Ürün Kodu: 65469
Ürün Barkodu: 8699897317180

Marka : Avansas

Product State: A0

Avansas Küp Şeker 360'lı 1 kg

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 1 kg küp şeker
  • Avantajlı fiyat
  • % 100 doğal pancar şekeri
  • 360'lı paket 
  • Avansas kalitesiyle

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Avansas Küp Şeker 360'lı 1 Kg Özellikleri
TürüKüp şeker
Adet Sayısı360 adet
MarkasıAvansas
İçeriği%100 doğal pancar şekeri
PaketKutu paket
Kg1 kg
Saklama KoşullarıKuru ve serin yerde muhafaza edilmiş.

Avansas marka küp şeker, 1 kg ağırlığındadır. 360 adet küp şekerden oluşan ürün %100 doğal pancar şekerinden üretilmiştir. Paket içerisinde bulunan şeker Avansas markasının güvencesiyle mutfaklarda yerini alıyor.

Avansas Küp Şeker Uygun Fiyatlı mıdır?

Şeker, hem yiyeceklerde hem de içeceklerde sıklıkla kullanılan bir üründür. Ofis, fabrika ve her iş alanı için gereklidir. Benzer ürünler ile kıyaslandığında ve aynı zamanda; kalite, lezzet ve kullanım kolaylığı da göz önünde tutulduğunda, Avansas küp şeker fiyatıile dikkati çekmekte ve tercih edilmektedir.Avansas küp şeker özellikleri ve sahip olduğu içeriğe göre bütçe dostu, oldukça uygun fiyatlı bir üründür.

Avansas Küp Şeker Lezzetli midir?

Avansas küp şeker lezzetli olmakla beraber .100 doğal şeker pancarından üretilmiştir. Şeker pancarı, birçok faydası ile dünyada en fazla üretilen ve tüketilen ürünlerden birisidir. Aynı zamanda Avansas küp şekerinin de ham maddesidir. Hem lezzetli, hem de çok faydalı olan şeker pancarından üretilen Avansas küp şeker ile kullandığınız şekerden doğal şeker tanı alırsınız. Şeker pancarından elde edilen toz şeker üretim aşamasında kalıpların yardımı ile küp şeklinde üretilen doğal bir üründür. Küp şekerin de tıpkı toz şekeri gibi çay şekeri olarak kullanımı sırasında, çok kolay erime ve dağılma ile  tatlandırma özelliği vardır.

Avansas Küp Şeker Kullanışlı mıdır?

Kurumsal ihtiyaçlarınıza yönelik çözümleriniz için de tercih edebileceğiniz Avansas küp şeker, evinizdeki mutfağınızda kullanıma da uygundur. Taşıma kolaylığı sağlayan şeker tipi noktasında da toz şekere göre çok daha kullanışlı olan küp şeker çanta içi, poşet içi taşımaya da uygundur. Toz şekerin aksine küp şekerdoğal özelliği gereğidökülmez, dağılmaz ve kirlenmez özelliğe sahiptir. Kahve, çay ve benzeri içeceklerin dışında birçok yemeğin ve tatlının içerisinde de kullanılan küp şeker, mutfaklarımızın vazgeçilmez tadıdır. Toz şekerin aksine saklanması kolay olan Avansas küp şeker kullanımı, konfor sağlaması nedeni ile çok fazla tercih edilmektedir. Üstelik çabuk erime özelliği sayesinde de büyük kolaylık sağlar.

Avansas Küp Şeker Gıda Güvenliğine Uygun mudur?

Avansas küp şeker gıda güvenliğine uygun olarak üretilmiştir. Ürünün ISO 9001 kalite yönetimi sertifikası mevcut olmakla birlikte, TSE Türk standartlarına uygunluk belgesi de bulunmaktadır. Gıda güvenliğinin birincil önem arz ettiği günümüzde Avansas küp şeker, kurumsal ve özel kurum ve kuruluşlardan alınan güvenlik sertifikaları ile tüm gıda güvenliği standartlarına uygunluğunu da kanıtlamış bir üründür. Tüketici nezdinde gıda güvenliği hususunda kendini kanıtlamış olan Avansas küp şeker, hiçbir güvenlik kaygısı yaşamadan tüketilen bir üründür. Büyük bir güvenle tercih edebileceğiniz Avansas küp şeker, hızlı teslimat bölgesinde iseniz 1 iş gününde teslim edilir.

Avansas Küp Şeker Saklama Koşulları Günümüz Şartlarına Uygun mudur?

Avansas küp şeker ev, iş yeri ve diğer kullanım alanlarında hemen herkesin temin edebileceği imkanlara uygundur. Bozulmadan saklamak için özel bir takım koşullar oluşturulmasını gerektirmez. Nemli olmayan, kuru bir ortamda ve çok sıcak olmayan her ortamda uzun süre bozulmadan saklanma özelliğine sahiptir. Özel bir saklama koşulu içermediğinden dolayı son kullanma tarihine kadar kullanım şartı ile stoklamaya da uygundur.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Avansas Küp Şeker 360'lı 1 kg
37,90 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.