İş Ayakkabısı

Toplam 33 sonuç

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Çalışma yaşamınızda güvenliğinizi ve konforunuzu üst düzeyde tutmak için iş ayakkabısı kullanabilirsiniz. Farklı sektörlerde çalışan işçilerin yardımına koşan ayakkabı modelleri açık ve kapalı alanlarda birçok avantaj sağlar. Kuru ya da ıslak zeminlere uyum gösterebilmenizi kolaylaştıran ve emniyetinizi sağlayan modern iş ayakkabı çeşitlerini kullanarak gün içerisinde daha rahat bir şekilde yürüyüp hareket edebilirsiniz. Ayağı destekleyen ve daha az yorulmanıza yardımcı olan ayakkabılar dış etkilere karşı dayanıklı yapılarıyla öne çıkar.

Kullanım Alanları Nelerdir?

İş ayakkabıları tesisat işlerinden tarlalara kadar son derece geniş bir kullanım alanı sunar.

  • Çelik burunlu deri iş ayakkabılarının genel kullanım alanları, İnşaat sektörü başta olmak üzere sanayi, maden, otomotiv, montaj ve benzeri sektörlerde kullanılabilir.
  • PVC Çizmeler inşaat, tarım ve sulama, gıfa sektörü, petrol istasyonları, hayvancılık, kümes hayvancılığı, avcılık, balıkçılık ve sanayi sektörlerinde kullanılabilir.

Kullanım Avantajları Nelerdir?

  • Suya dayanıklı iş ayakkabıları ve çizmeler ıslak zeminlerdeki kullanımlar için idealdir.
  • Antistatik özelliğe sahip modelleri elektrikle ilgili işlerde akımdan korunmanızı sağlar.
  • Sağlam tabanları ve korunaklı gövdeleriyle tehlikelere karşı üstün bir emniyet yaratan ayakkabılar kayma problemini önleyen kanallara sahip tabanlarıyla güvenli çalışma ortamları yaratır.
  • Çelik buruna sahip modeller ayağınızı 200 joul darbe etkisine kadar darbelerden koruyacaktır.
  • Deri iş ayakkabıları dış etkilerin yaratacağı yıpranma payına karşı oldukça dayanıklıdır. Suni deri gövdenin yarattığı esneklik, işinizi gerçekleştirirken daha özgür kalmanızı ve vücudunuzu verimli bir biçimde kullanabilmenizi sağlar.
  • Önce iş güvenliğini ön plana almanız ve bedeninizi korumanız için ideal olan çizme çeşitleri ayak bileğinizin üstünü de sararak yağmurdan korunmanızı sağlar. Bu sayede çamurlu bölgelerde yürürken, çizmenin içerisine sokacağınız paçalarla pantolonunuzu da korursunuz.
  • Çizmelerin deterjanlı sularla temizlenebilmesi kirleri kısa sürede ortadan kaldırabilmenize olanak tanır.

Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

İş ayakkabısı siparişi verirken öncelikle çalıştığınız iş alanını göz önünde bulundurup buna uygun modellere yönelmeniz gerekir. Gerekli ürünü bulduktan sonra da kusursuz bir giyim deneyimi için numarası ayak ölçünüze en uygun ayakkabıyı tercih etmeniz gerekir.

  • Bir iş ayakkabısının ayaklarınızı soğuktan ve yağışlardan koruması gerektiği için su geçirmez özelliğe sahip konforlu modellerini tercih edebilirsiniz.
  • Kaymayı önleyip zemindeki yağ ve asit gibi maddelerden korunmanızı sağlayan ürünlerle güvenli bir çalışma için gerekli ekipmanlara sahip olunur.
  • Yapı sektöründe çalışan kullanıcılar S1 P ve S3 tipindeki çelik burna sahip modelleri tercih etmelidir.
  • Islak alanlarda çalışan işçiler E S2 model ayakkabıları tercih ederek kuru kalabilir.
  • Sivri cisimlerin olduğu alanlarda mesailerini sürdüren kişiler E S3 modellerini tercih etmelidir.

İş Ayakkabısı Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

İş yerleri, çalışanların hayatlarının büyük bir kısmını geçirdikleri alanlardır. Bu alanlarda iş güvenliğini ve çalışanların konforunu sağlamak iş performansını doğrudan etkiler. Her sektör için özel olarak üretilmiş iş güvenliği malzemeleri ile çalışanlar, güven ve huzur içerisinde çalışabilirler.

İş güvenliği malzemeleri günümüzde her sektör özelinde, farklı niteliklere sahip olarak üretilmektedir. Bu nedenle, her sektörün muhakkak sahip olması gereken iş güvenliği malzemeleri birbirinden farklılık göstermektedir.

Fabrikalarda, sanayilerde, inşaatlarda ve bunlar gibi ağır işlerde çalışan personellerin muhakkak sahip olması gereken ürünler ise iş güvenliği ayakkabısı ve iş güvenliği çizmesidir. Bu ürünler, işlerinin her alanında kullandıkları hırdavat malzemeleri kadar önemlidir.

İş güvenliği ayakkabısı veya iş çizmesi satın alınırken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Bu noktalara yeteri kadar dikkat edilmezse ya alınan ürünlere boşa para harcanmış olur ya da çalışanların hayatı riske atılmış olur. İş güvenliği ayakkabılarını veya çizmelerini satın alırken dikkat edilmesi gereken noktalar hayat kurtarıcı bir öneme sahiptir.

Detaylı Risk Analizinin Yapılması

Yapılan işlerin ağırlığı sektörden sektöre değişir. Bu işlerin birbirlerinden farklı olması nedeniyle her sektörde karşı karşıya kalınan riskler de değişkenlik göstermektedir. Bu nedenle, yapılması gereken ilk iş kişilerin kendi sektörlerindeki riskleri detaylıca analiz etmesidir.

Satın alınacak olan iş ayakkabıları veya iş çizmelerinin çalışanları hangi risklerden koruması gerektiği detaylıca analiz edildikten sonra hangi ürünlerin satın alınması gerektiğine karar verilebilir.

CE Etiketinin Bulunması

CE etiketi, ürünlerin Avrupa standartlarına uyup uymadığının bir göstergesidir. Bu etikete sahip olmayan ürünler, çoğunlukla gerekli kalite standartlarına sahip değildir. Bu nedenle, satın alacağınız iş güvenliği malzemelerinin tamamında, çalışanları doğru bir şekilde korumak adına CE etiketinin olup olmadığına dikkat etmelisiniz.

Uygun Sertifikalara Sahip Olması

Her sektörün içinde barındırdığı riskler birbirinden farklı olduğu için satın alınacak olan iş güvenliği ayakkabısı ve iş güvenliği çizmelerinin, o sektörün risklerini engellediğini kanıtlayan sertifikalara sahip olması gerekir. Örneğin, kaygan zeminle sık sık karşılaşılan bir sektör için satın alınacak olan ürünlerin SRC sertifikasına sahip olması şarttır.

Standartları (Koruma Tipleri)

İş güvenliği ayakkabısı ve iş güvenliği çizmeleri için Avrupa tarafından belirlenen kalite standartları vardır. Bu standartlar; S1, S2, S3 ve S1P olarak sıralanmaktadır. Bu standartların neler olduğunun detaylıca incelenmesi ve satın alınacak ürünlere bu araştırmadan sonra karar verilmesi gerekir.

İş Ayakkabısı Kullanmanın Avantajları Nelerdir?

İş ayakkabısı ve iş çizmesi, çalışanların sağlıklarının korunmasına imkan sağlayan ürünlerdir. Rahat iş ayakkabısı ve iş çizmesi seçimi ile çalışanların hem hayatları kolaylaşır hem de iş performansları artar.

İş çizmesi ve ayakkabısı kullanımının en önemli avantajı, çalışanları iş sırasında meydana gelebilecek olan kazalara karşı korumasıdır. Öte yandan, su geçirmeyen iş çizmesi ve benzeri ürünler sayesinde çalışanların sağlıkları korunmuş olur.

Özellikle iş çizmesi ve iş ayakkabısı, darbelere karşı koruması nedeniyle sıklıkla tercih edilirler. Çelik uçlu iş çizmesi ürünleri 200 jul darbeye kadar koruma sağlar. Ağır sanayi işlerinde, bu özellik yüksek derecede koruma sunar.

Sağlam ve Kaliteli İş Güvenliği Ayakkabısı Nasıl Olmalıdır?

Sağlam ve kaliteli iş ayakkabısı, birçok özelliğe sahip olmalıdır. Sahip olduğu özellikler sayesinde çalışanların hayatına kolaylıklar sunmayı başarmalıdır. Kaliteli iş çizmesi ve ayakkabısının sahip olması gereken özellikler şu şekilde sıralanmaktadır.

  • İş çizmesi ve ayakkabısı çeşitleri kaliteli malzemelerden üretilmiş olmalıdır.
  • Uzun ömürlü kullanım sağlamalıdır.
  • Ürünler, CE etiketine muhakkak sahip olmalıdır.
  • İş çizmesi ve ayakkabıları, kullanılacakları sektörün kalite standartlarına uygun olarak üretilmiş olmalıdır.
  • Ürünler muhakkak S1, S2, S3 ve S1P standartlarından birine sahip olarak üretilmiş olmalıdır.
  • Ürün, garanti süresine sahip olmalıdır. Bu sayede, üründe herhangi bir hasar meydana geldiğinde kullanıcı zor durumda kalmaz.

İş Ayakkabısı Modelleri Nelerdir?

İş ayakkabısı; bot, iş çizmesi veya çelik uçlu standart ayakkabı çeşitleri ile piyasaya sürülmektedir. Birçok farklı çeşidi bulunan iş çizmesi ve ayakkabısı modelleri, kullanılacakları sektöre bağlı olarak farklı niteliklerle üretilmiş olmalıdır.

Yazlık İş Ayakkabısı

Yazlık iş ayakkabısı, sıcak havalarda çalışanların konforunun sağlanması amacıyla üretilmektedir. Bu ürünler, genellikle iş çizmesi veya iş botu kullanmanın gerekmediği zamanlarda kullanılırlar.

Kışlık İş Ayakkabısı

Kışlık iş ayakkabısı, soğuk havaların hakim olduğu aylarda, dışarıda çalışmak mecburiyetinde olan çalışanlar için üretilmiştir. Avansas’tan uygun fiyat avantajı ile satın alabileceğiniz bu ürünler, kaliteleri ile de kullanıcılarını memnun etmeyi başarırlar.

Su Geçirmez İş Ayakkabısı

Su geçirmez iş ayakkabısı, daimi olarak su dolu alanlarda çalışmak zorunda olan kişiler için piyasaya sürülmüştür. Özellikle bu ürünlerin SRC sertifikasına sahip olması şarttır.

Ortopedik İş Ayakkabısı

Ortopedik iş ayakkabısı, uzun süre boyunca ağır işlerde çalışmak zorunda olan kişilerin konforu için üretilmektedir. Kullanıcısının sağlığını düşünen bu ürünlere avansas.com sayesinde kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Kısa İş Çizmesi

Kısa iş çizmesi, çamur ve balçığın yoğun olarak bulunduğu sektörlerde kullanılır. Bu ürünler hem SRC sertifikasına hem de kaymaz özelliğe sahip olmak zorundadır.

En İyi İş Ayakkabısı Modelleri Nereden Satın Alınır?

İş yerinizin tüm ihtiyaçlarını toptan ve perakende bir şekilde satın alabileceğiniz bir platform olan Avansas, kaliteli ve uygun fiyatlı ürünlerin buluşma adresidir. En iyi iş ayakkabısı modellerine Avansas üzerinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Müşterilerini kaliteli ve uygun fiyatlı ürünlerle buluşturmayı kendisine misyon edinen Avansas’ta satışa sunulan iş güvenliği ayakkabısı ve iş çizmesi ürünlerinin tamamı, uygun fiyata yüksek kalite sunar.

İş yerinizde iş güvenliğinin sağlanmasına yardımcı olacak olan bu ürünler, hayat kurtarıcı bir önem arz eder. Bu nedenle, satın alacağınız tüm ürünlerin gerekli kalite standartlarına sahip olması son derece önemlidir.

Sitesi üzerinden satışa sunulan tüm ürünlerin kaliteli olmasına özen gösteren ve bu ürünlerin tüm aşamalarda kontrol edilmiş olmasına önem veren Avansas, iş güvenliğine dair malzemeleri satın alabileceğiniz en güvenilir platformdur.

Kaliteli ürünlerin uygun fiyat avantajı ile sizlerle buluşmasını sağlayan platform, tüketici odaklı bir anlayışa sahiptir. Satışa sunduğu tüm ürünler, kaliteli malzemelerden üretilmiştir. Avansas ürünleri sayesinde ödeyeceğiniz fiyatın çok üstünde bir performansa sahip olabilirsiniz. Satın alacağınız iş güvenliği ayakkabıları ve iş çizmesi çeşitleri, uzun yıllar boyunca sorunsuz bir biçimde kullanılabilir.

TOBB güven damgasına sahip olan Avansas, toptan ve perakende alışverişlerinizi gerçekleştirebileceğiniz bir adrestir. Her zaman depolarında 5000’den fazla ürünü stoklu tutması sayesinde ürün tedarikini beklemek zorunda kalmazsınız. Hızlı teslimat bölgelerinden vereceğiniz siparişler ise 1 iş günü içerisinde kapınıza kadar teslim edilecektir.

İş Ayakkabısı Fiyatları Ne Kadardır?

İş ayakkabısı fiyatları birçok etkene bağlı olarak farklılık göstermektedir. Ürünün hangi niteliklere sahip olduğu ve üretiminde kullanılan malzemeler, fiyatını doğrudan etkiler. Bu nedenle, ilk aşama olarak çalışılan sektörde kullanılması gereken ayakkabı ve çizmelerin özenle seçilmesi gerekir.

Müşterilerini daima uygun fiyatlı ve kaliteli ürünlerle buluşturan Avansas, ucuz iş ayakkabısı

ihtiyaçlarınıza da hızlıca yanıt bulabileceğiniz bir platformdur. Bu site üzerinden satın alacağınız iş ayakkabıları ve çizmeleri, ödediğiniz fiyatın çok üstünde bir performans sunar. Aynı zamanda bu ürünler, uzun yıllar boyunca sorunsuz kullanım vadetmeleri nedeniyle ön plana çıkar.