Yağlı Boya

Toplam 6 sonuç

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

15. yüzyılda kazandığı popülerliği günümüzde de devam eden yağlı boya, hayallerini renklendirmek isteyen birçok kişi tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Yağlı boya; keten yağı, balmumu, reçine gibi bağlayıcıların pigmentlerle karıştırılması ile oluşan ve kapatıcılığı ile ön plana çıkan boya çeşididir. Yağlı boyaları, kaliteli pigmentasyonu ve dayanıklılığı sayesinde tüm boyama tekniklerinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Çeşitli inceltilciler kullanarak kolaylıkla inceltilebilen yağlı boya çeşitleri olduğu gibi kullanıma hazır olarak satışa sunulan yağlı boya çeşitleri de bulunmaktadır. Geniş renk yelpazesine sahip yağlı boyalar, resimle profesyonel ya da hobi olarak ilgilenen herkese hayal ettiği rengi oluşturma fırsatı sunar. Yağlı boya denilince akla ilk gelen markalardan biri olan Bigpoint’in yağlı boya çeşitlerini Avansas.com’dan tek tıkla satın alabilirsiniz.

Tüm Yüzeylerde Kullanılabilir

Yağlı boyalar, hobi ve sanat alanı ile ilgili tüm yüzeylerde kullanıma elverişli ürünlerdir. Eğer yağlı boya kullanıyorsanız yağlı boya uygulanacak yüzeyin üzerindeki boyanın çeşidinin bir önemi yoktur. Bu özelliği sayesinde hobi olarak eşyalarını yenilemek isteyen tüketiciler tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Yağlı boyalar kolay tutunabilme özelliğine sahip olduğu için ahşap, keten, tuval, karton gibi pek çok yüzeyde kullanımları idealdir.

Işığa 100 Yıl Dayanıklı

Güneşin hayatımızdaki önemi tartışılmaz olsa da uzun süre güneş ışınlarına maruz kalmak eşyaların üzerindeki boyalara zarar vermektedir. Uygulandığı yüzeylerde güneşin zararlı ışınlarına karşı dayanıklı olarak üretilen yağlı boyaları gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Avansas’tan uygun ve kaliteli seçenekler ile bulabileceğiniz yağlı boyalar ile eşyalarınız yıllarca ışığa maruz kalsa da ilk günkü gibi canlılığını korumaya devam eder.

İdeal Kıvamlı ve Canlı Renkler

Yağlı boyalar kaliteli ve yoğun pigmentler içerir bu sayede resimlerinizde daha canlı ve parlak renkler kullanabilirsiniz. İdeal kıvama sahip yağlı boyaları kullanım amacınıza göre çeşitli malzemeler yardımı ile daha ince bir kıvam elde edene kadar inceltebilirsiniz.

Pürüzsüz Yapı

Yağlı boyalar yağ bazlı olduğu için kuruma süreleri uzundur. Boyanın tam anlamı ile kuruması için 2 ile 7 gün gerekmektedir. Bu süre ilk bakışta olumsuz bir özellik gibi görünse de resimlerin üzerinde günler geçse de değişiklik yapılabilme, hatalı bir işlem yapıldığında resim üzerinde düzeltme yapılmasına imkan verir. Yağlı boyalar yoğun pigmentli ve akışkan yapısı ile uygulandığı yüzeyde pürüzsüz dokular oluşturur. Bigpoint yüksek kalitedeki yağlı boya çeşitleri ile boyanın kalıcılığını sağlamlaştırır, çatlama ve sararma yapmasına engel olur. Tüketicilerine kaliteli ürünler sunmayı misyon edinen Avansas’ta Bigpoint’in yağlı boya çeşitlerine ulaşabilirsiniz.

Tüp Formu ile Kolay Kullanım İmkanı

Tüp formu ile üretilen yağlı boyalar hem çocuklar hem de yetişkinler için kullanımı pratiktir. Paletinize dilediğiniz kadar yağlı boyayı sıktıktan sonra kolayca karıştırarak yeni renkler oluşturabilirsiniz. Sonrasında yapmanız gereken tek şey fırçalarınızla harikalar yaratmak.

En-71 Testi Onaylı Güvenilir Yağlı Boyalar

En-71, oyuncak güvenirliğini test etmek için kullanılan standart testler bütünüdür. Oyuncak ve kırtasiye malzemelerinin çocuklar için güvenirliğini test ederek ürünlerin çocuklar tarafından kullanılabilir olduğunu ispatlar. Sizler de çocuklarınızın cildine zarar vermeyen En-71 onaylı yağlı boyaları Avansas güvencesiyle satın alabilirsiniz.