Kablolu Kulaklık

Toplam 0 sonuç

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Kablolu Kulaklık Çeşitleri Nelerdir?

Kablolu kulak, en eski kulaklık tiplerindendir. Fakat geliştirilebilir aletler oldukları için sürekli yeni teknolojilerle donatılmış modelleri piyasaya sürülmektedir. Bu sayede kullanımı da devam etmektedir. Kablolu kulaklıklar, adından da anlaşılabileceği üzere bir kabloya sahiptirler.

Bu kablonun bir ucunda “jak” adı verilen bir donanım bulunur. Kulaklık, jak ile cihaza bağlanır ve cihazdaki ses kablo aracılığıyla kulağa iletilir. Böylece özel olarak müzik dinlemek, film/dizi izlemek ya da telefon görüşmesi yapmak mümkün olur.

Kulaklığın kablolu modelleri de farklı çeşitlere sahiptir. Bu çeşitlilik genellikle kulaklığın hizmet ettiği amaca göre değişir. Her bir çeşidin kendine özgü bir fiziksel yapısı va ekstra özellikleri vardır. Boyutları ve şekilleri birbirinden farklı olan bu modellerin üretimlerinde de farklı teknolojiler kullanılır.

Kablolu Kulak İçi Kulaklık

Kablolu kulak içi kulaklık, klasik kulaklık modellerine benzese de kulakla temas eden kısmı ile diğer modellerden ayrılır. Bu modellerin kulaklık kısmında yumuşak, silikon bir parça bulunur ya da içe doğru incelen bir şekli olur. Sesi doğrudan kulağın içine verir ve yakın çevredekiler, ses ne kadar yüksek olursa olsun kulaklıktan çıkan sesi duymaz. Kulaklığı takan kişi için ise dışarıdan gelen gürültü minimuma iner.

Kablolu Kulak Üstü Kulaklık

Kablolu kulak üstü kulaklıklar hem telefonlarda hem de bilgisayarlarda kullanılabilmektedir. Bu modellerde kulağa temas eden kısım daha büyüktür ve ses seviyesi daha yüksektir. Kulak üstü kulaklık, başı yukarıdan çevreleyen, taç adıyla da anılan bir aparata sahiptir. Bu sayede kulaklık sabit bir şekilde durur ve rahat kullanılır.

Kablolu Oyuncu Kulaklığı

Kablolu oyuncu kulaklığı modellerinin de son yıllarda yaygınlığı artmıştır. Bu modeller, fiziksel olarak kulak üstü kulaklıklarla benzerlik gösterir. Fakat genellikle çok geniş, gösterişli ve büyük olur. Ayrıca bu kulaklıklar oyunlardaki yüksek frekanstaki sesler için özel olarak geliştirildikleri için ses kaliteleri de çok yüksektir.

Bu modellerdeki mikrofonlar da özel olarak geliştirilir. Çünkü oyunlarda diğer oyuncular ile iletişimde kalmak gerekir. Yüksek kaliteli ses girişine sahip bu kulaklıklar ile rahatlıkla iletişim kurulabilir. Oyuncu kulaklıklarında bir başka önemli detay, tasarımı ve rengidir. Genellikle oyun figürlerinin baskılarına sahip modeller piyasaya sürülür. Sevilen oyunlara uygun temalara göre tasarlanan oyuncu modellerine de rağbet yüksektir.

Kablolu Telefon Kulaklığı

Kablolu telefon kulaklığı, en klasik kulaklık modellerindendir. Telefona uyumlu bir jakı vardır ve kablonun üst bölümü ikiye ayrılır. Kulak içi kulaklıklarla benzerlik gösteren bu modeller, daha çok telefon görüşmesi yapmak için kullanılır. Ses kalitesi diğer modellere nazaran daha düşük olduğu için müzik dinleme konusunda verimli olmayabilir.

Telefon kulaklıklarında genellikle bir ya da birkaç tuş ile birlikte dahili bir mikrofon bulunur. Tek tuşlu olan modellerdeki tuşlar, kulaklık takılıyken gelen aramayı cevaplamak için kullanılır. Birden fazla tuşu olan modellerde ise genellikle ses tuşları bulunur. Bu tuşlar yardımıyla dinlenen müziğin ya da yapılan sesli görüşmenin ses seviyesi ayarlanır. Ayrıca müzikler arası geçiş sağlamak da mümkündür.

Kablolu Kulaklık Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Kablolu kulaklık seçerken dikkat edilmesi gereken bazı detaylar vardır. Bu detaylara dikkat etmek en ideal ürüne ulaşıp uzun süre kullanabilmek anlamına gelir. Ayrıca doğru ürün seçildiği takdirde, ödenen ücretin de karşılığı alınır ve ekonomik olarak avantaj sağlanır.

Seçim sırasında kaliteli kablolu kulaklık modellerine yönelmek gerekir. Kalitesiz ürünler maliyet olarak daha avantajlı gibi görünse de kullanım ömürleri kısa olur. Ayrıca ses kaliteleri ve ses seviyeleri yetersiz kalabilir. Bu nedenle bütçeyi esnek tutmak faydalı olabilir.

Satın alınacak ürünün ihtiyaca da doğrudan hitap etmesi gerekir. Bu nedenle önce hangi kablolu kulaklık modeline ihtiyaç duyulduğu belirlenmelidir. Belirlenen kriterlere göre ürünler filtrelenip mevcut seçenekler arasından en ideali seçilebilir.

En İyi Kablolu Kulaklık Markaları Hangileridir?

En iyi kablolu kulaklık markalarına ulaşmak için doğru bir alışveriş platformuna yönelip, kullanıcı deneyimlerine göz atılabilir. Seçkin markalar her zaman daha doğru tercih olur. Özellikle telefon için kablolu kulaklık ihtiyacı varsa, mevcut telefon ile aynı markadaki ürünlere yönelmek ideal bir seçim olabilir. Oyun kulaklıklarında ise oyun materyalleri üreten markaların ürünleri daha kullanışlıdır.

Samsung Kablolu Kulaklık

Samsung, pek çok teknolojik üründe olduğu gibi kulaklıklarda da ön plana çıkan bir markadır. Samsung kablolu kulaklık modelleri genellikle telefon kullanıcılarına hitap eder. Klasik telefon kulaklığı ya da kulak içi modelde üretilirler. Sadece Samsung marka telefonlarla değil, hemen her marka telefonla uyumludur. Samsung bluetooth kulaklık modelleri de oldukça kullanışlıdır.

Sennheiser Kablolu Kulaklık

Sennheiser kablolu kulaklık modelleri, genellikle iş amaçlı kullanılabilecek ürünlerden oluşur. Ayrıca oyunlarda da Sennheiser kulaklıklar kullanılabilir. Bu markanın ürünleri, büyük mikrofonları ile ön plandadırlar. Dolayısıyla çağrı merkezi gibi iş yerleri için idealdir.

En Ucuz ve Kaliteli Kablolu Kulaklık Modelleri Nereden Satın Alınır?

Kulaklık gibi hassas aksama sahip elektronik ürünler satın alınırken çok dikkatli davranılmalıdır. Bu noktada hem en kaliteli hem de en ucuz kablolu kulaklık modelleri araştırılmalıdır. Böyle niteliklere sahip ürünleri bulmak zor olabilir. Fakat Avansas’ın yarattığı güvenli alışveriş ortamında kaliteli modellere uygun fiyatlarla kolayca ulaşılabilir.

Avansas, garantili ve uzun ömürlü kulaklık modellerini satışa sunar. Satışa sunduğu ürünleri seçkin markalardan seçer ve rekabetçi fiyatlar sayesinde her bütçeye hitap eder. Ayrıca satış sonrası destek, koşulsuz değişim ve eksiksiz para iadesi imkânları da vardır.

En ucuz kulaklık modellerine Avansas’tan ulaşırken güvenli bir alışveriş de yapılabilir. Web sitemizin ödeme altyapısı VeriSign yazılımı ile güvence altına alınmıştır. Bu sayede, kulaklık alışverişlerinde yapılan online ödemelerde kart bilgileri şifrelenir ve çalınma riski oluşmaz.

Kablolu Kulaklık Fiyatları Ne Kadardır?

Geniş bir aralığa yayılmış olan kablolu kulaklık fiyatları, pek çok farklı dinamiğin etkisi altında belirlenir. Fiyatı belirleyen ilk unsur, ürünün üretim maliyetidir. Üretici firma hem maliyete hem de fiyat politikalarına bağlı kalarak bir fiyat belirler. Üreticiden tüketiciye ulaşma sürecinde ise toptancı ve perakendecilerden geçen ürüne belirli oranda kâr yansıtıldığı için bu aşamalar da satış fiyatında belirleyici olur.

Kablolu kulak fiyatlarını belirleyen bir başka unsur da kalitedir. Yüksek kaliteye sahip ürünlerin üretiminden tasarımına kadar tüm süreçler büyük titizlik gerektirdiği için bu kulaklıkların fiyatları da yüksek olabilir. Ekonomik kulaklık arayan kullanıcılar için ise nispeten daha düşük kaliteli ama ihtiyacı doğrudan karşılayabilen ürünler mevcuttur.

Kulaklıkların kullanım amacı ve buna bağlı olarak modeli de fiyatı etkiler. Telefon kulaklığı ile oyuncu kulaklığı arasında geniş bir fiyat farkı olabilir. Bunun sebebi, bu modellerin birbirlerinden hem fiziksel hem de teknolojik olarak farklı olmalarıdır.

Kablolu kulaklığın alınacağı satış noktası da fiyat konusunda değişkenlik yaratabilir. Satıcıların da belirli bir fiyat politikası vardır ve kâr edebilmek adına fiyatı yükseltebilirler. Bu durumda kampanyalar takip edilebilir ya da alışveriş için Avansas tercih edilebilir. Avansas, ürün çeşitliliği ve güncel stokları bulunduğu için kullanıcılarına her zaman uygun fiyatlı ürünleri sunmaktadır.