Okul Defterleri

Toplam 10 sonuç

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Okul Defterleri

Okul Defteri Çeşitleri Nelerdir?

Okul defterlerinin çeşitlerini oluşturmada birden fazla kriter kullanılabilir. Bu kriterler defterlerin kapak tipi, çizgili, çizgisiz, kareli olması, büyüklükleri, defterin birleşme şekilleri ya da kullanım amaçlarına göre gruplara ayrılabilir. Örneğin, spiralli olup olmaması bir defterin ayırt edici niteliği olabilirken A4, A3 ya da A5 boyutlarında olması da bir ayırt edici özellik olabilir.

Aynı şekilde defterler kapak yapılarına göre karton, plastik kapak, sert kapak ya da mukavva kapak şeklinde ayrılabilirler. Defterler yazının kağıtlar üzerinde kullanımlarından hemen sonra hayatımıza girmiş ve senelerdir de kesintisiz bir şekilde hayatımızdadır. Bu sebeple defterler birçok farklı amaca hizmet edecek tarzda özelleşmişlerdir.

Matematik dersi için kullanacağınız bir defterle müzik notaları yazacağınız ya da eskiz yapacağınız bir defterin özelliklerinin aynı olmasını beklenmemelidir. Bu kadar farklı tarzda defter varken sizin seçimlerinizi kolaylaştırmak amacıyla Avansas tüm defterleri uygun fiyatlarla yüksek kalitede sizlere hızlı kargo imkanıyla sunmaktadır. Mağazalarda saatler harcayarak araştıracağınız defterlere birkaç tık ile ulaşabilir ve hızlı kargo imkanıyla kapınızdan teslim alabilirsiniz.

En İyi Okul Defteri Markaları Hangileridir?

Okul defteri denildiğinde insanların gözünün önüne birçok defter görseli gelmektedir ancak kaliteli defter denildiğinde akla gelen marka sayısı aslında sanıldığı kadar da çok değildir. Defterler günlük kullanımda çok fazla tüketildiklerinden düşük fiyatlarla imal ederek kalitesine önem gösterilmeden üretilen defterlerin sayısı oldukça fazladır. Ancak bu tarz defterleri kullanmak hem okulda tutacağımız notların kalitesini düşürecek hem de çok çabuk yırtılarak notlarınızın kaybolmasına sebep olacaktır.

Bu sebeple defter alırken kaliteli ve bilinen markaların defterlerini almaya özen göstermeniz okul hayatınız için kritik bir öneme sahip olacaktır. Defterlerin uzun süreli kullanılabilmesi, kalem mürekkeplerini defter arkasına geçirmemesi, kolay yırtılmaması ya da eğilip bükülmemesi gibi faktörler defterlerin kalitesini belirlemektedir. Avansas sizlere yıllar boyu dayanacak kalitede defterleri çok uygun fiyatlarla sunmaktadır. En iyi okul defteri markaları:

Gıpta Okul Defteri

Gıpta okul defteri bu konuda hem Türkiye’de hem de dünyada önde gelen markalardan biridir. 1984 yılından beri Türkiye’de defter üretmekte olan Gıpta, aldığı uluslararası sertifikalarla başta Avrupa olmak üzere dünyanın dört bir yanına defter ihraç etmektedir.

Kareli defter, lise defteri ya da okul defteri seti ihtiyaçlarınızı Gıpta markasının geniş ürün yelpazesinden bir ürünü tercih ederek karşılayabilirsiniz.Okul defteri alırken Gıpta markasını tercih etmek alacağınız mantıklı kararlardan biri olacaktır.

Le Color Okul Defteri

Geniş bir ürün gamında üretimler yapmakta olan ve %100 Türk üretimi defterler üreten Le Color markası da oldukça güvenilir ve kaliteli defterler üretmektedir. Okul defteri A4 ya da okul defteri A5 boyutlarındaki defter ihtiyaçlarınızda Le Color markası sizlere çok farklı tarzlarda defterler sunmaktadır.

Keskin Color Okul Defteri

Alışveriş sepetinize atarken tereddüt etmemeniz gereken bir diğer marka da Keskin Color markasıdır. Yaklaşık 50 yıldır defter ve türevi malzemeler üreten Keskin Color özellikle pek çok tanınmış dünya markasının lisanslarını da bünyesine katarak lisanslı defterler üretmektedir. Bunun dışında günlük kullanım amaçlı kırtasiye ürünlerindeki tecrübesi ile de sizlere kolay yırtılmayan ve mürekkebi dağıtmayan kaliteli okul defterleri sunmaktadır.

Mopak Okul Defteri

Çoğu kişinin kağıt deyince aklına gelen Mopak firmasına ait defterler yılda yüzbinlerce ton kağıt ve defter üreten ve bunları tüm dünyaya ihraç eden bir firmaya yakışır kalitede defterlerdir. Bu defterleri de alırken endişe duymanıza hiç gerek yoktur.

Okul Defteri Alırken Hangi Özelliklere Dikkat Edilmelidir?

Okul defteri alırken dikkat etmeniz gereken birinci özellik kullanım amacınıza uygun defterleri alıp almadığımızdır. Özellikle sayfa sayısı ve kalitesi olarak sizin ihtiyaçlarınızı karşılamayan bir defter aldığınızda ya çok fazla sayfa boş kalarak ziyan olacak ya da defter yetmeyerek notlarınızı ikinci üçüncü defterlere taşıracaktır.

Bunun dışında defter alırken kaliteli ve sağlam defterler almaya özen göstermelisiniz. Bir okul defteri yaz kış yanınızda olmasının yanı sıra notlarınızı alıp dersi geçtikten sonra da dönüp dönüp bakılacak evladiyelik bir nesne olmalıdır. Kolay yırtılmayan, sağlam kapaklı bir defter seçmek sizin için her zaman daha sağlıklı olacaktır.

Defterler yalnızca notlarımızı aktardığımız gereçler olmaktan ziyade zamanımızı harcadığımız emeklerimizi de saklayan gereçlerdir ve tasarımları hem bizim çalışma azmimizi artırması hem de daha sonra dönüp baktığımızda mutlu etmesi açısından çok önemlidir.

Özellikle küçük çocukların okulla olan bağlarını sağlamlaştırmak amacıyla okul defterleri onların ilgisini çekecek tasarımlara sahip olmalıdır. Alacağınız defterin çizgili/ kareli olmasını belirlemelisiniz ki defteri aldıktan sonra bir hataya mahal vermeyin. Kullanım amacına göre alacağınız defterin telli ya da spiralli olması ya da olmaması bir okul defteri alırken dikkat edilecek unsurlardandır.

Spiralli defterlerin klasik defterlere göre avantajları olmasına karşın bazı dezavantajları da vardır. Örneğin, spiralli defterin sayfalarının kolay yırtılması not almak için bir avantaj iken istemsiz durumlarda sayfaların yırtılması bir dezavantajdır. Aynı şekilde ciltli defterler sayfaları daha sağlam şekilde bir arada tutarken onlarda da cildin bozulması durumunda hiçbir sayfayı bir arada tutamama sorunları ortaya çıkmaktadır. Bu sebeple ciltli ya da spiralli defter alırken sayfa kalitelerine spiralin ve cildin kalitelerine dikkat etmek gerekmektedir.

Yazı yazarken yaşanılan sorunlardan biri de sayfanın mürekkebi dağıtmasıdır. Düşük kalitede alınan kağıtlara sahip defterler bu sorunu sıklıkla size yaşatırlar ve yazılarınızın dağılmasına hatta okunamaz hale gelmesine bile sebep olabilirler bu sebeple defter alırken kağıt kalitesini de göz önünde bulundurmakta fayda var.

En Uygun Fiyatlı Okul Defterleri Nereden Tedarik Edilir?

Okul defterleri daha önce de bahsettiğimiz gibi çok çeşitli ebat, kalite ve boyutta olabilirler. Bu sebeple bir okul defteri alırken karşılaşacağınız fiyat aralığı çok geniştir. Çoğu zaman mağazalar müşteri çekebilmek amacıyla bir iki defterin fiyatını düşürür, diğer defterlerin fiyatını ise normalin üstünde artırırlar.

Bu durumda ucuz olan defteri görerek mağazaya giden kişi fiyatı normalin üstünde bir defter, versatil uçlu kalem, silgi ya da kalem ucu alarak çıkar. Aslında uygun fiyata aldığını zannettiği defterden zarar etmiştir. Bu gibi durumlarla karşılaşmamak için en kaliteli markaların en uygun fiyatlı okul defterlerini Avansas’tan yorulmadan zorlanmadan alarak hızlı teslimat ile kargonuza ulaşırsınız.      

Avansas’ta Hangi Çeşit ve Renkte Okul Defterleri Bulunmaktadır?

Avansas’ta her çeşit ve renkte defter olduğu gibi özellikle çocukların ilgisini çekebilecek lisanslı çizgi film karakterlerini barındıran defterler de vardır. Spiralli, ciltli, çizgili ve çizgisiz her türlü çeşit deftere yüksek kalitede sahip olabilmek için Avansas’a girmeniz yeterli olacaktır.

Avansas’ta Bulunan Okul Defterleri Kaliteli Midir?

Avansas içeriğinde sergilediği her üründe önce müşteri ilkesini benimsediğinden ve yalnızca kaliteli markalara ait ürünleri bulundurduğundan Avansas’tan defter alırken aklınızda endişeler olmasına hiç gerek yoktur.

Okul Defteri Fiyatları Ne Kadardır?

Okul defterlerinde bulunan çeşit ve malzeme farkından dolayı defter fiyatları çok değişkenlik gösterebilmektedir. Avansas, sizlere en uygun fiyatlarla en iyi, en kaliteli defterleri sağlamayı amaç edindiğinden fiyat aralıkları çok daha uygundur. Sizler de Avansas ile en kaliteli ürünleri en uygun fiyatlara satın alabilirsiniz.