Kablosuz Şarj Cihazı

Toplam 0 sonuç

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Kablosuz Şarj Cihazı Nedir? Nasıl Çalışır?

Genellikle kablolu şarj cihazları kullanılarak yapılan telefon şarj etme işlemi için her defasında bir prize ihtiyaç duyarsınız. Bu nedenle, istediğiniz her yerde ve anda telefonunuzu şarj etme imkânınız olmaz. Kablosuz şarj cihazları ise önemli iş seyahatlerinde, trafikte olduğunuz esnada ve farklı priz yapılarına sahip ülkelere seyahatlerinizde sizlere büyük kolaylık sağlar.

Zahmetsiz bir şekilde şarj işlemini gerçekleştirmek için yapmanız gerekenler, kablosuz şarj cihazını bir güç kaynağına bağlamak ve ardından telefonunuzu cihaza yerleştirmektir. Bu sayede; şarj aletinizin olmadığı yerlerde bile telefonunuzun pil doluluk seviyesini rahatlıkla %100’e çıkarabilirsiniz. Üstelik bu cihazlar, yanınızda taşımanız için uygun bir formdadır.

Kablosuz hızlı şarj cihazı, son derece pratik kullanılabilen bir üründür. Standın üzerine koyduğunuz telefonunuz hızlı bir şekilde şarj olur. Şarj işlemi sırasında, telefonunuzu standın üzerinden almamanız gerekir. Standsız diskli modellerde de aynı şekilde telefonu diskin üzerinden almamanız gerekmektedir.

Kablosuz şarj cihazının çalışma sistemi, elektrik aktarımı yapma üzerine kuruludur. Güç kaynağından alınan enerji, cihazın oluşturduğu manyetik alandan geçerek telefonda yer alan bobinler yoluyla elektriğe çevrilir. Bu sayede, pilin ihtiyacı olan enerji sağlanır.

İş yerlerinde kablosuz masaüstü şarj cihazı kullanmak, yoğun işlerinizin arasında zaman kaybetmenizi engeller. Ayrıca, şarj olması için telefonunuzu prizde bırakmak zorunda kalmazsınız. İş toplantıları ya da iş görüşmeleri sırasında telefonunuzun her an açık kalması, iş ilişkilerinizde aksama ve iletişim kopukluğu yaşanmaması için son derece önemlidir. Bu nedenle, kaliteli ve üstün özelliklere sahip bir şarj cihazı bağlantılara daima açık olmanıza yardımcı olur.

Taşınabilir kablosuz şarj cihazları, kablolu şarj cihazlarına kıyasla daha kullanışlı bir yapıya sahiptir. Bu ürünlerin öne çıkan özellikleri şu şekildedir:

  • Kablolu cihazlara göre daha dayanıklı ve sağlam yapıya sahiptir.
  • Kablolarda meydana gelen yıpranma ya da kopma sonucu bozulan kablolu şarjlara göre daha uzun ömürlüdür.
  • Dışarıdayken kendi telefonunuza uyumlu bir şarj aleti arama derdi olmadan telefonunuzu şarj etme imkanı tanır.
  • İş yerlerinde boş priz bulmak için zaman kaybetmek yerine kendi masanızda herhangi bir güç kaynağı ile şarj işlemini gerçekleştirirsiniz. Bu sayede, işinize ara vermenize gerek kalmaz.
  • Gereksiz kablo kalabalığından kurtulursunuz.
  • Araç şarjı için uygun aparatlar yardımıyla, araç içi kablosuz şarj cihazı olarak kullanılabilir.

Kablolu şarj aletlerinin telefona bağlanan uç kısmında en sık yaşanan sorunlardan biri de doğru yönü bulmaktır. Hatalı tarafın üste geldiği durumlarda, kablonun ucu telefona girmez. Girmesi için zorlamanız halinde, bağlantı noktasında yer alan teknik donanım zarar görebilir. Kablosuz şarj cihazlarıyla bu sorunu tamamen ortadan kaldırabilirsiniz.

Kablosuz Şarj Cihazı Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Kablosuz şarj cihazı alırken ilk dikkat etmeniz gereken ilk unsur, telefonunuzun kablosuz şarja uyumlu olup olmadığıdır. Uyumlu olmayan cihazlarda şarj işlemi gerçekleşemez. Bir diğer dikkat edilmesi gereken husus ise cihazın hızlı bir şekilde şarj edilebilmesi ve kablosuz şarjın kaliteli bir yapıda olmasıdır. Kalitesiz ürünler, cihazlarınızın zarar görmesine neden olabilir. Bu nedenle, sizlere sorunsuz bir kullanım imkânı sunan kablosuz şarj cihazlarını tercih etmelisiniz.

Kablosuz Şarj Cihazları Hangi Telefonlar İçin Uygundur?

Telefonunuzun kablosuz şekilde şarj olabilmesi için Qi standardını desteklemesi gerekir. Bu özellik, henüz tüm akıllı telefonlarda yoktur. Marka ya da model fark etmeksizin Qi özelliği olan bütün telefonlar, kablosuz şarj cihazları tarafından şarj edilebilir. Uyumlu telefonlarla kullanıldığı sürece şarj etmeme gibi sorunlarla karşılaşmazsınız.

Kablosuz Şarj Cihazları Telefonlara Zarar Verir mi?

Kablosuz şarj cihazları, telefonlarınıza zarar vermeden cihazınızı şarj etme olanağı tanır. Telefonlarınızın teknik donanımına uyumlu bir yapıda tasarlanan bu ürünlerde bulunan sistem, güvenli bir şarj süreci için gereken desteği sağlar.

Orijinal olmayan şarj aletleriyle telefonunuzu şarj etmek telefonlarınızın aşırı ısınarak zarar görmesine ve bozulmasına yol açar. Uygun yapıya sahip olmayan bu cihazlar, telefonların patlamasına bile yol açabilir. Bu nedenle, orijinal olmayan kablolu şarj cihazları yerine güvenilir yapıda olan kablosuz şarj cihazlarını tercih etmeniz daha doğrudur.

Avansas’ta Satılan Kablosuz Şarj Cihazları Hızlı Şarj Özelliğine Sahip midir?

Sayfamızda size sunulan ürünler, kablosuz hızlı şarj cihazı özelliği taşır. Stanlı ya da disk şeklinde olan modellerden ihtiyacınıza en uygun olan ürünü seçebilirsiniz. Eğer sık seyahat ediyorsanız, araç içi kablosuz şarj cihazı olarak standlı modeller daha uygundur. Standlı cihazlarda telefonunuz güven içerisinde şarj olurken, siz de tüm konsantrasyonunuzu yola verebilirsiniz.

Avansas’ta Bulunan Kablosuz Şarj Cihazları Kaliteli midir?

Avansas olarak satışa sunduğumuz her üründe olduğu gibi kablosuz şarj cihazlarında da sizleri kaliteyle buluşturuyoruz. IOS ve Android kablosuz şarj cihazı olarak kullanılabilen bu ürünler, Qi özelliğini destekleyen tüm telefon modellerinde sorunsuz çalışır. Kaliteli kablosuz wireless şarj cihazı, zamanın kıymetini bilenler için kritik anlarda etkin çözümler sunar.

Kablosuz Şarj Cihazları Çabuk Isınır mı?

Kablosuz şarj cihazları, ısınma problemine yol açmadan kullanılır. Güç kaynağından aldığı enerjiyi en verimli şekilde telefona ileten cihazlar, oldukça hızlı bir şekilde çalışır. Hızlı şarj edebilen yapısı sayesinde telefonu çok uzun süre cihaz üzerinde bırakmanıza gerek kalmaz. Böylelikle, ısınma problemi meydana gelmeden şarj işlemi tamamlanmış olur.

Avansas’ta Satılan Kablosuz Şarj Cihazları Orijinal midir?

Avansas olarak size sunduğumuz taşınabilir kablosuz şarj cihazı, orijinal yapıdadır. Bu sayede, ürünlerin sahip olduğu avantajlardan yararlanabilirsiniz.

Orijinal ürünler, her zaman kaliteli bir yapıda tasarlanır. Dayanıklı yapıları sayesinde, bozulma gibi sorunlar daha az yaşanır. Bu sayede, uzun yıllar aynı ürünü aynı performansta kullanarak, maliyetlerinizi azaltabilirsiniz. Ayrıca, enerji verimliliği sağlayan orijinal ürünlerle gereksiz elektrik harcamalarını da minimuma indirebilirsiniz.

S-Link Kablosuz Şarj Cihazı

S-Link kablosuz şarj cihazı, sayfamızda size farklı modellerde sunulmaktadır. Bu modeller arasından ihtiyacınıza uygun olanı seçerek sorunsuz bir şarj imkânına kavuşabilirsiniz. S-Link markasına ait bu ürünler, iki yıl süresince garanti kapsamındadır. Herhangi bir arıza ya da hata durumunda para iadesi ve değişim olanakları sunulur.

Şık tasarımlı bir şekilde üretilen S-Link şarj cihazları, kullanıldığı her ortamda dekorasyona uyumlu bir görüntü sergiler. S-Link ürününde kullanılan USB kablosu, son derece sağlam ve kolay yıpranmayan bir yapıya sahiptir. Bu sayede, uzun yıllar herhangi bir değişim gerektirmeden kullanılabilir.

S-Link ürünleri, CE standartlarına uygun bir şekilde üretilir. Satışa sunulmadan önce gerekli testlerden geçirilen bu ürünler, hatasız bir şekilde sizlere sunulur.

Kablosuz Şarj Cihazı Fiyatları Ne Kadardır?

Kablosuz şarj cihazı fiyatları; marka, model ve özelliklere göre değişkenlik gösterir. Şarj edebilme mesafesi, güç ve verimlilik düzeylerindeki artışa bağlı olarak fiyatlar da değişir. Kaliteli ve en ucuz kablosuz şarj cihazına sahip olabilmek için sayfamızda yer alan ürünleri inceleyebilirsiniz.

Avansas olarak sizlere her zaman en uygun fiyatları ve en kaliteli ürünleri sunuyoruz. Ürünün güç kaynağına bağlanabilmesi için gereken USB kablosu, genellikle paket içeriğinde ürünle beraber size sunulur. Paket içeriğinde USB kablo olmaması halinde ya da yeni bir şarj kablosuna ihtiyaç duyduğunuzda sayfamızda yer alan ürünleri inceleyebilirsiniz.