Tanıtım Klasörleri

Toplam 15 sonuç

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Tanıtım Klasörleri

Kurumsal hayatta rakip firmalara ya da müşterilere yapılan sunumların önemi büyüktür. Tanıtım sunumları hem pazarlama hem reklam açısından şirketlere büyük avantaj sağlar. Bu nedenle firmalar sunumlarında kullandıkları dökümanlar için üstün kaliteli dosyalar tercih ederek daha şık bir görünüm kazanmayı amaçlar. Tanıtım klasörleri sunumlara sadece şıklık değil aynı zamanda düzenli ve özenli bir görünüm de katar.

Farklı çeşitleri bulunan tanıtım klasörü seçenekleri arasından sizin için en doğrusunu bulmak adına web sitemizdeki detaylı ürün açıklamalarını ve ürün görsellerini inceleyebilirisiniz. Yazımızın devamında tanıtım klasörü çeşitleri ve özellikleri ile ilgili ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz.

Tanıtım Klasörü Çeşitleri Nelerdir?

Tanıtım klasörü, göre çok çeşitli tarzlarda üretilebilen ürünlerdir. En yaygın tercih edilen çeşitleri; halkalı, cepli ve cepsiz modellerdir.

Halkalı modeller sayfalar arası geçiş yapmayı kolaylaştırma amacıyla üretilir. Özellikle çok sayıda belge içeren dosyalar için idealdir. Halkalı yapısı sayesinde sayfalar arasında ilerlerken herhangi bir yığılma olmasını engeller. Her sayfa rahatlıkla çevrilebilir. Sayfaların belirli kısımlarının görülememesi gibi sorunların oluşmasını engeller.

Halkalı klasörler de kendi içlerinde halka sayısına göre çeşitlenir. Sahip olduğu halka sayısı arttıkça ürünün kağıt kapasitesi ve sırt genişliği de artar. Bu sayede yüksek miktarda doküman içeren dosyalar daha rahatlıkla klasöre yerleştirilip kullanılabilir. Sırt genişliği sayesinde ayrıntılı etiketleme yapılabilir.

Cepli klasörler, ürünün tek ya da her iki kapağında ilave bölmelerin yer aldığı modeldir. Bu ilave alanlara kartvizitler, notlar, kalem ya da USB gibi malzemeler yerleştirilebilir. Bu sayede doğrudan klasör içindeki belgeler ile ilgili olmayan ancak yine de ihtiyaç duyulan eşyalara da kolayca erişim sağlanabilir.

Cepsiz klasörler ise en temel modeldir. Standart iki kapaklı dosya, belgeleri organize etmek ve kolayca ulaşabilmek için gereken temel özelliklere sahiptir.

Modellerinin yanı sıra tanıtım klasörleri boyutlarına göre de çeşitlenebilir. Standart tanıtım dosyaları A4 kağıt boyutuna göre üretilir. Farklı ihtiyaçlar göz önüne alınarak A3 ya da A5 kağıt boyutları için uygun ürünler de vardır.

Yine ihtiyaca yönelik olarak yatay yönlü klasörler de üretilir. Bu ürünler yatay basılan belgelerin yerleştirilmesi için özel olarak tasarlanır. Bu sayede belgelerin incelenmesi için dosyanın çevrilmesine gerek kalmaz.

Tanıtım klasörü söz konusu olduğunda her ihtiyaca uygun bir ürün kolayca bulunabilir. Uygun ürünün seçilmesi ile son derece özenli ve iddialı bir tanıtım klasörü oluşturmak mümkündür.

Tanıtım Klasörleri Nerelerde Kullanılır?

Kurumsal hayatta tanıtım klasörleri farklı amaçlar doğrultusunda kullanılır. Sıklıkla rakip firmalara ya da potansiyel müşterilere sunum yapılırken tanıtım klasörü kullanmak tercih edilir. Reklam ve pazarlama gibi alanlarda ya da fiyat teklifleri gibi konularda bilgilendirme yapma amaçlarıyla da bu ürünler kullanılabilir. Tanıtım klasörü, bu amaçlarla kullanıldığında karşı tarafa düzenli bir şekilde ilgili belgelerin sunulmasını sağlar.

Halihazırda çalışılan müşterilere aynı konularda bilgilendirme yapma niyetiyle de kullanılabilir. Ayrıca firma ile iş ortakları arasında basılı şekilde bulunması gereken resmi belgelerin zarar görmeden transfer edilmesini ve saklanmasını da sağlar.

Tanıtım klasörü, şirketlerin kendi içlerinde de çeşitli şekillerde kullandıkları ürünlerdendir. Kıymetli evrakların herhangi bir bozulma olmadan muhafaza edilmesi ve arşivlenmesi için oldukça ideal bir üründür. Tüm basılı belgelerin arşivlenmesinde bu dosya klasörü rahatlıkla kullanılabilir. Doğru şekilde sıralanmış ve etiketlenmiş klasörler sayesinde ilgili belgelere ulaşmak kolaylaşır. Ayrıca bu sayede belgelerin kaybolma ya da deforme olma riski de tamamen ortadan kaldırılır.

Kurumsal iş hayatına girme niyetinde olan öğrenciler ya da iş değişikliği yapma aşamasında olan profesyoneller için de tanıtım dosyaları son derece kullanışlı ve şık ürünlerdir. Herhangi bir iş başvurusu esnasında özgeçmiş ya da varsa portfolyolar, tanıtım dosyaları aracılığıyla iletilebilir. Güzel hazırlanan bir dosya, karşı tarafın başvuru hakkında ilk izlenimi olumlu yönde etkileyebilir. İlave olarak özgeçmişin incelenmesi aşamasında da karşı tarafa büyük kolaylık sağlar. Bu sayede üzerinde emek harcandığı belli olan ve düzenli bir başvuru sunarak ilk etapta fark yaratmak mümkün olabilir.

İş hayatının yanı sıra gündelik yaşamda da saklanması gereken resmi ya da kıymetli belgeler için de tanıtım klasörü tercih edilebilir. Bu sayede belgeleri hem derli toplu hem de ilk günkü halleriyle muhafaza etmek mümkün olur.

Tanıtım Klasörlerinin Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Kullanım yeri ve amacı değişiklik gösterse de tanıtım klasörü seçimi sırasında dikkat edilmesi gereken temel özellikler sabittir. Bu özelliklere önem vererek seçim yapıldığında, ürünü uzun süre boyunca herhangi olumsuz bir deneyim yaşamadan kullanmak mümkündür.

  • Klasör ölçüleri seçim esnasında ilk dikkat edilmesi gereken özelliktir. Kullanılması planlanan kağıt boyutuna uygun seçimler yapılmalıdır. Bu sayede hem daha verimli hem de daha şık bir kullanım elde edilir.
  • Ürün kapasitesine seçim esnasında dikkat edilmelidir. Her dosya büyüklüğüne uygun klasör mevcuttur. Doğru kapasitede klasör kullanımı hem görüntü açısından hem ekonomik açıdan verimlilik sağlar.
  • Klasörün kalitesi son derece önemlidir. Deformasyona dayanıklı kapaklar ve halka mekanizmaları, ürünlerin uzun yıllar sorunsuz kullanılmasını sağlar.
  • Kağıt sıkıştırıcı ya da cepler gibi ekstra aparatlar sayesinde kullanım kolaylığı sağlanır. Bunların yanı sıra kapakların kolay açılıp kapanması da dikkat edilmesi gereken özellikler arasındadır.
  • Klasörlerin kapaklarının dayanıklılığı içerideki belgelerin korunması için önemlidir. Bu nedenle kaliteli mukavvalardan üretilen, ilave kaplama desteği olan ürünler hem risksiz hem uzun ömürlü kullanım sunar.
  • Belgelerin tutturulduğu mekanizmaların kalitesi hem belgelerin kendisi hem de ürünün kullanım ömrü için dikkat edilmesi gereken özelliklerden birisidir. Tanıtım klasörünün içerisinde yer alan çelik mekanizmalar, ürünün kapasitesine uygun olmalıdır. Aksi takdirde aşırı yükten hem mekanizma hem belgeler zarar görebilir.
  • Yatay belgelerin sık kullanıldığı iş alanları için klasör seçimi yaparken yatay yönlü klasörlerin tercih edilmesi gerekir. Bu sayede hem daha verimli bir kullanım hem daha şık bir görüntü elde edilir.

İhtiyaca, kullanım yerine ve şekline göre çeşitlenen tanıtım klasörleri doğru seçildiğinde kullanıcıya çok sayıda avantaj sağlar. Avansas dosya seçenekleri arasından seçiminizi yapabilir ve tanıtım klasörünün sunduğu avantajlardan kısa süre içerisinde faydalanmaya başlayabilirsiniz.

Tanıtım Klasörlerinin Fiyatları Nelerdir?

Kurumsal iş hayatı içerisinde yer alan firmaların alışveriş adresi olan Avansas, TOBB Güven Damgası ile kullanıcılarına hizmet verir. Sayfamızda yer alan tanıtım klasörleri içerisinde her ihtiyaca yönelik uygun ürün mevcuttur. Seçiminizi yaparken klasör fiyatları ve özellikleri hakkında detaylı bilgiler edinebilirsiniz. Size uygun olan tanıtım klasörünü istediğiniz gün ve saatte kolayca satın alabilirsiniz.

Yüksek kaliteli ürünlerin tamamı, uygun koşullarda muhafaza edilir. Depolama ya da sevkiyat esnasında hiçbir deformasyon riski ile karşılamazlar. Profesyonel sevkiyat güvencesi ile satın aldığınız ürünler, kısa süre içerisinde adresinize teslim edilir. Çalışma alanlarında şıklık ve düzen sunan tanıtım klasörlerinin sunduğu avantajlara Avansas sayesinde uygun fiyat seçenekleri dahilinde rahatlıkla sahip olabilirsiniz.

"