Karıştırıcılar

Toplam 11 sonuç

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Tahta Karıştırıcı – Plastik Karıştırıcı

İşyeri mutfaklarında kullan at ürünlerin kullanılması tüm çalışanların sağlığını korumak adına önemli bir husustur. Su tüketimi başta olmak üzere çay ve kahve gibi tüm sıvı tüketimlerinde tek kullanımlık olan ürünlerin tercih edilmesi önerilir. Bu sayede hastalıklara neden olan bakteri ve virüslerin bulaşması önlenir ve koruyucu bir tedbir amacıyla kullanılan ürünlerin tamamı kişisel özel bir form kazanır.

Tüm işyerlerinde ihtiyaç duyulan ürünlerden biri de karıştırıcı olmaktadır. İşyerlerinde ve ofislerde her zaman hijyenik açıdan da temiz bir çay kaşığı bulmakta güçlük çekilebilir. Bu nedenle kullan at bardaklar ile birlikte kullan at karıştırıcılar tercih edilir. Hem ahşap hem de plastik malzemelerden imal edilebilen karıştırıcılar tek kullanımlık olduğundan bakteri ve virüslerin bulaşmasını da engeller. Ofislerde çay ve kahvenin en sık tüketilen iki içecek olduğu da düşünülecek olursa ofislerde karıştırıcının ne kadar önemli olduğu daha net anlaşılabilir.

Karıştırıcı İçeceğin Tadını Değiştirir mi?

Özellikle sıcak içeceklere eklenen şeker, tatlandırıcı, süt ya da aroma gibi ek gıdaların içeceğe karıştırılması için kullanılır. İdeal uzunlukta olduğundan pratik bir kullanım sunan ürünler gıdaya uygun malzemeler kullanılarak üretilmiştir. Bu nedenle kullan at karıştırıcı çeşitleri içeceğinizin tadında ve lezzetinde herhangi bir değişikliğe asla neden olmaz. Güvenle kullanılabilir. İşyerlerinde tahta karıştırıcı gibi ürünlere her daim ihtiyaç olur. Çalışma alanlarının en sık kullanılan ürünleri arasında yer aldığından düzenli olarak tedarik gerekmektedir. Karıştırıcı ihtiyacı için market ya da mağaza gezmeniz gerekmez. Avansas.com dan online olarak hemen sipariş verebilirsiniz. Üstelik karıştırıcılar 500’lük ya da 1.000’lik paketler halinde satıldığı için karıştırıcı ihtiyaçlarınızı da uzun süreliğine karşılayacaktır.

Kullan At Ürünlerde Cazip Fiyat İçin Avansas.com

Ofisinizin ve işyerinizin tüm ihtiyaçlarını uygun fiyatlar eşliğinde karşılamanızı sağlayan Avansas.com karıştırıcı ihtiyaçlarınızda da rekabetçi fiyat politikası uygulamaktadır. Uygun fiyatlar, kargo fırsatları, hızlı teslimat ve cazip ödeme kolaylıkları eşliğinde kaliteli ürünleri satın alabilir ve keyifli bir alışveriş yapabilirsiniz.

Karıştırıcılar genellikle karton ( kağıt ) bardaklar ile birlikte tercih edilmektedir. İkisinin de kullanımda sağladığı pratiklik ofisler için onları vazgeçilmez hale getirmektedir. Kullan at bardakların olduğu yerde kağıt ya da plastik karıştırıcının olmamasını asla düşünemeyiz. Bunun farkında olan markamız Avansas, sizler için hem kağıt bardak hem de tahta ya da plastik karıştırıcı satışını gerçekleştirmektedir.

Uygun fiyat politikası ile birlikte kaliteyi her zaman birinci planda tutan Avansas Kalmia, Propack, Burpak, Aymet ve diğer birçok özel markanın tahta ve plastik karıştırıcılarını sizlere sunmaktadır.