Tahta Silgisi

Toplam 4 sonuç

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Tahta silgileri ağırlıklı olarak okullarda kullanılsa da ofis ortamlarında bulunan beyaz tahtaları temizlemek için de kullanılan kırtasiye malzemelerinden biridir. Tüm kullanıcılarına hitap edecek şekilde üretilen tahta silgileri farklı renk ve şekil çeşitliliğine sahiptir. Tebeşir veya marker kalemler kullanılarak tahtaya yazılan yazıları temizlemek amacı ile üretilen tahta silgileri, küçük boyutları sayesinde kolay taşınabilme özelliğine sahiptir. Her gün hijyenik tahtalar kullanarak sağlıklı bir ortamda bulunmak isteyen öğrenci ve çalışanlar yüksek kalitedeki tahta silgilerini tercih ediyor.

Maksimum Kalite ile Kusursuz Temizlik

Eğitim kurumlarında ve iş yerlerinde en çok kullanılan malzemelerin başında yazı tahtası gelmektedir. Bu nedenle tahtaların sık sık temizlenmesi ve tekrar kullanıma hazır hale gelmesi gerekir. Tam da bu noktada yüksek kalitedeki tahta silgilerinin tercih edilmesi silme işleminden maksimum verim elde edilmesini sağlar. Tahtalara yazı yazarken hangi malzeme kullanılmış olursa olsun tahtaların iz bırakmadan temizlenmesi önemlidir. Bu nedenle tahta silgilerinin alt zemininde kaliteli keçe kullanılması, silginin tahtanın tüm yüzeyini kısa sürede mükemmel temizlemesini sağlar. Geniş renk ve form seçeneğine sahip tahta silginizi kaliteli ve güvenilir alışverişin adresi Avansas’tan hemen seçerek tek tıkla sipariş verebilirsiniz!

Plastik Gövdeli Modern Tasarım

Tahta silgilerinin gövde kısmı plastikten üretilmektedir. Tahta silgilerinin her yaş grubundaki öğrenciler kullanacağı için tahta silgilerinin öğrencilerin rahatça kavrayabileceği forma ve hareket ettirebileceği ağırlığa sahip olması gerekir. Tahta silgilerinin gövdesi kaliteli plastik kullanılarak üretildiği için düşmelere karşı dayanıklıdır. Tahta silgisi darbe alsa bile kolay kolay kırılmaz ve çizilmez. Bu sayede uzun süre kullanım için ideal bir üründür. Ayrıca birçok rengi bulunan tahta silgileri çocukların derse katılmaları için gereken motivasyonu da çocuklara sağlar. Sevdiği renge sahip tahta silgilerini kullanmak isteyen çocuklar derse daha istekli katılarak tahta silgisini kullanmak ister.

Tahta Silgileri Ergonomik midir?

Okul ve iş ortamları insanların toplu olarak bulundukları yerlerdir dolayısı ile bu ortamların hijyenik olması sağlık açısından önemlidir. Özellikle okullarda sınıf mevcutlarının sayıca fazla olması sınıfta bulunan tek bir silgiye birçok öğrencinin temas etmesinden dolayı ortamın hijyenikliğini kaybetmesine neden olabilir. Ayrıca tahta silgileri öğrencilerin çantalarında veya dolap çekmecelerinde kolayca taşınabilmesi yönüyle ergonomik bir üründür. Siz de kırtasiye ve ofis malzemeleri üretiminde öncü markalardan olan Yıldızlar, Panda Pan ve Brons’un tahta silgilerini tercih ederek hijyenik bir ortam oluşturabilirsiniz.

Tahta Silgilerinin Temizliği Nasıl Olmalıdır?

İster tebeşirli isterse beyaz tahta olsun her ikisinde de tahta silgileri bir süre sonra kirlenerek hijyenikliğini kaybeder. Bu nokta da akıllara ilk gelen soru tahta silgilerinin nasıl temizleneceğidir. Tahta silgileri uzun süre kullanıldığında üzerinde tebeşir tozu ya da mürekkep birikir. Bu nedenle sertleşen ve çevreye kötü bir koku yaymaya başlayan tahta silgilerinin temizliği önemli bir hal alır. Tahta silgileri deterjanlı su ve nemli bir bezle kolayca temizlenebilme özelliğine sahiptir. Böylece tahta silgileri temiz bir şekilde tekrar tekrar gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Eğitim kurumları ve ofisler için oldukça kullanışlı olan tahta silgileri, kaliteli malzemelerden üretilen modern yapıları ile hem görsel hem de işlevsel anlamda nitelikli ürünlerdir. Uzun ömürlü ve hijyenik tahta silgilerini Avansas.com’un uygun fiyat seçenekleri ile satın alabilirsiniz!