Sıvı Sabunluk

Toplam 16 sonuç

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Sıvı Sabunluk Satın Alırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Hayatın vazgeçilmez gerekliliklerinden olan hijyeni her ortamda sağlayabilmenin en kolay yolu sabun kullanmaktır. Katı ya da sıvı sabun kullanımı günlük rutin temizliklerde oldukça önemlidir. Ev dışında birden fazla kişinin yaşadığı alanlarda sıvı sabun kullanmak çok daha pratik ve temiz bir yöntemdir. Sabunun kullanılması kadar, temiz ve sağlıklı bir şekilde saklanması da önemlidir.

Özellikle katı sabunları ev dışında hijyenik bir şekilde muhafaza etmek çok zordur. Bu nedenle iş yeri, otel, umumi tuvalet gibi pek çok kişinin aynı anda kullandığı tuvalet ve banyolar başta olmak üzere kapalı alanların çoğunda sıvı sabun kullanımı tercih edilir.

Aynı sebeplerle kalabalık ortamlarda el ve yüz kurulamak için kağıt havlu tercih edilir. Ortak kullanım alanlarında, duvara monteli sensörlü sıvı sabunluk çeşitleri gibi kağıt havlu dispanserleri de işlevsel bir kullanım sunar.

Sıvı sabunun hijyen kurallarına uygun olacak şekilde saklanmasını ve kullanılmasını sağlayan sabunluk seçimini doğru yapmak gerekir. Ev içi özel kullanımlarda her türlü sabunu hijyenik bir şekilde muhafaza edip kullanmak daha kolaydır. Bu sebeple kalabalık alanlarda sıvı sabun kullanmak daha uygun bir seçim olacaktır.

Düğmesine basılarak ya da bir sensör yardımı ile içerisindeki sabunu akıtabilen, otomatik sıvı sabunluk tercih edilmesi daha hijyenik ve sağlıklı bir kullanım sağlar. Uzun süreli ve temiz bir kullanım sunan sıvı sabunluğun büyüklüğü ürünü kullanacak kişi sayısına göre tercih edilebilir.

Sıvı Sabunluk Modelleri ve Özellikleri Nelerdir?

Sıvı sabunluk modelleri kullanım alanları ve şekillerine göre birtakım çeşitlere sahiptir. Bu çeşitler; duvara monteli ve sensörlü olarak ayrılabildiği gibi aynı zamanda plastik ve metal sabunluk olarak da ayrılabilir.

Duvara Monte Sıvı Sabunluk

Her ortamda el ve yüz temizliğine oldukça dikkat etmek gerekir. Dışarıdan eve geldiğimizde ya da çalışma alanında yer değiştirdiğimiz zamanlarda bile ellerimizi yıkayarak temiz kalmak her zaman çok önemlidir. Hijyenin en gerekli malzemelerinden olan sıvı sabunları kullanılması en kolay hali ile banyo ve tuvaletlere yerleştirmek gerekir.

Küçük banyo ve tuvaletlerde ya da kalabalık mekanlarda kullanılabilen duvara monte sıvı sabunluk, kullanılan alanlarda yer tasarrufu sağlar. Böylece ev ya da iş yerinde her boyuttaki alana uyum sağlayabilir. Duvara sabitlenen yapısı sayesinde kolay bir kullanım sunar. Özellikle iş yerleri gibi ortak kullanım gereken alanlarda çokça tercih edilir.

Uzun süreli kullanımlara yönelik geniş hacimli çeşitleri arasından da seçim yapabilirsiniz. Duvara monte edilebilen sabunluk modellerinin çoğu kolay bir şekilde doldurulabilen özel bir hazneye sahiptir. Şeffaf görünümlü ya da sabun düzeyini gösteren tek bir alanı bulunan sabunluk çeşitleri bulunmaktadır.

Sensörlü Sıvı Sabunluk

Kalabalık ortamlarda uzun süre zaman geçirmek, hastalıklar ve enfeksiyonlar ile karşı karşıya gelinmesine neden olabilir. Ofis, market ya da otel gibi sayca fazla çalışanın bulunduğu alanlarda temel temizlik malzemesi olan sabun kullanımı çok daha önemli bir hale gelmektedir.

Bu ortamlarda düğmesine basılarak kullanılan sabunluklar yerine sensörlü modeller tercih edilerek birçok kişinin aynı yere temas etmesinden kaçınılabilir. Daha hijyenik bir kullanım için sensör yardımı ile içeriğindeki sabunu akıtabilen ürünlerin kullanılması çok daha etkili olur. Dokunmadan elinizi yaklaştırdığınız anda sabunu dışarı akıtan modeller, dilediğiniz miktarda sabunun akmasını sağlayacak şekilde de ayarlanabilir. Bu da daha az sabun maliyeti ortaya çıkarır. Böylece iş yerinizde bütçe dostu bir kullanım sunar.

Plastik Sıvı Sabunluk

Uzun süreli kullanımlara yönelik üretilen farklı sıvı sabunluk modelleri bulunur. Plastik sıvı sabunluk çeşitleri dayanıklı yapısı ile sıkça tercih edilmektedir. Büyük, orta ya da küçük boyutlarda sunulan ürünler dokunmatik ya da basmalı seçenekler ile üretilir.

Okullarda ve iş yerlerinde güvenli kullanımı ile sıkça tercih edilirler. Cam ya da seramik malzemeler gibi kırıldığında etrafa dağılan parçalar insanlara zarar vermez. Bu yapısı sayesinde daha rahat bir kullanım imkanı sunar. İçeriğindeki sabun miktarını da kolay bir şekilde takip edebilirsiniz.

En İyi Sıvı Sabunluk Markaları Nelerdir?

Avansas üzerinde tercih edebileceğiniz bir çok sıvı sabunluk markası bulunmaktadır. En çok tercih edilen markalar arasında;

  • Rulopak
  • Flosoft
  • 3K
  • Ant gibi markalar bulunmaktadır.

Bu markalar arasında en çok kullanılanlardan biri Rulopak’tır. Rulopak sensörlü sıvı sabunluk, toplu şekilde yaşanan ortamlar için oldukça uygun modeller üretir. Bu tarz modelleri tercih ederek sıvı sabun kullanımında ekonomik ve hijyenik bir kullanım sağlayabilirsiniz.

Rulopak Sıvı Sabunluk

Geçmişi 1980’li yıllara dayanan Rulopak, 2003 yılından itibaren yapmış olduğu üretimler ile hijyen sektörüne giriş yapmayı başarmıştır. Odak noktası hijyen olan Rulopak, hijyen gerektiren pek çok farklı alana yönelik ürünler üretir. Klozet kapağı, çöp torbası, sabunluk ve çöp kovası gibi günlük kullanımlarda oldukça gerekli ve vazgeçilmez olan ürünleri kullanıcılara ulaştırır. Önem verdiği ARGE birimleri ile gelişen teknolojiyi de her alanda kullanarak ürünlerini geliştirir.

Sağlıklı ve temiz kalabilmek için el ve yüz temizliğini aksatmadan günün her anında gerçekleştirmek gerekir. Temizleme işleminde en ekonomik ve etkili yöntem sabun kullanımıdır. Sıkça kullanılan sabunları doğru bir sabunluk yardımı ile kişilere sunmak gerekir. Özellikle iş yeri, umumi tuvalet ve otel gibi toplu kullanım alanlarında hijyen ürünleri daha sık tüketilir.

Bu yerlerde sıvı sabun kullanmak sağlıklı bir seçenek olacaktır. Rulopak sıvı sabunluk, ürettiği sensörlü ve manuel çeşitlerinin kalitesi ile tercih edilen ürünler arasında ilk sıralarda gelir. Direkt sabun ya da köpük olarak sabun çıkışı sağlayan seçenekler arasından seçim yapılabilir.

Çoğunlukla toplu yaşanan alanlarda el ve yüz kurulamak için kağıt havlu tercih edilir. Markanın sunduğu hijyen ürünleri arasındakağıt havlu dispenseri de bulunmaktadır. Kolay yedeklenen ve el değmeden kullanım sunan dispenserlere, Avansas’ın sunduğu ürünler arasından, ihtiyacınıza uygun olanı seçerek ulaşabilirsiniz.

Mutfak İçin Sıvı Sabunluk Nasıl Olmalıdır?

Hijyenin gerektiği en önemli alanlardan biri olan mutfaklarda, bulaşıkların ve yüzeylerin temizliğini sağlamak önemlidir. Gün içerisinde yemek hazırlarken ya da mutfağı temizlerken pek çok kez ellerimizi yıkama ihtiyacı duyarız. Bu durumlar için deterjan kullanımı yerine cilt sağlığını da korumak için daha uygun olan el sabunlarını tercih etmek gerekir.

Ev ya da iş yerinde mutfak için sıvı sabunluk seçerken kullanacağınız alan genişliği, uygun malzeme tercihi gibi önemli noktalar vardır. Küçük mutfaklarda tezgah çevresindeki alanın yetersiz olabileceği düşünülerek, daha portatif modeller tercih edebilirsiniz.

İş yerlerinde bulunan mutfaklar ortak kullanım alanlarına dahildir. Bu yüzden mutfak sıvı sabunluk tercihini duvara monte edilebilen modeller arasından seçerek daha ekonomik ve sağlıklı bir çözüm yaratabilirsiniz.

Banyo Sıvı Sabunluk Tercihi Nasıl Olmalıdır?

Sabun kullanımının fazla olduğu alanlardan bir diğeri de banyolardır. Dışarı çıkıp geldiğinizde ya da ev içerisinde yaptığınız pek çok iş sonrasında ellerinizi yıkamak gereklidir. Banyo sıvı sabunluk gibi aksesuarların seçimini yaparken; banyonuzun tasarımı ve genişliği dikkat edilmesi gereken özelliklerdendir.

Küçük bir banyoya sahipseniz tercih edeceğiniz aksesuarların açık renklerde olması; alanın olduğundan çok daha geniş görünmesini sağlar. Ortak kullanılacak olan sıvı sabunluk gibi aksesuarların dayanıklı ve kullanışlı malzemelerden üretilmiş olmasına da dikkat etmek gerekir. Porselen ya da paslanmaz çelik malzeme kullanılarak üretilen modeller banyolarınızda kullanım rahatlığı sağlar. Dayanıklı olmaları da uzun süre deforme olmadan kullanabilmenizi sağlar. Paslanmaz çelik, porselen ya da plastik olsun; beyaz sıvı sabunluk modelleri her banyoya uyum sağlaması ile tercih edilen seçeneklerdendir.