Resim Paleti

Toplam 3 sonuç

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Resim paleti, hayallerinizi kağıda dökerken dilediğiniz rengi kolayca oluşturmanızı ve kullanmanızı sağlayan resim malzemelerinden biridir. Hem profesyonel hem de hobi olarak resimle ilgilenen herkesin pratik bir şekilde kullanılabildiği resim paletleri ile resimlerinizi renklendirmek artık çok kolay! Fransızcada küçük yuvarlak tahta anlamına gelen paletler, bir eliyle resim yapan ressamların diğer elleriyle rahatça boyaları kullanabilmeleri amacı ile üretilmiştir. Ayrıca paletlerin üzerinde bulunan başparmağı deliği, resim yapan kişiler için paletlerin daha rahat kullanılmasını hedefler.

Herkesin kendini ifade etme biçimi farklı olsa da birçok insan küçük karalamalar ya da şahane resimler yaparak kendini ifade eder. Resim paletleri de resimlerde yaratıcılık ve hayal gücünün dışa vurumunu renklerle ortaya koyanlar için en az resim kağıdı, kalemi ve fırçası kadar önemli bir resim malzemesidir.

Her Kullanıma Uygun Boyutlar

Resim yaparken boyaların kullanımını kolaylaştıran resim paletleri, farklı boyutları sayesinde birçok rengi tek bir palet üzerinde rahatça kullanmanızı sağlar. Resimlerinizde kaç renk boya kullanmak istediğinize paletiniz değil siz karar verin! 12’li fırça gözüne sahip paletler ile geniş bir alanda birçok rengi kullanarak resimlerinizi tamamlayabilirsiniz. Ayrıca fırça gözü olmayan oval forma sahip paletler de daha geniş bir alanda yeni renkler üretmeniz için idealdir. Farklı boyut ve formlara sahip resim paletlerinizi işyerinin alışveriş yeri Avansas’tan uygun fiyat seçenekleri ile satın alabilirsiniz.

Sanatsal Godeli Paletler

Resimlerine profesyonellik katmak isteyenlerin sıklıkla tercih ettiği resim paletleri ile bir elinizle fırçalarınızı kullanırken diğer elinizle boyalarınızı palet yardımı ile hızlı ve pratik bir şekilde kullanabilirsiniz. Ressamların en büyük yardımcısı olan godeli resim paletlerinde yağlı, akrilik, guaj gibi pek çok boya çeşidini gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Resim paletlerin geniş yüzeye sahip olması aynı anda birden çok rengi kullanma ve yeni renkler oluşturmanıza fırsat sunar.

Güvenirliği Kanıtlanmış Paletler

En çok ressamlar tarafından tercih edilen resim paletleri özellikle çocukların sıklıkla dikkatini çeken ve onlarda merak uyandıran bir malzemedir. Çocukların kullanımına uygunluğu uluslararası standartlara göre belirlenen resim paletleri En-71 testlerine tabi tutulmaktadır. Çocukların sağlığına zarar veren herhangi bir madde bulunmadığı En-71 testleri ile onaylanan ve bu doğrultuda Avansas’ta satışa sunulan resim paletlerini aileler ve öğretmenler rahatlıkla tercih edebilir.

Resim Paleti Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

En iyi resim yapma deneyimi yaşamak isteyenler için resim paleti önemli bir seçimdir. Hem çocuk hem de yetişkinler için başparmak deliği bulunan paletler tercih edilmesi resim yaparken parmaklarınızın daha rahat hareket etmesine imkan verir. Böylece fırçanızla paletinizden dilediğiniz renkleri kolayca kullanarak eserlerinizi boyayabilirsiniz. P5 plastik kullanılarak üretilen resim paletleri hem hafif hem de kolay temizlenebilir olduğu için sıklıkla tercih edilmektedir. Dilediğiniz çeşit ve sayıdaki boyaları paletinizde rahatça kullandıktan sonra paletinizi yıkayarak kolayca boyalardan arındırıp temizleyebilirsiniz. Resim paletlerinizi kullanım amacınıza göre fırça gözlü veya geniş yüzeye sahip olmasına dikkat edebilirsiniz. Özellikle çocuklar için renkleri rahatça ayırt edebilecekleri ve daha rahat kullanabilecekleri fırça gözlü resim paletleri tercih edilirken boyaları karıştırarak kullanmak isteyenler için geniş yüzeye sahip resim paletleri tercih edilebilir.