El Aletleri

Toplam 20 sonuç

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

El Aletleri Nelerdir?

El aletleri hem evlerde hem iş yerlerinde sıklıkla kullanılan eşyalardır. Tornavida, matkap, silikon tabancası gibi pratik tamir işlemleri için kullanılan bu aletler ile iş yerinizde meydana gelen sorunlara kolaylıkla çözüm bulabilirsiniz. Bu sayede dışarıdan bir usta çağırmanıza gerek kalmadan, kendi işinizi kendiniz hallederek maliyetlerinizi azaltırsınız.

Küçük el aletleri içerisinde en çok kullanılan tornavidalardır. Tornavida, vidaların gevşetilmesi ve takılması için kullanılır. Elektronik eşyaların ya da diğer eşyaların vidalarının gevşemesi halinde çalışmalarında sorunlar meydana gelebilir. Bu nedenle, tornavida yardımıyla sıkıştırılması gerekir. Tornavidalar, farklı boyutlarda ve uçlara sahiptir. Farklı vidalar için farklı tornavidalar kullanılır. Bazı tornavidalar düz uçlu iken bazıları ise yıldız uçlu olarak üretilir. Elektrikli aletler için kullanılan tornavidalar, kontrol kalemi olarak adlandırılır.

El aletleri çeşitleri arasında yer alan bir diğer ürün ise alyandır. Alyan, tornavida benzeri bir göreve sahiptir ve vidaların döndürülmesini sağlar. Ayrıca tornavida gibi farklı boyutlarda üretilir.

Tamir işlerinin daha hızlı yapılabilmesi için kullanılan aletlerden biri de matkaptır. Matkap, vidaların hızlı bir şekilde takılmasını sağlayan bir alettir. Çivi ve vidalar duvarlara çerçeve, pano, tahta gibi ürünlerin asılmasını sağlar. Eğer çok sık çivi ya da vida çakma işlemi yapmıyorsanız, matkap almanıza gerek yoktur. Bunun yerine kaliteli bir çekiç de kullanabilirsiniz.

Banyo, tuvalet ve mutfaklarda sıklıkla kullanılan ürünlerden biri olan silikonlar, lavabo kenarlarında ve tezgah aralarında su sızıntısını önlemek ve montaj için kullanılır. Silikonun kolayca kullanılabilmesi için silikon makinelerinden yararlanılır.

El aletleri nelerdir deyince ilk akla gelenlerden biri de yük taşımak için kullanılan aletlerdir. Eğer yük taşımacılığı yapılıyorsa, yüklerin daha pratik bir şekilde taşınması için tekerlekli aletler kullanılır.

Tüm bu sıralanan aletlerin yanında çok sayıda ürün daha sayılabilir. Ofis gibi küçük yerlerde temel işlemler için ufak tefek aletlerin bulundurulması yeterlidir. Fakat daha büyük yerlerde marangoz el aletleri bulundurulmalıdır.

El Aletleri ile Neler Yapılabilir?

Kullanılan el aletlerine göre yapılabilecek işler farklılaşır. Genel olarak el aletlerinin kullanım alanları şu şekilde sıralanabilir:

  • Dekoratif objelerin duvarlara monte edilmesi,
  • Açılan silikonların yenilenmesi,
  • Tuvalet ve banyolarda bulunan bataryaların yenilenmesi,
  • Masa, kitaplık, raf gibi demonte olarak satın alınan ürünlerin montajının yapılması,
  • Sökülen dolap kapaklarının yerine takılması.

Bu gibi ufak tefek işler için el aletlerinin iş yerlerinde bulundurulması şarttır. El aletlerinin kullanılması sırasında dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Elektrikli bir alet üzerinde bir tamir işlemi yapılacaksa elektriğin muhakkak kesilmesi gerekir. Eğer yaralanma riski varsa, ellerde metal örgü eldiven ya da kalın kaplamalı eldivenler kullanılmalıdır.

Delici aletlerle çalışırken duvardan çıkan toz, solunum yollarına zarar verebilir. Bu nedenle tozdan korunmak için maske kullanılmalıdır. Ayrıca, parçaların göze kaçmasını engellemek için koruyucu gözlük kullanımı da son derece önemlidir.

El aletleriyle yapılan büyük çaplı işlerde raf, kapak, cam ya da herhangi bir parça düşme riskine karşı etrafa gerekli uyarı levhalarının konulması ve işaretlemelerin yapılması gerekir. Yapılan işler sırasında elektrik tesisatına zarar verilmemesi için kabloların geçtiği yerlere çivi, vida benzeri maddelerle delme işlemi yapılmamalıdır. Çok ince duvarlarda yapılan delme işlemleri, çatlaklara yol açabilir. Bu nedenle çerçeve ve panolar için kalın duvarlar tercih edilmelidir.

El Aleti Çantasında Bulunması Gereken Küçük El Aletleri Nelerdir?

El aleti çantasında; tornavida, çekiç, İngiliz anahtarı, maket bıçağı, vida ve dübel gibi malzemeler bulundurulmalıdır. Bu eşyaları işyerinizin çalıştığı sektöre göre çeşitlendirebilirsiniz. En sık karşılaştığınız durumlara uygun olan el aletlerini çantanızda bulundurmanızda fayda vardır.

Marangoz el aletleri ihtiyacı olanların alet çantasında ise çok daha fazla ürünün yer alması gerekir. Zımpara, testere, gönye, matkap ve freze gibi çeşitli aletler, marangozhanelerde ve ahşap üretimi yapılan yerlerde bulundurulur. Büyük ölçekli atölyelerde ise tezgah üstü büyük makinelerle kesim ve montaj işlemleri daha hızlı şekilde yapılır.

El Aletleri Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

El aletleri satın alırken dikkat edilmesi gerekenlerin başında aletlerin kaliteli yapıda olması gelir. Kalitesiz yapıda olan ürünler, kolay şekilde kırılarak kullanılamaz hale gelebilir. Bunun dışında ürünlerin ergonomik yapıda olmasına özen gösterilmelidir. Örneğin, tornavidaların elinizden kaymaması ve eliniz ile kolay kavrayabileceğiniz bir yapıda olması gerekir.

Bu ürünlerin ergonomik yapıda olması, iş sağlığı ve iş güvenliği açısından son derece önemlidir. Ergonomik yapıda olmayan ürünler, ciddi yaralanmalara yol açabilir.

El aletleri, hırdavat çeşitleri arasında en çok satın alınan ürünlerin başında yer alır. Bu nedenle çok sayıda markaya ait hırdavat el aletleri vardır. Bu markaların arasından standartlara uygun ve sağlığa zararlı boya maddesi içermeyen yapıda olanlar tercih edilmelidir.

Kaliteli ve Dayanıklı El Aletleri Seti Nereden Satın Alınır?

Sayfamızda yer alan ve el aletleri seti olarak satılan ürünler, sizlere son dereceli kaliteli bir yapıda sunulur. Avansas güvencesiyle size sunulan ürünler ergonomik ve dayanıklıdır. Satın alma işlemleriniz sırasında herhangi bir sorun yaşamamanız için en güvenilir sistemlerle gereken koruma sağlanır. Ayrıca hızlı teslimat avantajıyla kaliteye daha kolay ulaşabilirsiniz.

Avansas’ta Bulunan El Aletleri Çeşitleri Nelerdir?

Avansas’ta çok sayıda el aleti satışa sunulur. Elektrikli el aletleri ihtiyacı olanlar için matkap ve dezenfektan makineleri, uygun fiyatlarla sayfamızda yer alır. Matkaplar ergonomik ve şık bir tasarıma sahiptir. Dezenfektan makineleri ise 5 litrelik geniş hacimleriyle kısa sürede çok sayıda yüzeyi dezenfekte etmenizi sağlar.

İş yerlerinde sık yapılan işlerden biri ise ölçüm yapmaktır. Ölçüm işlerinde kullanmanız için pratik kullanım olanağı sunan metre modelleri, size zamandan tasarruf sağlar. Bu sayede hızlı bir şekilde ölçü alarak tamirat işlemlerine başlayabilirsiniz.

Sayfamızda yer alan tornavida, alyan, silikon gibi ürünler sık ihtiyaç duyulan yapıda olduğu için çoklu paketler halinde de satılır. Farklı büyüklüklere sahip tornavida ve alyanlar ile kolay şekilde vidalama işlemleri gerçekleştirilebilir. Çekiç kullanımını pratik hale getirmek için size sunduğumuz ürünlerle, zorlanmadan çivi çakma işlerini halledebilirsiniz.

Tamir işleri sırasında kabloları birleştirmeniz gerekebilir. Bunun için tamir bandı kullanabileceğiniz gibi lehim makinesi kullanarak da parçaları birleştirme işlemi yapabilirsiniz.

Uzun süreli kullanım sonucu kapılarda, masalarda ve sandalyelerde gıcırdama meydana gelebilir. Belirli aralıklarla yağlama işlemi yaparak, bu rahatsız edici sesten kurtulmanız mümkündür. El aletleri arasında size sunduğumuz yağdanlık, yağlamanız gereken yerlerde size kolaylık sağlar.

Silikonlama işleri için ise kaliteli bir silikon tabancasına ihtiyacınız vardır. Hızlı bir şekilde birçok yüzeyin silikonla kapatılmasını sağlayan bu makineler, son derece kullanışlıdır. Bu sayede, kullanım esnasında herhangi bir ustalık gerektirmez.

Sayfamızda yer alan tüm ürünler, stoklarımızda uygun saklama koşullarında tutulur. Böylelikle, saklama süresi boyunca ürünlerde herhangi bir arıza meydana gelmez. Tüm ürünlerimiz, size sorunsuz bir şekilde çalışır vaziyette teslim edilir.

El Aletleri Fiyatları Ne Kadardır?

El aletleri fiyatları, Avansas’ta her zaman en uygun seviyededir. Ürünün çeşidine, modeline ve özelliklerine göre fiyatı farklılaşır. Set halinde satılan paketler, daha yüksek fiyatlıdır. Fakat tekli satılan ürünlerin fiyatları daha uygundur.

Size sunduğumuz uygun fiyatlar sayesinde toptan alışveriş yapma fırsatınız vardır. Bu sayede el aletleri maliyetlerinizden tasarruf sağlayabilirsiniz.