Kedi Maması

Toplam 7 sonuç

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Kedi Maması Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Evlerde birçok kişinin sahip olduğu evcil hayvanların beslenme durumunu takip etmek, insanların beslenmesi kadar oldukça önemli bir konudur. Beslenme konusunda büyük bir özen gösterilmesi gereken kediler için mama satın alırken birtakım durumlar göz önünde bulundurulmalıdır.

İyi araştırılmadan satın alınan kalitesiz bir kedi maması ve köpek maması evcil hayvanlarınızın ciddi sağlık sorunlarına sahip olmasına neden olabilir.

Kedilerin mide ve bağırsaklar sorunlarıyla doğrudan bağlantılı olan kalitesiz mamalar aynı zamanda besin zehirlenmelerine de yol açabilmektedir.

Kedinin yaşı, cinsi ve kilosu gibi faktörler kedi maması seçimi doğrudan etkilemektedir. Bu nedenle mama seçerken sahip olduğunuz kediye uygun bir mama seçmeniz gerekmektedir. Her kedi için her mama uygun olmadığı gibi mamanın lezzeti de kedinizin düzenli beslenmesi için oldukça önemlidir. Kedinizle geçirdiğiniz vakit doğrultusunda en uygun lezzeti ve mamayı kolayca bulabilirsiniz.

Hiçbir kedi maması markası detaylı bir şekilde araştırılmadan seçilmemelidir. Markaların mama yapımında kullanmış olduğu maddeler, kedinizin sağlığı için ciddi problemlere yol açabilmektedir. Bu nedenle kedi maması seçerken mutlaka güvenilir bir markanın ürününü satın almanız gerekmektedir. Eğer ilk kez kedi maması alıyorsanız veterinerlerden ya da uzman kişilerden destek almanız doğru bir seçenek olacaktır.

Ayrıca, kediler için uzun süre tek tip mama kullanımı sağlık açısından uygun görülmemektedir. Mamaya bağımlılık ve alışkanlık problemlerine neden olan tek tip mama kullanımı kediler için önerilmemektedir. Bu nedenle tek bir çeşit yerine en az iki çeşit mama kullanmanız doğru bir tercih olacaktır.

Eğer kediniz kilolu bir kediyse diyet mamalar ya da az yağlı mamalar tercih etmeniz gerekmektedir. Ayrıca, yaşına göre zayıf bir kediye sahipseniz de yüksek vitamin içeriğine sahip mamalar en doğru seçenek olacaktır.

Kedi Maması Çeşitleri Nelerdir?

Kedi mamaları; kedinin cinsine, yaşına, kilosuna ve sağlık durumlarına göre çeşitlilik göstermektedir. Ayrıca farklı aromalarla lezzetlendirilen mamalar tat konusunda da birçok çeşide sahiptir. Kedi maması çeşitleri; yavru kedi maması, kısırlaştırılmış kedi maması, yaş kedi maması, kuru kedi maması ve kedi ödül maması olarak sıralanabilir. Bu çeşitler arasında en uygun mamayı doğru bir araştırma ve yardımla kolayca seçebilirsiniz.

Yanlış mama seçimi kedilerin mide problemleri yaşamasına neden olabilir ve sindirim sistemlerini olumsuz bir şekilde etkileyebilir. Kedilerin yaşam tarzları birbirlerinden farklı olduğu için de aynı cinsler için önerilen mamalar her zaman uygun olmayabilir. Bu noktada kedinizi doğru bir şekilde tanımanız gerekmektedir.

Ayrıca, veteriner kontrolleri ardından kedinin ihtiyaç duyduğu vitamin ve mineralleri içeren mamaların tercih edilmesi kediniz için sağlıklı bir seçim olacaktır. Örneğin, kediniz protein takviyesine ihtiyaç duyuyorsa ya da sık sık tüy döküyorsa protein ağırlıklı mamaları tercih etmeniz uygun olmaktadır.

Ucuz kedi maması çeşitleri her ne kadar düşük maliyetli bir seçim olsa da mutlaka güvenilir markaların seçimi yapılmalıdır. Bu nedenle, en ucuz kedi maması arayışında olmak kedilerin sağlığını olumsuz yönde etkileyebilmektedir. İnsanların büyük önem gösterdiği ve değer verdiği hayvanlardan biri olan kediler gösterdiğiniz özen ve ilgiyle uzun süre sağlıklı bir şekilde hayatınızın bir parçası olabilmektedir.

Yavru Kedi Maması

Kedilerin gelişiminde ihtiyaç duyulan birtakım vitamin ve mineraller bulunmaktadır. Protein, Omega 3 ya da bağışıklığı güçlendiren vitaminler genellikle yavru kedi mamaları içinde kullanılmaktadır.

Kedi gelişimini destekleyecek şekilde üretilen yavru kedi mamaları, kedinizin sağlıklı ve doğru bir şekilde büyümesini sağlamaktadır. Bu nedenle yavru bir kediye sahipseniz yetişkin kedi mamalarını tercih etmek kediniz için uygun olmayabilir.

Kısırlaştırılmış Kedi Maması

Kısırlaştırılmış kediler kısa sürede kilo almaya meyilli bir hale gelmektedir. Bu nedenle kalori seviyesini korumak adına kısırlaştırılmış kediler için özel olarak üretilen kısırlaştırılmış kedi maması çeşitleri tercih edilmelidir. Kaliteli mamalar kedilerin metabolizmalarını uygun bir şekilde çalıştırarak hızlı kilo almalarını engellemektedir.

Yaş Kedi Maması

Püre halinde bulunan yaş mamalar uygun besin değerlerini sağladığı müddetçe kediniz için uygun bir seçim olabilir. Bu noktada dikkat etmeniz gereken en önemli nokta kedinizin yaş mamayı tüketmeyi ne kadar sevdiğidir.

Ayrıca, yaş mamalar kedinin su ihtiyacını da bir miktar karşıladığı için avantajlı bir mama çeşidi olabilmektedir.

Kuru Kedi Maması

En sık tercih edilen mama türlerinden olan kuru kedi mamaları büyük paketlerde bulunabildiği gibi konserve kedi maması olarak satılabilmektedir. 10 kg kedi maması paketleriyle de satışa sunulan kuru kedi mamaları uzun bir kullanım da sunmaktadır.

Saklama kolaylığı ve uzun süre kullanım avantajı sunan kuru kedi mamaları düzenli beslenme açısından uygun bir seçenektir. Ayrıca, kuru mamaların kedilerin diş sağlığını geliştirdiği de bilinmektedir.

Kedi Ödül Maması

Kedilerin olumlu davranışlarını pekiştirmek ve eğitmek için tercih edilen ödül mamaları kediler için büyük bir motivasyon kaynağıdır. Düzenli olarak tüketilen mamanın yanında ek atıştırmalık olarak kullanılan ödül mamaları, kedinizin damak zevkini de zenginleştirmektedir.

En Kaliteli Kedi Maması Markaları Hangileridir?

Kedi mamaları üreten ve birçok çeşitte mamaya sahip olan, farklı kedi maması markaları bulunmaktadır. Bu markaların sahip olduğu popülerlik ve kalite, sektörde bilindik markalar olmalarına neden olmuştur. Avansas’tan satın alabileceğiniz Reflex kedi maması hem uygun fiyatlıdır hem de kaliteli bir kullanım sunmaktadır.

Eğer evcil dostunuz için en iyi kedi maması arayışında iseniz sitemizden ürünleri sipariş verebilir ve avantajlı fiyat tekliflerimizden yararlanabilirsiniz.

Reflex Kedi Maması

Yavru kediler ve kısırlaştırılmış kediler için uygun mamaların satışını yapan Reflex markasına ait mamalar, zengin ve fonksiyonel içerikleriyle kedilerinizin sağlıklı bir şekilde büyümesine destek olmaktadır. Hem dengeli hem de uygun besin değerlerini içeren kaliteli bir mama ve kedi kumu gibi ürünlerin arayışında iseniz siz de Reflex markasını gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

En İyi Yavru Kedi Maması Nereden Satın Alınır?

En iyi yavru kedi maması alışverişi için mutlaka güvenilir yerlerden ve internet sitelerinden alışveriş yapmanız gerekmektedir. İnsan sağlığı kadar hayvanların da sağlığına önem gösteren Avansas, evcil dostlarınız için sağlıksız olabilecek hiçbir ürünün satışını yapmamaktadır. Hem uygun fiyatlı hem de güvenilir bir mama alışverişi için Avansas’ı tercih edebilir ve kedinizin sağlıklı beslenme tarzını destekleyebilirsiniz.

Avansas’tan Toptan Kedi Maması Satın Alınır mı?

Müşterileri için birçok alışveriş avantajı sunan Avansas, uygun fiyatlı ve kaliteli ürünlerinin yanı sıra birden fazla ürün satışını da desteklemektedir. Depolarda stoklu tutulan ürünler sayesinde birden fazla ürün sipariş edebilir ve toptan alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz.

Eğer evinizde ya da iş yerinizde stoklamak amacıyla toptan kedi maması ihtiyacınız bulunuyorsa siz de Avansas’ı tercih edebilirsiniz. Bu sayede sürekli alışveriş yapma zorunluluğuna ihtiyaç duymadan ürünleri uygun saklama koşullarında saklayabilirsiniz. Ayrıca, güvenilir ve kaliteli bir alışveriş deneyimi için siparişinizi oluşturup kısa süre içinde ürünlerinizi kapınızdan teslim alabilirsiniz.

Kedi Maması Fiyatları Ne Kadardır?

Kedi maması fiyatları; ürünün markası, gramajı, içeriği ve çeşidine göre farklılık gösterebilmektedir. Geniş bir ürün çeşitliliğine sahip olan kedi mamaları farklı fiyatlarla müşterilere sunulabilmektedir.

Siz de kaliteli ve uygun fiyatlı bir mama alışverişi yapmak istiyorsanız siparişinizi oluşturup Avansas’ın sunmuş olduğu tüm hizmetlerden yararlanabilirsiniz.

Ayrıca, hem kaliteli hem de ucuz kedi maması toptan alışveriş seçenekleriyle Avansas’tan satın alınabilmektedir. Eğer hızlı teslimat bölgesinde bulunuyorsanız ürünü 1 iş günü içinde teslim alabilir ve ürününüzü anında kullanmaya başlayabilirsiniz.