Monitörler

Toplam 3 sonuç

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Monitör Nedir?

Günümüzde bilgisayarsız bir hayat düşünmek neredeyse imkansızdır. Günlük hayatta birçok işimizi bilgisayarlar aracılığıyla hızlıca tamamlayabiliyoruz. Pek çok modeli bulunan bu ürünler, hayatımızın ayrılmaz bir parçasıdır.

Laptop ürünleri her ne kadar kullanışlı olsalar da işlevselliği masaüstü bilgisayar kadar yüksek değildir. Masaüstü bilgisayarlar, görüntü kalitesi nedeniyle öne çıkmaktadır; bu nedenle iş yerlerinde sıklıkla kullanılmaktadır. Bilgisayar monitörü, masaüstü kullanımlı cihazlar için hayati bir parçadır. İşlerini pratik bir biçimde tamamlamak ve bu işlemler sırasında yüksek görüntü kalitesi talep eden herkes, “Monitör nedir?” sorusunun etrafında birleşmektedir.

Monitör, bilgisayarınızdaki işlemleri gerçekleştirdiğiniz ve yaptığınız işlerin takibini sürdürdüğünüz ekranlardır. Bu ekranlar ne kadar üstün özelliklere sahip olursa, hayatınız da o ölçüde kolaylaşacaktır. Masaüstü bilgisayar monitörlerini kullanırken ofis masası ihtiyacınız da doğacaktır. Bu malzemeleri sağlam masalar üzerinde kullanmak, ürünün hasar alıp zarar görmesine engel olacaktır.

144 Hz Monitör

Hz, ekran yenileme hızını ifade eder. Piyasada, Hz değeri birbirinden farklı olan birçok ürün bulunmaktadır. Hz değeri, bilgisayar fiyatlarını da doğrudan etkilemektedir.

144 Hz monitör, özellikle iş yerlerinde sıklıkla tercih edilmektedir. Gün boyu ekran başında olan çalışanlar için Hz değeri oldukça hayatidir; yapılan işlemlerin hızlıca gerçekleştirilebilmesi, vakitten kazanç sağlanmasına yardımcı olacaktır. 144 Hz değerine sahip ürünler ile yapılan her işlem, kısa bir süre içerisinde tamamlanmış olacaktır.

Oyuncu Monitörü

Oyunseverler için de elbette ki en önemli olan unsur bu ürünlerdir. Ürünlerin hızlıca işlem yapabilmesi ve iyi görüntü kalitesine sahip olması oyunseverler için hayati önem arz etmektedir. Genelde büyük ebatlarda olan bu ürünler, oyun oynarken alınan zevkin katlanmasına yardımcı olur.

Birçok marka tarafından üretilen oyuncu monitörü yüksek çözünürlüğe sahiptir. Ekranda bulunan en ufak bir ayrıntı dahi bu şekilde gözden kaçmamış olur. Oyunseverler, bu ürünleri kullanırken tam anlamıyla muhteşem bir oyun deneyimi yaşamış olurlar.

Yüksek çözünürlük ve işlem hızı, tasarım işiyle uğraşanların da bu ürünlere yönelmesini sağlamıştır. Tasarımcılar, yaptıkları tüm işlerdeki ince detayları, oyun monitörü sayesinde kolaylıkla görüntüleyebilirler.

Birçok alanda kullanımı yaygın olan bu ürünlere Avansas farkı ile hemen sahip olabilirsiniz!

Monitör Ebatları Nelerdir?

Monitör, görüntü sergilemek için kullanılan ürünlere verilen genel addır. PC monitörleri birçok marka tarafından üretilmektedir. Ürünlerin yapısal özellikleri kadar boyutları da oldukça önemlidir. Bu ürünlerin büyük boyutlarda olması, oyunseverlerin oyunlardan daha fazla zevk almasını sağlarken, tasarımcıların daha rahat bir şekilde çalışabilmelerine olanak sağlar.

Plastik bir çerçeve içerisinde üretilen bu ürünler, farklı özellik ve boyutlara sahiptir. Ülkemizde genel olarak 27 inç monitör ve 24 inç monitör kullanılmaktadır. Büyük boyutlarda olan bu ekranlar, her alanda kullanılabilmektedir.

27 İnç Monitör

Günümüzde pek çok farklı alanda kullanılan 27 inç monitörler, oldukça büyük bir yapıdadır. Genel olarak iş yerlerinde kullanılan bu ürünler, yüksek görüntü kalitesine sahiptir. Bir diğer yandan oyunseverlerin de sıklıkla tercih ettiği bu ürünler, oyundan alınan zevkin de katlanmasına yardımcı olur.

Farklı markalar tarafından üretilen 27 inç monitörler, yaşamın neredeyse her alanında kullanılmaktadır. Özellikle kıvrımlı modelleri de olan bu ürünler, hem tasarımcıların hem de oyunseverlerin gözdesidir.

24 İnç Monitör

Günümüzde kullanımı son derece yaygın olan bu ürünler, genelde evlerde kullanılmaktadır. 27 inç modeller kadar olmasa da dev ekranlara sahip olan 24 inç monitörler, farklı Hz ve işlemci hızları ile piyasaya sürülmektedir. Oyunseverlerin sıklıkla satın aldığı bu ürünler genel olarak 144 Hz ve 64 Hz kapasitesinde üretilmektedir.

LCD Monitör

Neredeyse her marka tarafından üretilen LCD monitörlerin, satın alma sıklığı son derece yüksektir. Günlük kullanıma son derece uygun olan bu ürünler hayatın her alanında kullanılabilmektedir. Özellikle HDMI girişi bulunan LCD monitörler, kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilir. HDMI girişli monitörler, istenilen her cihazın bu ürünlere bağlanmasına yardımcı olur. Farklı boyutlarda üretilen bu ürünler içerisinden, özellikle HD monitörler sıklıkla satın alınmaktadır.

En İyi Monitör Markaları Hangileridir?

Kaliteli hizmet anlayışı ile müşterilerinin hayatını kolaylaştıran Avansas, en iyi monitör markalarının satışını çatısı altından gerçekleştirmektedir. Bilgisayar kullanırken hayati bir öneme sahip olan bu ürünleri, Avansas üzerinden kolaylıkla sipariş edebilirsiniz.

LG Monitör

LG monitör, günlük kullanım amacıyla sıklıkla satın alınmaktadır. Teknoloji aletleri üretiminde yılların uzmanlığına sahip olan marka, farklı boyutlarda birçok ürününü piyasaya sürmektedir.

Philips Monitör

Birçok farklı özellikte ürünleri piyasaya süren markanın kullanıcı memnuniyeti oldukça yüksektir. Kurulduğu günden beri teknoloji pazarının farklı dallarında faaliyet gösteren marka, her türlü ihtiyacın karşılanmasında müşterilerine yardımcı olmaktadır. Philips monitörler sayesinde hayatınız büyük oranda kolaylaşacak!

Viewsonic Monitör

Özellikle oyuncu monitörleri üreten marka, pek çok farklı boyuttaki ürünleri piyasaya sunmaktadır. Görüntü ve Hz kalitesi yüksek olan Viewsonic monitörleri, oyunseverlerin gözdesi halindedir.

Asus Monitör

Bilgisayar üretimi alanında uzmanlığa sahip olan marka, yüksek işlemci hızı ve SSD kapasitesi nedeniyle birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. Hem iş yerlerinde hem de ofislerde sıklıkla tercih edilen Asus monitörlerini hemen Avansas üzerinden satın alabilirsiniz!

Ucuz Monitör Modelleri Nereden Alınır?

Avansas, uygun fiyatlı ürünlerin kalite ile buluştuğu bir çatıdır. Müşterilerine daima kaliteli hizmet anlayışını sunan Avansas, iş yerinizdeki ve evinizdeki tüm ihtiyaçlarınıza hızlıca yanıt bulabileceğiniz bir platformdur.

Marka çatısı altında güvenilir ürünlere yer veren Avansas, tüm bilgisayar parçası alımlarınızda daima yanınızdadır. Ofislerde, kaliteli monitörlere daha fazla ihtiyaç duyulur. Satın alınan ürünlerin uygun fiyatlı olması, iş yeri sahiplerinin hayatını büyük ölçüde kolaylaştırır. Toplu ve tekli alımlarda, müşterilerine kredi kartına taksit avantajı sunan Avansas, bütçenizi korumanız için de sizlere yardım etmektedir.

Avansas’ın Sattığı Monitör Modelleri Kaliteli ve Güvenilir mi?

Monitörler, uzun süreli kullanım için satın alınan ürünlerdir; bu nedenle de satın alınan ürünlerin kaliteli bir yapıda olması son derece önemlidir. Kaliteli olmayan ürünler, sahiplerini büyük masraflar ile karşı karşıya bırakırlar.

Bu ürünleri satın alınırken güvenilir markalar arasından tercih yapılması gerekir. Satın alacağınız ürünün kalitesi, hayatınızın büyük oranda kolaylaşmasına katkı sağlayacaktır.

Avansas, müşterilerini kaliteli ürünlerle buluşturmayı misyon edinmiş bir markadır. Avansas üzerinden yapacağınız tüm alışverişler, markanın güvencesi altındadır.

Avansas üzerinden satın alacağınız tüm ürünler, kaliteli ve güvenilirdir. Hayatınızın kolaylaşmasını ve işlerinizin hızlanmasını sağlayacak olan monitörleri avansas.com üzerinden hemen satın alabilirsiniz.

Güvenilir markaların buluştuğu bir çatı olan Avansas, hayatınızın her alanında ihtiyacınız olacak ürünleri kaliteli hizmet anlayışı ile sizlere sunmaktadır. Kaliteli ürünleri uygun fiyat avantajıyla satın almak isterseniz, hemen şimdi sipariş verebilirsiniz!

Monitör Fiyatları Ne Kadardır?

Avansas, uygun fiyatlı ürünlerin buluşma noktasıdır. Avansas üzerinden satın alacağınız her ürün, hem fiyatı hem de kalitesi ile sizleri memnun etmeyi başaracaktır. Bilgisayar monitör fiyatları hakkında net bir rakam verilmesi mümkün değildir; çünkü ürünlerin ücretleri birçok etkene bağlı olarak farklılık göstermektedir.

  • Satın alacağınız ürünün ebatları
  • Ürünün markası
  • Ürünün nerede üretilmiş olduğu
  • Yedek parça tedarikinin kolay olup olmadığı
  • Ekran özellikleri

Monitör fiyatlarını etkileyen unsurların başında gelir. Avansas, kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla müşterilerine sunmaktadır. Avansas’ın “fiyata göre sırala” özelliğini kullanarak bütçenize en uygun ürünleri kolaylıkla satın alabilir ve ucuz monitör ihtiyacınızı hızlıca giderebilirsiniz.