Robot Süpürge

Toplam 1 sonuç

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Son yıllarda çok popüler hale gelen robot süpürgeler, akıllı tasarımları ve algoritmaları sayesinde bir insana ihtiyaç duymadan çalışabilir. Bu sayede ev temizliği ise çok daha kolay hâle gelmektedir. Yüksek temizlik performansı sağlayan ve kompakt yapısı sayesinde evin her yerine rahatlıkla girebilen robot süpürgeleri kullananlar ürünün son derece kullanışlı olduğunu ifade etmektedir.

Siz de teknolojinin kolaylıklarından faydalanmak ve en iyi robot süpürge modellerine sahip olmak için avansas.com’da bulunan ürünleri inceleyebilir, rekabetçi fiyatlardan ve hızlı teslimat ayrıcalıklarından yararlanabilirsiniz.

Robot Süpürge Nasıl Çalışmaktadır?

Günümüzde sayısız yeni nesil süpürge modeli bulunsa da en çok ilgi çekmeyi başaran şüphesiz robot süpürgelerdir. Kaliteli markalar tarafından üretilen robot süpürgeler yüzey temizliğini hiçbir insan gücüne ihtiyaç duymadan tamamladığı için çok pratik, ergonomik ve avantajlıdır. Robot süpürgeler sayesinde oldukça büyük ve hantal olan elektrik süpürgenizi prizden prize dolaştırmak, tüm eşyaları yerinden kaldırmak zorunda kalmazsınız.

Genel olarak robot süpürgeler 2 adet dönen fırçadan ve 2 adet ileri geri hareketi yapan fırçadan meydana gelmektedir. Bu fırçaların hepsi birlikte çalışarak küçük ve büyük ebatlı tozları orta noktaya doğru çeker. Daha sonra cihazın güçlü vakum mekanizması kirleri içerisinde bulunan toz torbasına çekerek orada birikmesini sağlar.

Kirleri biriktirdiği mekanizma çıkarılabilir ve temizlenebilir bir yapıya sahiptir. Bu bölme dolduğu zaman temizlenmesi ve yeniden takılması gerekmektedir. Bu işlem dışında cihaza hiçbir şekilde müdahale etmenize gerek yoktur.

Birçok kaliteli robot süpürge modelinde pek çok özel sensör bulunmaktadır. Bu sensörler sayesinde cihaz merdivenlerden düşmez, dar alanlara rahatlıkla girebilir ve evinizin haritasını çıkarabilir. Ayrıca programlandırılabilir yapıları sayesinde siz evde olmasanız bile her gün istediğiniz saatte çalışmaya başlar.

Robot Süpürge Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Hayat kolaylaştıran robot süpürge modelleri arasında seçim yaparken kendi ihtiyaçlarınıza karşılık gelen doğru ürünü bulmak için dikkat edilmesi gereken bazı detaylar bulunmaktadır.

  • Satın alacağınız robot süpürgenin mutlaka yüksek emiş gücü olmalı. Böylece evin her yerinde bulunan saç, tüy, toz, yiyecek ve benzeri kirleri sizin müdahalenize ihtiyaç duymadan rahatlıkla temizleyebilir.
  • Tercih edeceğiniz ürünün kolay temizlenebilir olması da son derece önemli bir faktördür. Kir ve tozun biriktirildiği mekanizmanın pratik bir şekilde çıkarılması ve temizlenmesi size birçok avantaj kazandırır.
  • Tercih edeceğiniz cihazın pil gücü mutlaka yüksek olmalıdır. Böylece daha fazla alanı daha kısa bir süre içerisinde temizler ve sizin de zamandan tasarruf etmenizi sağlar.
  • Eğer yoğun çalışıyor, iş seyahatlerine gidiyor ve evinizde çok zaman geçiremiyorsanız akıllı telefonlar ile kontrol edilebilen bir cihazı tercih etmeniz sizin için daha pratik olacaktır.
  • Robot süpürge fiyatları da mutlaka dikkat edilmesi gereken faktörler arasında bulunmaktadır. Geniş bir fiyat skalasına sahip olan ürünlerini detaylı bir şekilde incelemeli ve fiyatlar arasında bütçeniz için uygun olanı tercih etmelisiniz. Bu süreçte robot süpürge karşılaştırma iyi bir taktik olacaktır. Tüm markaların ürünlerini ve özelliklerini karşılaştırarak doğru ürünü bulabilirsiniz.

Robot Süpürge Kullanmanın Avantajları Nelerdir?

Robot süpürgeler gelişmiş teknolojik özellikleri ve kompakt boyutları ile sizlere sayısız avantaj sunmaktadır.

  • Günlük hayatınızı kolaylaştıracak robot süpürgeler otomatik olarak çalıştığı ve sizin müdahalenize ihtiyaç duymadığı için kendinize daha çok zaman ayırmanızı sağlar.
  • Robot süpürgelerin en avantajlı özelliklerinden bir tanesi de akıllı hareket edebiliyor olmasıdır. Şarjı bittiği zaman direkt olarak şarj ünitesine gider ve pili dolduğu zaman temizlemeye devam eder.
  • Birçok robot süpürge modelinde navigasyon özelliği bulunmaktadır. Bu gelişmiş özellik sayesinde cihaz evin haritasını kaydeder ve kendisine temizlemek için belirli rotalar oluşturur. Bu rota belirlenirken eşyaların yerlerini de tespit eder ve böylece temizlik sırasında hangi nesnelerin nerede durduğunu anlayarak çarpmaz.
  • Pek çok robot süpürge modelinin akıllı telefon uygulamaları bulunmaktadır. Nerede olursanız olun bu uygulama ile cihazı çalıştırabilirsiniz.
  • Evinde evcil hayvan bulunan kişiler, evin her yerinde bulunan tüylerle mücadele etmek zorunda kalırlar. Bu sorunu ortadan kaldırmak ve temizliği sizin için daha kolay bir hale getirmek için tüy toplama özelliğine sahip cihazlar bulunmaktadır.
  • Avansas’ın geniş ürün yelpazesinde her bütçeye uygun bir robot süpürge modeli bulunmaktadır. İhtiyacınızı ve bütçenizi göz önünde bulundurarak bir seçim yapabilirsiniz.
  • Bazı robot süpürge markaları aynı zamanda paspas özelliğine sahip cihazlar tasarlamaktadır. Böylece evinizi süpürmekle kalmaz aynı zamanda yüzeyleri de siler ve kusursuz bir temizlik sağlar.
  • Kaliteli tasarıma ve dayanıklı bir mekanizmaya sahip olan cihazlar uzun bir kullanım ömrüne sahiptir. Böylece uzun vadede çok büyük avantaj sağlar ve tasarruf etmenize yardımcı olmaktadır.
  • Dar alanlara ve koltuk altlarına rahatlıkla giren cihazlar sayesinde eğilip kalkmak, bel ve sırt ağrılarıyla uğraşmak zorunda kalmazsınız.

Robot Süpürgelerin Kurulumu Nasıldır?

Teknoloji harikası bu cihazlar ile ilgili en çok merak edilen konulardan bir tanesi de robot süpürge kurulumu hakkındaki ayrıntılardır. Farklı robot süpürge markaları tarafından üretilen cihazların kurulumları ve kullanım şekilleri farklılık gösterse de genel anlamda benzer ve son derece pratiktir. Bu cihazlar genellikle internet bağlantısı gerektirmektedir. Fakat evinizde kablosuz bağlantı bulunmasa bile telefonunuzla bağlanabilirsiniz.

İlk yapılması gereken cihazın şarj ünitesini evin istediğiniz bir yerinde prize takmaktır. Cihaz her seferinde bu yerde şarj olacak ve şarjı bittiği zaman buraya geri dönecektir. O yüzden uygun bir alan seçmeniz önemlidir. Daha sonrasında cihazın üzerinde bulunan güç düğmesine basarak çalıştırmanız gerekmektedir. Çoğu cihaz şarjı dolu bir şekilde satışa sunulmaktadır. Fakat eğer cihaz şarj uyarısı veriyorsa öncelikle şarjının dolmasını beklemelisiniz. Eğer bir uygulama ile çalışıyorsa telefonunuza cihazın uygulamasını indirmelisiniz. Tüm bu işlemleri tamamladıktan sonra robot süpürgeniz temizliğe hazır hale gelecektir.

Robot Süpürge Fiyatları Ne Kadardır?

Avansas’ın geniş ürün yelpazesinde bulunan robot süpürge modelleri, fiyat olarak da geniş bir skalaya yayılmaktadır ve çok çeşitlidir. Ürünlerin fiyatları markasına, boyutlarına ve özelliklerine göre değişiklik göstermektedir. Tüm bunların yanı sıra piyasada satılan en kaliteli cihazları ve modelleri rekabetçi fiyatlarla Avansas’tan satın alabilir ve size sunulan ayrıcalıkların keyfini çıkarabilirsiniz.

Avansas’tan kredi kartınıza taksit imkânı ile alışveriş yapabilirsiniz. Kolay bir arayüze sahip olan internet sitemizden yaptığınız ödemeler 3D Secure ve VeriSign altyapıları ile koruma altına alınmaktadır. Ayrıca teslim aldığınız üründen memnun kalmaz ya da cihazınızla ilgili bir sorunla karşılaşırsanız 30 gün içerisinde iade edebilirsiniz.

Avansas’ta Satılan Robot Süpürge Markaları Kaliteli midir?

Avansas en kaliteli robot süpürge markalarını sizler için sıralamaktadır. Kullanıcıların deneyimlerine dayalı olan robot süpürge tavsiyeleri ve kullanım talimatları gibi bilgileri okuyarak pratik bir şekilde cihazınızı kullanmaya başlayabilirsiniz. Sağlam, kaliteli ve dayanıklı cihazlar eviniz için etkili bir temizlik sunarken sizin de kendinize ve sevdiklerinize daha çok zaman ayırmanızı sağlar.

Siz de avansas.com’da bulunan robot süpürge çeşitlerini inceleyin, beğendiğiniz ürünü sepetinize atın ve saniyeler içerisinde tek tıkla satın alın. Hızlı teslimat bölgesinden verdiğiniz siparişleri 1 iş günü içerisinde teslim almanın tadını çıkarın!