Tuvalet Kağıdı Dispenserleri

Toplam 13 sonuç

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Tuvalet Kağıdı Dispenseri Nedir?

Tuvalet kağıdı veya banyo kağıdı, bir rulo karton üzerine spiral olarak sarılmış bir peçete şeklidir. Kullanım kolaylığı sağladığı için tuvalet kağıdı günümüzde her alanda kullanılmaktadır. Evde, iş yerinde ve kamuya açık alanlarda kullandığımız tuvalet kağıtları, kişisel hijyeni sağlamaktadır. Bu tuvalet kağıtlarının rahatça kullanılabilmesi ve zarar görmemesi için üretilen bazı aparatlar vardır. Bu aparatlara tuvalet kağıdı dispenseri denir.

Tuvalet kağıdı dispenseri; tuvalet kağıtlarını içine koyabileceğimiz ve kolaylıkla içinden çekip kullanabileceğimiz, metalden veya plastikten yapılmış bir banyo aparatıdır. Dikdörtgen, kare ve daire şeklinde aparatlar mevcuttur ve her türlü banyoya uyum sağlamaktadır.

Tuvalet kağıdı dispenseri, kağıdın dispenserden sarkan ucununun çekilmesi ile tuvalet kağıdının kopmasını sağlayan bir araçtır. Dispenser, tuvalet kağıdına bağlıdır ve tuvalet kağıdına teğet bir şekilde çalışır. Bu sayede aparat, kağıdın serbest ucunu kolayca kavrayabilir ve istenen miktarda tuvalet kağıdını alınabilir hale getirir. Dispenserden sarkan kağıt çekildiği an, kolay bir şekilde yırtılır. Böylece kağıdın az bir şekilde ve tasarruflu olarak kullanılmasını sağlar.

Tuvalette kullanılan dispenserler genellikle daire şeklindedir ve rulo şeklinde sarılmış tuvalet kağıtlarını içinde barındırır. Bu türün yanında kağıt havlu dispenserleri de mevcuttur. Lavabonun yanında bulunan ve el kurulama amaçlı kullanılan kağıt havlu dispenseri, genellikle dikdörtgen bir kutu şeklinde yapılır.

Genel olarak tuvalet kağıdı dispenserleri, şık tasarımları sayesinde bulunduğu ortama hava katar. Banyonuzda kullanmış olduğunuz ürün renklerine uygun bir dispenser seçerseniz, renk uyumunu yakalamış ve banyonuza dekoratif bir hava katmış olursunuz.

Hem kullanışlı hem de dekoratif bir ürün olan tuvalet kağıdı dispenser modellerini Avansas’ta bulabilirsiniz. “Tuvalet-Banyo Temizliği” kategorimizde bulunan dispenserleri, en uygun fiyatlarla sitemizden satın alabilirsiniz.

Tuvalet Kağıdı Dispenseri Kullanmak Hijyen Sağlar mı?

Tuvalet kağıdı, kişisel hijyen sağlamak için kullanılır. Bu sebeple, kullanılan tuvalet kağıdının da hijyenik bir şekilde muhafaza edilmesi gerekir. Tuvalet kağıdı rulosu yere düşebilir, ıslanabilir ve kirlenebilir. Yere düşmüş ve kirlenmiş bir tuvalet kağıdını kullanmak, bizler için pek sağlıklı değildir. Bu tarz olayların yaşanmasını önlemek ve gerekli hijyeni sağlamak için tuvalet kağıdını muhafaza eden tuvalet kağıdı dispenseri kullanılır.

Tuvalet kağıdı dispenseri, tuvalet kağıdını içinde tutar ve kapaklı yapısı sayesinde olası hasarlardan korur. Ayrıca mekanizmasında bulunan kilit, tuvalet kağıdı dispenserinin herkes tarafından açılmasını önler. Sizden başka kimse erişemediği için tuvalet kağıdı rahatça muhafaza edilir.

Tuvalet kağıdını temiz tutmasının dışında, bu dispenserler tasarrufu da beraberinde getirir. Dispenserden sarkan kısmı çektiğinizde yeterli miktarda tuvalet kağıdı almış olursunuz. Dispenserin mekanizması, gereğinden fazla tuvalet kağıdının aparattan çıkmasını engeller. Böylece gereksiz ürün kullanımını ve tuvalet kağıdı israfını, dispenser kullanımı sayesinde önleyebilirsiniz.

Tuvalet Kağıdı Dispenseri Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Tuvalet kağıdı dispenseri satın alırken dikkat edilmesi gereken en önemli şey, ürünü nerede kullanacak olduğunuzdur. Eviniz için bir dispenser satın almayı düşünüyorsanız, banyoda bulunan eşyalarınızla uyumlu olmasını göz önünde bulundurmalısınız. Duş perdenizin, banyoda bulunan çöp kovası ve banyo duvarlarında kullanmış olduğunuz mermerlerinizin rengine göre dispenserinizi seçebilirsiniz. Böylece hem kullanışlı hem de mekanınızın dekoruna uygun bir dispenser edinmiş olursunuz.

Çalışma ortamınızda kullanmak için tuvalet kağıdı dispenseri bakıyorsanız, kaliteli ve kullanışlı bir model seçmeniz gerekir. Ayrıca, tuvalet kağıdının bitmiş olduğunu görmek ve tedbirli davranmak için şeffaf bir dispenser seçmeniz, sizlere iş ortamında büyük bir kolaylık sağlar. Ofisiniz için en uygun olan dispenser modellerini Avansas’ta bulabilirsiniz.

Alışveriş merkezi, sinema, restoran ve kültür merkezleri gibi kamuya açık alanlar için dispenser bakıyorsanız, metal dispenser kullanmak sizler için avantaj sağlayacaktır. Olası darbelere karşı dayanıklı olan metal kaplama dispenserler, bu tarz kalabalık ortamlar için idealdir. Ayrıca kilitlenebilir yapısı sayesinde, sizlere hijyenik bir ortam sunmaktadır.

Tuvalet Kağıdı Dispenseri Çeşitleri Nelerdir?

Tuvalet kağıdı dispenserleri içten çekmeli ve tekçek olmak üzere iki çeşide sahiptir. İçten çekmeli tuvalet kağıdı dispenseri rulo şeklindedir ve tuvalette kullanılır. Bu içten çekmeli yapısı, ürün israfını önler. Aynı zamanda kilitli mekanizması sayesinde rulo, tuvalet kağıdı dispenseri içinde korunur. Bu da tuvalet kağıdının hijyenik bir şekilde kalmasını sağlar.

Tekçek dispenser; alışveriş merkezlerinde, restoranlarda ve sinemalarda sıkça kullanılan bir üründür. Tekçek olarak isimlendirilmesinin nedeni, kağıt havluların dispenserin içine tek tek yerleştirimesidir. Genelde lavaboların yanındaki duvara monte edilmiş bir halde bulunur. El yıkama sonrası kurulama için kullanılır ve içinde kağıt havlu barındırır.

Tuvalet Kağıdı Dispenserleri Tüm Tuvalet Kağıtları ile Uyumlu mudur?

Dispenserler için kullanılan özel tuvalet kağıtları ve havlu kağıtlar vardır. Bu kağıtlara dispenser tuvalet kağıdı denir ve bu kağıtlar özel olarak yapılır. Dispenser modelinize uygun olarak bunları seçmeniz gerekir. Rulo veya katlanmış şekillerde olan tuvalet kağıtlarını dispenserlerinizde kullabilirsiniz.

Tuvalet kağıdı dispenser modellerini ve bu modellere uygun tuvalet kağıtlarını Avansas’ta bulabilirsiniz. En kaliteli ve en uygun fiyatlı ürünlerin tek adresi olan Avansas, dispenser modelleri üretip aynı zamanda tedarikini yapmaktadır.

Avansas’ta Satılan Tuvalet Kağıdı Dispenseri Modelleri Kaliteli midir?

Avansas’ta bulunan tuvalet kağıdı dispenserleri her ortamda kullanılmaya uygundur ve oldukça kalitelidir. Avansas’ın kendi üretmiş olduğu ve tedarik ettiği dispenserler, kaliteli olmanın yanı sıra oldukça uygun fiyatlıdır.

Avansas markalı tuvalet kağıdı dispenseri, yapısında kullanılan malzemelerden ötürü oldukça niteliklidir. Darbelere karşı dayanıklıdır ve paslanmaz yapıya sahiptir. Kilitli sistemi ve duvara monte edilebilir yapısı sayesinde her ortamda kullanılmaya uygundur. Plastikten yapıldığı için kırılmaz bir yapıya sahiptir.

Ayrıca Avansas markalı tuvalet kağıdı dispenserin farklı boyutları vardır. Küçük-büyük her türlü tuvalete uygun olarak yapılmıştır. Bu sayede kullanım kolaylığı ve yer tasarrufu sağlamaktadır.

Avansas model dispenserin yanında, sitemizde Rulopak marka dispenserler de satılmaktadır. Rulopak tuvalet kağıdı dispenserin, Avansas’ta farklı modelleri mevcuttur. İçten çekmeli ve tekçek olmak üzere iki aparat çeşidi bulunmaktadır.

Bu dispenserler renklerine ve yapılarına göre farklılık göstermektedir. Kromdan yapılmış metal kapaklı dispenser ve beyaz renkli dispenser olmak üzere iki çeşit materyalden yapılmıştır. Bu sayede Rulopak markalı dispenser, her ortamda kullanıma uygundur.

Tuvalet Kağıdı Dispenseri Fiyatları Ne Kadardır?

Tuvalet kağıdı dispenseri fiyatları, dispenserin markasına ve yapıldığı malzemeye göre farklılık gösterir. Metal kapaklı ürünler daha pahalıyken plastik ürünler daha uygun fiyatlıdır. Bütçeniz için en uygun fiyatlı dispenser modellerini Avansas’ta bulabilirsiniz. Avansas’ın büyük depolarında bulunan ve stok yapılan ürünler, alıcıya gönderilmek için hazır bir şekilde bekletilmektedir. En kaliteli ürünleri bünyesinde barındıran Avansas, dispenser kategorisinde de sizlere yardımcı olmaktadır.

En uygun fiyatlı dispenserlerin tedariğini yaptığı gibi üretimini de yapmaktadır. Böylece sizlere en kaliteli ürün güvencesi vermektedir. Ayrıca, hızlı teslimat bölgesinde bulunuyorsanız 1 iş günü içinde teslimat garantisi sunmaktadır. 75 TL ve üzeri alışverişlerinizde de ücretsiz kargo fırsatını sunan Avansas, bütçenizin en iyi dostudur. Siz de Avansas kalitesini deneyimlemek ve firmamızın sunmuş olduğu imkanlardan yararlanmak isterseniz, sitemizden gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.