Sticker ve Okul Etiketi

Toplam 18 sonuç

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Sticker diğer bir adıyla çıkartma, bir ya da iki tarafı yapışkan olan kağıt, plastik gibi farklı malzemeler kullanılarak basılan ürünler olarak tanımlanır. Farklı şekillerde tasarlanarak basılan etiketlerin arka kısımları yapışkan bir malzemeden üretilir. Böylece sticker ve okul etiketlerini dilediğiniz pek çok yüzeye kolayca yapıştırabilirsiniz. Stickerların kullanım amaçlarına göre opak sticker, kuşe sticker gibi farklı çeşitleri bulunmaktadır. Bunlardan biri de okul etiketidir. Okul etiketi, öğrencilerin okullarda eşyalarının kaybolmasını veya karışmasını önlemek için eşyaların üzerine öğrencinin bilgilerinin yazılabildiği bir etiket türüdür. Özellikle okul öncesi eğitime devam eden dolayısı ile çok fazla sayıda okul malzemesine sahip çocukların imdadına okul etiketleri koşuyor! Öğrenciler okul etiketi ile eşyalarını etiketleyerek ya da eşyalarının onlara ait olduğunu belirtecek bir sticker kullanarak eşyalarına daha kolay sahip çıkabilmektedir. Çocukların hayatını kolaylaştıran sticker ve okul etiketlerinden size en uygun olanı güvenilir alışverişin adresi Avansas.com bulabilirsiniz!

Stickerlar’ın Kullanım Alanları Nelerdir?

Stickerlar, dekorasyondan okul malzemelerine kadar geniş kullanım alanına sahiptir. Stickerları markalar veya kurumların reklamları ve tanıtımları yapılırken, evlerde duvarın ve dolap gibi eşyaların süslenmesi gibi birçok alanda rahatlıkla kullanabilirsiniz. İstediğiniz renk, şekil ve tasarıma sahip stickerları Avansas güvencesiyle satın alabilir, stickerlarınızı birçok alanda efektif olarak kullanabilirsiniz. Stickerların bir diğer kullanım alanı ise eğitim kurumlarıdır. Özellikle öğretmenler tarafından eğitimde öğrencileri ödüllendirmek için sıkça kullanılmaktadır. Öğrenciler de kalem kutu, çanta, defter gibi malzemelerini süslemek için stickerı sıklıkla tercih etmektedir. Stickerlar evde ebeveynler tarafından da aktif olarak kullanılmaktadır. Özellikle ilkokul çağındaki çocuğa sahip ebeveynler, çocuklarının gelişimleri için stickerları bir ödül aracı olarak kullanmaktadır. Ebeveynler çocuklarına davranış kazandırırken ya da yanlış bir davranışın doğrusunu öğretirken sticker kullanarak çocuklarının doğru davranış sergilemelerini sağlamaktadır.

En-71 Testi Onaylı Güvenilir Stickerlar

En-71 testleri, oyuncak ve kırtasiye ürünlerinin güvenirliğini çocukları göz önünde bulundurarak test ederek, bu ürünlerin çocuklar için güvenilir olduğunu kanıtlar. İçeriğinde kimyasal bileşenler bulundurmayan ve çocukların ciltlerine zarar vermeyen sticker ve okul etiketlerini, Avansas’tan gönül rahatlığı ile satın alabilirsiniz.

Güvenle Kullanın: Solvent İçermez

Solvent, farklı halde bulunan maddeleri ayrıştırmak veya seyreltmek için kullanılan kimyasal bir bileşiktir. Uzun süre maruz kalındığında sağlığa zarar verici etkileri olan solvent, alanında öncü markalar tarafından üretilen sticker ve okul etiketlerinde bulunmaz. Bu sayede çocuklar ve yetişkinler için kullanımı son derece uygundur.

Stickerları Defalarca Kullanabilme İmkanı

Eskiden kullanılan stickerlar genellikle tek bir yere yapıştırılır ve bir daha kullanılamaz hale gelirdi. Gelişen teknolojiyle birlikte özel olarak geliştirilen stickerların, kurumayan su bazlı yapışkan özelliği sayesinde stickerları tekrar tekrar kullanabilirsiniz.

Sağlam ve Canlı Okul Etiketleri

Okul ve ofislerde kullanıma uygun olarak üretilen okul etiketleri farklı şekillerde tasarlanmaktadır. Parlak ve canlı renkler kullanılarak yüksek çözünürlükte üretilen okul etiketleri şık tasarımlarıyla çocukların ve yetişkinlerin ilgisini hemen çekmektedir. Kullanıldıkları yüzeylerde görsel bir şölen yaratan okul etiketlerini Avansas.com’dan inceleyebilir, size en uygun okul etiketlerini uygun fiyat seçenekleriyle satın alabilirsiniz. Bigpoint, Ekstrafix gibi alanında öncü markalar tarafından yüksek kalitedeki yapışkanlardan üretilen okul etiketleri yapıştırıldığı yüzeye tutunduğu için uzun süre kullanacaklar için idealdir. Okul etiketleri kaliteli yapışkanları sayesinde sağlamdır, deforme olmaz. Ev ve okul gibi pek çok yerde opsiyonel olarak kullanabileceğiniz; kaliteli, sağlam ve şık tasarımlı sticker ve okul etiketlerine iş yerinin adresi Avansas’tan tek tıkla sahip olabilirsiniz!