El Portföyü

Toplam 1 sonuç

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Birçok insanın işe giderken sıklıkla tercih ettiği evrak çantalarına alternatif olarak üretilen el portföyleri ile önemli belge ve evraklarınızı kolayca taşıyabilirsiniz. El portföyleri ile hem özel dokümanlarınızı hem de kişisel eşyalarınızı istediğiniz yere kolayca taşıyabilir ve uzun süre saklayabilirsiniz. El portföyleri sadece çalışanlar tarafından değil öğrenciler tarafından da sıklıkla tercih edilir. Teknolojik aletler için de özel bir bölmesi bulunan el portföylerine okulda ihtiyacınız olan diğer malzemeleri de yerleştirerek rahatça kullanabilirsiniz.

Temel amacı önemli evrak ve belgelerin zarar görmeden taşınması olan el portföyleri zamanla insanların ihtiyaçlarına göre farklı özellikler eklenerek günümüzdeki formunu almıştır. El portföylerinde öne çıkan özellikler aşağıda açıklanmıştır.

Opsiyonel Kullanım İmkanı

Her ne kadar adı el portföyü olsa da kullanıcılara rahat bir deneyim yaşatmak için kullanıcıların ellerinde veya koltuk altlarında kolay bir biçimde taşıyabilecekleri şekilde dizayn edilir. Alanında öncü markalar tarafından üretilen ve fonksiyonel kullanım özelliğine sahip el portföyü çeşitlerini Avansas.com’da inceleyebilir, size en uygun kampanyalardan faydalanabilirsiniz!

Suya Karşı Dayanıklı

El portföyleri önemli belge ve evraklarla birlikte teknolojik aletleri de taşınırken kullanıldığı için üretilirken kullanılan malzemeler son derece önemlidir. El portföyleri hem işyerlerinde meydana gelebilecek kazalara hem de dışarıdaki doğa olaylarına karşı dayanıklı su geçirmez suni deri kullanılarak üretilir. Su geçirmeyen, sağlam el portföyü çeşitlerini işyerinin alışveriş yeri Avansas’tan pratik bir şekilde satın alabilirsiniz!

Farklı Boyutlarla İşlevsel Kullanım

Artık farklı boyutlara sahip evraklarınıza uygun çantayı nasıl bulacağınızı düşünmenize gerek yok. A4 ve A5 boyutlarındaki evraklarınıza uygun olarak üretilen el portföyü çeşitleri ile evraklarınızı kırışmadan ve yırtılmadan taşımak artık mümkün! El portföyleri içerisinde bulunan bloknot bölümü sayesinde tüketicilere işlevsel bir kullanım sunar. Evrak ve belgelerin kıvrılmadan ve zarar görmeden taşınmasını sağlarken önemli noktaların kullanıcılar tarafından not alınması için de kolay kullanım alanı sağlar.

Zengin Renk Seçenekleri

El portföyleri ağırlıklı olarak iş yerlerinde kullanılsa da kullanıcılarına farklı mekanlarda da kullanım fırsatı sunar. Her kullanıcısına hitap etmeyi hedefleyen ve alanında öncü olan Önder Exclusive el portföyleri geniş renk yelpazesine sahiptir. El portföylerinin klasik renk sevenler için siyah, lacivert ve kahverengi; alışılmışın dışındaki renkleri sevenler için antrasit gri, açık gri ve bordo renk seçenekleri bulunur. Her zevke hitap eden el portföylerinden sizin favori renginiz hangisi?

Şık Tasarıma Sahip

Birçok çanta türü tercih edilirken işlevsel olması kadar çantaların güzel bir görünüme sahip olması da önemli bir kriterdir. El portföyleri de geniş kullanım alanına sahip olduğu için her kullanıcıya hitap edebilecek şık tasarımlara sahiptir. El portföylerinin dış tasarımlarında suni deri kullanılarak şık çantalar üretilir. Çantaların dış tasarımları kadar iç tasarımları da önemlidir. El portföylerinin iç kısmında teknolojik aletlerin güvenle taşınabilmesini sağlayan bir bölüm, notların alınabileceği ve evrakların saklanabileceği bir bölüm ve kişisel eşyaların konulabileceği ayrı bir bölüm bulunur.

Ofiste, okulda veya günlük hayatınızda ihtiyacınıza ve zevkinize en uygun olan el portföyünüzü Avansas.com’dan sipariş verebilir, kapınızdan güvenle teslim alabilirsiniz.