Oki Muadil Toner

Toplam 2 sonuç

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Oki Muadil Toner Hangi Yazıcı Modelleri ile Uyumludur?

Muadil tonerler hesaplı bütçe tasarıları için düşünülmüş ideal fiyatları olan orijinal tonerlere eşdeğer performans sağlar. Eğer orijinal toner için bütçe ayıramayacak bir pozisyonda iseniz dolum tonerler yerine Oki muadil toner tercih edebilirsiniz. Baskı kalitesi orijinali ile birebir aynıdır. Bu nedenle gözle görülür bir fark ile karşı karşıya kalmazsınız.

Muadil tonerlerde dikkat edilmesi gereken ilk konu yazıcınız ile uyumlu olup olmamasıdır. Yazıcınız ile uyumlu olmayan bir toner kullanabilirsiniz. Fakat bu şekilde kullanmaya devam ederseniz baskı kalitesinde değişiklikler ve yazıcınızın veriminde düşüş meydana gelebilir.

Oki muadil toner ile %100 uyumlu yazıcı kullanmak he yazıcınızın hem de baskı kalitenizin verimini artırmanıza yardımcı olur. Bu şekilde uzun ömürlü kullanım sağlarsınız. Bu tonerin uyumlu olduğu yazıcı modelleri şu şekildedir:

  1. Oki B401, B411, B412, B431, B432, B512, B401D ve B401DN.
  2. Oki MB441, MB441DN, MB451, MB451DN, MB461, MB562, MB471, MB472, MB491 ve MB492.
  3. Oki C310, C301, C321, C330, C331, C510, C511, C530 ve C531.
  4. Oki MC332, MC342, MC351, MC352, MC361, MC362, MC561 ve MC562.

Yukarıdaki yazıcı modellerini gönül rahatlığıyla bu tonerle kullanabilir ve hiçbir sıkıntı yaşamadan uzun yıllar kaliteli baskı alabilirsiniz. Muadil toner modellerine avansas.com’dan bakabilir ve istediğiniz modeli anında sipariş verebilirsiniz.

Oki Muadil Tonerler Yazıcıya Zarar Verir mi?

Bilindiği üzere toner fiyatları bir hayli yüksektir. Baskı sayınız arttıkça fiyat da otomatik olarak artar. Gün içinde binlerce baskı alan bir iş yeriyseniz ilk düşünülen konu genelde bütçe olur. Herkesin isteği, bütçesi düşük ancak orijinal bir ürün kullanmaktır. Ama hem orijinal olup hem de uygun fiyatlı toner bulmak maalesef imkansızdır.

Bu sebeple orijinal ürünlerin muadilleri vardır. Muadil yani eş değer ürünlerin orijinalinden tek farkı fiyatının 4/1 oranında daha düşük olmasıdır. Bunun yanında kalitesinde herhangi bir düşüş asla olmaz.

Muadil toner kullananların aklında tek bir soru vardır. Bu soru muadil tonerlerin yazıcıya bir zararının olup olmadığı üzerinedir. Ürünler kesinlikle dolum değil sıfır üretimdir. Sıfır üretm bir muadil tonerin orijinal tonerden bir farkı yoktur. Bundan dolayı yazıcınıza asla zarar vermez.

Mürekkebinde yazıcıya akma gibi bir ihtimali olmayacağı için gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Avansas ile güvenle birkaç tıkla sipariş verebilir ve yazıcınıza zarar vermeyecek olan bu tonerle kaliteli baskılar alabilirsiniz.

Oki Muadil Toner Markaları Kaliteli midir?

Avansas’ta satışı olan bütün ürünlerin markaları kendi alanlarında ilk sırada yer alır. Kendilerini toner konusunda kanıtladıkları için ekstra kalitelidir. Markadan markaya baskı kapasitesi değişsede her seferinde kaliteli baskılar alabilirsiniz.

Muadil toner seçerken baskı sayısı oldukça oldukça önemlidir. Gün içinde binlerce baskı alınıyorsa yüksek baskı kapasitesine sahip muadil tonerler seçmek sizin için ideal olacaktır. Ama muadil toneri evde sık sık kullanmıyorsanız daha düşük kapasiteli olanları tercih edebilirsiniz.

Oki Muadil Toner Modelleri Çabuk Tükenir mi?

Oki muadil tonerler binlerce baskı alma kapasitesine sahiptir. Tonerin kalitesi baskılardan ve yazıcının performansından belli olur. Muadil olduğu için yazıcıya zarar verme endişesi içindeyseniz kesinlikle zarar vermez. Düşük maliyetlerle yüksek baskı performansı almanıza yardımcı olur.

Ürün orijinal olmasa da dolum bir ürün de değildir. Dolum olmadığı için kısa bir süre içinde asla tükenmez. Her muadil tonerin üzerinde kaç adet baskı alacağı yazar. Sizler ihtiyacınıza uygun toneri seçerseniz asla kısa bir süre içinde bitmeyecektir.

Ayrıca hızlı tükenmediği gibi donmalardan kaynaklı olarak baskı alamama gibi bir problemle de karşılaşmazsınız. Uzun ömürlü muadil tonerleri avansas.com’dan sipariş verebilirsiniz.

Oki Muadil Tonerler Akıtma Yapar mı?

Muadil tonerler sürekli dolum yapılan tonerler değildir. Üretimi sıfır bir üründür. Muadil toner size ulaştığında ilk siz açıp yazıcınıza yerleştirirsiniz. Dolayısıyla sizden önce kimse kullanmamıştır. Bundan dolayı ne kağıt üzerine bir akıtma ya da yazıcının içine bir akıtma söz konusu olmaz. Oki muadil toner son derece kaliteli malzemelerden üretildiği için akıtma problemi ile karşılaşma ihtimaliniz yoktur.

Kaliteli, kusursuz ve akıtma problemi olmayan muadil toner çeşitlerine avansas.com’dan ulaşabilirsiniz. Yazıcınıza uygun muadil toneri seçerek uygun fiyata üst düzey kalitede baskılar almanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Oki Muadil Tonerler Canlı Renkli ve Kaliteli Baskılar Yapar mı?

Birden fazla renk seçeneğine sahip olan Oki muadil tonerlere uygun fiyatlara sizler de sahip olabilirsiniz. Yazıcı ve fotokopi makinalarınızla %100 uyumla çalışan bu tonerler ile kaliteli baskılar alabilirsiniz. Renklerin canlı olması ve kağıt üzerinde kusursuz durması muadil toner satışlarının artmasına sebep olmuştur.

Muadil tonerler dolum ürün olmadığı için ilk alınan baskı ile son alınan baskı arasında herhangi bir değişiklik yoktur. Bazı tonerler bitmeye yakın soluk ve lekeli baskı yapar. Ama Oki muadil tonerlerin baskı kalitesi başında da sonunda da aynıdır. Canlı renklerde ve kaliteli baskılar almak için Avansas’tan birkaç tıkla kaliteli sıfır üretim toner sipariş edebilirsiniz.

Oki Muadil Toner Fiyatları Ne Kadardır?

avansas.com’da birçok Oki toner, Oki muadil toner ve hatta Oki şerit seçenekleri mevcuttur. İhtiyacınıza uygun modelleri seçerek sepetinize ekleyebilirsiniz. Hepsi orijinal toner kalitesindedir. Kesinlikle akma ya da kağıt üzerinde lekelenme gibi problemlerle karşılaşmazsınız. Yazıcınıza zararı dokunmaz. Yazıcınız ile uyumlu tonerler kullandığınızda yazıcınızın verimini artırabilirsiniz.

Oki muadil toner fiyatları diğer web sitelerine oranla çok daha uygundur. Bu fiyatlar tonerin kaç bin baskı yaptığına ve markasına göre değişir. Ürünlerin detaylı incelemesini yaparak kısa bir süre içinde sipariş oluşturabilir ve ürününüzü kapınızdan teslim alabilirsiniz.