar Nelerdir?

Atıştırmalıklar, çoğu zaman kilo almaya sebebiyet veren yiyecekler olarak kabul edilir. Fakat bu, hangi atıştırmalıkların ne kadar çok tüketildiğine göre değişen bir durumdur. Hem atıştırmalıklardan vazgeçmek istemeyenler hem de kilo almak istemeyenler için sağlıklı tuzlu atıştırmalıklar da mevcuttur. Bu sağlıklı atıştırmalıklar, daha az kalori barındırdıkları için tercih edilirler.

Diyet ürünler, atıştırmalıklar arasında da yerini almış durumdadır. Özellikle atıştırmalıkları sık tüketenlerin tercih ettiği diyet tuzlu atıştırmalıklar, lezzetli olmaları ile de ön plandadırlar. Diyet atıştırmalıkların sahip olduğu çeşit zenginliği de tüketicilerin bu ürünleri tercih etmelerinde önemli rol oynamaktadır. Hemen her çeşit atıştırmalığın diyetlere uygun halini raflarda bulmak mümkündür.

Tuzlu diyet atıştırmalık ürünlerden bazıları şu şekildedir:

  • Yulaflı bisküviler
  • Kepekli bisküvi ve krakerler
  • Grissiniler
  • Kuru yemiş ve kuru meyve içerikli atıştırmalıklar
  • Glutensiz ürünler

En Kaliteli Tuzlu Atıştırmalık Markaları Hangileridir?

Raflar tuzlu atıştırmalıkla ile dolu iken tercih yapmak son derece zor olabilir. Tüketici tercih sırasında daha çok lezzetli olana yönelme eğiliminde olsa da asıl belirleyici unsur kalitedir. Çünkü bir gıda ürünü alırken kaliteye güvenmek herkesin isteyebileceği bir şeydir. Kaliteyi belirleyen de atıştırmalığın markasıdır.

Çok sayıda atıştırmalık markası mevcuttur ve bu markaların ürün yelpazeleri oldukça geniştir. Avansas’ta yer alan tuzlu atıştırmalık markaları ise kalite standardı en yüksek olanlar arasından seçilmiştir.

Avansas’ta da satışa sunulan Ülker ve Eti, en kaliteli atıştırmalık markaları arasında gösterilebilir. Markanın bisküvi ve krakerleri sıklıkla tercih edilir. Bu yerli markaların yanı sıra tüm dünyada kaliteli olduğu kabul edilmiş bir diğer marka da Pringles’tir. Pringles, benzersiz şekilli cipsleri ile ünlü bir markadır.

Avansas’ta Satılan Tuzlu Atıştırmalıklar Uygun Koşullarda Depolanır mı?

Avansas’ta satılan tuzlu atıştırmalıkların belirli bir raf ömrü ve son kullanma tarihi vardır. Uygun koşullarda saklanmadığı takdirde daha hızlı bozulabilen atıştırmalıklar, son kullanma tarihleri gelmemiş olsa bile sağlığa zararlı olabilirler. Avansas, atıştırmalıkları bu konuya hassasiyetle yaklaşarak depolar.

Avansas’ın gıda ürünlerini stokladığı depolar, ilgili yasal mevzuatlara uygun standartlara sahiptir. Ayrıca, bu mevzuatlar kapsamında düzenli periyotlarla denetlenmektedir. Gerekli hijyen belgelerinin de mevcut olması, atıştırmalıkların uygun koşullarda depolandığını gösterir.

Sadece depolamaya değil taşımaya da özen gösteren Avansas, sipariş edilen tuzlu atıştırmalıkları, ambalajları deforme olmayacak şekilde taşır. Ayrıca atıştırmalıklar hem depolama hem de taşıma sürecinde kimyasal maddelerle aynı ortamda bulunmaz.

Avansas’ta Bulunan Tuzlu Atıştırmalıklar Sağlıklı ve Güvenilir midir?

Tuzlu atıştırmalıkların en çok tüketildikleri anlardan biri dizi ya da film izlenen zamanlardır. Aynı şekilde, çay ve meşrubat tüketirken de atıştırmalıklar sıklıkla tercih edilir. Bu eylemleri atıştırmalıklar eşliğinde sıklıkla yapan kişiler ise tükettikleri ürünlerin sağlıklı olmasına özen gösterir. Avansas, sıklıkla atıştırmalık tüketenlerin aklında soru işareti bırakmayacak kadar güvenli ürünleri satışa sunmuş durumdadır.

Avansas’ta satılan atıştırmalıklar, güvenilir markaların ürünleridir ve sağlıklıdır. Bu ürünler ilgili kurumlar tarafından denetlenmiş ve sağlıklı olmaları yönünde gerekli nitelikleri sağlamışlardır. Avansas’taki atıştırmalıkların içerikleri, Türk Gıda Kodeksi Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliği’ne uygundur. Tuzlu sağlıklı atıştırmalıkları gönül rahatlığıyla sayfamızdan satın alabilirsiniz.

Tuzlu atıştırmalık ihtiyaçlarını karşılamak için Avansas’ı tercih etmek isteyen tüketicilerin şüpheye düşmesine gerek yoktur. Avansas’ın seçkin markaların ürünleri arasından seçtiği atıştırmalıklar, tek tek ya da toptan bir şekilde güvenle satın alınabilir. Ayrıca her ihtimale karşı koşulsuz değişim ve iade hakkı da Avansas tarafından tüketiciye tanınmıştır.

Tuzlu Atıştırmalık Fiyatları Ne Kadardır?

Tuzlu atıştırmalıklar, ürün çeşidi konusunda son derece geniş bir yelpazeye sahiptir. Bu ürün çeşitliliği, fiyat çeşitliliğini de beraberinde getirmiştir. Her seviyede tuzlu atıştırmalık fiyatına rast gelmek mümkündür. Bu nedenle, belirli bir fiyat söylemek anlamsızdır. Atıştırmalıkların fiyatlarını belirleyen ve bu çeşitliliğe neden olan pek çok etken vardır.

Atıştırmalıkların fiyatlarını etkileyen en temel unsur kalitedir. Kaliteyi belirleyen şey ise markadır. Dolayısıyla her markanın farklı bir fiyat politikasının var olduğunu söylemek mümkündür. Farklı markaların benzer içerikli ürünlerine bakıldığından fiyat farkı görülebilir. Bunun sebebi ürünün kalitesi ve tüketicinin markaya olan güvenidir.

Tuzlu atıştırmalıkların türü de fiyatı belirleyen unsurlar arasına dahil edilebilir. Atıştırmalık türüne göre fiyat sınıflandırması yapılabilir. Örneğin, cipsler için belirlenmiş bir fiyat skalası varken bisküvilerde fiyat seviyeleri daha değişkendir. Krakerler de aromalarına göre değişik fiyatlarla satışa sunulabilirler.

Her üründe olduğu gibi tuzlu atıştırmalıklarda da miktara göre fiyatlandırma uygulaması vardır. Atıştırmalıkların ambalajlarında ürünlerin ağırlıkları belirtilir. Bu ağırlıklar atıştırmalıklar için genellikle gram cinsinden belirtilir. Fiyatlandırma ise kilogram fiyatı üzerinden yapılır. Çoğu zaman ürünün paket gramı arttıkça kilogram fiyatının düştüğü gözlemlenir.

Tuzlu atıştırmalıkların paket içeriklerini de dikkate almak, fiyat hakkında fikir verebilir. Günlük tüketim için tek tek satın alınan tuzlu atıştırmalıkların birden fazla ürün içeren paketleri de mevcuttur. Örneğin 6’lı, 10’lu, 12’li gibi paketlerin fiyatı, tekli ürünlere göre daha ekonomiktir. Atıştırmalıkları koli halinde almak da daha uygun fiyata gelmesini sağlayabilir.

En uygun tuzlu atıştırmalık fiyatlarına ulaşmak için ise Avansas’a göz atılabilir. TOBB Güven Damgası’na sahip olan firmamızda, en kaliteli ürünler en ideal fiyatlarla bulunabilirken toptan alışveriş fırsatına da sahip olunabilir.

Avansas hem kurumsal hem de bireysel müşterilerine toptan alışveriş yapma hakkı tanımaktadır. Toptan atıştırmalık alışverişlerinde ürünler çok daha uygun fiyata alınabilir.