Küp Şekerler

Toplam 17 sonuç

 

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Küp Şekerler

En İyi Küp Şeker Markaları Hangileridir?

Türkiye, çay tüketiminin en fazla olduğu ülkelerden biridir. Çay dendiğinde aklımıza gelen ilk ürünlerden biri ise şekerdir. Bir şeker çeşidi olarak küp şeker, toz şekerlerin belli kalıplar içerisine sıkıştırılarak şekil alması ile oluşur. Kullanım pratikliği sayesinde çayın yanında kullanılan en yaygın şeker çeşididir. Küp şekerler sadece çay için değil birçok farklı yiyecek ve içecek için de kullanabilir. Şekerli meşrubatları ve kahvelerinizi tatlandırmak için de küp şeker kullanabilirsiniz. Öğüterek toz şeker haline getirip kullanmak da mümkündür.

 

En çok tercih edilen ve bilinen küp şeker markaları: Avansas küp şeker, Bal Küpü küp şeker ve Irmak küp şeker markalarıdır. Toz şeker olarak; Bal Küpü toz şekerleri ve Bal Küpü toz şeker 5 kg paketlerinin kullanımı oldukça yaygındır.

 

En iyi küp şeker markası arayışınız için üretilen Avansas küp şeker, kalitesiyle ön plana çıkan küp şeker markalarından biridir. Ürün, %100 doğal şeker pancarından elde edilmiştir.

İçeriğinde tatlandırıcı bulunmaz. Sadece şeker pancarı ve arıtılmış sudan oluşur. Çayınızın, diğer yiyecek ve içeceklerinizin mükemmel derecede tatlanmasını sağlar. Üretim ve paketleme işlemleri el değmeden, hijyenik ortamlarda sağlanmaktadır.

 

Küp şekerler, uygun fiyatlar ve üstün Avansas kalitesiyle hizmetinizdedir. Eğer küp şeker yerine tatlandırıcı tercih ederseniz birçok çeşit tatlandırıcı markasına yine Avansas sayesinde ulaşabilirsiniz.

Küp Şeker Paketlerinde Kaç Adet Şeker Bulunur?

Günümüzde evlerde, iş yerlerinde, kafelerde, halka açık işletmelerde ve benzeri pek çok alanda kahve ve çay tüketimi oldukça yaygındır. Bu nedenle küp şeker kullanım oranı oldukça yüksektir. Ofisler, iş yerleri ve halka açık işletmeler oldukça kalabalık ve kahve, çay, meşrubat tüketim miktarı yüksek olan yerlerdir.

 

Küp şekerlerin farklı büyüklüklerde ambalajları bulunmaktadır. Küp şekerler üretilirken, ambalajların ağırlıkları ve içerisindeki şeker adetleri farklı ortamlara ve kullanım alanlarına yönelik çeşitlilik göstermektedir.

 

Kalabalık yerlerde kullanılmak üzere 5 kilogramlık paketlerin tercih edilmesi uygun olacaktır. 5 kilogramlık paketler içerisinde 1800 adet şeker bulunmaktadır. Ürün, tekli sargılı üretilmektedir ve el değmeden tüketileceği için oldukça hijyenik kullanım sağlar. Bu durum kalabalık yerlerde tüketici memnuniyetini artıracaktır. Ayrıca, 1 kilogramlık avantajlı paketler de mevcuttur. Bu paketlerde 360 adet küp şeker bulunmaktadır. Kullanım durumuna göre evlerde ve yine iş yerlerinde tercih edilebilir.

Küp Şeker Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Türkiye’de çok fazla şeker markası mevcuttur. Bu şeker markaları birbiriyle rekabet halindelerdir. Müşteriler kaliteli şekeri seçerken bir hayli zorlanmaktadırlar. Bir şekerin kalitesinin iyi olabilmesinin ilk koşulu içeriğidir. Şeker satın alırken ambalaj üzerinde %100 doğal şeker pancarı ibaresinin bulunmasına özellikle dikkat edilmelidir.

 

Bunun yanında küp şeker üretiminde kullanılan katkı maddeleri şekerin erimemesine neden olabilmektedir. Bazı küp şekerler %100 doğal şeker pancarından üretilmemiştir. Bunun sonucu olarak kullanılan şekerlerin tatlandırma oranı bir hayli düşüktür ve hatta tat vermemesi söz konusu olmaktadır.

 

En iyi şeker markalarından birisi olan Avansas küp şekerlerinde %100 doğal şeker pancarı kullanılmaktadır. Avansas küp şekerlerinin üretiminde sadece şeker pancarı ve küp şekerin dağılmasını önlemek üzere saf su bulunmaktadır. Ekstra olarak koruyucu katkı maddesi içermemektedir. Bu yüzden şekeriniz içeceğinizin içerisinde rahatça çözünür, köpük oluşturmaz.

 

Kaliteli küp şekerler parlak beyaz renktedir ve tanelerine bakılınca kristal olarak görünür. Tek renktirler, üzerinde herhangi bir leke bulundurmazlar. Küp şekerlerimizin boyutları standart ve her pakette sabittir. Avansas küp şekeri, tüm avantajlarına rağmen piyasadaki diğer şeker firmalarından daha uygun, cazip ve ekonomiktir.

 

Tüketici odaklı bir firma olarak üretimden tüketime tamamen müşteri memnuniyetini ön planda tutarak ilerlemekte ve uygun fiyatlarla her bütçeye uygun ürünleri sizlere ulaştırmayı amaçlamaktayız. Ek olarak küp şekerin kalitesinin yanı sıra ambalaj ve paketleme kalitesinin de ön planda olması gerektiğinin altını çizmek isteriz.

Avansas’ta Satılan Küp Şeker Çeşitleri Nelerdir?

İhtiyacımıza ve zevkimize uygun birçok şeker çeşidi bulunmaktadır. Kullanım alanlarına göre ya da ihtiyaca göre alınan şekerlerin seçimi bazen zor olabilir. Avansas’ta satılan küp şeker çeşitleri hakkındaki bilgileri yazımızın devamında okuyabilir, tüm şeker çeşit ve içerikleri hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu sayede size en uygun çeşidi belirleyebilirsiniz.

Esmer Küp Şeker

Esmer şeker, yakın zamanda popüler olmuş bir şeker çeşididir. Kahverengi şeker olarak da bilinir. Esmer şeker, şeker kamışının ön işlemden geçmesi ve saflığa ulaşması ile elde edilen maddeye beyaz şeker ilave edilmesiyle oluşmaktadır. Bu şeker renginin kahverengi olmasının sebebi içerisindeki melas miktarıdır. Melas miktarı arttıkça şekerin rengi koyulaşır. İçerisindeki maddeler sebebiyle şekerin topaklanma ve nem tutma oranı beyaz şekere göre daha fazladır ve taneleri beyaz şekerden daha küçüktür.

 

Esmer şeker içerisinde kalsiyum, B12, potasyum, magnezyum, demir ve sodyum gibi vitaminler ve mineraller içermektedir. Bu da esmer şekerlerin en önemli özelliğidir. Uzman görüşlerine göre esmer şeker doğal içeriğinden ötürü diğer şekerlere göre daha sağlıklıdır ve kullanımı birçok hastalık için daha uygun görülmektedir.

 

Esmer toz şeker, kullanım alanları ve tercih sebepleri nedeniyle fabrikalarda ve üretim tesislerinde kalıplara dökülerek esmer küp şeker olarak da Avansas kalitesiyle sizlere sunulmaktadır.

Tek Sargılı Küp Şeker

Tek sargılı küp şeker, normal küp şekerlerin tesislerde veya üretim yerlerinde el değmeden hijyenik ortamlarda her biri ayrı ayrı sarılarak paketlenmeleri sonucunda elde edilir. Özellikle iş yerleri ve halka açık işletmelerde kullanımı oldukça yaygındır. Şekerlerin tek tek paketlenmesiyle tüketicilere hijyenik ve pratik bir kullanım sağlamaktadır.

Beyaz Küp Şeker

Beyaz toz şekerin kalıplara konularak şekil verilmesi sonucunda oluşan küp şeker çeşididir. Tek sargılı şekerden tek farkı ayrı ayrı paketlenmemesidir. Bu nedenle fiyatı daha ekonomiktir. Avansas markasının 1 kilogramlık beyaz küp şeker avantaj paketi bulunmaktadır. Tercihinize göre farklı kilo ve ambalajları mevcuttur.

Avansas’ın Sattığı Küp Şeker Çeşitleri Kaliteli Midir?

Avansas kendi şeker markası başta olmak üzere farklı marka şekerlerin satışını yapmakta ve kullanıcıya sunmaktadır. Tek sargılı şeker, esmer şeker ve beyaz şeker olmak üzere farklı şeker çeşitlerine sahiptir. Tüm bu ürünler kendi içlerinde de farklı gramaj ve kilo değerlerine ayrılarak tüketicilere geniş seçim imkânı yaratan bir yelpaze sunulur.

 

Söz konusu kalite olduğunda ise Avansas, Bal küpü ve Irmak markaları sektörün öncü firmaları olup sizlere en iyi ürünü sunmayı amaçlar. En iyi şeker markalarından birisi olan Avansas; şekerlerinin üretiminde hijyen koşullarını ön planda tutar. Avansas küp şekeri doğaldır, kimyasal katkı maddesi içermez. Çözündüğünde köpürmeyen bu ürün, kalitesiyle diğer küp şeker markalarının arasında öne çıkmaktadır.

Küp Şeker Fiyatları Ne Kadardır?

Günümüzde şeker çeşitliliği oldukça fazladır. Kullanıcılar, çeşitli kullanım alanlarına yönelik farklı biçimlerde ve gramajlarda paketlenen şekerler arasından tercih yapabilmektedir. Bu çeşitlilik sebebiyle küp şeker fiyatının bağlı olduğu pek çok parametre vardır.

 

Avansas sizlere, farklı gramaj, farklı marka ve tür toz şeker çeşitlerinin fiyatlarını bir arada inceleme imkanı sunmaktadır. Bütçe ve isteklerinizi karşılayan her türlü şeker ürününü Avansas üzerinden inceleyebilir, ihtiyacınıza yönelik ürünleri Avansas kalitesi ve güvencesiyle tercih edebilirsiniz.