Kumaş Kalemi

Toplam 10 sonuç

 

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Son dönemin trend ofis ve kırtasiye malzemeleri arasında yer alan kumaş kalemi çeşitleri, oldukça geniş bir kullanıcı kitlesine hitap etmektedir. Kullanımı son derece pratik olan bu ürünleri daha önce hiç denememiş olsanız dahi kolaylıkla kıyafetlerinizin ya da kumaşlarınızın üzerine uygulayabilir, birbirinden renkli ve şık tasarımlara imza atabilirsiniz!

Kumaş Kalemi Ne İşe Yarar?

Kumaş kalemleri, yaratıcı çalışmaların altına ismini yazdırmayı seven ya da kendisine yeni bir hobi edinmek isteyen kişilerin popüler tercihlerinden biri olarak öne çıkıyor. Hayalinizdeki desenleri evinizdeki tişörtlerin, kumaş eşyaların ya da çocuğunuzun eşyalarının üzerine bir kumaş kalemi yardımı ile kolaylıkla uygulayabilir, yeni baştan yaratabilirsiniz. Pamuk, ipek ya da keten dokulu kumaşlar üzerine sorunsuz bir biçimde uygulanabilen kumaş kalemleri ile bu alanlarda kişisel tasarımlarınızı kalıcı hale getirebilirsiniz. Sarı, kırmızı, mavi gibi farklı renk seçenekleri ile satışa sunulan kumaş kalemleri ile dilerseniz çocuğunuzun herhangi bir elbisesinin üzerine çeşitli desenler çizebilirsiniz, isterseniz de yastık kılıflarınızı boyayarak ev dekorasyonunda fark yaratabilirsiniz.

Kumaş Kalemlerinin Güçlü Yönleri

Edding, Artline, Saip gibi sektörün güçlü markaları tarafından üstün kalite ile üretilen ve hem yetişkinlerin hem de çocukların yeteneklerini keşfetmelerine ortam hazırlayan kumaş kalemleri; pek çok özelliği ile beğeni topluyor. İşte Avansas üzerinden satın alabileceğiniz kumaş kalemlerinin fark yaratan özellikleri!

Geniş Renk Skalası

İşyerinin alışveriş yeri Avansas’ta farklı zevk ve beğenileri memnun edecek nitelikte geniş renk yelpazesi ile dikkat çeken kumaş kalemi çeşitlerini bulmanız mümkün. Eğer klasikten şaşmayanlardansanız siyah ya da kırmızı renklerdeki kumaş kalemlerini tercih edebilirsiniz. Öte yandan adınızı daha renkli tasarımların altına yazdırmak istiyorsanız, sarı; pembe; mor; yeşil veya mavi renklerdeki kumaş kalemlerini  satın alabilirsiniz. Bu sayede aynı kumaş üzerine farklı renklerde de uygulama yapabilme fırsatı yakalayabilirsiniz!

Maksimum Kalite ve Performans

Adından da anlaşılacağı üzere tişört, çanta ve hatta nevresim ve perde gibi kumaş türlerinin üzerine dahi uygulanabilen kumaş kalemleri, yüksek kaliteli ürünler olarak fark yaratır. Dayanıklı uç formu ve kaliteli mürekkebi sayesinde mükemmel sonuçlar elde etmenize olanak tanıtlar. Mürekkebi herhangi bir şekilde akma yapmayan kumaş kalemleri sayesinde çizdiğiniz desenlerde herhangi bir dağılma olmaz. Kalıcı formülü sayesinde uygulama yaptığınız alandaki desenleri, yıkama yapsanız dahi ilk günkü haliyle ve uzun bir süre boyunca kullanmaya devam edebilirsiniz!

Yuvarlak Uç Formu

Yuvarlak uç formuna sahip kumaş kalemleri, bu sayede kumaşların üzerine kolaylıkla uygulanabilir. Son derece ergonomik bir yapıya sahip olan bu kalemleri, parmaklarınızla rahat bir biçimde kavrayabilir; kumaş üzerine dilediğiniz desenleri çizebilirsiniz.

Çocukların Kullanımına Uygun Kumaş Kalemleri

Çocuğunuzla keyif ve neşe dolu vakit geçirmek istiyor ve her zamankinden daha farklı bir aktivite mi yapmak istiyorsunuz? O halde kumaş kalemleri tam size göre! Çocukların hayal gücünü geliştirmelerine yardımcı olan bu ürünler aynı zamanda vaktini keyifli bir biçimde geçirmesine de yardımcı olacaktır. Üretimi hijyenik ortamlarda gerçekleştirilen kumaş kalemleri, ciltlerine değdiği takdirde herhangi bir hassasiyete veya irritasyona neden olmaz. Bu nedenle ebeveynler tarafından gönül rahatlığı ile tercih edilmektedir. Rengarenk ve yüksek kaliteli kumaş kalemi çeşitlerini işyerinin alışveriş yeri Avansas üzerinden tek tıkla satın alabilirsiniz. Böylelikle isterseniz kendiniz isterseniz de çocuğunuzun keyif dolu vakit geçirmesini sağlayabilir; yeni bir ürün satın almadan elinizdeki eşyaları değerlendirerek geri dönüşüme de katkıda bulunabilirsiniz!