3 Taksit
Ürün Kodu: 131299
Ürün Barkodu: 6970995784855

Marka : Roborock

Product State: A0

Roborock Q7 Max Akıllı Robot Süpürge -Beyaz

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 3D Haritalama Özelliği
  • 2 Yıl Garanti

Ürün Hakkında

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Roborock Q7 Max Siyah Akıllı Süpürge

Bir evin olmazsa olmazı şüphesiz ki temizlik ve hijyendir. Gün içerisindeki en temel konfor ve rahatlama alanımız olan evimizin içerisindeki sürekli olarak devam eden hareket akışı etrafa tozların saçılmasına, yiyecek kırıntıları ve saç telleri gibi maddelerin dökülmesine sebep olabilir. Bu nedenle sık sık etrafın süpürülmesi ve bu tarz küçük kirlerden kurtulmak istemek oldukça normal. Roborock Q7 Max siyah akıllı süpürge siz işteyken, yemek yaparken veya koltuğunuzda uzanıp kahve keyfinizi yaparken sizin yerinize evinizin temizliğini üstlenir. Bu şekilde günün herhangi bir saatinde kolayca kontrol edebileceğiniz robot süpürgenizi, evin tozlanmış bölgesine yönlendirerek temizliğin ve konforun tadına varabilirsiniz.

Roborock Q7 Max Siyah Akıllı Süpürge Özellikleri

Ev temizliğine yeni bir soluk getiren Roborock Q7 akıllı süpürge, kalitesini gözler önüne seren çeşitli özelliklere sahiptir. 3D haritalama sistemiyle çalışan bu ürün ile evin düzenini cihazınıza sorunsuz olarak aktarabilirsiniz. Gelişmiş teknolojisiyle beraber evinizin düzenini daha net oluşturmak için mobilya ve zemin özellikleri bile ekleyebilirsiniz. Cihazınızın menü bölümüne rutinlerinizi girerek günün belli zamanlarında tek tuşla o bölgeyi süpürmesi için yönlendirme yapabilirsiniz. Örnek olarak; yemekten sonra mutfağınızda biriken kırıntıları süpürmesi için cihazınıza “yemekten sonra” menüsü ekleyebilir ve tek tuşla o bölgeyi süpürmesi için cihazınıza bildiri verebilirsiniz. Akıllı süpürgeniz elbette ki evinizin belli alanlarına sığmak için büyük ebatlı olabilir. Bu sebeple 3D haritada görünmez duvarlar özelliği ile cihazınızın ulaşamadığı bölgeleri belirleyebilir ve bu alanların dışında gezinmesini sağlayabilirsiniz. Roborock Q7’nin fırçaları tamamen kauçuk malzemeden üretilmiştir. Bu sebeple halılarda biriken tozları kolayca çıkarabilir, saç tellerinin dolanmasına karşı dayanıklıdır. Sisteminde çöp kovası ve su deposu kombine bir şekilde çalışır. Bu şekilde cihazın performansı artar. Aynı zamanda hazne temizliğinde büyük bir kolaylık sağlar.

Teknik özellikleri bakımından incelendiğinde 470 ml toz hazne kapasitesine ve 350 ml su deposu kapasitesine sahiptir. 3 farklı bölmede çalışabilen cihazın kesintisiz çalışma süresi 180 dk’dır. EPA/HEPA filtresine sahiptir, kuru maddeler için emiş türüne sahiptir. 67 dB ses seviyesiyle oldukça sessiz, rahatsız etmeden çalışan bir üründür. 6 saat şarj etme süresi bulunur ve akıllı navigasyon teknolojisiyle kontrol edilir. Li-ion pil tipiyle kullanılan akıllı süpürgenin aşılabilir engel ölçütü 20mm’dir. 

Ürünün tasarım özellikleri ise şu şekildedir: Siyah renkte olan robot süpürgenin ağırlığı 3,6 kg’dır. 96,5 mm uzunluğunda, 353 mm derinliğindedir. Uzun yıllar kullanım olanağı sunulan bu ürünün garanti süresi 24 aydır.

Robot Süpürge Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Ev işlerinizin yükünü hafifletmek ve ortamda sürekli bir temizliğin varlığını oluşturmak için bir robot süpürge almaya karar verdiğinizde belirli noktalara dikkat etmeniz ve araştırmalarınızı bu yönde yaparak süpürgenizi seçmeniz sizin için daha avantajlı olacaktır.

İlk olarak evinizi iyi tanımalısınız. Evinizin yapısı robot süpürgenin rahatlıkla gezinebilmesi için uygun bir yapıya sahip olmalıdır. Çok yüksek engelleri aşamayan robot süpürgeler için evinizin olabildiğince düz bir zemine sahip olması gerekir. Aynı zamanda evinizde halılar büyük yer kaplıyorsa süpürgeniz evinizi dolaşırken zorlanabilir. Bu yüzden seçtiğiniz ürünün kaç mm yüksekliğe erişebildiğine dikkat etmelisiniz.

İkinci olarak mobilyalarınız zemine çok yakın olmamalıdır. Bu sayede süpürgeniz mobilyanızın altına rahatça girerek etraftaki tüm tozları toplayabilir. Toz ve kirleri en iyi şekilde çekmesi için yüksek emiş gücüne sahip ve mümkünse fırçası kauçuk malzemeden üretilmiş ürünler tavsiye edilir.

Seçtiğiniz ürünün HEPA filtreli olması önemlidir. HEPA, yüksek etkinlikte partikül yakalayıcı olarak tanımlanır. Bu tip filtreler havada asılı duran toz partiküllerini çekerek ortamın havasının mümkün olduğunca tozdan arınmasına yardımcı olur.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

2 Taksit 3 Taksit
İş Bankası 7.872,83 TL 5.248,55 TL
Akbank 7.872,83 TL 5.248,55 TL
HalkBank 7.872,83 TL 5.248,55 TL
Yapı Kredi 7.872,83 TL 5.248,55 TL
Finansbank 7.872,83 TL 5.248,55 TL
Garanti 7.872,83 TL 5.248,55 TL
Roborock Q7 Max Akıllı Robot Süpürge -Beyaz
15.745,66 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.