Tatlandırıcılar

Toplam 0 sonuç

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Tatlandırıcı Nedir?

Şekere alternatif olarak üretilen tatlandırıcılar, toz şekerden daha az enerji içermekte ve bu yönüyle daha sağlıklı ürünler olarak karşımıza çıkmaktadır. Peki, tatlandırıcı nedir?

Şeker yerine kullanılan tatlandırıcı madde olarak genellikle tatlandırıcılar akla gelmektedir. Formunu korumak isteyen ve kilosuna dikkat eden kişiler genellikle tatlandırıcıları tercih etmektedir. Bunun yanında diyabet veya şeker hastalığı bulunan kişiler de bu ürünü kullanmaktadırlar.

Aynı miktarda küp şekerden daha tatlı olan doğal tatlandırıcı ürünler, diş sağlığına önem veren kişiler için de tavsiye edilmektedir. Tatlandırıcılar genellikle toz olarak satılmakta ancak sıvı tatlandırıcı ürünler de farklı firmalar tarafından üretilmektedir. Kahve veya çay tatlandırıcısı arayan kişiler genellikle aldıkları ürünün doğal olmasına dikkat etmektedir.

Avansas üzerinden ulaşabileceğiniz Stevia tatlandırıcı, doğal ve lifli yapısı sayesinde sağlığınızı korumakta ve şeker ihtiyacınızı karşılamaktadır. İhtiyacınız olan tatlandırıcıya kolayca sahip olmak isterseniz, siparişinizi Avansas üzerinden hemen verebilirsiniz.

Tekli paketler halinde üretilen tatlandırıcılar, pratik kullanımları sayesinde de kullanıcılarından tam not almaktadır. Tatlandırıcı ve şeker arasındaki fark, kalori miktarıdır. Tatlandırıcı kalori miktarı ise, ürünün gramajına bağlı olarak değişmekte ve insan sağlığına zarar vermeyecek ölçülerde üretilmektedir.

Bu ürünlerin kullanıcı sayısı her geçen gün artmakta, bardak poşet çay içen kişiler bile tatlandırıcıları tercih edebilmektedir. Obez veya diyabet hastası olan kişilerin günlük şeker tüketimine dikkat etmesi gerekmektedir. Tatlandırıcılar tam da bu noktada, sağlık sorunları olan kişilerin yardımına yetişmekte ve tatlı ihtiyaçlarını doğal yollardan karşılamaktadır.

Sizler de daha sağlıklı bir yaşam sürmek istiyorsanız, bu ürünleri gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Ayrıcalıklı bir alışveriş deneyimi yaşamak ve tatlandırıcı ihtiyacınızı bir an önce karşılamak için Avansas'ı tercih edebilirsiniz.

Tatlandırıcı ve Şeker Arasındaki Fark Nedir?

Tatlandırıcı ve şeker arasındaki en önemli fark, aynı gramajda verdikleri enerji miktarlarının farklı olmasıdır. Tatlandırıcılar, şekere oranla daha az kaloriye sahiptir. Buna karşın tatlandırıcılar daha yüksek oranda tat vermekte ve kullanıcılarının şeker ihtiyacını daha sağlık bir şekilde karşılamaktadır.

Diyet yapan kişiler, şekeri listelerinden çıkarmaktadır. Bunun nedeni ise, şekerlerin bazı mineralleri yok etmesidir. Stevia tatlandırıcı ise içeriğinde bulunan prebiyotik özellikli lifler sayesinde sağlıklı beslenmenize katkı sağlamaktadır. Toz tatlandırıcı arayışındaysanız, Avansas üzerinden dilediğiniz ürüne kısa sürede sahip olabilirsiniz.

Tatlandırıcı Kullanımı Sağlığa Zararlı mıdır?

Tatlandırıcılar doğal ve yapay olarak üretilebilmektedir. Yapay ürünler, laboratuvarlarda üretilmekte ve insan sağlığına zarar verip vermediği yıllardır tartışılmaktadır. Doğal tatlandırıcılar ise insan sağlığına herhangi bir zarar vermemekle birlikte, sağlıklı bir vücuda sahip olmak isteyen kişilere destek olmaktadır.

Özellikle Stevia tatlandırıcı çeşitleri, içeriğindeki zengin lif sayesinde sağlığınızı korumanıza katkı sağlamaktadır. Kan şekerini düşürmeyen doğal tatlandırıcılar, diyabet hastaları için de son derece uygundur. Bilinen herhangi bir yan etkisi olmayan tatlandırıcılar, insan sağlığını tehlikeye atacak katkı maddeleri içermediğinden gönül rahatlığıyla tercih edilmektedir. Sizler de tatlandırıcı ihtiyacınızı hızlı bir şekilde karşılamak isterseniz, Avansas üzerinden siparişinizi hemen oluşturabilirsiniz.

Tatlandırıcı Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Tatlandırıcılar enerji içerip içermeme durumlarına göre de ikiye ayrılmaktadır. Enerji içeren tatlandırıcılar fazla miktarda kullanıldığında, kan şekerini yükseltmekte ve çeşitli sağlık problemlerine yol açabilmektedir. Sortibol olarak adlandırılan tatlandırıcılar ısıya dayanıklı olduklarından, sıcak tatlı yapmak isteyen kişiler tarafından kullanılabilmektedir.

Sakarin olarak bilinen yapay tatlandırıcılar ise tatlı yapımında kullanıldığında acı bir tat ortaya çıkarmaktadır. Doğal tatlandırıcılar ise çeşitli bitkilerin özlerinden elde edilmekte ve herhangi bir sağlık sorununa neden olmamaktadırlar. Sizler de Avansas'ın doğal tatlandırıcılar kategorisinde bulunan ürünlere göz atabilir, ihtiyacınız olan ürünü hemen satın alabilirsiniz.

Avansas’ta Hangi Çeşit Tatlandırıcılar Bulunmaktadır?

Dünya üzerinde en çok tercih edilen tatlandırıcı markası olan Fibrelle, sukralozlu stick tatlandırıcı ve prebiyotik lifli stevialı stick tatlandırıcı ürünleriyle müşterilerinin beğenisini toplamaktadır. Avansas bu iki ürünü de Türkiye'nin her noktasına kısa sürelerde ulaştırmaktadır ve bu özelliğiyle kullanıcılarından tam not almaktadır. Bu tatlandırıcılar, 60'lı ve 80'li paketler halinde satılmaktadır.

Her bir tatlandırıcı 0.5 gramlık kolayca açılabilen küçük ambalajlara konulmaktadır. Fibrelle markasının üretmiş olduğu bu tatlandırıcılar, 2 çay kaşığı şekere denk gelmektedir; bu da 5 gramlık şekere tekabül etmektedir. Bunun yanında, 1 gramlık tatlandırıcı yaklaşık 2 kaloriye denk gelmektedir. Bu ürünler aynı zamanda bağırsaklarda bulunan faydalı bakterilerin gelişimine yardımcı olan prebiyotik etkili lifler içermektedir.

Stevia Rebudiana adlı bitkinin yapraklarından elde edilen prebiyotik lifli stevialı stick tatlandırıcının içerisinde bulunan maddeler şu şekilde sıralanabilir:

  • Oligofruktozla (Hindiba Bitkisinden elde edilir.)
  • Zenginleştirilmiş inülin
  • Steviol glikozitler

80'li paketler halinde satılan sukralozlu stick tatlandırıcının içerisinde bulunan maddeler ise biraz daha farklıdır:

  • Maltodekstrin
  • Sukraloz

Avansas’ta Doğal Tatlandırıcı Satılır mı?

Doğal tatlandırıcılar, insan sağlığı için herhangi bir sorun teşkil etmediğinden gönül rahatlığıyla kullanılabilmektedir. Toz şeker veya küp şeker kullanmaması gereken insanlar, tatlandırıcıları tercih etmekte ve şeker ihtiyaçlarını bu şekilde karşılamaktadırlar.

İnsan sağlığına herhangi bir faydası olmayan, bunun yanında uzun vadede zararı olan beyaz şeker yerine, doğal tatlandırıcılar tercih edilebilmektedir. Avansas, daima insan sağlığını düşünmekte ve her zaman doğal tatlandırıcı ürünler satmaktadır. Sizler de bitkilerden elde edilmiş olan tatlandırıcılar satın almak isterseniz, Avansas üzerinden siparişinizi kolayca verebilirsiniz.

Avansas’ta Bulunan Tatlandırıcılar Kaliteli midir?

Bir tatlandırıcının kaliteli sayılabilmesi için belli başlı kriterler vardır. Bu kriterler kısaca şu şekilde sıralanabilir:

  • Doğal olması
  • Lif içermesi
  • Kan şekerini yükseltmemesi
  • Kullanımının kolay olması

Avansas'ın tatlandırıcı kategorisinde bulunan ürünler bu özelliklere sahip olmakla birlikte, insan sağlığını tehdit edecek katkı maddeleri içermemektedir. Stevia tatlandırıcının bir paketi, günlük lif ihtiyacının %2'sini karşılamaktadır. Bunun yanında içerisinde bulunan steviol glikozitler, insanlar tarafından sindirilemediğinden kan şekerini yükseltmemekte ve diyabet hastaları tarafından da gönül rahatlığıyla kullanılabilmektedir.

Tatlandırıcılar, şekerden alacağınız kaloriyi yarı yarıya azatmanıza olanak sağlamaktadır. Bu da daha sağlıklı bir yaşam anlamına gelmektedir. Tüm tatlandırıcı çeşitlerine tek bir sayfadan ulaşmak isterseniz, Avansas'ın sizler için hazırladığı listeleri inceleyebilirsiniz.

Avansas’ta Satılan Tatlandırıcıların Tat Verme Özelliği Güçlü müdür?

Şekerin ikamesi olarak görülen tatlandırıcılar, şekerden çok daha güçlü tat verme özelliğine sahiptir. Bu sayede kullanıcılar, ister içeceklerinde isterse de yemeklerinde bu ürünü az miktarda kullanarak şeker tadını alabilmektedir. Özellikle şerbetli tatlılarda çokça tercih edilen bu ürünler, kullanıcıları tarafından tam not almaktadır.

Şekeri bırakarak tatlandırıcı kullanmaya başlayan kişiler, daha sağlıklı bir hayata geçiş yapmaktadırlar. Bunun yanında, tatlandırıcılar şekerden aldığınız tadın aynısını almanızı sağlamakta ve damak tadınızda herhangi bir değişiklik yaratmamaktadırlar.

İşlenmiş şekerden yaklaşık 300 kat daha tatlı olan Stevia tatlandırıcı, az miktarda kullanıldığında bile şeker tadını alabilmenize imkan sağlamaktadır. Erimeme, şeker üzerinde lekeler bulundurma veya köpük oluşturma gibi problemler çıkarmayan tatlandırıcılar, ideal boyutları sebebiyle de tercih sebebi olmaktadırlar.

En Uygun Fiyatlı Tatlandırıcı Nereden Satın Alınır?

Tatlandırıcı fiyatları, ürünün kalitesine bağlı olarak değişebileceği gibi doğal tatlandırıcılar daha pahalı olabilmektedir. Toz tatlandırıcı fiyat araştırması yapan kişiler de bu ürünleri şeker fiyatlarıyla karşılaştırmaktadır. Uygun fiyatlı tatlandırıcı satın almak isterseniz Avansas'ı tercih edebilirsiniz. İhtiyacınız olan bütün ürünleri avantajlı fiyatlarla bulabileceğiniz Avansas, tatlandırıcı fiyatlarında da müşterilerini memnun edecek indirimler yapmaktadır.