Projeksiyon Aksesuarları

Toplam 1 sonuç

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Bilgisayardaki görüntüyü büyüterek duvar ya da panoya yansıtan projeksiyon cihazı; sunum yaparken, çeşitli seminerlerde, konferanslarda, toplantılarda, okullarda ve dershanelerde sıklıkla kullanılan aletlerin başında gelir. Bilgisayardan alınan görüntüyü objektif sisteminden geçirerek büyüten ve perdeye yansıtan projeksiyon cihazlarının çalışma prensipleri temelde aynıdır. Işık kaynağından çıkan ışığı farklı işlemlerden geçirerek lens yardımıyla dışarı yansıtma prensibine dayanarak çalışan projeksiyon cihazları LCD, DLP ve LCoS ışık işleme teknolojilerinden birini kullanırlar.

Çözünürlük, ışık gücü ve boyut gibi farklı özellikleri göz ününde bulundurularak kullanılacak işe göre seçilmesi gereken projeksiyon cihazları için yardımcı ürünler, projeksiyon aksesuarları kategorisinde yer alır. Özellikle devamlı sunum yapan çalışanların edinmesi gereken projeksiyon aksesuarlarından lazer pointer çeşitleri, sunumlarda size büyük kolaylık sağlayacaktır. 100 m kırmızı lazer ışığı ile profesyonel sunumlar yapmanıza imkan veren ve hafif tasarımı ile yanınızda taşıyabileceğiniz bu aletler, şık siyah gövdeleri ve dayanıklı tasarımları ile güvenli bir kullanım sunar. Sunum kumandalarının da yer aldığı projeksiyon aksesuarları kategorisinde ergonomik tasarımı ile dikkat çeken ürünler bulunur.

Farklı modellerde ve özelliklere sahip projeksiyon kumandaları Windows, Linux, Android ve MAC OS gibi işletim sistemleri ile uyumlu kullanabilirsiniz. Program kurulumu gerektirmeyen aynı zamanda fare görevi gören ürünler arasında aydınlatma paneli bulunan kumandalar karanlık ortamlardan rahat bir kullanım sunar.

Kumanda çeşitleri dışında projeksiyon perdesi için askı aparatı gibi yardımcı ürünlerde kategoride bulunur. Kumanda, askı aparatı ve lazer pointer çeşitlerini Codegen, Everest, Eye-Q, Mack, Legamaster ve Targu markalardan temin edebilir, ofis için gerekli olan her türlü malzemeyi ücretsiz kargo, kolay ödeme seçenekleri, 1 iş günü içinde teslimat gibi şartlarla size sunan online ofis marketi Avansas.com’dan kolayca sipariş edebilirsiniz.